Byggevarepriser.dk

Stållineal

Limit stållineal ekstra tynde 100 mm
25 kr.
Se produkt
Limit stållineal (blændefri) 1000mm
255 kr.
Se produkt
Stållineal Shinwa rustfri klasse 1
75 kr.
Se produkt
Stållineal 2000 x 30 x 1,0 mm
638 kr.
Se produkt
Stållineal 300X25X1,0 mm
56 kr.
Se produkt
Stållineal 2000x20x1,0 mm FLEX
586 kr.
Se produkt
Stållineal 600X30X1,2 mm
119 kr.
Se produkt
Stållineal 500X30X1,2 mm
89 kr.
Se produkt
Stållineal 500x18x0,5 mm FLEX
71 kr.
Se produkt
Stållineal 300x30x1,0 mm/tom
90 kr.
Se produkt
Stållineal 1000x20x1,0 mm FLEX
319 kr.
Se produkt
Stållineal 1000 x 30 x 1,0 mm
331 kr.
Se produkt
Stållineal 150X15X0,5 mm
23 kr.
Se produkt
Stållineal 200X19X0,8 mm
33 kr.
Se produkt
Stållineal Hultafors STL
25 kr.
Se produkt
Stållineal 500x30x1,0 mm/tom
186 kr.
Se produkt
Stållineal 300x13x0,5 mm FLEX
34 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Derfor kan du overveje at shoppe hos en online byggeshop, som tilbyder gode råd til valg af stållineal.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor kende webshoppens betingelser.
Der kan være forskel på priserne på billige stållineal fra byggemarked til byggemarked. En del giver gode tilbud, imens øvrige har faglig rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Hvis du står og skal bruge varerne med det samme eller bare vil undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere produkterne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Det er absolut super afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du vælge et andet.
Flere byggekæder fremviser et bredt udvalg, og andre har fokus på en bestemt varetype. Du kan vurdere om det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare stållineal.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder samler produkter fra talrige specialbutikker, og som følge af dette kan du handle fra et bredt sortiment af stållineal online.
De gængse byggemarkeder findes i de større byer, og som følge af det har kunderne mulighed for at handle online og transportere byggematerialerne personligt. På grund af det har du valget om at undvære leveringsomkostningen, og samtidig få produkterne hurtigere.
De store byggecentre er udbredte og velkendte butikker, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du skal handle online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netbutikker er små firmaer, der tit drives i Danmark, gerne sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at bestille stållineal online hos dem.
Majoriteten af online nichebutikker er producenter af varerne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du gode tilbud.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstremt passionerede omkring deres produkter, idet de udelukkende sælger disse varer. På grund af det bør du modtage endnu mere god vejledning fra folk der er specialister i lige præcis stållineal.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
stållineal silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

stållineal jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

stållineal bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

stållineal harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan være til god gavn at indhente assistance til byggeprojektet, især ift. væsentlige arbejdsopgaver. Omfattende byggerier behøver flere mennesker. Samtidig viser det sig mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
2Du bør nødig negligere din sikkerhed, så glem ej beklædning inklusiv arbejdssko som hjælper dig mod mulige risici. Det er fundamentalt at du husker dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
3Forud for at du går i gang med arbejdet er det temmelig fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig gældende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
4Du må for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Ofte kan det være klogt at have grejet til rådighed idet du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at indregne disse udgifter i dit økonomiske overblik.
5Det er muligt at forsøge at få offentligt tilskud til byggerier. Det ydes ifald ombygningen bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte beroer altså på at renoveringen har en positiv betydning for miljøet.
6Måske burde du overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt skal have assistance fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Når du anskaffer hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at få forslag fra forskellige håndværkere.
7Forberedelse bliver metoden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du må udarbejde en effektiv agenda, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være konkret når du udarbejder din plan.
8Det kan vise sig at være betydningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for dit projekt, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være rationelt at beskrive hver enkelt udgift, hvorefter man bør tjekke online tilbud på hver eneste af dem.
9Det kan blive at have noget at sige at du har alle byggematerialer disponible på forhånd inden du begynder dit arbejde. Du kunne med fordel forfatte en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår alt det der skal bruges, og efterfølgende tjekke hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
10Du har adgang til en hel del vejledninger og videoer online som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube er kilde til overvældende meget gavnlig oplysning, specielt når du benytter engelske ord i din søgning.
11Der viser sig som regel uforudsigelige hovedpiner i forbindelse med krævende opgaver, og på grund af det vil det vise sig betydningsfuldt at der afsættes en god portion plads i planen, med formålet om at man kan være selvsikker på at man får det færdiggjort.
12For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Derfor kan du tit tage notits af udsigten ift. vejret når du nærmer dig dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned bedst som du er ved at færdiggøre dit store byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggemarkeder
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er usædvanligt overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er fantastisk imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

En lang række online virksomheder tilbyder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige former for fragt til stållineal. En favorit er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Leveringstypen er nemlig super simpel, og desuden ligeledes den mest letkøbte metode til levering.

Du bør ligeledes forsøge at få produkterne sendt til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden er ofte en tand mere bekostelig, men samtidig ultra overkommelig med stållineal online. Den mest betalelige form for levering kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men den løsning forudsætter at du bor nær internet forretningens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på stållineal er jo ret så aktuel forudsat du skal bruge dine nye produkter om kort tid, så med det formål er det i sandhed afgørende at man undersøger den estimerede leveringsdato for stållineal. Mange online outlets – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varer online, men det regnes ud fra at handlen laves forinden et nøjagtigt tidspunkt, så de kan nå at få dit nye produkt ekspederet forud for at medarbejderne drager hjemad.

Enkelte e-shops i Danmark lover fragtfri levering på stållineal online, men i reglen er det påkrævet at man køber for et fastslået beløb. Derudover skal du udse dig den billigste form for levering, som typisk vil være at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted.

Mange netshops tilbyder click-and-collect hvor man køber billig stållineal på nettet men selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma. De yder eksempelvis klik-og-hent på stållineal i følgende områder:

Køge, Jyllinge, Charlottenlund, Hørsholm, Frederiksværk, Ringsted, Frederiksberg, Kalundborg, Risskov, Holstebro, Birkerød, Værløse, Roskilde, Åbyhøj, Rødovre, København, Nørresundby, Grenaa, Holbæk, Ikast, Horsens, Nykøbing Falster, Fredericia, Vordingborg, Aabenraa, Lillerød, Kolding, Kokkedal, Brønderslev, Aalborg, Korsør, Stenløse, Nærum, Gladsaxe, Glostrup, Silkeborg, Hedehusene, Søborg, Dragør, Skive, Odder, Hillerød, Rudersdal, Solrød Strand, Thisted, Frederikssund, Randers, Højbjerg, Nakskov, Tilst, Taastrup, Struer, Hjørring, Helsingør, Vallensbæk, Slagelse, Herlev, Viborg, Farum, Skanderborg, Brøndby, Allerød, Hvidovre, Hedensted, Vanløse, Haslev, Rønne, Tårnby, Nyborg, Hobro, Haderslev, Næstved, Valby, Vejle, Brønshøj, Brabrand, Herning, Ishøj, Lyngby, Varde, Ballerup, Albertslund, Lystrup, Frederikshavn, Gentofte, Virum, Aarhus, Odense, Sønderborg, Ølstykke, Esbjerg, Middelfart, Svendborg, og Greve, .

Klik-og-hent ift. stållineal er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Sjælland (Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster, Bornholm).

Når man kigger i tallene står det markant, at mennesker ofte søger efter fx stållineal tilbud og stållineal priser. Foruden dette ser man typisk internet shoppere efterspørge for eksempel billig stållineal, stållineal online og køb stållineal, foruden de kendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Spar penge på stållineal

Det er særligt ukompliceret for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige stållineal online hos forskellige online outlets, og for det har masser af e-butikker været presset til at at mindske salgspriserne på stållineal eftertrykkeligt, og derudover byde på levering uden gebyr.

Til gengæld kan det immervæk være rentabelt at analysere nogle internet selskaber efter udsalg og tilbud på stållineal online før du køber, sådan at man er på den sikre side med at få den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggekæder som 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Man må dog være så påvagt, at ifald en e-forretning udlover billige stållineal online på tilbud til en salgspris der kan virke utopisk billig, er det mange gange være et karakteristika der viser en uægte netshop. Køb med betalingskort er ikke desto mindre en del af en forordning, hvilket forsvarer dig som køber overfor fup outlets på nettet.

Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du vælge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at afbetale beløbet til stållineal over et længere tidsrum. Det tilbydes som regel hos online nichebutikker, men ikke de store byggekæder som fx Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Når vi kigger i tendenserne står det klart, at mennesker tit søger efter bl.a. stållineal tilbud og billig stållineal. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker søge efter bl.a. stållineal priser, stållineal online og køb stållineal.

Analyser andre menneskers evalueringer

Trustpilot resulterer i helt gunstige genveje til at besigtige en længere række nuværende brugeres vurderinger og af den grund anbefaler vi, at du analyserer netshoppens vurderinger før du placerer din ordre på billige stållineal online.

Facebook tilbyder derudover rigtig værdifulde chancer for at få indtryk af online forretningens kundetilfredshed. Foruden det møder vi nogle online virksomheder hvor kunder kan frembringe en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde bør anvendes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige stållineal online hos en webshop behøver de ideelt set se på virksomhedens handelsaftale, det er dog almindeligvis ikke særlig spændende, specielt ved de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

Et andet forslag kan derfor være at kontrollere om internet virksomheden er e-mærket medlem, siden det bør være en erklæring om at e-shoppen forstår de officielle danske regler, samt at e-forhandleren rutinemæssigt efterses af jurister som har indsigt i vilkårene på området.

Det er en rigtig god mulighed for support, når du forvoldes udfordringer i forbindelse med din shopping med stållineal. Ligeså er det prisværdigt at køberen er påpasselig med de elementære reglementer der kan have indvirkning på købet af stållineal online, f.eks. hvilken returret internet firmaet bruger.

I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man stadig gemmer ens kvittering, så man altid vil kunne påvise sin bestilling af stållineal, uafhængig af om man har bestilt hos Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Jørgen Mortensen gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Martin gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Christian gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Peter M gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 tips til online indkøb
1Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Kortbestillinger er indbefattet af en lovbestemmelse, der bistår folk imod falske internet foretagender. Som et alternativ kunne du bruge en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du vil godtgøre regningen over flere uger.
2Adskillige forretninger på nettet tilbyder nu til dags alverdens billige metoder til levering til stållineal. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo virkelig enkel, samt oftest derudover den billigste fragtform.
3Forinden nogen shopper billige stållineal i en online butik burde de altid få overblik over webshoppens handelsvilkår, dog er det almindeligvis ikke super spændende. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køberen er opmærksom på de mest basale vedtægter der gælder for handlen med billige stållineal online, f.eks. den ombytningsret hjemmesiden lover.
4Det er jo rigtig simpelt for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige stållineal i blandt flere e-handler, og derved lover flertallet af internet firmaer fragt uden omkostninger. Trods dette kan det alligevel være lønsomt at kigge forbi diverse e-shops efter tilbud før du handler, således at man ikke er i tvivl om at få den mest attraktive pris.
5Nogle få webshops præsterer billig levering på stållineal, men undertiden forudsætter det at der købes for en konkret pris. Alternativt skulle du udvælge den mest prisbevidste leveringsmanér, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop. Den er til tider endda virkelig fleksibel. Den mest billige fragtmetode er unægtelig at hente produkterne selv.
6Trustpilot frembyder i højeste grad hæderlige løsninger til at kortlægge en lang række tidligere brugeres omtaler og på grund af dette er det godt, at du læser internet forhandlerens vurderinger før du bestiller billige stållineal online. Facebook leverer ydermere tilpas solide metoder til at få kendskab til e-forhandlerens popularitet.
7Den mindst kostelige leveringsmåde kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men det er betinget af at du opholder dig med kort afstand til internet forhandlerens arbejdslager. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være ret så essentiel ifald man står og skal bruge stållineal omgående. Alternativt så yder nogle enkelte internet shops billig levering, men tit er det så nødvendigt at du køber for et konkret beløb.
8Vi tilråder at tjekke hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, grundet at det typisk er en garanti for at internet firmaet opererer i overensstemmelse med de danske love, foruden at webshoppen undertiden vurderes af fagfolk som har nøje kendskab til lovgivningen. Forud for at folk shopper billige stållineal i en online webshop burde man i princippet se på netshoppens handelsvilkår.
9Leveringsdygtigheden er vældig vital såfremt du absolut skal bruge varerne lige om lidt, så i det øjemed er det temmelig essentielt at du ser nærmere på tidshorisonten for levering ved stållineal. Flere internet firmaer præsterer billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer, men vær obs på at det er betinget af at bestillingen anbringes tidligere end et angivent klokkeslæt.