Byggevarepriser.dk

Stavvibrator

LIEVERS Stavvibrator højfrekvens elekt. 36mm
22.250 kr.
Se produkt
LIEVERS Stavvibrator LHF m/pistolgreb 50mm flaske 20m kabel
10.250 kr.
Se produkt
Lievers Minivip stavvibrator motordel P14E
8.369 kr.
Se produkt
LIEVERS Stavvibrator højfrekvens elekt. 50mm
22.750 kr.
Se produkt
RABBIT stavvibrator sæt Rabbit+38x1,5m
3.749 kr.
Se produkt
LIEVERS stavvibrator på batteri P18LI KOMPLET ø38x1000mm
19.498 kr.
Se produkt
LIEVERS Stavvibrator LHF m/pistolgreb 36mm flaske 20m kabel
9.500 kr.
Se produkt
RABBIT stavvibrator 230V motorenhed
1.849 kr.
Se produkt
LIEVERS Stavvibrator højfrekvens elekt. 57mm
23.750 kr.
Se produkt
LIEVERS Stavvibrator LHF m/pistolgreb 57mm flaske 20m kabel
11.125 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du overveje at handle hos en netbutik, som tilbyder hjælp til valg af stavvibrator.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man kende byggeshoppens betingelser.
Flere byggemarkeder præsterer et stort varesortiment, og andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare stavvibrator.
Du vil finde forskelle i priserne på billige stavvibrator hos de forskellige online byggekæder. En del satser på de bedste priser, imens nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du skal gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Såfremt du står og skal bruge produkterne nu og her eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne på egen hånd. Det er navnligt et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler varer fra flere producenter, og hermed kan du købe fra et stort udvalg af stavvibrator online.
De kendte byggekæder har butikker nær dig, og hermed har du adgang til at handle online og transportere varerne personligt. Herigennem er det muligt at undgå fragtgebyret, og tilmed få fat i varerne lige nu.
De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få en billig pris.
Mange nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, der tit er dansk ejede, måske sågar lokalt i dit område. Dem støtter du ved at bestille stavvibrator online på deres side.
Alverdens specialiserede webshops har en dyb forståelse for deres produkter, da de kun sælger disse produkter. Derfor vil du modtage ekstremt begavet service fra medarbejdere med specialistviden i netop stavvibrator.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

stavvibrator bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

stavvibrator harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

stavvibrator silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag omtrent 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

stavvibrator jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan være en god idé at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt ift. store arbejdsopgaver. Store byggeprojekter skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt bør det være hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
2Man vil aldrig nogensinde fattes grej. Ofte kan det være essentielt at have udstyret til rådighed akkurat som du igangsætter arbejdet. Husk også at tage højde for de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
3Du har adgang til mange forskellige instruktioner og videoer på nettet som kan inspirere dig. Navnligt YouTube er formidler af store mængder almennyttig oplysning, i særlig grad forudsat at man kigger i hele verden.
4Forud for at du går i gang med dit byggeprojekt kan det vise sig vildt betydningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Der kommer altid utidige bump på vejen ved omfangsrige byggeprojekter, og af den grund kan det være vigtigt at man har afsat tilstrækkelig tid i handlingsplanen, således at man føler sig ubekymret om at nå i mål.
6Det er essentielt at nedskrive et regnskab for byggeprojektet, så du giver sig selv et overblik. Det vil være økonomisk at beskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne notere eventuelle tilbud på dem alle sammen.
7Husk at reflektere over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du alternativt skal hente hjælp fra en ekspert til noget af byggeprocessen. Hvis du skal have professionel hjælp er det fordelagtigt at modtage tilbud fra diverse leverandører.
8Godt forarbejde viser sig som vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du bør overveje at udarbejde en gennemarbejdet arbejdsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp når du laver din arbejdsplan.
9Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke beklædning herunder sko og hjelm der sikrer dig overfor mulige risici. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
10Det er aktuelt at have samtlige byggematerialer klar til brug på forhånd inden du igangsætter arbejdet. Du kan med fordel lave en simpel oversigt med det der bliver brug for, og efterfølgende eftergå materialerne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
11Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Derfor skal du løbende se vejrberetningerne i dagene op til byggeprojektet, så det ikke uventet starter med at stå ned i stænger netop som du er gået i gang med det svære byggeprojekt.
12Du har mulighed for at indhente offentligt tilskud til renoveringer. Det får man forudsat at byggeriet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter altså at ombygningen påvirker naturen.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk flot. Scoren grundlægges af 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk overlegent. Karakteren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

Flere online outlets foreslår i dag flere billige fragtformer til stavvibrator. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Denne er altså ultra fleksibel, og mange gange endvidere den billigste leveringsmetode.

Du kunne på samme måde foretrække at få ordren sendt til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver for det meste en smule dyrere, men samtidig ekstremt praktisk for stavvibrator online. Den billigste leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men dette nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forretningens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på stavvibrator kan være vældig aktuel ifald vi har brug for produktet inden for kort tid, så af den grund er det øjensynligt aktuelt at vi finder det estimerede leveringstidspunkt ved stavvibrator. Flere byggeforretninger – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig 1 dags fragt på masser af produkter online, men vær på vagt da det er forudsat at ordren laves før et fastslået klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen sendt afsted forinden logistikpersonalet drager hjemad.

Visse firmaer på nettet tilbyder portofri fragt på stavvibrator online, men for det meste gælder det kun hvis man shopper for en fastsat pris. Ellers skulle du gribe den billigste leveringsmetode, hvilket ofte vil være at få leveret bestillingen til et afhentningssted.

De største webshops frembyder click-and-collect hvor man handler billig stavvibrator derhjemme men selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Silvan. De tilbyder bl.a. afhentning af stavvibrator i følgende byer:

Aarhus, Vallensbæk, Virum, Skanderborg, Gentofte, Sønderborg, Ballerup, Aabenraa, Skive, København, Albertslund, Middelfart, Brønderslev, Frederiksberg, Roskilde, Tilst, Hjørring, Korsør, Herning, Jyllinge, Lystrup, Kolding, Hedehusene, Hørsholm, Allerød, Horsens, Greve, Hvidovre, Lillerød, Brønshøj, Vordingborg, Varde, Dragør, Næstved, Ringsted, Tårnby, Nykøbing Falster, Grenaa, Taastrup, Viborg, Nærum, Kokkedal, Holbæk, Gladsaxe, Værløse, Vanløse, Frederiksværk, Struer, Frederikssund, Frederikshavn, Thisted, Birkerød, Ishøj, Hobro, Randers, Rudersdal, Kalundborg, Brøndby, Vejle, Charlottenlund, Køge, Odense, Aalborg, Holstebro, Hillerød, Ikast, Nyborg, Valby, Brabrand, Slagelse, Åbyhøj, Nakskov, Svendborg, Nørresundby, Herlev, Fredericia, Helsingør, Højbjerg, Stenløse, Søborg, Odder, Rødovre, Solrød Strand, Ølstykke, Lyngby, Glostrup, Haderslev, Risskov, Esbjerg, Farum, Silkeborg, Haslev, Hedensted, og Rønne, .

Click-and-collect for stavvibrator er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland).

Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at internet shoppere ofte leder efter blandt andet stavvibrator priser og billig stavvibrator. Derudover ser vi typisk online shoppere efterspørge for eksempel stavvibrator online, køb stavvibrator samt stavvibrator tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Få rabat på stavvibrator

Det er efterhånden ret let for enhver at sammenholde priser på billige stavvibrator online hos forskellige e-firmaer, og derfor har mange internet handler i Danmark ikke kunne lade være med at trykke prisniveauet på stavvibrator betragteligt, og ovenikøbet tilbyde billig levering.

Det kan trods alt blive smart at tjekke enkelte shops på nettet efter tilbud og rabatter på stavvibrator online forud for at du shopper, sådan at man er skråsikker på at få den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark og 10-4.

Du må ikke desto mindre være opmærksom på, at hvis en forhandler på nettet sælger billige stavvibrator online til en tilbudspris som kan virke uendeligt billig, kan det ofte være et kendetegn på en uægte online webshop. Handler med kort er trods alt omfavnet af en anordning, som redder køberen overfor fup online selskaber.

Vi går generelt ind for kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du bruge en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil afdrage beløbet til stavvibrator over et længere tidsrum. Dette foreslåes normalt i nicheforhandlere, men ikke de store byggecentre som eksempelvis Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

Ses der på data fremstår det klart, at folk tit leder efter fx køb stavvibrator og stavvibrator tilbud. Vi ser derudover ofte mennesker efterspørge bl.a. billig stavvibrator, stavvibrator priser og stavvibrator online.

Analyser tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot fremskaffer fuldt ud ønskværdige chancer for at beskue ret mange aktuelle konsumenters iagttagelser og derfor foreslåes det, at du udforsker online virksomhedens bedømmelser før du handler billige stavvibrator online.

Facebook tilbyder derudover en række relevante muligheder for at få indblik i online shoppens kundefokus. Derudover er der en række netbutikker hvor man kan give en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ydermere bør bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før nogen handler billige stavvibrator online hos en e-butik bør de faktisk få overblik over deres handelsaftale, dog er det gerne ikke videre interessant, særligt på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Et nemt alternativ kan derfor være at undersøge om online forhandleren er e-mærket medlem, da det ofte er en tilkendegivelse af at internet forretningen opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, samt at virksomheden af og til monitoreres af eksperter der har megen viden om de gældende vilkår.

Derudover giver det dig mulighed for støtte, såfremt du møder udfordringer i forbindelse med dit køb af stavvibrator. Foruden dette rekommanderer vi at man er omhyggelig omkring de primære reglementer der kan have indvirkning på købet af stavvibrator online, f.eks. hvilken returpolitik internet shoppen tilbyder.

I den relation er det på samme måde essesentielt, at man permanent sikrer sin faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne bevise købet af stavvibrator, ligegyldig om man har bestilt ved Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 eller XL-Byg.

Maria Andersen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Anna D gav 4 stjerner

Virkelig god service

Anders gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Jørgen gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den mest prisbevidste form for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som desværre beroer på at du lever i kort afstand af online shoppens bopæl. Den løsning kan vise sig at være usædvanlig essentiel når du mangler stavvibrator om et øjeblik. Alternativt så lover enkelte internet selskaber fragt uden gebyr, men tit forudsætter det at der erhverves for en konkret pris.
2En række internet outlets giver nu om dage diverse forskellige billige leveringsmetoder til stavvibrator. Det mest almindelige er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine varer når det passer dig bedst. Den er altså ualmindeligt overkommelig, og desuden tilmed den mindst kostelige leveringsudgave.
3Nogle online butikker byder på levering uden beregning på stavvibrator, men oftest kun når der bestilles for et bestemt beløb. Desuden skulle du gribe den mest prisbevidste type af levering, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted. Leveringsformen bliver typisk endda temmelig ukompliceret. Den mest letkøbte leveringsmetode er uden tvivl at du selv henter produkterne.
4Antal dages levering er jo ret så vital ifald vi behøver ordren lige om lidt, og herved er det komplet passende at du besigtiger den estimerede leveringsdato for stavvibrator. En hel del online webshops reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre, der dog er afhængig af at bestillingen fuldbyrdes forinden et aftalt klokkeslæt.
5Det er usædvanlig fleksibelt for alle at finde de laveste priser online på billige stavvibrator fra diverse internet forretninger, og følgelig frembyder mange internet webshops levering uden gebyr. Trods dette kan det stadigvæk vise sig lønsomt at besigtige diverse online butikker efter billige priser inden du færdiggør din shopping, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den bedste pris.
6Før nogen handler billige stavvibrator på en webbutik bør de i princippet granske netbutikkens betingelser, men det er normalt et omfattende arbejde. Foruden dette kan det anbefales at du er klar over de primære forhold der har indflydelse på shopping af billige stavvibrator online, til eksempel den ombytningsrettighed e-butikken benytter.
7Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfattet af en anordning, som støtter kunden overfor snydagtige internet forretninger. Som et alternativ burde du anvende en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at afdrage regningen over flere uger.
8Generelt tilråder vi at bemærke om internet shoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det ofte er en forsikring om at webbutikken accepterer de officielle danske regler, samt at online firmaet ofte overværes af sagkyndige der har nøje kendskab til vedtægterne på området. Før folk handler billige stavvibrator i en butik på nettet kan man helt sikkert overveje virksomhedens forretningsvilkår.
9Trustpilot frembringer egentlig relevante genveje til at finde ud af ganske mange forhenværende kunders anmeldelser og derfor tilråder vi, at du gennemgår e-forretningens vurderinger forinden du køber billige stavvibrator online. Facebook giver dig lige så vel relativt nyttige metoder til at få indsigt i online webshoppens kundefokus.