Byggevarepriser.dk

Stansemaskine

Bernardo Stansemaskine AK 80 F
4.594 kr.
Se produkt
Bernardo Stansemaskine AK 150
4.500 kr.
Se produkt
Bernardo Stansemaskine AK 100
6.029 kr.
Se produkt
Bernardo Stansemaskine AK 125
2.822 kr.
Se produkt
Bernardo Pneumatiske stansemaskine AK 130 P
21.900 kr.
Se produkt
Bernardo Pneumatiske stansemaskine AK 150 P
23.241 kr.
Se produkt
Stansemaskine 21/8 p
4.207 kr.
Se produkt
RAB rør stansemaskine
2.790 kr.
Se produkt
AK 125 stansemaskine
3.386 kr.
Se produkt
AK 150 P Pneumatisk stansemaskine
25.819 kr.
Se produkt
Stansemaskine 21/16
11.051 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor tjekke byggeshoppens regler.
Det er helt klart ekstremt afgørende at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du tjekke de andre.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Dermed bør du shoppe hos et online byggecenter, hvor du tilbydes hjælp til valg af stansemaskine.
Nogle byggekæder sælger et bredt varesortiment, og andre har fokus på en specifik varegruppe. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, foruden bare stansemaskine.
Du vil finde variationer i prisen på billige stansemaskine fra webshop til webshop. Enkelte vil have billige priser, hvorimod andre vil have et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad du foretrækker.
Såfremt du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne personligt. Det er særligt en mulighed i de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte forretninger, som bidrager til øget tryghed til dig der shopper online. Det kan du se positivt på.
De udbredte byggekæder udbyder varer fra flere specialbutikker, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af stansemaskine online.
De store byggecentre har butikker nær dig, og dermed har du tilbuddet om at handle online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det kan man undvære fragtgebyret, og tilmed hente varerne nu og her.

Nichewebshop

En masse specialiserede webshops er opstartsvirksomheder, som typisk er danske, måske tilmed lokalt i dit område. Dem støtter du idet du handler stansemaskine online på deres side.
Størstedelen af nichebutikker på nettet står selv for produktion af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online bør du få en skarpere pris.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er eksperter i det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund bør du modtage ekstra nyttig sparring fra mennesker med specialistviden i lige præcis stansemaskine.
Danmarks største byggecentre
stansemaskine harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

stansemaskine bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stansemaskine silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

stansemaskine jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af omkring 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske kan det blive værdifuldt at have samtlige bygningsmaterialer klar til brug forud for at du indleder arbejdet. Du har god gavn af at udarbejde en enkel indkøbsliste som samler hver eneste ting du har brug for, og bagefter efterse hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
2Forud for at du påbegynder byggeprojektet må det være ubeskriveligt fundamentalt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor kan der gælde fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
3Der er rigelige mængder af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube bringer dig enorme mængder almennyttig oplysning, specielt ifald man benytter engelske søgeord.
4Du vil aldrig gå ned på udstyr. Tit vil det vise sig fundamentalt at have grejet klar til brug forinden du iværksætter dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at medregne de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
5Planlægning vedbliver at være kilden til at komme i mål med byggeriet. Du må udarbejde en gennemarbejdet arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål der skal udføres på hvilken dag, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp når du udarbejder køreplanen.
6Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, specielt hvis det er omfangsrige byggeopgaver. Flere ombygninger kræver flere personer. Desuden vil det blive bedre og mere socialt at lave arbejdet med andre.
7Nogle gange kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det fås ifald projektet er godt for miljøet. Den økonomiske støtte betinges altså af at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
8Du må på ingen måde glemme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. sko og hjelm som beskytter dig overfor eventuelle skader. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i byggeriet, specielt såfremt du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
9Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en stor rolle. Af den grund kan du ofte kigge på meldingerne om vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at regne når du netop er ved at færdiggøre dit krævende projekt.
10Der viser sig jævnligt ubelejlige udfordringer i tilfælde med omfangsrige projekter, og altså vil det være vigtigt at man har afsat rimelig plads i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig sikker på at komme i mål.
11Det kan vurderes hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt bør skaffe hjælp fra en fagmand til noget af det. Når du sikrer dig hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at notere en pris fra diverse leverandører.
12Det er fornuftigt at have lavet et budget for optimeringen, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være fordelagtigt at kortlægge samtlige omkostninger, og dernæst nedskrive eventuelle tilbud på dem alle sammen.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er absolut beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver toprating, og blot 8 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er absolut godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som altså er fantastisk flot. Karakteren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

Temmelig mange online selskaber udlover i øjeblikket alverdens billige leveringsmetoder til stansemaskine. En af de populære er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente bestillingen når det passer dig. Leveringsformen er nemlig yderst ukompliceret, og oftest ydermere den mest billige leveringsversion.

Du kan derudover tænke over at få leveret til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Muligheden er gerne en tand dyrere, men til gengæld i høj grad smart for stansemaskine online. Den prisbilligste mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men dette står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet shoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på stansemaskine kan i nogle tilfælde være ret essentiel om du skal bruge varerne om kort tid, og derfor er det bestemt relevant at man efterser den forventede leveringstid for stansemaskine. Flere internet forretninger – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre online, som alligevel beroer på at du bestiller forud for et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varerne pakket inden de lageransatte drager hjemad.

Flere forhandlere på nettet tilbyder fri fragt på stansemaskine online, men typisk under forudsætning af at man shopper for en fastsat pris. Som alternativ burde du udse dig den billigste fragtmetode, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted.

En lang række webshops tilbyder afhentning hvor man bestiller billig stansemaskine hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggecentrene yder for eksempel click-and-collect på stansemaskine i disse byer:

Ishøj, Sønderborg, Gentofte, Fredericia, Rødovre, København, Højbjerg, Holstebro, Herlev, Holbæk, Greve, Tårnby, Vejle, Søborg, Randers, Aarhus, Frederikssund, Hobro, Lyngby, Lillerød, Frederiksberg, Stenløse, Brønderslev, Hedensted, Aalborg, Birkerød, Nakskov, Ølstykke, Tilst, Silkeborg, Ballerup, Grenaa, Brønshøj, Haderslev, Risskov, Odense, Middelfart, Brabrand, Lystrup, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Hjørring, Hørsholm, Svendborg, Nørresundby, Albertslund, Dragør, Esbjerg, Allerød, Kalundborg, Korsør, Ringsted, Kokkedal, Åbyhøj, Hedehusene, Ikast, Frederiksværk, Valby, Varde, Vanløse, Odder, Vordingborg, Charlottenlund, Brøndby, Viborg, Solrød Strand, Roskilde, Jyllinge, Helsingør, Gladsaxe, Rønne, Nyborg, Horsens, Thisted, Farum, Virum, Haslev, Kolding, Hillerød, Vallensbæk, Taastrup, Rudersdal, Aabenraa, Køge, Slagelse, Glostrup, Skive, Næstved, Struer, Værløse, Skanderborg, Herning, Hvidovre, og Nærum, .

Klik-og-hent ift. stansemaskine er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland) og Sjælland (Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland).

Når man kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at mennesker mange gange kigger efter eksempelvis stansemaskine tilbud og stansemaskine priser. Vi ser derudover som regel internet shoppere efterspørge bl.a. stansemaskine online, billig stansemaskine samt køb stansemaskine, plus de gængse byggekæder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Gode priser på stansemaskine

Det har vist sig at være super enkelt for enhver at prissammenligne på billige stansemaskine online på diverse webshops, og ergo har masser af online outlets ikke kunne slippe for at tvinge prisen på stansemaskine enormt, og derudover sikre fri fragt.

Men det kan alligevel være profitabelt at sammenholde flere forretninger på nettet efter udsalg og tilbud på stansemaskine online inden du handler, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den billigste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Du skal ikke desto mindre være opmærksom på, at hvis en internet webshop afsætter billige stansemaskine online til en salgspris der virker utrolig billig, så er det undertiden være en indikator for en falsk online shop. Betalinger med kort er imidlertid en del af en ordning, der skærmer en overfor bedrageriske e-forretninger.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du bruge en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at godtgøre regningen på stansemaskine ude i fremtiden. Det foreslåes som regel ved nichebutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Silvan.

Ved kig i tallene er det klart, at mennesker som regel søger efter blandt andet stansemaskine tilbud og stansemaskine online. Foruden dette oplever vi jævnligt folk søge blandt andet køb stansemaskine, billig stansemaskine og stansemaskine priser.

Gennemsøg tidligere køberes evalueringer

Trustpilot genererer stort set hensigtsmæssige chancer for at beskue en række aktuelle brugeres synspunkter og derfor kan det være til hjælp, at du undersøger online webshoppens vurderinger forinden du handler billige stansemaskine online.

Facebook medfører derudover egentlig gode chancer for at få en idé om webshoppens kundetilfredshed. I øvrigt er der en række e-forretninger som giver kunderne mulighed for at registrere en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde anvendes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk handler billige stansemaskine online på en netbutik kan de egentlig få overblik over deres forretningsaftale, det er dog mange gange ikke særlig sjovt, specielt hos de kendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

En anden mulighed kunne være at se nærmere på hvorvidt online butikken er e-mærke godkendt, siden det bør være en indikation om at internet virksomheden retter sig efter de danske retningslinjer, foruden at internet selskabet ofte føres tilsyn med af specialister som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

Det giver dig lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du skulle få vanskeligheder i forbindelse med din ordre på stansemaskine. Derudover kan det være til hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vitale retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af stansemaskine online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online shoppen lover.

I den sammenhæng er det samtidig relevant, at man til enhver tid beholder sin kvitteringsmail, således man i fremtiden vil kunne dokumentere sit køb af stansemaskine, uagtet om man har handlet ved Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 eller Davidsen.

Henrik L gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Poul Mortensen gav 4 stjerner

Fremragende service.

Jette gav 5 stjerner

Perfekt køb

Mette L gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

9 gode råd til online indkøb
1En række e-forretninger i Danmark lover fragt uden gebyr på stansemaskine, men ofte er det så præmissen at man indkøber for en fastsat sum. Alternativt bør du foretrække den billigste leveringsversion, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig gerne omvendt vældig problemfri. Den mest billige fragtform vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv.
2Mange internet varehuse frembyder nu et stort udvalg af billige muligheder for fragt til stansemaskine. En sikker vinder er lige nu levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter ordren præcis når det passer dig. Den er nemlig meget smertefri, og endda tillige den mindst kostelige leveringsudgave.
3Vi tilråder generelt handler med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omsluttet af et regelsæt, som sikrer en imod falske online forretninger. Som en alternativ mulighed burde du anvende en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil betale beløbet over flere uger.
4Trustpilot giver dig ret sikre chancer for at eksaminere mange øvrige forbrugeres ratings og herved er det fornuftigt, at du vurderer internet butikkens kritik før du shopper billige stansemaskine online. Facebook genererer for øvrigt rigtig værdifulde genveje til at få indsigt i internet virksomhedens popularitet.
5Det har vist sig at være ultra problemfrit for os alle at lave prissammenligning online på billige stansemaskine på diverse internet varehuse, og herved yder en lang række internet webshops levering uden omkostninger. Til gengæld kan det imidlertid være gunstigt at kigge forbi nogle enkelte internet selskaber efter tilbud og udsalg forud for at du færdiggør din shopping, så man er skudsikker på at opnå den mindst kostelige pris.
6Den mest prisbevidste fragtmetode er unægtelig at hente produkterne selv, men den løsning betinges af at du befinder dig nær online butikkens hjemsted. Den metode til levering er naturligvis særdeles vital hvis man står og skal bruge stansemaskine straks. Alternativt så lover enkelte netbutikker fragt uden betaling, men ofte forudsætter det at man aftager for et bestemt beløb.
7Vi tilråder generelt at undersøge hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, eftersom det ofte er en tryghed om at e-firmaet adlyder gældende dansk lovgivning, udover at webbutikken undertiden besøges af jurister der har nøje kendskab til de gældende regulativer. Inden folk bestiller billige stansemaskine hos en forretning på nettet burde de i virkeligheden se på webshoppens regler.
8Forinden folk shopper billige stansemaskine i en internet virksomhed bør de de facto tyde netbutikkens forretningsbetingelser, men det er oftest ikke specielt ophidsende. Tillige er det smart at kunden er omhyggelig omkring de vigtigste vedtægter der har indvirkning på shopping af billige stansemaskine online, som for eksempel hvilken returpolitik butikken garanterer.
9Leveringsdygtigheden kan vise sig at være vældig betydningsfuld når vi absolut skal bruge ordren om et øjeblik, så med det formål er det virkelig vigtigt at vi kontrollerer tidshorisonten for levering ved stansemaskine. Adskillige internet virksomheder stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på mange varenumre, hvilket dog er betinget af at ordren lægges inden et bestemt klokkeslæt.