Byggevarepriser.dk

Stålmålebånd

Stålbåndmål pl-50m c
1.575 kr.
Se produkt
Stålbåndmål pl-30m c
1.207 kr.
Se produkt
Stålbåndmål trt 30m
2.323 kr.
Se produkt
Stålbåndmål stål pl-100 a
2.282 kr.
Se produkt
Stålbåndmål med lod Hultafors TRT
1.098 kr.
Se produkt
Stålbåndmål fatmax30m.0-34-134
404 kr.
Se produkt
Stålbåndmål pl-30m a
1.371 kr.
Se produkt
Stålbåndmål pl-50m a
1.580 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man undersøge virksomhedens regningslinjer.
Det er naturligvis utrolig relevant at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du vælge et andet.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige stålmålebånd fra netbutik til netbutik. En del har gode priser, hvorimod nogle vil have faglig sparring. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. På grund af det bør du shoppe hos et online byggecenter, som giver råd og vejledning til valg af stålmålebånd.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare vil spare fragten, så kan du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Det er først og fremmest en mulighed hos de udbredte byggecentre.
Nogle byggemarkeder sælger et bredt udvalg, imens andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal afveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden bare stålmålebånd.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre sælger produkter fra adskillige nichebutikker, så du kan bestille fra et bredt udvalg af stålmålebånd online.
De udbredte byggemarkeder har butikker i hele landet, og derved har mange tilbuddet om at købe online og fragte produkterne selv. Derfor kan man spare leveringsgebyret, og sågar få fat i varerne på kortere tid.
De store byggekæder er udbredte og kendte forretninger, hvilket bidrager til øget troværdighed når du shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre virksomheder, der typisk er dansk ejede, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe stålmålebånd online på deres webshop.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker har et indgående kendskab til deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse varer. Herved er det forventeligt at du får super gavnlig assistance fra personale med specialistviden i lige præcis stålmålebånd.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få en lavere pris.
Danmarks største byggekæder
stålmålebånd harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

stålmålebånd bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

stålmålebånd silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

stålmålebånd jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det er muligt at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det ydes i tilfælde hvor renoveringen gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv effekt på miljøet.
2Længe før du igangsætter byggeprojektet kan det vise sig temmelig meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Du vil aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Ofte kan det vise sig meningsfuldt at have det til rådighed idet du tager fat på byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at indregne de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
4Godt forarbejde vil altid være metoden til at komme i mål med projektet. Du bør overveje at nedskrive en gennemarbejdet dagsorden, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, inklusiv en nummerorden. Husk at være realistisk når du laver din handlingsplan.
5I mange tilfælde vil det være essentielt at udarbejde et udgiftsbudget for arbejdet, så du har styr på penge-delen af det. Det vil blive fordelagtigt at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man bør kortlægge beløbet for dem alle sammen.
6Det kan være en god idé at få assistance til projektet, ikke mindst hvis det er større ombygninger. Flere opgaver skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere bør det blive mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
7Muligvis kan det blive vigtigt at have de relevante byggematerialer til disposition forud for at du går til værks med håndværket. Du kan sammensætte en simpel note indeholdende de materialer du skal bruge, og efterfølgende gennemgå hvert eneste punkt, så du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
8For udendørs opgaver har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du regelmæssigt tjekke vejrudsigten i perioden for byggeriets start, så det ikke mod forventning begynder at vælte ned absolut lige når du er ved at færdiggøre det krævende byggeprojekt.
9Du har adgang til et bredt udvalg af guides og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube tilbyder dig enormt meget almennyttig oplysning, navnligt forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
10Du bør vurdere hvorvidt projektet kan klares alene, eller du i stedet for bør anskaffe eksperthjælp til områder af projektet. Forudsat at du får eksperthjælp anbefales det at få forslag fra forskellige entreprenører.
11Du skal unden ingen omstændigheder negligere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder arbejdssko som sikrer dig med henblik på hændelige ulykker. Det er klogt at du husker dit velbefindende i arbejdet, navnlig såfremt du ikke køber professionel hjælp.
12Der præsenterer sig utvivlsomt overraskende problematikker ved krævende projekter, og herved vil det vise sig af stor betydning at man afsætter nok tid i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig overbevist om at man når det til siden.
De mest vellidte byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er enormt imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra betryggende. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er yderst beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal du vælge?

Størstedelen af online outlets tilbyder nu om stunder en lang række forskellige billige fragtløsninger til stålmålebånd. Førstevalget hos mange er nu om dage at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Metoden er jo særligt gnidningsløs, og typisk tillige den billigste type af levering.

Du kan lige så vel tænke over at bestille ordren til levering til din bolig eller til når du er på job. Fragtmetoden er uheldigvis en anelse mindre billig, men derudover usædvanlig gnidningsløs med stålmålebånd online. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig tæt på e-forretningens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på stålmålebånd er jo yderst aktuel hvis du absolut skal bruge ordren med det samme, og af den grund er det særdeles væsentligt at man gransker den anslåede leveringsdato på stålmålebånd. Temmelig mange byggemarkeder – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer online, men som imidlertid er afhængig af at handlen laves forinden et aftalt klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varen klar inden logistikmedarbejderne har fyraften.

Indtil flere e-butikker garanterer fragt uden omkostninger på stålmålebånd online, men typisk afkræver det at der indkøbes for et præcist beløb. Desuden kan man beslutte sig for den mest billige leveringsmetode, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted.

En del byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig stålmålebånd hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Bauhaus. Byggecentrene tildeler blandt andet klik-og-hent på stålmålebånd i disse byer:

Thisted, Herning, Nørresundby, Allerød, Aabenraa, Taastrup, Brønshøj, Nærum, Frederiksværk, Køge, Vordingborg, Aalborg, Greve, Roskilde, Lillerød, Skive, Herlev, Frederikssund, Ringsted, Frederikshavn, Højbjerg, Helsingør, Grenaa, Rødovre, Rudersdal, Skanderborg, Fredericia, Hobro, Nakskov, Ølstykke, Åbyhøj, Lystrup, Hvidovre, Kokkedal, Odense, Vejle, Horsens, Næstved, Glostrup, Haslev, Brabrand, Frederiksberg, Korsør, Kalundborg, Vanløse, Haderslev, Struer, Værløse, Solrød Strand, Vallensbæk, Stenløse, Valby, Hillerød, Birkerød, Charlottenlund, Hørsholm, Ishøj, Gentofte, København, Sønderborg, Lyngby, Albertslund, Svendborg, Jyllinge, Søborg, Tilst, Brønderslev, Hedehusene, Kolding, Ikast, Hedensted, Nykøbing Falster, Esbjerg, Rønne, Farum, Hjørring, Viborg, Ballerup, Slagelse, Nyborg, Randers, Holstebro, Middelfart, Dragør, Odder, Brøndby, Holbæk, Virum, Risskov, Aarhus, Varde, Silkeborg, Gladsaxe, og Tårnby, .

Klik-og-hent for stålmålebånd er tilgængeligt i alle regioner af landet: Sjælland (Amager, Falster, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland).

Ses der på tallene står det markant, at online shoppere typisk efterspørger for eksempel køb stålmålebånd og stålmålebånd tilbud. Derudover oplever man jævnligt online shoppere kigge efter bl.a. stålmålebånd online, billig stålmålebånd og stålmålebånd priser, plus de kendte byggecentre som Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

Gode priser på stålmålebånd

Det er i dag meget nemt for internetbrugere at finde frem til tilbud på billige stålmålebånd online fra flere internet handler, og følgelig har de fleste internet webshops ikke kunne slippe for at nedbringe priserne på stålmålebånd en hel del, og endda byde på levering uden omkostninger.

Det kan imidlertid være rentabelt at sammenholde flere internet forhandlere efter tilbud og udsalg på stålmålebånd online forinden du gennemfører din handel, så du er sikker på at få fat i den laveste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggekæder som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Silvan.

Man bør ikke desto mindre være obs på, at hvis en internet virksomhed annoncerer billige stålmålebånd online til en pris der anses for mystisk overkommelig, burde det tit være et tegn på en uoprigtig e-handler. Køb med kort er heldigvis inkluderet i et regulativ, hvilket redder os imod uoprigtige webbutikker.

Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du overveje en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du foretrækker at honorere beløbet til stålmålebånd over flere uger. Det fås som regel i nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som fx Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

Når man ser på data står det markant, at folk typisk efterspørger for eksempel billig stålmålebånd og stålmålebånd tilbud. Derudover oplever vi jævnligt mennesker søge blandt andet stålmålebånd priser, køb stålmålebånd og stålmålebånd online.

Undersøg eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot frembyder adskillige solide chancer for at udforske adskillige forhenværende forbrugeres evalueringer og derved er det godt, at du læser online shoppens omtaler inden du køber billige stålmålebånd online.

Facebook tilbyder dig på samme måde ret fortræffelige genveje til at få indsigt i internet shoppens popularitet. Her møder vi en række online outlets som tilbyder folk at frembringe en evaluering af deres købsoplevelse, som ligeledes kan anvendes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Inden folk handler billige stålmålebånd online i en internet shop burde de uden tvivl studere butikkens forretningsvilkår, dog er det uden tvivl ikke særlig interessant, især ved de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

En anden løsning kan være at tjekke om online forretningen er e-mærket, eftersom det typisk er en angivelse af at e-butikken lever op til de danske retningslinjer, tillige med at e-butikken nu og da undersøges af fagfolk der er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din anledning til at blive hjulpet, hvis du møder vanskeligheder i forbindelse med din handel med stålmålebånd. Dertil foreslåes det at du er vaks omkring de mest betydningsfulde reglementer der har indvirkning på købet af stålmålebånd online, som for eksempel den ombytningsret virksomheden anvender.

I den forbindelse er det ydermere afgørende, at man når som helst bevarer sin faktura, således man fremadrettet vil kunne bevise bestillingen af stålmålebånd, uafhængig af om man køber ved XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg eller Stark.

Kirsten gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Louise gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Louise H gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Bente gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 tips til når du køber online
1Trustpilot yder aldeles sikre muligheder for at undersøge en række nuværende konsumenters anmeldelser og herved er det klogt, at du ser nærmere på online virksomhedens bedømmelser forinden du handler billige stålmålebånd online. Facebook yder på samme måde egentlig pålidelige muligheder for at få en idé om internet selskabets pålidelighed.
2Forud for at nogen handler billige stålmålebånd på en webshop burde man reelt betragte shoppens forretningsvilkår, dog er det gerne et tidskrævende projekt. Tillige er det en hjælp at kunden er på vagt for de mest vitale retningslinjer gældende for handlen med billige stålmålebånd online, som for eksempel den ombytningsret e-firmaet har.
3Den billigste leveringsversion vil altid være selv at hente ordren, hvilket beroer på at du fysisk befinder dig nær internet forretningens adresse. Den leveringsmodel kan vise sig at være meget afgørende ifald vi står og skal bruge stålmålebånd omgående. Alternativt så lover flere internet shops gebyrfri levering, men i reglen er det forbeholdt når der aftages for en fastsat pris.
4Flere e-shops foreslår på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsløsninger til stålmålebånd. En af dem der er mest populær er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente ordren den dag der passer dig. Fragtløsningen er nemlig rigtig problemfri, og mange gange tilmed den mest prisbevidste leveringsform.
5Nogle enkelte e-forretninger i Danmark præsterer billig levering på stålmålebånd, men i reglen er det under forudsætning af at man indkøber for en fastsat sum. Ellers burde du udse dig den billigste leveringsmåde, som tit vil blive at få bragt ordren til et udleveringssted. Fragtformen viser sig uheldigvis også ret gnidningsløs. Den billigste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
6Generelt anbefaler vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfavnet af et reglement, som forsvarer en overfor bedrageriske forhandlere på nettet. Alternativt burde du overveje en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at dække regningen i flere bidder.
7Det er i dag ret bekvemt for enhver at finde frem til de bedste priser online på billige stålmålebånd i blandt diverse online forhandlere, og til gengæld præsterer masser af e-forhandlere gebyrfri levering. Det kan til hver en tid være lønnende at efterse indtil flere internet varehuse i Danmark efter rabat og tilbud forud for at du bestiller, sådan at du er sikker på at få den mest attraktive pris.
8Vi foreslår generelt at se om e-butikken er e-mærket medlem, grundet at det længe har været et sympol på at internet forretningen anerkender de opstillede regler, udover at internet forhandleren undertiden undersøges af eksperter der har meget erfaring med de gældende regler. Forud for at nogen shopper billige stålmålebånd hos en internet virksomhed kan de helt sikkert gennemgå e-butikkens forretningsvilkår.
9Leveringstidspunktet er selvfølgelig temmelig betydningsfuld ifald man behøver din pakke om kort tid, og af den grund er det sandelig vigtigt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato ved stålmålebånd. En masse firmaer på nettet udlover billig levering på næste hverdag på mange af shoppens produkter, men det er regnet ud fra at ordren indsendes tidligere end et fastsat tidspunkt.