Byggevarepriser.dk

Stålbrækstang

Stålbrækstang Hultafors HHS 1500
275 kr.
Se produkt
Stålbrækstang Hultafors SP
522 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt relevant at vide, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers må du kigge andetsteds.
Flere byggekæder fremviser et enormt sortiment af produkter, imens andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden bare stålbrækstang.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at shoppe hos en webshop, som kan tilbyde gode råd til valg af stålbrækstang.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Derfor bør man kende firmaets regler.
Ifald du skal have produkterne nu og her eller bare vil undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ ved de kendte byggecentre.
Du vil finde ulighed i priserne på billige stålbrækstang fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på lave priser, hvorimod andre vil have service. Du må tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre finder du i store dele af landet, og takket være dette har man adgang til at handle online og hente byggematerialerne selv. Derfor kan du vælge at slippe for leveringsomkostningen, samt sågar få fat i produkterne straks.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket kan give øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre sælger varer fra diverse nicheshops, og hermed kan du vælge fra et bredt sortiment af stålbrækstang online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, som tit er danske, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du støtte når du handler stålbrækstang online på deres webshop.
Forskellige niche webshops producerer selv de varer som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en billig pris.
Diverse nichespecifikke webshops har en dyb forståelse for deres produkter, da de ikke sælger andre varer. Derigennem får du formentlig mere begavet rådgivning fra folk der er specialister i lige præcis stålbrækstang.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
stålbrækstang jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

stålbrækstang harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

stålbrækstang silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

stålbrækstang bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag omkring 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at have alle byggematerialer til rådighed på forhånd inden du tager fat på dit arbejde. Du har god gavn af at udfærdige en punktforms indkøbsliste hvoraf der fremgår de materialer der skal bruges, og efterfølgende eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
2Du skal for alt i verden ikke negligere dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm der skåner dig med henblik på potentielle ulykker. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
3Nogle gange kan man hente økonomisk støtte til renoveringer. Det gives i tilfælde af at byggeriet er klimavenligt. Af få støtte kræver dermed at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
4Det bør overvejes at spørge om assistance til dele af projektet, navnlig når der er tale om vigtige projekter. Større byggerier behøver flere end en enkelt person. Dertil viser det sig mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
5Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige bump på vejen ved større projekter, og altså viser det sig afgørende at der afsættes god tid i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig tryg ved at nå i mål.
6Det kan give mening at tænke over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du bør skaffe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af det. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en ekspert kunne det være fordelagtigt at indhente forslag fra diverse håndværkere.
7Forberedelse viser sig som kilden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du anbefales at nedskrive en strømlinet strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, samt derudover en rækkefølge. Husk at være realistisk i sammensætningen af handlingsplanen.
8Du må under ingen omstændigheder fattes grej. Typisk kan det vise sig smart at du har værktøjet klar forinden du påbegynder byggeriet. Derudover er det vigtigt at medtage disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Forud for at du påbegynder byggeprocessen kan det blive ret fundamentalt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype kan der være en række retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
10Det er afgørende at lave en budgetoversigt for projektet, så du har styr på omkostningerne. Det må være økonomisk at kortlægge hver enkelt udgift, hvorefter man bør notere beløbet for dem en ad gangen.
11Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den grund kan du hyppigt tjekke vejrforudsigelserne i de dage der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at piske ned absolut lige når du er i fuld gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Der kan findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med overvældende meget gavnlig oplysning, især såfremt du benytter engelske søgeord.
De mest populære byggeshops
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er temmelig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % giver maksimum point, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

Adskillige online webshops udlover i dag en hel del forskellige billige metoder til levering til stålbrækstang. Et hit er nu til dags udleveringssteder, så du nemt selv kan hente din pakke lige når det passer dig. Den er jo vældig problemfri, samt mange gange desuden den billigste leveringsform.

Du kunne lige så vel prøve at få ordren bragt til din bolig eller til dit arbejde. Leveringsformen er almindeligvis en anelse dyrere, men endvidere rigtig nem for stålbrækstang online. Den mest betalelige leveringstype vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, men den mulighed afhænger af at du har bopæl lige ved internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på stålbrækstang er jo usædvanlig essentiel når du mangler ordren om kort tid, og af den grund er det selvsagt meningsfuldt at man undersøger den forventede leveringsdato for stålbrækstang. En lang række internet firmaer – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – frembyder billig dag-til-dag levering på de fleste af deres produkter online, som er forudsat at handlen gemmenføres tidligere end et bestemt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få ordren sendt afsted før lagerpersonalet får fri.

Indtil flere internet shops lover levering uden gebyr på stålbrækstang online, men i de fleste tilfælde kun ifald du køber for en fastsat pris. Ellers må du vælge den billigste mulighed for levering, der typisk vil blive at få leveret bestillingen til et afhentningssted.

De store byggecentre frembyder afhentning hvor du bestiller billig stålbrækstang online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggekæderne foreslår blandt andet afhentning af stålbrækstang i disse områder:

Svendborg, Sønderborg, Værløse, Vanløse, Varde, Hedensted, Nakskov, Nykøbing Falster, Haderslev, Rødovre, Ølstykke, Tilst, Valby, Esbjerg, Holstebro, Hobro, Brønderslev, Silkeborg, Vallensbæk, Glostrup, Odder, Frederiksværk, Roskilde, Hedehusene, Risskov, Odense, Søborg, Gentofte, Grenaa, Jyllinge, Fredericia, Hillerød, Kalundborg, Middelfart, Rønne, Birkerød, Albertslund, Kolding, Charlottenlund, København, Kokkedal, Taastrup, Herning, Allerød, Hjørring, Nørresundby, Vordingborg, Næstved, Ishøj, Slagelse, Thisted, Dragør, Korsør, Åbyhøj, Greve, Vejle, Tårnby, Køge, Frederiksberg, Viborg, Herlev, Lyngby, Lystrup, Frederikssund, Gladsaxe, Skive, Ballerup, Højbjerg, Aarhus, Ringsted, Brønshøj, Haslev, Aalborg, Nyborg, Rudersdal, Lillerød, Frederikshavn, Randers, Solrød Strand, Brabrand, Struer, Farum, Aabenraa, Helsingør, Virum, Stenløse, Skanderborg, Hvidovre, Ikast, Nærum, Holbæk, Horsens, Hørsholm, og Brøndby, .

Click-and-collect af stålbrækstang er muligt i de fleste områder af landet: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland), Sjælland (Bornholm, Lolland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når der ses på statistikkerne er det markant, at internetbrugere mange gange kigger efter fx stålbrækstang tilbud og stålbrækstang priser. Vi ser derudover tit folk kigge efter fx billig stålbrækstang, stålbrækstang online samt køb stålbrækstang, plus de store byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Gode tilbud på stålbrækstang

Det har vist sig at være vældig overkommeligt for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige stålbrækstang online fra forskellige e-shops, og til tak har flere e-shops set sig tvunget til at mindske salgspriserne på stålbrækstang markant, og ovenikøbet sikre billig fragt.

Dog kan det stadigvæk vise sig rentabelt at kontrollere flere forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på stålbrækstang online inden du placerer ordren, sådan at man er skråsikker på at få den skarpeste pris. Se ikke blot på de store byggecentre som Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Du skal blot ikke undervurdere, at når en online butik frembyder billige stålbrækstang online til salg for en salgspris der kan ses som usædvanlig attraktiv, så kunne det i nogle tilfælde være et kendetegn på en bedragerisk online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald indbefattet af en retningslinje, hvilket passer på dig som kunde overfor bedrageriske e-handler.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du vælge en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du ønsker at afbetale prisen på stålbrækstang af flere omgange. Det foreslåes ofte hos nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Ses der på statistikkerne er det markant, at netshoppere mange gange søger for eksempel billig stålbrækstang og stålbrækstang tilbud. Vi ser desuden som regel internet shoppere efterspørge fx stålbrækstang online, køb stålbrækstang samt stålbrækstang priser.

Kig på tidligere kunders ratings

Trustpilot leverer egentlig tiltalende chancer for at granske en hel del forhenværende forbrugeres opfattelser og derfor kan det anbefales, at du studerer e-forhandlerens kritik før du shopper billige stålbrækstang online.

Facebook fører til tillige fuldstændig fine muligheder for at få indsigt i webbutikkens kundefokus. Foruden det møder vi endda forretninger på nettet som tilbyder kunderne at offentliggøre en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden må tages i brug til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen handler billige stålbrækstang online hos en internet handler bør de helt sikkert sætte sig ind i deres vilkår, men det er tit et tidskrævende projekt, specielt ved de udbredte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark og Bauhaus.

Et nemt alternativ er at undersøge om netshoppen er godkendt af e-mærket, da det bør være en indikator for at internet shoppen forstår de opstillede regler, og at shoppen rutinemæssigt tilses af fagfolk som er inde i retningslinjerne.

Desuden giver det dig chance for en hjælpende hånd, ifald du bliver udsat for vanskeligheder som følge af din handel med stålbrækstang. Ligeledes slår vi et slag for at man er på vagt for de vigtigste vilkår der influerer på bestillingen af stålbrækstang online, som fx den bytteret webbutikken tilsikrer.

I den sammenhæng er det ydermere afgørende, at man når som helst gemmer ens ordremail, så man altid vil kunne bevidne købet af stålbrækstang, hvad end man bestiller ved Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen eller Harald Nyborg.

Maria C gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Jette H gav 4 stjerner

God webshop

Jørgen H gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Birthe O gav 5 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til når du køber online
1Leveringstidspunktet kan være usædvanlig central om man har brug for varen med det samme, og af den grund er det uden tvivl på sin plads at man undersøger den forventede leveringstid på stålbrækstang. En masse netshops i Danmark giver billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varenumre, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem tidligere end et konkret tidspunkt.
2Den prisbilligste leveringsmulighed vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, men den løsning stiller krav om at du fysisk befinder dig i kort afstand af online butikkens tilholdssted. Den mulighed for fragt er jo temmelig vigtig om du skal bruge stålbrækstang lige om lidt. Alternativt så præsterer en hel del internet forretninger fragt uden betaling, men tit er det påkrævet at man shopper for en konkret pris.
3Generelt foreslår vi at kigge hvorvidt internet virksomheden er e-mærke godkendt, hvilket bør være en sikring om at e-shoppen understøtter de officielle danske regler, tillige med at internet forretningen regelmæssigt evalueres af jurister der er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Forud for at folk handler billige stålbrækstang på en online shop kunne man sådan set se på virksomhedens forretningsaftale.
4En hel del internet forretninger sikrer fragt uden beregning på stålbrækstang, men undertiden forudsætter det at der erhverves for et fastsat beløb. Derudover skulle du vælge den mest billige leveringsmulighed, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre din ordre til en pakkeshop. Muligheden bliver som regel på den anden side temmelig let. Den mindst kostelige fragtmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
5En hel del internet shops tildeler nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsmetoder til stålbrækstang. En sikker vinder er nu om stunder levering til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig yderst praktisk, og tit ydermere den billigste leveringsversion.
6Forud for at folk køber billige stålbrækstang på en e-handler bør de faktisk bese deres betingelser, det er dog uden tvivl ikke specielt ophidsende. Derudover anbefales det at du er omhyggelig omkring de mest vedkommende bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige stålbrækstang online, fx den returneringsret online forretningen lover.
7Det er jo særligt smart for alle at søge information om priser online på billige stålbrækstang i blandt forskellige netshops, og ergo præsterer en lang række internet webshops billig fragt. Trods dette kan det immervæk blive indbringende at eftergå indtil flere internet selskaber efter billige priser inden du gennemfører din handel, så du er skråsikker på at få den bedste pris.
8Trustpilot tilbyder dig fuldkommen relevante chancer for at kigge på mange tidligere køberes domme og derfor er det prisværdigt, at du udforsker online butikkens vurderinger forinden du shopper billige stålbrækstang online. Facebook fører til tillige fuldstændig hensigtsmæssige chancer for at få indblik i internet webshoppens pålidelighed.
9Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en ordning, der beskytter kunden imod falske internet forhandlere. Som et alternativ kunne du bruge en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du foretrækker at finansiere regningen over en periode.