Byggevarepriser.dk

Sternbrædder pristjek

Er du på udkig efter sternbrædder? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 meter for kun 1.814 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter sternbrædder inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.814 kr.Køb
1.961 kr.Køb
2.008 kr.Køb
2.008 kr.Køb
2.133 kr.Køb
2.159 kr.Køb
3.495 kr.Køb
4.748 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: plast fibercement komposit eternit lærketræ plast sortmalede

Størrelser: 175 mm 25×100 135 mm 25×17 100 mm 25×200 25×250 6 mm 5 mm 110 mm 25×125 125 mm 140 mm 150 mm 32×150 22 mm 25×150

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig relevant at undersøge, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du lede andre steder.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man tjekke virksomhedens regler.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det kan du overveje at handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring sternbrædder.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige sternbrædder hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har fokus på gode priser, og andre har fokus på faglig sparring. Du skal afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er navnligt muligt hos de store byggemarkeder.
Flere byggekæder har et stort sortiment af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot sternbrædder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler produkter fra adskillige specialbutikker, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af sternbrædder online.
De udbredte byggekæder findes i de større byer, og i kraft af det har folk chancen for at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette har man chancen for at slippe for leveringsgebyret, og samtidig få fat i varerne med det samme.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte butikker, hvilket medvirker til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det kan du forvente ekstremt nyttig service fra mennesker med specialistviden i lige præcis sternbrædder.
Størstedelen af nichefokuserede webshops producerer selv varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få lavere priser.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er små firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du køber sternbrædder online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag over 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

sternbrædder jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

sternbrædder silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

sternbrædder harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

sternbrædder bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For projekter udendørs kan vind og vejr få meget at sige. På grund af dette bør du hyppigt se vejrforudsigelserne i dagene før dit byggeprojekt, så du undgår at det uden varsel går i gang med at regne bedst som du er godt i gang med dit krævende projekt.
2Der viser sig utvivlsomt overraskende udfordringer når det gælder større projekter, og på grund af det kan det være væsentligt at man afsætter god plads i handlingsplanen, som gør at man føler sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
3Muligvis vil det vise sig meningsgivende at du har alle materialer indkøbt før du indleder projektet. Du kan sammensætte en enkel indkøbsseddel hvorpå der noteres alt det som er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe hver eneste ting, hvormed du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
4Planlægning er nøglen til at komme i mål med byggeriet. Du bør overveje at forfatte en velovervejet strategi, som beskriver hvilke gøremål der løses på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteringsliste. Husk at være realistisk når du nedskriver din dagsorden.
5Forinden du går i gang med byggeprocessen kan det blive ganske centralt med en forsikring om, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
6Det er muligt at få offentligt tilskud til renoveringer. Det tilbydes såfremt byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Det kræver dermed at byggeriet influerer positivt på klimaet.
7Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til dele af projektet, i særdeleshed når det er omfangsrige byggeprocesser. Nogle byggeprojekter kræver flere folk. Samtidig vil det vise sig hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
8Du bør ikke mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig vigtigt at du har grejet tilgængeligt forinden du påbegynder arbejdet. Derudover er det vigtigt at tillægge de her udgifter i byggeriets budget.
9Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har styr på omkostningerne. Det må være fornuftigt at tage noter til alle udgiftsposter, hvorefter man kunne finde frem til omkostningen ved dem enkeltvis.
10Husk at kalkulere om du magter at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør fremskaffe assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Når du anskaffer hjælp fra en ekspert anbefales det at søge tilbud fra en håndfuld entreprenører.
11Der findes utallige instruktioner og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube yder assistance med en masse brugbar oplysning, specielt hvis man skriver søgeordene på engelsk.
12Du bør for alt i verden ikke se bort fra dit eget helbred, så husk beklædning inklusiv sikkerhedshjelm der skåner dig overfor potentielle risici. Det er yderst relevant at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke får assistance fra en professionel.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ultra imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ret så flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som jo er meget beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og alene 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.

Populære spørgsmål angående sternbrædder

 • Hvordan sætter man sternbrædder op?
 • Hvordan skifter man sternbrædder?
 • Hvor sidder sternbrædder?
 • Hvad bruges sternbrædder til?
 • Hvad er sternbrædder?
 • Hvordan monteres sternbrædder?
 • Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

  Masser af byggeforretninger giver nu om dage et bredt udvalg af billige fragtmetoder til sternbrædder. Et hit er p.t. at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte varer når du har lyst. Fragtmuligheden er altså særdeles ukompliceret, og tit ydermere den mindst kostelige fragtform.

  Du burde også beslutte dig for at få pakken sendt til din bopæl eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen bliver for det meste en sjat mindre billig, men endvidere virkelig fremkommelig ift. sternbrædder online. Den mest betalelige leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men dette står og falder med at du er nærved e-firmaets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på sternbrædder er jo særligt bestemmende om vi behøver dine nye varer fluks, og af den grund er det naturligvis meningsfuldt at man kontrollerer den anslåede leveringstid på sternbrædder. En del byggecentre – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre online, men vær på vagt da det beroer på at bestillingen placeres forinden et besluttet tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få ordren sendt afsted forinden lagerpersonalet har fri.

  En hel del firmaer på nettet lover fragt uden betaling på sternbrædder online, men i mange tilfælde er det betinget af at man aftager for et fastsat beløb. Alternativt kunne du udse dig den prisbilligste leveringsudgave, som tit vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til en pakkeshop.

  Store webbutikker tildeler afhentning hvor du bestiller billig sternbrædder online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix og XL-Byg. Byggemarkederne frembyder blandt andet afhentning af sternbrædder i disse områder:

  Værløse, Valby, Struer, Gentofte, Svendborg, Glostrup, Farum, Thisted, Hedensted, Esbjerg, Dragør, Ballerup, Hvidovre, Hørsholm, Middelfart, Gladsaxe, Rødovre, Tilst, Ølstykke, Taastrup, Skanderborg, Tårnby, Køge, Korsør, Rønne, Kokkedal, København, Nørresundby, Vejle, Virum, Vordingborg, Nærum, Aalborg, Hedehusene, Aabenraa, Stenløse, Vanløse, Åbyhøj, Fredericia, Sønderborg, Frederikshavn, Randers, Charlottenlund, Brønderslev, Vallensbæk, Frederiksværk, Horsens, Herlev, Aarhus, Frederikssund, Odder, Ishøj, Rudersdal, Kolding, Greve, Jyllinge, Nykøbing Falster, Nyborg, Varde, Brønshøj, Allerød, Risskov, Skive, Albertslund, Haderslev, Ringsted, Brøndby, Odense, Hillerød, Helsingør, Søborg, Højbjerg, Holstebro, Herning, Hobro, Kalundborg, Roskilde, Frederiksberg, Birkerød, Brabrand, Solrød Strand, Holbæk, Lyngby, Grenaa, Nakskov, Haslev, Næstved, Lillerød, Ikast, Hjørring, Viborg, Lystrup, Silkeborg, og Slagelse, .

  Klik-og-hent ift. sternbrædder er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Falster) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn).

  Når vi kigger i tallene er det markant, at online shoppere tit efterspørger fx køb sternbrædder og billig sternbrædder. Derudover oplever vi ofte mennesker søge efter fx sternbrædder tilbud, sternbrædder priser og sternbrædder online, foruden de kendte byggekæder som Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

  Få den bedste pris på sternbrædder

  Det er ret let for alle og enhver at prissammenligne på billige sternbrædder online hos flere netbutikker, og til tak har flertallet af netbutikker fundet det nødvendigt at nedskære prisniveauet på sternbrædder helt i bund, og i øvrigt byde på gebyrfri levering.

  Trods dette kan det stadigvæk vise sig lukrativt at efterprøve et par internet selskaber efter rabatter og tilbud på sternbrædder online forinden du placerer ordren, så du er usvigeligt sikker på at modtage den billigste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4 og Davidsen.

  Du bør ikke desto mindre være så påpasselig, at såfremt en butik på nettet frembyder billige sternbrædder online til salg for en udsalgspris der virker ubegribelig favorabel, så kunne det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uægte internet virksomhed. Betalinger med kort er i hvert fald indbefattet af et reglement, hvilket værner dig som køber imod uoprigtige internet outlets.

  Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Alternativt burde du benytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at klare beløbet til sternbrædder over et længere tidsrum. Det fås typisk hos nichefokuserede netbutikker, men ikke de store byggecentre som fx Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

  Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere mange gange efterspørger blandt andet køb sternbrædder og sternbrædder priser. Man ser desuden mange gange online shoppere kigge efter blandt andet billig sternbrædder, sternbrædder tilbud samt sternbrædder online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg sternbrædder er 1814 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Super god oplevelse og ingen problemer” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: plast komposit lærketræ plast fibercement sortmalede eternit

  Størrelser: 25×250 22 mm 25×150 175 mm 32×150 5 mm 125 mm 100 mm 110 mm 25×125 140 mm 25×100 25×200 25×17 150 mm 135 mm 6 mm

  Se nærmere på andre menneskers erfaringer

  Trustpilot frembringer en del ærlige muligheder for at gennemgå en stor gruppe eksisterende kunders anmeldelser og herved er det prisværdigt, at du sonderer netbutikkens vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige sternbrædder online.

  Facebook fremskaffer lignende temmelig fantastiske muligheder for at få indsigt i internet virksomhedens pålidelighed. Foruden det ses faktisk e-butikker som tilbyder folk at give en vurdering af ordreforløbet, hvilket tilmed bør drages fordel af til vurdering af hvor glade kunderne er.

  Før folk handler billige sternbrædder online på en netshop behøver de altid gennemgå e-butikkens handelsbetingelser, det er dog gerne ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de store byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

  En anden mulighed er at finde ud af hvorvidt e-handlen er godkendt af e-mærket, fordi det er en tryghed om at netshoppen opretholder de officielle danske regler, tillige med at internet virksomheden ofte overvåges af jurister som er inde i de gældende regler.

  Desuden giver det dig genvej til support, ifald du udsættes for udfordringer med din shopping med sternbrædder. Desuden er det anbefalelsesværdigt at man er klar over de mest vitale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af sternbrædder online, for eksempel den returneringsret forretningen lover.

  I den sammenhæng er det tillige relevant, at man stadigvæk bibeholder ens købsbekræftelse, således man til enhver tid vil kunne vidne om bestillingen af sternbrædder, hvad end man shopper hos Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 eller XL-Byg.

  Hans gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Karen gav 4 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Lene Olsen gav 5 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Camilla Mortensen gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  9 gode råd til internetshopping
  1Den mest prisbevidste leveringsmanér vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, men det nødvendiggør at du bor nærved webbutikkens lager. Den form for fragt er særdeles betydningsfuld i tilfælde af at man har brug for sternbrædder med det samme. Alternativt så sikrer nogle få shops på nettet gebyrfri levering, men for det meste er det under betingelse af at man aftager for en fastsat pris.
  2Generelt slår vi et slag for at tjekke om netshoppen er godkendt af e-mærket, da det generelt er en sikring om at online webshoppen opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, samt at e-firmaet lejlighedsvis efterses af fagfolk som har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Forud for at nogen shopper billige sternbrædder hos en forretning på nettet kunne man helt sikkert overveje virksomhedens handelsvilkår.
  3Før folk bestiller billige sternbrædder hos en e-forretning behøver man for at være sikker skimme forhandlerens regler, men det er ofte ikke særlig spændende. Dertil er det anbefalelsesværdigt at kunden er opmærksom på de mest centrale retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige sternbrædder online, fx den returret e-firmaet garanterer.
  4Det er jo yderst fremkommeligt for internetbrugere at finde de bedste tilbud online på billige sternbrædder på flere netbutikker, og af den grund frembyder langt de fleste e-forhandlere portofri fragt. Dog kan det imidlertid blive nyttigt at udforske nogle forskellige online forhandlere efter billige priser forinden du bestiller, så man er sikret at antage den mindst kostelige pris.
  5Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være særligt central ifald vi har brug for dine nye produkter med det samme, så i det øjemed er det naturligvis klogt at du kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på sternbrædder. En del e-shops udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer, som er forudsat at bestillingen køres igennem før et nøjagtigt tidspunkt.
  6Nogle enkelte firmaer på nettet tilbyder fragt uden beregning på sternbrædder, men for det meste stiller det krav om at der indkøbes for et fastsat beløb. Ellers kunne du udse dig den mest prisbevidste leveringsmulighed, som ofte vil være at få kørt varerne til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig jævnligt endda ret ukompliceret. Den billigste leveringsmanér vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
  7Trustpilot byder på forholdsvis værdifulde løsninger til at efterforske forskellige øvrige konsumenters betragtninger og herved foreslår vi, at du analyserer online butikkens anmeldelser forud for at du handler billige sternbrædder online. Facebook resulterer i også visse passelige metoder til at få kendskab til online forhandlerens pålidelighed.
  8Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under et regulativ, hvilket redder dig som kunde imod falske e-forhandlere. Som en alternativ mulighed bør du vælge en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at godtgøre pengene af flere omgange.
  9Adskillige webbutikker i Danmark tilbyder i vore dage en lang række forskellige billige fragttyper til sternbrædder. En af de populære er lige nu levering til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig temmelig let, og typisk tilmed den prisbilligste leveringsudgave.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk