Byggevarepriser.dk

Stålskruetvinge

BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 50 cm
852 kr.
Se produkt
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 25cm
555 kr.
Se produkt
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 20cm
460 kr.
Se produkt
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 30cm
422 kr.
Se produkt
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 16cm
230 kr.
Se produkt
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 60cm
898 kr.
Se produkt
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 125cm
1.630 kr.
Se produkt
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 100cm
1.211 kr.
Se produkt
BESSEY Helsmedede Stålskruetvinger 40cm
795 kr.
Se produkt
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 80cm
1.080 kr.
Se produkt
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 30cm
691 kr.
Se produkt
BESSEY Helsmedede stålskruetvinger 80cm
555 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Dermed bør du købe fra et online byggemarked, som giver gode råd til valg af stålskruetvinge.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige stålskruetvinge fra byggekæde til byggekæde. En del giver gode priser, imens andre har fokus på en høj grad af service. Du bør tænke over hvad du vil prioritere.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør du tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Hvis du har brug for varerne nu og her eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at køre varerne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de kendte byggekæder.
Det er absolut super afgørende at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Flere byggecentre har et bredt varesortiment, imens nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover blot stålskruetvinge.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.
De udbredte byggekæder har butikker i hele landet, og derved har kunderne mulighed for at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Takket være dette har man mulighed for at spare leveringsgebyret, og endda få fat i varerne på kortere tid.
De gængse byggekæder forhandler varer fra mange nichebutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort sortiment af stålskruetvinge online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres produkter, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund kan du få en høj grad af begavet assistance fra folk med specialistviden i lige præcis stålskruetvinge.
Diverse webshops som sælger få produkter står selv for produktion af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online vil du få billigere priser.
Majoriteten af nichebutikker er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt fra dit område. Disse hjælper du idet du handler stålskruetvinge online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

stålskruetvinge bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

stålskruetvinge harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

stålskruetvinge silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

stålskruetvinge jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk beklædning herunder arbejdshjelm som hjælper dig imod mulige ulykker. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
2Det kan blive væsentligt at du har de nødvendige byggematerialer klar forud for at du begynder projektet. Du kan med fordel sammenfatte en hurtig indkøbsseddel hvorpå der noteres hver eneste ting der skal bruges, og så tjekke materialerne, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
3I mange tilfælde vil det være af stor betydning at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeri, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive en fordel at dokumentere hver enkelt omkostning, hvorefter man kan nedfælde udgiften ved dem slavisk.
4For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den grund kan du ofte tjekke udsigten ift. vejret i dagene op til byggeprocessen, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at piske ned netop som du vil påbegynde dit avancerede byggeprojekt.
5Husk at du kan søge hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det tilbydes forudsat at projektet hjælper miljøet. Af få støtte beroer altså på at renoveringen forbedrer naturen.
6Det kan vise sig at være godt at få assistance til byggeprojektet, især når der er tale om omfangsrige byggeprocesser. Omfattende opgaver bør udføres af flere personer. I øvrigt må det blive bedre og mere minderigt når man ikke er ene om det.
7Planlægning vil være metoden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du bør overveje at lave en velovervejet strategi, der viser hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, samt derudover en kronologisk orden. Vær konkret når du udarbejder din arbejdsplan.
8Der præsenterer sig altid uforudsigelige problemer i forbindelse med omfattende projekter, og derfor er det betydningsfuldt at man afsætter en del plads i køreplanen, som bidrager til at man er afslappet omkring at have tid nok til det.
9Du burde måske overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt skal investere i hjælp fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Ifald du indhenter hjælp fra en professionel kan du spare penge ved at at tage imod prisoverslag fra forskellige selskaber.
10Der ligger mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes hjælp i. Især YouTube faciliterer enorme mængder brugbar information, ikke mindst hvis man leder på engelsk.
11I god tid inden at du indleder byggeriet må det være usandsynligt essentielt at sikre sig, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
12Man skal på ingen måde stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde vil det være erstatteligt at have udstyret til disposition før du iværksætter byggeprojektet. Desuden er det afgørende at påregne de her udgifter i din økonomiske plan.
De bedst vurderede byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som klart er rigtig flot. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % har givet toprating, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig overlegent. Karakteren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

Temmelig mange online varehuse udlover nu til dags diverse billige leveringstyper til stålskruetvinge. En der er meget almindelig er nu til dags levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din nyindkøbte vare når der er tid til det. Leveringsmetoden er nemlig særdeles let, og ofte ligeledes den mindst kostelige leveringsform.

Du burde alternativt forsøge at få produkterne bragt hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden bliver jævnligt en tak dyrere, men på den anden side i høj grad ligetil for stålskruetvinge online. Den mest betalelige leveringsmetode er unægtelig at du selv henter varerne, men det forudsætter at du har bopæl nær e-handlens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på stålskruetvinge er jo ret så udslagsgivende såfremt vi absolut skal bruge ordren inden for få dage, og i det øjemed er det sandelig relevant at du kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på stålskruetvinge. Adskillige online forretninger – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på utallige varer online, som trods alt påkræver at ordren placeres inden et aftalt klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få pakken ekspederet inden logistikpersonalet får fri.

Nogle internet selskaber frembyder levering uden beregning på stålskruetvinge online, men undertiden gælder det kun hvis du køber for et fastslået beløb. Alternativt må man vælge den mest letkøbte leveringsmulighed, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et udleveringssted.

Masser af webshops frembyder klik-og-hent hvor du køber billig stålskruetvinge på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Davidsen. Byggekæderne yder blandt andet click-and-collect på stålskruetvinge i disse byer:

Roskilde, Hjørring, Søborg, Rønne, Brabrand, Nørresundby, Valby, Farum, Skanderborg, Nærum, Nakskov, Helsingør, Odder, Nyborg, Hobro, Varde, Højbjerg, Værløse, Risskov, Ringsted, Herlev, Kalundborg, Haslev, Hedehusene, Ishøj, Allerød, Hillerød, Dragør, Holstebro, Frederikshavn, Grenaa, Køge, Haderslev, Randers, Hvidovre, Tilst, Esbjerg, Holbæk, Vejle, Skive, Åbyhøj, Kokkedal, Brønderslev, Viborg, Nykøbing Falster, Lillerød, Thisted, Næstved, Ikast, Horsens, Frederiksværk, Sønderborg, Fredericia, Albertslund, Brønshøj, Jyllinge, Frederikssund, København, Hedensted, Stenløse, Taastrup, Vordingborg, Herning, Silkeborg, Odense, Lyngby, Solrød Strand, Svendborg, Glostrup, Aalborg, Hørsholm, Charlottenlund, Struer, Lystrup, Rudersdal, Vallensbæk, Korsør, Frederiksberg, Middelfart, Ballerup, Aabenraa, Greve, Gentofte, Aarhus, Kolding, Gladsaxe, Rødovre, Tårnby, Virum, Slagelse, Vanløse, Brøndby, Ølstykke, og Birkerød, .

Afhentning ift. stålskruetvinge er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Lolland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Ved indkig i data fremstår det klart, at online shoppere ofte søger for eksempel stålskruetvinge priser og køb stålskruetvinge. Foruden dette oplever man som regel folk kigge efter bl.a. stålskruetvinge online, billig stålskruetvinge og stålskruetvinge tilbud, plus de udbredte byggekæder som Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Spar penge på stålskruetvinge

Det er usædvanlig ligetil for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige stålskruetvinge online fra diverse online outlets, og altså har en hel del internet handler i Danmark set sig tvunget til at trykke priserne på stålskruetvinge drastisk, og i øvrigt frembyde levering uden omkostninger.

Det kan dog stadigvæk vise sig gunstigt at tjekke flere internet webshops efter rabatter og tilbud på stålskruetvinge online forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er skudsikker på at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Stark.

Man skal blot ikke overse, at i tilfælde af at en internet virksomhed afhænder billige stålskruetvinge online på tilbud til en tilbudspris der virker ekstraordinært fordelagtig, så bør det mange gange være en indikation på en snydagtig webshop. Shopping med kort er imidlertid en del af en forordning, hvilket beskytter dig imod fup online firmaer.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du ønsker at afbetale betalingen af stålskruetvinge over et længere tidsrum. Det tilbydes typisk i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

Når man ser på statistikkerne er det klart, at mennesker ofte søger for eksempel billig stålskruetvinge og køb stålskruetvinge. Vi ser desuden typisk internet shoppere søge bl.a. stålskruetvinge tilbud, stålskruetvinge priser samt stålskruetvinge online.

Analyser andre menneskers oplevelser

Trustpilot yder immervæk anstændige muligheder for at undersøge flere andre kunders synspunkter og herved rekommanderer vi, at du ser nærmere på e-forhandlerens omtaler forud for at du handler billige stålskruetvinge online.

Facebook byder på tillige forholdsvis pålidelige muligheder for at få indblik i online webshoppens kundefokus. Foruden det ser vi en del outlets på nettet hvor du kan notere en vurdering af deres køb, som tilmed bør tages i brug til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forinden nogen handler billige stålskruetvinge online i en webshop behøver man sådan set overveje dens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke videre spændende, specielt hos de udbredte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark og Davidsen.

En anden valgmulighed kan derfor være at se hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, da det generelt er en tilkendegivelse af at webbutikken lever op til de danske regler, og at netshoppen jævnligt revurderes af specialister som har ekspertise inden for reglerne.

Dette er desuden en god mulighed for assistance, såfremt du oplever vanskeligheder ved din handel med stålskruetvinge. Desuden foreslår vi at du er vaks omkring de mest relevante regler der influerer på købet af stålskruetvinge online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed internet forhandleren lover.

I den sammenhæng er det tilmed vigtigt, at man til enhver tid opbevarer ens e-mail kvittering, således man i fremtiden vil kunne eftervise købet af stålskruetvinge, uafhængig af om man shopper hos Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan eller Bygma.

Per gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Marianne Pedersen gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Anna U gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Thomas Christensen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Generelt foreslår vi at undersøge hvorvidt online butikken er tilsluttet e-mærket, som ofte er en antydning af at online forretningen efterfølger de officielle danske regler, samt at online shoppen fra tid til anden føres tilsyn med af fagfolk der har ekspertise inden for de gældende vilkår. Før nogen shopper billige stålskruetvinge i en butik kan de når alt kommer til alt skimme webshoppens regler.
2En hel del online webshops sikrer fragt uden beregning på stålskruetvinge, men i mange tilfælde er det påkrævet at man aftager for et fastsat beløb. Alternativt må man gribe den mest betalelige slags levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver som regel endda vældig smertefri. Den billigste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
3Det har vist sig at være ultra let gængeligt for folk at finde frem til de bedste priser online på billige stålskruetvinge fra forskellige e-forretninger, og så tilbyder flere webshops portofri fragt. Men det kan alligevel være rentabelt at efterse nogle online varehuse efter rabat og tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at du er skudsikker på at få den mest attraktive pris.
4Den prisbilligste løsning kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, hvilket dog står og falder med at du fysisk befinder dig med kort afstand til webbutikkens tilholdssted. Den løsning til levering er jo ekstremt udslagsgivende i tilfælde af at man behøver stålskruetvinge inden for få dage. Alternativt så sikrer nogle få shops på nettet levering uden beregning, men typisk er det kun gældende hvis man aftager for et fastsat beløb.
5Trustpilot byder på altid fine genveje til at inspicere adskillige eksisterende forbrugeres iagttagelser og derfor støtter vi, at du eftergår internet butikkens omtaler forud for at du bestiller billige stålskruetvinge online. Facebook fremskaffer lignende altid passende muligheder for at få kendskab til e-forhandlerens kundefokus.
6Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en anordning, der støtter en overfor fup webbutikker. Alternativt kan du drage nytte af en løsning som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at afbetale beløbet over en periode.
7Før nogen shopper billige stålskruetvinge i en online virksomhed kunne man principielt overveje e-shoppens forretningsvilkår, dog er det normalt en tidskrævende opgave. Ligeså er det en hjælp at kunden er klar over de primære reglementer i forbindelse med bestillingen af billige stålskruetvinge online, som for eksempel hvilken byttepolitik hjemmesiden garanterer.
8Fragtperioden er jo ekstremt vital forudsat du mangler produktet straks, så af den grund er det øjensynligt meningsfuldt at vi studerer det forventede leveringstidspunkt på stålskruetvinge. Adskillige online shops lover billig levering på næste hverdag på massevis af varenumre, men vær på vagt da det afhænger af at ordren aflægges før et aftalt tidspunkt.
9En række internet forretninger foreslår nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsudgaver til stålskruetvinge. En af dem der er mest populær er p.t. at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter varerne når det passer ind i din hverdag. Den er altså ualmindeligt smertefri, og desuden endvidere den billigste leveringsmanér.