Byggevarepriser.dk

Stålstige

Wibe Stålstige WTAK/V SB-1,5
89.875 kr.
Se produkt
Wibe Stålstige WTAK/V SB-2,1
1.070 kr.
Se produkt
Wibe Stålstige WTAK/V S-2,1
100.875 kr.
Se produkt
Wibe Stålstige 1,5m sort
89.875 kr.
Se produkt
Wibe Stålstige WTAK/V S-1,5
84.625 kr.
Se produkt
Wibe Stålstige WTAK/V S-3,9
1.855 kr.
Se produkt
Wibe Stålstige WTAK/V SB-3,0
149.875 kr.
Se produkt
Wibe Stålstige WTAK/V S-3,0
14.125 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisen på billige stålstige fra netbutik til netbutik. En del fokuserer på gode priser, imens andre satser på kompetent rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Det er helt klart super vigtigt at se, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Når du skal bruge varerne hurtigt eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere produkterne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed i de udbredte byggecentre.
Nogle byggecentre udbyder et enormt sortiment af produkter, og nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare stålstige.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med fx returret. Af den grund bør man kende byggeshoppens regler.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Derfor kan du overveje at shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring stålstige.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og almenkendte butikker, som medvirker til øget troværdighed når man stopper online. Dette kan du se positivt på.
De kendte byggemarkeder findes i det meste af landet, og som følge af det har du tilbuddet om at bestille online og hente materialerne personligt. Som følge af det har man valget om at undgå leveringsgebyret, og sågar have varerne på kortere tid.
De kendte byggekæder forhandler varer fra diverse nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt sortiment af stålstige online.

Nichewebshop

De fleste niche webshops producerer selv de varer som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få en lavere pris.
Mange nicheforhandlere er eksperter i de varer de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Således vil du opleve ekstra brugbar assistance fra folk der er specialister i netop stålstige.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er mindre virksomheder, der tit er danske, eventuelt endda fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du handler stålstige online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
stålstige silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

stålstige harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

stålstige bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

stålstige jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af omkring 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Forberedelse vil altid være nøglen til at lykkes med byggeriet. Du bør overveje at lave en effektiv dagsorden, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende kronologisk orden. Vær realistisk idet du sammensætter handlingsplanen.
2Der præsenterer sig stort set altid uventede udfordringer når det kommer til avancerede opgaver, og på grund af det viser det sig essentielt at der afsættes passende plads i planen, således at man føler sig selvsikker på at nå i mål.
3Det er oplagt at søge hjælp til ens byggeprojekt, navnlig når det kommer til væsentlige byggeopgaver. Store opgaver behøver flere personer. Endvidere må det være mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
4Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere din sikkerhed, så husk påklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der sikrer dig med henblik på potentielle skader. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke køber professionel hjælp.
5For projekter udendørs har vind og vejr meget at sige. Således må du løbende tjekke vejrvarslen lige før byggeriets start, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at vælte ned når du netop er godt i gang med det vigtige projekt.
6Det er af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har styr på penge-delen af det. Det kan blive en fordel at nedskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kunne indsamle omkostningen ved hver enkelt.
7Nogle gange kan man spørge om tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man i tilfælde hvor projektet er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud kræver altså at byggeriet influerer positivt på naturen.
8Du bør regne på om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal have professionel hjælp til opstarten af det. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en ekspert er det fordelagtigt at hente forslag fra en håndfuld håndværkere.
9Man bør ikke fattes udstyr. Typisk vil det være af stor betydning at have grejet klar til brug akkurat som du indleder byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at påregne disse omkostninger i dit budget.
10Forinden du igangsætter byggeprocessen må det være vildt værdifuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der gælde mange love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
11Muligvis vil det vise sig betydningsfuldt at have alle byggematerialer parat inden du igangsætter projektet. Du har god gavn af at notere en hurtig liste hvorpå der noteres de materialer der skal bruges, og så tjekke listen, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er klar.
12Du finder alle mulige former for vejledninger og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube giver dig adgang til betydelige mængder anvendelig viden, navnligt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er rigtig godt arbejde. Ratingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

Mange byggemarkeder yder til alt held en hel del forskellige billige fragtmetoder til stålstige. En af favoritterne er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de nyindkøbte produkter når det passer dig. Fragtformen er altså vældig smertefri, og typisk tillige den billigste løsning til levering.

Du burde derudover overveje at få ordren leveret hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig for det meste en anelse mere pebret, men tillige vældig smart med stålstige online. Den mest billige leveringsløsning vil dog altid være selv at hente ordren, men det afhænger af at du lever i nærheden af internet shoppens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på stålstige er naturligvis ret så betydningsfuld ifald man skal bruge dine nye varer inden for få dage, og med det formål er det fuldt ud klogt at du finder tidshorisonten for levering for stålstige. En hel del internet forhandlere – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – byder på billig levering på næste hverdag på en hel del produkter online, men glem ikke at det er afhængig af at bestillingen placeres før et nøjagtigt tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få pakken ordnet forud for at de lageransatte holder fyraften.

En hel del online butikker lover gratis fragt på stålstige online, men oftest kræves det at du indkøber for en bestemt pris. Desuden bør man overveje den mest billige leveringsudgave, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop.

En stor portion webbutikker tildeler klik-og-hent hvor man køber billig stålstige hjemmefra og selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma og XL-Byg. Byggecentrene giver for eksempel click-and-collect på stålstige i disse områder:

Værløse, Odder, Skanderborg, Frederiksværk, Hedehusene, Allerød, Rønne, Greve, Nykøbing Falster, Jyllinge, Hobro, Risskov, Åbyhøj, København, Nyborg, Hvidovre, Holstebro, Aarhus, Haderslev, Ikast, Herlev, Esbjerg, Ishøj, Hørsholm, Struer, Horsens, Kokkedal, Grenaa, Frederikshavn, Solrød Strand, Kalundborg, Lillerød, Holbæk, Brøndby, Vejle, Næstved, Valby, Ballerup, Gladsaxe, Gentofte, Korsør, Frederikssund, Svendborg, Stenløse, Hedensted, Aalborg, Søborg, Tårnby, Højbjerg, Glostrup, Nærum, Aabenraa, Albertslund, Nakskov, Roskilde, Lyngby, Køge, Vanløse, Vordingborg, Randers, Odense, Farum, Birkerød, Slagelse, Charlottenlund, Sønderborg, Ringsted, Fredericia, Brabrand, Nørresundby, Brønderslev, Ølstykke, Middelfart, Kolding, Varde, Silkeborg, Skive, Tilst, Frederiksberg, Rudersdal, Rødovre, Hjørring, Brønshøj, Viborg, Hillerød, Dragør, Lystrup, Virum, Thisted, Haslev, Helsingør, Taastrup, Vallensbæk, og Herning, .

Klik-og-hent ift. stålstige er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at folk tit søger efter eksempelvis billig stålstige og stålstige priser. Vi ser derudover ofte folk kigge efter blandt andet køb stålstige, stålstige tilbud og stålstige online, plus de store byggemarkeder som Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Gode tilbud på stålstige

Det er jo ultra smertefrit for os alle at vurdere prisniveauet på billige stålstige online på tværs af butikker på nettet, og med det motiv har massevis af internet handler i Danmark været presset til at at mindske priserne på stålstige drastisk, og i øvrigt sikre levering uden betaling.

Til gengæld kan det immervæk blive lønnende at se nærmere på flere e-handler efter udsalg og tilbud på stålstige online inden du bestiller, således at man er tryg ved at antage den billigste pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

Du må blot være årvågen med, at når en online webshop markedsfører billige stålstige online på tilbud til en pris som kan ses som ubegribelig god, burde det i nogle tilfælde være et faresignal om en uægte e-shop. Shopping med kort er heldigvis en del af en lovbestemmelse, der værner dig som kunde overfor uærlige netshops.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du bruge en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at dække prisen på stålstige over en periode. Det foreslåes normalt i nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Når man ser på tallene står det markant, at folk som regel søger blandt andet stålstige priser og billig stålstige. Derudover ser vi typisk folk søge for eksempel stålstige tilbud, stålstige online og køb stålstige.

Analyser tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot resulterer i absolut stabile løsninger til at gennemstøve en længere række tidligere køberes observationer og derfor foreslåes det, at du gransker e-firmaets ratings forinden du færdiggør din shopping med billige stålstige online.

Facebook giver dig tilsvarende nogenlunde passelige muligheder for at få et kig ind i internet shoppens kundefokus. Her ses en række e-butikker som giver kunderne mulighed for at meddele en kritik af virksomhedens service, hvilket lige så vel må udnyttes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Før folk bestiller billige stålstige online på en e-handler kunne man altid overveje shoppens handelsvilkår, men det er typisk et omfattende arbejde, især med de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Et nemt alternativ kunne måske være at finde ud af hvorvidt online butikken er medlem af e-mærket, eftersom det skulle være en sikkerhed for at netbutikken understøtter dansk lovgivning, udover at online firmaet rutinemæssigt kigges til af eksperter der har indsigt i de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god lejlighed til opbakning, når du møder problemstillinger i processen med dit køb af stålstige. Foruden dette er det prisværdigt at man er på vagt for de mest basale vilkår der gælder for bestillingen af stålstige online, til eksempel den bytteret forretningen garanterer.

I relation til det er det tillige essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin ordremail, således man fremadrettet vil kunne eftervise bestillingen af stålstige, uanset om man handler fra XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller 10-4.

Jørgen Johansen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Inge Andersen gav 4 stjerner

SUPER

Helle I gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Rasmus gav 4 stjerner

Fin omgående levering

9 tips til online shopping
1Den mest betalelige form for levering vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, som jo betinges af at du er i kort afstand af internet selskabets arbejdslager. Den leveringsudgave er selvfølgelig særligt væsentlig forudsat man har behov for stålstige med det samme. Alternativt så lover nogle enkelte e-forretninger i Danmark portofri fragt, men oftest er det betinget af at du køber for et præcist beløb.
2Leveringsdygtigheden kan vise sig at være virkelig vigtig i tilfælde af at vi mangler dine nye varer inden for kort tid, og af den grund er det temmelig essentielt at du kigger nærmere på den estimerede leveringsdato på stålstige. En hel del online forretninger stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en hel del produkter, hvilket antager at ordren laves inden et nøjagtigt klokkeslæt.
3Forud for at nogen shopper billige stålstige i en e-handler burde man for at være på den sikre side gennemløbe webshoppens handelsaftale, men det er i mange tilfælde ikke særlig interessant. Ligeså er det prisværdigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de væsentligste bestemmelser der indvirker på handlen med billige stålstige online, som fx den byttepolitik butikken anvender.
4Generelt går vi ind for at se om internet butikken er e-mærke godkendt, som længe har været en angivelse af at online webshoppen understøtter den officielle danske lovgivning, udover at internet webshoppen en gang i mellem gennemses af fagmænd der kender de gældende vilkår. Forinden nogen bestiller billige stålstige i en shop burde man i princippet betragte forhandlerens handelsaftale.
5Generelt anbefaler vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af en lov, der forsvarer kunden overfor uærlige online firmaer. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at dække prisen over en periode.
6Nogle internet shops sikrer levering uden beregning på stålstige, men i de fleste tilfælde påkræves det at du handler for en fastsat pris. Som alternativ kan du beslutte sig for den billigste fragtform, som ofte vil blive at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig typisk på den anden side ultra enkel. Den mest betalelige leveringstype vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
7Det er jo efterhånden yderst fremkommeligt for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige stålstige i blandt forskellige online selskaber, og med det motiv garanterer utallige e-handler fragt uden gebyr. Dog kan det imidlertid være rentabelt at granske en række internet firmaer efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er skråsikker på at få fat i den billigste pris.
8En række internet butikker tildeler på nuværende tidspunkt flere billige løsninger til levering til stålstige. En af de mest anvendte er lige nu afhentningssteder, hvor du så selv henter de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er altså yderst hensigtsmæssig, samt ofte også den mest letkøbte metode til levering.
9Trustpilot byder på super pålidelige genveje til at kortlægge mange andre køberes evalueringer og på grund af dette tilråder vi, at du ser nærmere på e-forhandlerens anmeldelser forinden du køber billige stålstige online. Facebook medfører tilsvarende immervæk habile genveje til at få indtryk af online shoppens troværdighed.