Byggevarepriser.dk

Stiftepistol

TJEP VD-18/50 Stiftepistol, incl. kuffert
1.869 kr.
Se produkt
Makita Stiftepistol 50mm 18V
4.200 kr.
Se produkt
Makita STIFTEPISTOL 50MM 18V
3.340 kr.
Se produkt
TJEP TF18/45 Stiftepistol, incl. kuffert
1.295 kr.
Se produkt
TJEP F18/50 Stiftepistol, incl. kuffert
1.869 kr.
Se produkt
Makita Stiftepistol 10,8V
2.080 kr.
Se produkt
TJEP TF-18/30 E Stiftespistol, m/3 æsker stifter
2.961 kr.
Se produkt
Makita akku stiftpistol 18V Li-ion DPT 351 Z
2.398 kr.
Se produkt
AEG akku stiftepistol 18V 0-vers B18N18-0 uden batteri og lader
2.813 kr.
Se produkt
PASLODE stiftepistol FN1850.2 16-50mm F18
1.098 kr.
Se produkt
PASLODE stiftepistol gas IM50 F18 16-50mm
7.495 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i priserne på billige stiftepistol fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på de bedste tilbud, og øvrige fokuserer på en høj grad af service. Du skal beslutte hvad du foretrækker.
Nogle byggekæder fremviser et enormt udvalg af varer, imens øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal forholde dig til om det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden blot stiftepistol.
Det er naturligvis super relevant at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man undersøge forretningens handelsbetingelser.
For de fleste er byggeri lig med en masse spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at vælge et online byggemarked, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring stiftepistol.
Såfremt du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt ved de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre findes i de større byer, og på grund af det har de fleste tilbuddet om at købe online og køre varerne personligt. Derigennem har man mulighed for at spare leveringsomkostningen, og sågar have varerne straks.
De kendte byggekæder samler produkter fra talrige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af stiftepistol online.
De store byggekæder er populære og kendte butikker, som kan give en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet er producenter af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online vil du få billigere priser.
Flertallet af webshops i små nicher er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Herved kan du opleve endnu mere indsigtsfuld assistance fra ansatte som er eksperter i lige præcis stiftepistol.
Majoriteten af niche webshops er mindre virksomheder, der typisk er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du handler stiftepistol online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark
stiftepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stiftepistol bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

stiftepistol silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

stiftepistol jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der viser sig stort set altid ubelejlige bump på vejen ved svære byggeprojekter, og altså kan det vise sig meningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i agendaen, med det formål at man kan være selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
2For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Af den årsag kan du ofte kigge på femdøgnsprognosen når du nærmer dig projektets begyndelse, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger når du lige er ved at færdiggøre det store projekt.
3Det er anbefalelsesværdigt at søge hjælp til arbejdet, ikke mindst i tilfælde af vigtige projekter. Krævende projekter behøver mere end en person. Dertil må det være bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
4Du har mulighed for at få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet ifald projektet er energi- og miljøvenligt. Bidraget kræver med andre ord at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
5Det bør overvejes om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du skal få assistance fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Hvis du fremskaffer hjælp fra en professionel er det fornuftigt at notere prisoverslag fra en håndfuld entreprenører.
6Før du opstarter dit byggeprojekt er det ultra essentielt at sikre sig, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der være en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
7Der er utallige hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube er anvendeligt med overvældende meget almennyttig info, navnligt hvis du kigger på engelsk.
8Du bør ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. Det er fordelagtigt at du har udstyret til rådighed før du påbegynder arbejdet. I øvrigt må du huske at inkludere de her omkostninger i dit udgiftsbudget.
9Du bør nødig se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj som fx hjelm og sko som beskyttelse mod eventuelle skader. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke har hjælp fra en professionel.
10Måske kan det blive værdifuldt at have de relevante materialer tilgængelige før du tager fat på din byggeproces. Du kunne udarbejde en enkel oversigt med hver eneste ting du får brug for, og dernæst eftergå oversigten, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
11Det kan vise sig at være fundamentalt at have lavet et udgiftsbudget for dit projekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive fordelagtigt at kortlægge samtlige udgiftsposter, og dernæst notere ens udgift ved dem slavisk.
12Forberedelse er vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du er nødt til at lave en effektiv handlingsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal laves på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver strategien.
De mest populære byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ret så imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % giver dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er virkelig overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er virkelig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % giver bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

Mange online firmaer yder nu til dags en lang række forskellige billige metoder til levering til stiftepistol. En favorit iblandt mange er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din pakke på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er altså ualmindeligt enkel, og tit derudover den mest prisbevidste metode til levering.

Du burde omvendt påtænke at få varerne sendt til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden viser sig beklageligvis en lille smule mere omkostningsfuld, men lige så vel ualmindeligt simpel for stiftepistol online. Den billigste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, som jo står og falder med at du bor tæt på online forhandlerens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på stiftepistol er selvfølgelig ret vigtig forudsat du har behov for dine nye produkter øjeblikkeligt, så herved er det ganske afgørende at du undersøger den forventede leveringstid på stiftepistol. Temmelig mange internet outlets – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varenumre online, som alligevel forudsætter at ordren gennemføres før et fast tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen fikset inden personalet drager hjemad.

Nogle byggemarkeder præsterer fragtfri levering på stiftepistol online, men undertiden kun når der indkøbes for en fastsat pris. Ellers bør man gribe den billigste leveringsform, der oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop.

En masse webshops foreslår click-and-collect hvor man handler billig stiftepistol online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Davidsen. Byggecentrene udlover fx afhentning af stiftepistol i disse områder:

Hørsholm, Hillerød, Hvidovre, Grenaa, Odder, Værløse, Fredericia, København, Hedehusene, Ballerup, Hedensted, Nørresundby, Struer, Viborg, Albertslund, Frederikssund, Ishøj, Rødovre, Holstebro, Søborg, Middelfart, Gentofte, Hjørring, Thisted, Vallensbæk, Haderslev, Rønne, Esbjerg, Aarhus, Silkeborg, Virum, Valby, Slagelse, Haslev, Sønderborg, Nærum, Nykøbing Falster, Jyllinge, Ringsted, Greve, Tårnby, Holbæk, Solrød Strand, Ølstykke, Varde, Næstved, Hobro, Ikast, Charlottenlund, Aabenraa, Skive, Skanderborg, Lyngby, Frederiksberg, Nyborg, Frederikshavn, Vanløse, Lillerød, Rudersdal, Højbjerg, Odense, Åbyhøj, Aalborg, Brønshøj, Lystrup, Vejle, Kalundborg, Gladsaxe, Taastrup, Herlev, Herning, Tilst, Stenløse, Brøndby, Glostrup, Nakskov, Brabrand, Helsingør, Vordingborg, Randers, Brønderslev, Kokkedal, Farum, Kolding, Horsens, Køge, Birkerød, Dragør, Allerød, Roskilde, Svendborg, Frederiksværk, Risskov, og Korsør, .

Afhentning ift. stiftepistol er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland), Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ses der på tendenserne bliver det tydeligt, at netshoppere typisk kigger efter blandt andet billig stiftepistol og stiftepistol online. Vi ser derudover ofte mennesker søge efter eksempelvis stiftepistol tilbud, stiftepistol priser og køb stiftepistol, foruden de store byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Stark.

Priser på stiftepistol

Det er jo efterhånden temmelig uproblematisk for enhver at vurdere tilbud på billige stiftepistol online i blandt flere online outlets, og følgelig har utallige online firmaer været tvunget til at formindske prisen på stiftepistol eftertrykkeligt, og i øvrigt præstere fragt uden betaling.

Men det kan trods alt vise sig fordelagtigt at tjekke nogle e-forhandlere efter rabatter og tilbud på stiftepistol online forinden du gennemfører dit køb, således at du er på den sikre side med at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de store byggekæder som 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Du bør bare være obs på, at såfremt en internet butik annoncerer billige stiftepistol online på tilbud til en tilbudspris som anses for helt ekstremt tiltalende, så kunne det tit være et symbol på en bedragerisk internet webshop. Kortkøb er trods alt inkluderet i en bestemmelse, som beskytter kunden imod uærlige e-handler.

Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, når du ønsker at afbetale betalingen af stiftepistol over et længere tidsrum. Dette tilbydes ofte hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Når man kigger i søgedata står det klart, at internetbrugere mange gange kigger efter blandt andet stiftepistol tilbud og stiftepistol priser. Vi ser desuden typisk mennesker kigge efter blandt andet stiftepistol online, billig stiftepistol og køb stiftepistol.

Læs folks oplevelser

Trustpilot genererer visse gode chancer for at dechifrere flere nuværende kunders ratings og derfor foreslår vi, at du bliver klogere på internet selskabets ratings inden du handler billige stiftepistol online.

Facebook indebærer tilsvarende fuldstændig nyttige metoder til at få kendskab til internet butikkens popularitet. Derudover møder vi faktisk online forretninger hvor man kan formulere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes bør udnyttes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Inden folk shopper billige stiftepistol online i en internet shop burde man reelt gennemse webbutikkens handelsbetingelser, dog er det bare et omfattende arbejde, særligt hos de kendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne derfor være at granske hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det kan være et tegn på at online firmaet adlyder dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren hyppigt besigtiges af specialister der er meget fortrolige bestemmelserne på området.

Dette er desuden din genvej til at få hjælp, når du udsættes for dilemmaer som følge af din ordre på stiftepistol. Herudover går vi ind for at kunden er omhyggelig omkring de mest vitale retningslinjer i forbindelse med bestillingen af stiftepistol online, som eksempelvis den ombytningsret internet virksomheden tilbyder.

Her er det på samme måde afgørende, at man permanent bibeholder sin kvittering på e-mail, således man altid kan eftervise bestillingen af stiftepistol, hvad end man køber hos Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4 eller XL-Byg.

Jesper gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Søren Mortensen gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Else Olsen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Camilla C gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

9 tips til online indkøb
1Trustpilot fører til adskillige fantastiske genveje til at evaluere ganske mange øvrige køberes omtaler og af den grund anbefaler vi, at du eksaminerer webshoppens ratings inden du shopper billige stiftepistol online. Facebook tilbyder desuden fuldstændig solide metoder til at få indsigt i e-forhandlerens troværdighed.
2Leveringstidspunktet er jo ret så central når du har behov for dine nye produkter inden for kort tid, og herved er det nemlig relevant at man tjekker den estimerede leveringsdato for stiftepistol. Adskillige e-forhandlere annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varer, men vær obs på at det forudsætter at ordren gennemføres forinden et fastsat klokkeslæt.
3Adskillige internet varehuse tilbyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsformer til stiftepistol. Et hit er på nuværende tidspunkt pakkeshops, og så skal du blot gå forbi efter dine nye produkter når du har lyst. Fragtmetoden er nemlig ultra overkommelig, samt ofte desuden den billigste mulighed for levering.
4Den mest letkøbte form for fragt vil altid være at du selv henter varerne, men det afhænger af at du lever i kort afstand af e-shoppens lager. Den form for levering er selvfølgelig ultra relevant når man står og skal bruge stiftepistol inden for få dage. Alternativt så lover enkelte e-firmaer gebyrfri levering, men oftest er det forudsat at du køber for en bestemt sum.
5Det er jo efterhånden yderst gnidningsløst for enhver at sammenholde priser online på billige stiftepistol fra flere internet varehuse, og til gengæld yder mange e-shops fri fragt. Dog kan det trods alt være indbringende at sammenligne diverse online forretninger efter billige priser inden du gennemfører din handel, så man er sikker på at skaffe sig den billigste pris.
6Inden folk bestiller billige stiftepistol på en butik kan de når alt kommer til alt granske webbutikkens regler, det er dog tit ikke særlig interessant. Tilsvarende går vi ind for at man er opmærksom på de primære bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige stiftepistol online, til eksempel den ombytningsrettighed internet butikken bruger.
7Vi slår generelt et slag for at granske om internet firmaet er godkendt af e-mærket, da det kan være en tryghed om at internet forhandleren overholder de danske retningslinjer, udover at online forretningen tit undersøges af eksperter som mestrer reglerne. Forud for at nogen køber billige stiftepistol i en webshop behøver de utvivlsomt få overblik over netbutikkens betingelser.
8En hel del netshops yder fragt uden beregning på stiftepistol, men i mange tilfælde påkræves det at du shopper for en fastsat sum. Som alternativ må man beslutte sig for den mest betalelige leveringsversion, der oftest er at få bragt varerne til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig somme tider ligeledes vældig smart. Den mindst kostelige form for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren.
9Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfavnet af et lovbud, hvilket skærmer folk imod uoprigtige online webshops. Som en alternativ mulighed bør du overveje et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du hellere vil dække prisen over flere uger.