Byggevarepriser.dk

Stemmejern

Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Se produkt
Hultafors stemmejern HDC 20mm
185 kr.
Se produkt
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Se produkt
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Se produkt
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Se produkt
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Se produkt
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Se produkt
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Se produkt
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor tjekke firmaets regningslinjer.
Såfremt du vil have byggematerialerne nu og her eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente materialerne personligt. Det er først og fremmest et alternativ i de store byggekæder.
For en del er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. Derved kan du overveje at handle hos et online byggecenter, som giver rådgivning og sparring omkring stemmejern.
Det er absolut ekstremt afgørende at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort produktsortiment, og øvrige har fokus på en specifik varetype. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, udover bare stemmejern.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige stemmejern fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder gode priser, imens øvrige tilbyder service. Du bør gennemtænke hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og velkendte butikker, hvilket medvirker til øget sikkerhed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggekæder samler produkter fra talrige producenter, og som følge af dette kan du købe fra et stort udvalg af stemmejern online.
De kendte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og i kraft af det har kunderne tilbuddet om at handle online og fragte varerne på eget initiativ. På grund af det kan du overveje at undvære fragten, og tilmed få fat i produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke webshops har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig vil du modtage ekstra nyttig assistance fra folk som er specialister i netop stemmejern.
Forskellige niche netbutikker er små familiefirmaer, som tit er danske, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse understøtter du ved at handle stemmejern online på deres side.
Størstedelen af nicheforhandlere står selv for produktion af varerne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få lavere priser.
Danmarks største byggecentre

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

stemmejern silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af cirka 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

stemmejern jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag mere end 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

stemmejern bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

stemmejern harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man kan spørge om økonomisk støtte til byggeprojekter. Det bliver givet ifald ombygningen gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte betinger at renoveringen har betydning for naturen.
2Man skal på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig klogt at have grejet parat akkurat som du starter byggeriet. I øvrigt er det afgørende at påregne de her udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
3Det vil vise sig væsentligt at have samtlige byggematerialer klar i god tid før du går i krig med eksekveringen. Du kunne udfærdige en punktforms indkøbsliste som samler alt hvad du har brug for, og så tjekke listen, således at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
4Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst ved vigtige byggerier. Nogle opgaver stiller krav om flere personer. Samtidig vil det vise sig mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
5Godt forarbejde bliver kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at sammensætte en klar plan, som dikterer hvilke opgaver du vil klø på med på hvilken dag, samt en tilhørende rækkefølge. Husk at være skarp idet du sammensætter din dagsorden.
6Ved udendørs projekter har eventuelt regnvejr en stor rolle. Af den grund bør du tit tage et kig på vejrvarslen lige før byggeprocessen, så du undgår at det ud af det blå begynder at piske ned i samme sekund som du er gået i gang med det avancerede projekt.
7Der ligger stribevis af artikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube yder assistance med rigelig gavnlig info, navnligt når man skriver søgeordene på engelsk.
8Du må aldrig se bort fra dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv hjelm og sko som hjælp imod mulige ulykker. Det er afgørende med fokus på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke får assistance fra en fagperson.
9Inden du igangsætter byggeriet er det yderst meningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
10Du burde måske overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal anskaffe assistance fra en fagmand til dele af byggeriet. Forudsat at du henter eksperthjælp kunne det være fordelagtigt at modtage tilbud fra diverse selskaber.
11I mange tilfælde vil det være afgørende at udfærdige et regnskab for byggeriet, så du har styr på omkostningerne. Det vil blive en god idé at tage noter til alle poster, og så nedskrive mulige tilbud på dem alle sammen.
12Der viser sig typisk overraskende bump på vejen ved svære byggeprojekter, og som følge heraf vil det være af stor betydning at man afsætter god nok tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig overbevist om at man får det færdiggjort.
De bedst vurderede byggeshops
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er temmelig imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver maksimum point, og blot 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er virkelig flot. Vurderingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er kolossalt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

elektrisk, hjørne, kvalitets, lange, lille, luksus, mini, rund, små, Bahco, Bosch, Hultafors, Irwin, Luna, Millarco, Stanley, 10 mm, 12 mm, 3 mm, 4 mm, 40 mm, 5 mm, 50 mm, 6 mm, 7 mm, træskaft, metal, træ

Hvilken leveringsmodel er bedst?

Mange firmaer på nettet yder nu en række forskellige billige leveringsløsninger til stemmejern. En af de mest moderne er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er nemlig ret så praktisk, og ofte endvidere den mest billige fragtmulighed.

Du kunne ligeledes afveje for og imod at få ordren bragt hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Leveringstypen viser sig mange gange en tak mere omkostningsfuld, men omvendt særdeles smart ift. stemmejern online. Den prisbilligste type af levering vil dog altid være at hente ordren selv, men det er betinget af at du er i nærheden af online firmaets byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på stemmejern er naturligvis rigtig betydningsfuld i tilfælde af at man mangler din pakke nu og her, så derfor er det relativt essentielt at du besigtiger tidshorisonten for levering ved stemmejern. En række e-shops – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 dags levering på deres favorit varenumre online, som trods alt forudsætter at du bestiller tidligere end et aftalt tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få produktet ekspederet forud for at pakkemedarbejderne får fri.

Flere e-forhandlere frembyder gratis fragt på stemmejern online, men i reglen kræves det at man aftager for en bestemt sum. Derudover bør du udvælge den billigste form for levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få leveret bestillingen til en pakkeshop.

Masser af webshops tildeler click-and-collect hvor du køber billig stemmejern online og afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg og Bygma. Byggemarkederne giver for eksempel click-and-collect på stemmejern i disse byer:

Ringsted, Roskilde, Aalborg, Skive, Korsør, Tilst, Herlev, Hedehusene, Hobro, Valby, Vallensbæk, Rudersdal, Næstved, Rønne, Nærum, Jyllinge, Thisted, Esbjerg, Hedensted, Søborg, Helsingør, Sønderborg, Nykøbing Falster, Middelfart, Greve, Haderslev, Højbjerg, Frederikshavn, Allerød, Charlottenlund, Frederiksværk, Brabrand, Brønderslev, Viborg, Aabenraa, Silkeborg, Vejle, Kokkedal, Lyngby, Risskov, Herning, Dragør, Birkerød, Holbæk, Hvidovre, Ølstykke, Værløse, Varde, Tårnby, Nyborg, Frederikssund, Åbyhøj, Ishøj, Lillerød, Holstebro, Vanløse, Vordingborg, Hjørring, Horsens, Grenaa, Aarhus, Odder, Brønshøj, Virum, Struer, Haslev, Slagelse, Svendborg, Gladsaxe, Glostrup, Ikast, Gentofte, Odense, København, Kalundborg, Hørsholm, Frederiksberg, Skanderborg, Taastrup, Nørresundby, Lystrup, Solrød Strand, Ballerup, Fredericia, Stenløse, Rødovre, Farum, Kolding, Brøndby, Nakskov, Randers, Hillerød, Albertslund, og Køge, .

Click-and-collect for stemmejern er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Ved indkig i data bliver det tydeligt, at online shoppere mange gange kigger efter blandt andet billig stemmejern og stemmejern online. Foruden dette oplever vi mange gange folk kigge efter fx stemmejern tilbud, køb stemmejern og stemmejern priser, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma og XL-Byg.

Rabat på stemmejern

Det er efterhånden ekstremt enkelt for alle at kigge efter tilbud på billige stemmejern online hos forskellige forhandlere på nettet, og så har de fleste internet forhandlere set sig tvunget til at sænke salgspriserne på stemmejern markant, og derudover garantere levering uden betaling.

Det kan dog trods alt være lukrativt at kontrollere forskellige internet forretninger efter tilbud og udsalg på stemmejern online inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den billigste pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Man bør lige meget hvad være årvågen med, at såfremt en webshop annoncerer billige stemmejern online på tilbud til en salgspris der virker umådelig tiltalende, kan det mange gange være en indikator for en falsk online butik. Køb med kort er dog omfattet af et reglement, som redder dig overfor fup internet foretagender.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at dække betalingen af stemmejern af flere omgange. Det foreslåes som regel ved nicheforhandlere, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Ses der på statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere ofte efterspørger bl.a. stemmejern online og køb stemmejern. Derudover ser vi ofte online shoppere søge efter for eksempel stemmejern tilbud, stemmejern priser og billig stemmejern.

Kig på andre menneskers anbefalinger

Trustpilot leverer visse habile genveje til at eftersøge ret mange forhenværende brugeres iagttagelser og herved støtter vi, at du gennemgår online shoppens omtaler før du køber billige stemmejern online.

Facebook byder på lignende temmelig hæderlige løsninger til at få en idé om internet shoppens kundetilfredshed. Derudover møder vi faktisk forhandlere på nettet som tilbyder folk at formulere en evaluering af købsoplevelsen, hvilket ligeledes må tages i brug til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk handler billige stemmejern online hos en internet webshop behøver de reelt se på e-shoppens handelsvilkår, dog er det i reglen ikke specielt ophidsende, især på de kendte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen og 10-4.

Et andet forslag kunne derfor være at tjekke om internet forhandleren er e-mærke godkendt, siden det bør være en påvisning af at internet selskabet anerkender dansk lovgivning, udover at internet firmaet ofte ses til af fagmænd som er meget fortrolige vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du anledning til assistance, hvis du bliver udsat for udfordringer i processen med dit køb af stemmejern. Yderligere tilrådes det at køber er påpasselig med de mest betydningsfulde regler der har indvirkning på købet af stemmejern online, fx den ombytningsrettighed e-forretningen garanterer.

I den forbindelse er det ydermere essesentielt, at man altid sikrer sin faktura e-mail, således man i fremtiden vil kunne eftervise købet af stemmejern, uanset om man bestiller fra Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Jette G gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Lars gav 4 stjerner

Hurtig levering

Rasmus U gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Susanne R gav 5 stjerner

Udmærket

9 gode råd til køb på nettet
1Fragttiden kan være usædvanlig afgørende såfremt man skal bruge din pakke straks, og af den grund er det selvsagt klogt at man besigtiger den anslåede leveringstid ved stemmejern. Mange internet shops garanterer billig 1 hverdags levering på de fleste af deres produkter, men det påkræver at ordren placeres før et angivent tidspunkt.
2Trustpilot præsterer ultra fortræffelige løsninger til at kigge nærmere på en række øvrige brugeres ratings og derved foreslår vi, at du beser webbutikkens ratings inden du shopper billige stemmejern online. Facebook præsterer lignende aldeles pålidelige muligheder for at få indsigt i e-handlens popularitet.
3Den billigste leveringsform vil altid være at du selv henter ordren, hvilket dog står og falder med at du lever i kort afstand af netbutikkens lager. Den fragtmetode er selvfølgelig ret central i tilfælde af at man står og skal bruge stemmejern inden for kort tid. Alternativt så garanterer visse forretninger på nettet levering uden gebyr, men i reglen er det kun gældende hvis man shopper for en præcis sum.
4En række forretninger på nettet frembyder i dag en hel del forskellige billige leveringsløsninger til stemmejern. En der er meget anvendt er nu til dags pakkeshops, som gør det muligt at hente pakken når der er tid til det. Fragtmetoden er jo usædvanlig hensigtsmæssig, og desuden endvidere den billigste mulighed for levering.
5Generelt går vi ind for at finde ud af hvorvidt e-firmaet er e-mærket, fordi det kan være et billede på at online webshoppen følger de danske retningslinjer, samt at netbutikken rutinemæssigt overvåges af sagkyndige som forstår reglerne på området. Forinden folk shopper billige stemmejern på en e-shop kunne de til hver en tid have øje for virksomhedens forretningsaftale.
6Inden nogen handler billige stemmejern hos en internet handler kan de for at være på den sikre side gennemløbe netshoppens handelsvilkår, det er dog bare et tidskrævende arbejde. Ligeså er det prisværdigt at man er hensynstagende til de væsentligste regler der kan have indvirkning på shopping af billige stemmejern online, f.eks. den ombytningsret internet firmaet benytter.
7Enkelte netshops garanterer fragt uden betaling på stemmejern, men i mange tilfælde kun når der handles for en præcis sum. Som alternativ burde du vælge den mest prisbevidste slags levering, som gerne vil blive at få kørt dine varer til et afhentningssted. Denne er almindeligvis endda temmelig overkommelig. Den billigste leveringsmodel vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
8Det er jo efterhånden ultra smertefrit for alle og enhver at finde de bedste tilbud online på billige stemmejern på forskellige online varehuse, og altså tilbyder flere forhandlere på nettet fragt uden beregning. Dog kan det ikke desto mindre vise sig gavnligt at eftergå nogle online forhandlere efter billige priser forud for at du gennemfører din handel, således at man er garanteret at skaffe sig den skarpeste pris.
9Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er dækket ind under en ordning, der sikrer dig som kunde imod svindlende webshops. Som alternativ kunne du bruge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du ønsker at klare betalingen over tid.