Byggevarepriser.dk

Stempelkompressor

Luna stempel kompressor ACB10-270 400V
18.995 kr.
Se produkt
Luna Transportabel Stempelkompressor ACB 5.5-90L
8.995 kr.
Se produkt
Luna Transportabel Stempelkompressor ACD3.0Hp-22L
7.395 kr.
Se produkt
Luna Transportabel Stempelkompressor ACB7.5-200S
15.999 kr.
Se produkt
Luna Transportabel Stempelkompressor ACS 2Hp-16L Oliefri
1.800 kr.
Se produkt
Stempelkompressor Reno FF 830/90 med ekstra tank
23.625 kr.
Se produkt
Stempelkompressor stationær ABAC 3.0Hp-27L
15.551 kr.
Se produkt
Stempelkompressor Reno 270/25 - 2,5 HK
6.875 kr.
Se produkt
Stempelkompressor ABAC Silent Pro 50
6.974 kr.
Se produkt
Stempelkompressor stationær ABAC VERT3.0pH-150L, 5.5H-270L
19.750 kr.
Se produkt
Stempelkompressor Reno FF Sirocco 970/500
31.125 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor bør du shoppe hos en netbutik, som kan give råd og vejledning til valg af stempelkompressor.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man tjekke firmaets regningslinjer.
Der er forskel på prisen på billige stempelkompressor hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på billige priser, og øvrige har service. Du må tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig super afgørende at vide, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment, imens nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal forholde dig til om det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, udover bare stempelkompressor.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere varerne selv. Det er især et alternativ i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder findes i det meste af landet, og som følge af det har folk valget om at købe online og fragte materialerne selv. Derved har man mulighed for at spare leveringsomkostningen, samt endda få fat i produkterne hurtigere.
De kendte byggecentre udbyder produkter fra talrige nichebutikker, og så kan du bestille fra et bredt udvalg af stempelkompressor online.
De store byggecentre er etablerede og anerkendte firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed når du shopper online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforretninger på nettet er specialister i deres online produktsortiment, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund bør du forvente mere kyndig sparring fra nogle der er eksperter i netop stempelkompressor.
Forskellige nichespecifikke netbutikker er opstartsfirmaer, der typisk drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler stempelkompressor online fra deres webshop.
Diverse niche webshops står selv for produktion af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte på nichebutikkerne online er det muligt at få en billig pris.
De største byggecentre i Danmark
stempelkompressor harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

stempelkompressor silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

stempelkompressor jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

stempelkompressor bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du har adgang til vældig mange hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube kan hjælpe med ekstremt meget nyttig oplysning, særligt forudsat at man søger på engelsk.
2Det er en god idé at sikre sig assistance til projektet, navnlig i tilfælde af større byggeprojekter. Nogle ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Derudover vil det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
3Ofte vil det vise sig fornuftigt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være forstandigt at notere hver eneste udgift, og så finde frem til udgiften ved dem én efter én.
4Du må nødig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke beklædning som eksempelvis sikkerhedssko der beskytter dig mod hændelige risici. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, specielt hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
5Det kan blive essentielt at have alle bygningsmaterialer disponible forinden du indleder projektet. Du får god gavn af at lave en simpel note hvorpå der noteres det der bliver brug for, og som det næste gennemløbe materialerne, hvormed du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
6I nogle tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes når byggeriet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at byggeriet har positiv indfyldelse på miljøet.
7Husk at reflektere over hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du med fordel kan have assistance fra en fagperson til områder af projektet. Forudsat at du vil benytte professionel assistance kan du spare penge ved at at søge tilbud fra en håndfuld selskaber.
8Der viser sig som regel pludselige hovedpiner når det kommer til omfangsrige opgaver, og følgelig vurderes det værdifuldt at man har afsat rigeligt med plads i tidsplanen, som gør at man kan føle sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
9Længe før du indleder byggeprojektet kan det vise sig ganske fornuftigt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af din boligtype vil der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
10For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Af den årsag må du tit kigge på meldingerne om vejret når du nærmer dig starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning begynder at regne når du netop står midt i det vigtige projekt.
11Man skal ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. Det er betydningsfuldt at du har grejet disponibelt akkurat som du igangsætter byggeprojektet. Det er desuden en fordel at medregne de her omkostninger i det økonomiske overblik.
12Godt forarbejde vil altid være vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør liste en velovervejet køreplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilken dag, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af tidsplanen.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er fantastisk overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er yderst imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

Mange byggeforretninger frembyder til alt held et hav af forskellige billige leveringsmidler til stempelkompressor. Den mest almindelige er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de købte produkter når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt overkommelig, og ofte derudover den mindst kostelige leveringsmåde.

Du burde også planlægge at få pakken leveret til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen er i mange tilfælde et hak mere bekostelig, men på den anden side i høj grad simpel for stempelkompressor online. Den mest letkøbte leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, hvilket stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet virksomhedens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på stempelkompressor er meget væsentlig ifald man absolut skal bruge ordren om kort tid, og herved er det aldeles klogt at du besigtiger den forventede leveringsdato ved stempelkompressor. En række e-handler – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varer online, men vær obs på at det er afhængig af at ordren lægges tidligere end et angivent klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få varen klar før lagermedarbejderne drager hjemad.

En række online firmaer byder på levering uden gebyr på stempelkompressor online, men undertiden er det under forudsætning af at man aftager for et konkret beløb. Alternativt kunne du beslutte sig for den mest letkøbte slags levering, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til en pakkeshop.

Temmelig mange byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor du køber billig stempelkompressor hjemmefra men afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bygma og Davidsen. Byggekæderne frembyder fx klik-og-hent på stempelkompressor i disse områder:

Odder, Sønderborg, Nyborg, Svendborg, Albertslund, Randers, Vanløse, Thisted, Ballerup, Nørresundby, Haderslev, Charlottenlund, Aabenraa, Gentofte, Tilst, Ølstykke, Risskov, Værløse, Middelfart, Allerød, Virum, Brøndby, Tårnby, Vejle, Varde, Nykøbing Falster, Frederikssund, København, Holstebro, Brønshøj, Viborg, Brabrand, Rødovre, Hvidovre, Struer, Nakskov, Hobro, Dragør, Helsingør, Kalundborg, Holbæk, Skanderborg, Lyngby, Grenaa, Herlev, Odense, Taastrup, Aarhus, Vallensbæk, Stenløse, Åbyhøj, Birkerød, Næstved, Fredericia, Frederiksberg, Højbjerg, Esbjerg, Korsør, Frederikshavn, Silkeborg, Glostrup, Rønne, Brønderslev, Skive, Frederiksværk, Ishøj, Aalborg, Greve, Solrød Strand, Lystrup, Kokkedal, Slagelse, Rudersdal, Hillerød, Farum, Ringsted, Haslev, Hjørring, Horsens, Hedensted, Roskilde, Nærum, Lillerød, Køge, Søborg, Ikast, Gladsaxe, Vordingborg, Valby, Hedehusene, Jyllinge, Herning, Kolding, og Hørsholm, .

Click-and-collect for stempelkompressor er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland), Sjælland (Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Lolland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at online shoppere typisk leder efter fx stempelkompressor priser og køb stempelkompressor. Foruden dette ser vi tit online shoppere efterspørge blandt andet stempelkompressor online, stempelkompressor tilbud samt billig stempelkompressor, plus de velkendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

Tilbud på stempelkompressor

Det er jo ultra let for alle at sammenligne priser på billige stempelkompressor online hos forskellige e-firmaer, og for det har massevis af internet forhandlere fundet det uundgåeligt at stampe udsalgspriserne på stempelkompressor betragteligt, og i øvrigt byde på fragt uden gebyr.

Derfor kan det til hver en tid blive indbringende at inspicere visse webbutikker efter tilbud og rabatter på stempelkompressor online inden du placerer ordren, så man er garanteret at modtage den bedste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Man bør alligevel være omhyggelig med, at ifald en netshop afsætter billige stempelkompressor online for en pris der virker urealistisk overkommelig, er det for det meste være en varsel om en uægte online butik. Kortkøb er dog omfattet af en bestemmelse, som assisterer kunden overfor uoprigtige online webshops.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du vælge en løsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at honorere prisen på stempelkompressor over et længere tidsrum. Dette fås normalt hos niche webshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Silvan.

Når man kigger i tallene er det tydeligt, at mennesker typisk søger eksempelvis stempelkompressor tilbud og køb stempelkompressor. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere søge eksempelvis stempelkompressor online, billig stempelkompressor samt stempelkompressor priser.

Kig på nuværende kunders meninger

Trustpilot bringer dig i højeste grad ønskværdige chancer for at kigge nærmere på adskillige forhenværende køberes iagttagelser og af den grund rekommanderer vi, at du eftergår online firmaets bedømmelser før du handler billige stempelkompressor online.

Facebook frembyder ligeledes ganske passelige metoder til at få et kig ind i e-butikkens kundefokus. Desuden møder vi mange online forretninger som giver kunderne mulighed for at aflevere en anmeldelse af købsoplevelsen, som ydermere kan anvendes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige stempelkompressor online hos en internet forhandler bør man i og for sig løbe igennem e-butikkens forretningsaftale, men det er uden tvivl en omfattende opgave, især ved de gængse byggekæder som Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og Bauhaus.

En anden løsning kunne måske være at kigge om internet virksomheden er e-mærket medlem, eftersom det almindeligvis er en tilkendegivelse af at webbutikken tilslutter sig de gældende danske regler, tillige med at online forretningen løbende efterses af specialister der mestrer de gældende regulativer.

Dette er en god anledning til hjælpende service, når du får udfordringer i forbindelse med din shopping med stempelkompressor. Foruden dette kan det være til hjælp at køberen er omhyggelig omkring de mest basale forhold der influerer på bestillingen af stempelkompressor online, f.eks. den returneringsret netshoppen lover.

I relation til det er det ydermere vigtigt, at man til enhver tid beholder ens kvitteringsmail, så man fremadrettet vil kunne eftervise bestillingen af stempelkompressor, ligegyldig om man handler ved 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus eller Stark.

Susanne gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Inge K gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Inger gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Inger N gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 gode råd til køb på nettet
1En hel del forretninger på nettet præsterer gebyrfri levering på stempelkompressor, men undertiden påkræves det at der købes for et konkret beløb. Ellers må man gribe den mest billige mulighed for fragt, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre din ordre til et afhentningssted. Muligheden bliver typisk endvidere ualmindeligt praktisk. Den mest letkøbte fragtmulighed er uden tvivl selv at hente ordren.
2Den billigste leveringsmodel vil utvivlsomt være at hente pakken selv, men det kræver at du har bopæl i kort afstand af online firmaets adresse. Den leveringsmulighed er selvfølgelig yderst afgørende forudsat vi har behov for stempelkompressor om et øjeblik. Alternativt så præsterer nogle enkelte online varehuse gratis levering, men oftest er det under forudsætning af at man aftager for en bestemt pris.
3Trustpilot frembyder forholdsvis pålidelige genveje til at eftergå forskellige forhenværende kunders kritik og derfor er det klogt, at du gennemsøger webshoppens ratings før du handler billige stempelkompressor online. Facebook byder på ydermere ganske pæne løsninger til at få en idé om online virksomhedens kundefokus.
4De fleste netbutikker i Danmark tildeler til alt held et bredt udvalg af billige leveringsformer til stempelkompressor. En der er meget populær er lige nu pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente din pakke præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er jo ualmindeligt ligetil, samt i mange tilfælde også den mest letkøbte leveringsversion.
5Forud for at folk køber billige stempelkompressor i en online webshop behøver de faktisk gennemløbe virksomhedens betingelser, det er dog tit ikke super spændende. I øvrigt kan det anbefales at køber er på vagt for de mest aktuelle bestemmelser der kan have indflydelse på handlen med billige stempelkompressor online, fx den returrettighed hjemmesiden tilbyder.
6Leveringstidspunktet kan vise sig at være ekstremt vital forudsat man har brug for dine nye produkter om få sekunder, og med det formål er det fuldkommen centralt at vi finder det forventede leveringstidspunkt på stempelkompressor. Flere internet handler byder på billig dag-til-dag levering på en række af deres produkter, men det afhænger af at bestillingen placeres forud for et fastslået tidspunkt.
7Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omsluttet af en vedtægt, der assisterer køberen overfor uægte online firmaer. Alternativt bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du foretrækker at honorere regningen senere.
8Det har vist sig at være super bekvemt for alle og enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige stempelkompressor fra diverse internet forretninger, og altså garanterer mange internet forretninger i Danmark gebyrfri levering. Trods dette kan det trods alt vise sig rentabelt at udforske flere internet forhandlere efter tilbud og rabat før du gennemfører din handel, sådan at du er skråsikker på at få den mest attraktive pris.
9Vi anbefaler generelt at tjekke om internet forhandleren er e-mærke godkendt, fordi det længe har været et billede på at internet selskabet føjer de opstillede regler, samt at internet firmaet hyppigt ses til af specialister der har ekspertise inden for lovgivningen. Forinden folk bestiller billige stempelkompressor på en internet virksomhed kunne man i reglen bese e-shoppens forretningsvilkår.