Byggevarepriser.dk

Spiralbor

Festool Spiralbor HSS D 10,0/75 CE/M-Set (10mm)
225 kr.
Se produkt
Festool Spiralbor HSS D 4,5/47 CE/M-Set (4,5mm)
120 kr.
Se produkt
Festool Spiralbor HSS D 3,5/39 CE/M-Set (3,5mm)
105 kr.
Se produkt
Festool Spiralbor HSS D 3/33 M/10 (3mm) | 10 stk
105 kr.
Se produkt
Festool Spiralbor HSS D 6/57 M/10 (6mm) | 10 stk
190 kr.
Se produkt
Festool Spiralbor HSS D 5,5/57 CE/M-Set (5,5mm)
120 kr.
Se produkt
Festool Spiralbor HSS D 8,0/75 CE/M-Set (8mm)
180 kr.
Se produkt
Festool Spiralbor HSS D 8,0/75 M/5 (8mm) | 5 stk
225 kr.
Se produkt
Festool Spiralbor HSS D 3/33 CE/M-Set (3mm)
100 kr.
Se produkt
Festool Spiralbor HSS D 10,0/75 M/5 (10mm) | 5 stk
335 kr.
Se produkt
Festool Spiralbor HSS D 4,5/47 M/10 (4,5mm) | 10 stk
150 kr.
Se produkt
Festool Spiralbor HSS D 6,5/63 M/10 (6,5mm) | 10 stk
210 kr.
Se produkt
Festool Spiralbor HSS D 5/52 M/10 (5mm) | 10 stk
160 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et enormt sortiment af varer, imens andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal tænke på om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot spiralbor.
Du bør kende de regler butikken udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor læse virksomhedens regler.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du bestille ved en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring spiralbor.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige spiralbor alt efter hvor du handler online. En del har fokus på de bedste tilbud, hvorimod andre giver kompetent sparring. Du skal bestemme hvad der for dig betyder mest.
Det er naturligvis super afgørende at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers må du vælge et andet.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere varerne på egen hånd. Det er specielt et alternativ ved de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre findes mange steder i landet, og i kraft af det har du valget om at handle online og fragte varerne personligt. Derved kan du blive fri for leveringsgebyret, og tilmed hente varerne lige nu.
De udbredte byggekæder udbyder produkter fra alverdens specialbutikker, hvorfor du kan bestille fra et bredt udvalg af spiralbor online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig som køber online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke netbutikker er opstartsfirmaer, som tit drives i Danmark, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at købe spiralbor online fra deres webshop.
En masse små butikker står selv for produktion af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online bør du få en skarpere pris.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor kan du få super erfaren hjælp fra nogle med specialistviden i lige præcis spiralbor.
Danmarks største byggemarkeder
spiralbor silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

spiralbor harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af over 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

spiralbor jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

spiralbor bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag omkring 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag over 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der viser sig typisk uventede problemstillinger ved store byggeprojekter, og ergo viser det sig værdifuldt at man har afsat passende plads i planen, som bidrager til at man er overbevist om at nå det inden ens deadline.
2Husk at reflektere over om projektet kan klares alene, eller du hellere bør købe hjælp fra en fagperson til dele af byggeriet. Såfremt du fremskaffer eksperthjælp kan det være fornuftigt at notere prisoverslag fra en håndfuld foretagender.
3Planlægning vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du skal udarbejde en effektiv plan, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du udarbejder din dagsorden.
4Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til projektet, navnlig når der er tale om omfattende byggerier. Omfangsrige opgaver gør krav på flere personer. I øvrigt vil det vise sig mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
5For udendørs opgaver har vejrsituationen en essentiel rolle. Af den grund bør du jævnligt tjekke femdøgnsprognosen i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at piske ned nøjagtig som du er godt i gang med dit svære byggeprojekt.
6Du må ikke gå ned på arbejdsredskaber. Ofte kan det være strategisk at du har værktøjet til disposition forinden du indleder byggeriet. Det er derudover fordelagtigt at medregne de tilhørende udgifter i det økonomiske overblik.
7Du har adgang til mange forskellige instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube er kilde til enorme mængder gavnlig information, specielt når du kigger i hele verden.
8Det er muligt at få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det fås forudsat at renoveringen er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at renoveringen påvirker planeten.
9Forud for at du igangsætter byggeprocessen er det meget afgørende at være sikker på, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være diverse retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have lavet et regnskab for dit byggeri, så du har kontrol over udgifterne. Det bør være fordelagtigt at tage noter til samtlige udgifter, hvorefter man bør notere omkostningen ved dem en ad gangen.
11Du skal på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så husk påklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som beskyttelse imod eventuelle ulykker. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke har assistance fra en professionel.
12Måske kan det blive betydningsfuldt at have de fornødne bygningsmaterialer klar i god tid før du begynder håndværket. Du kan med fordel notere en hurtig oversigt hvoraf der fremgår hver eneste ting der skal bruges, og så tjekke punkterne, med det formål at du er sikker på at alt er klar.
De bedst vurderede byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er temmelig flot. Karakteren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvsagt er utrolig imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

Adskillige internet butikker tildeler nu om dage et hav af forskellige billige former for fragt til spiralbor. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, så du selv kan hente produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er jo super smertefri, og desuden tillige den prisbilligste form for levering.

Du burde lige så vel vælge at vælge at få sendt til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen bliver i mange tilfælde lidt mere omkostningsfuld, men desuden usædvanlig let gængelig ift. spiralbor online. Den billigste fragttype vil dog altid være at du selv henter varerne, hvilket dog beroer på at du opholder dig nærved e-firmaets byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på spiralbor er naturligvis ultra aktuel ifald du har behov for ordren om kort tid, så herved er det rigtig centralt at vi dobbelttjekker leveringstidspunktet for spiralbor. Temmelig mange e-forhandlere – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig dag-til-dag fragt på deres favorit produkter online, hvilket dog betinges af at bestillingen anbringes forud for et aftalt klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få varen klar forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

Indtil flere internet shops garanterer gebyrfri levering på spiralbor online, men ofte afkræver det at der aftages for en konkret sum. Ellers skulle du tage den prisbilligste mulighed for levering, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted.

Flere kæder udlover afhentning hvor du handler billig spiralbor derhjemme men afhenter i butikken. Fx Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og 10-4. Byggecentrene tildeler bl.a. afhentning af spiralbor i disse byer:

Frederikssund, Lillerød, Nærum, Stenløse, Odder, Esbjerg, Roskilde, Kalundborg, Farum, Tilst, Birkerød, Vallensbæk, Randers, Sønderborg, Frederiksværk, Ishøj, Valby, Tårnby, Greve, Holstebro, Nakskov, Horsens, Skanderborg, Aalborg, Frederikshavn, Hvidovre, Rødovre, Hillerød, Brønderslev, Hedensted, Nyborg, Albertslund, Lystrup, København, Grenaa, Ølstykke, Glostrup, Skive, Virum, Haslev, Gentofte, Hørsholm, Køge, Allerød, Næstved, Brabrand, Jyllinge, Risskov, Hedehusene, Ringsted, Ballerup, Haderslev, Vanløse, Varde, Helsingør, Herning, Søborg, Vejle, Aabenraa, Struer, Viborg, Lyngby, Solrød Strand, Dragør, Vordingborg, Hobro, Holbæk, Fredericia, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Middelfart, Rudersdal, Frederiksberg, Åbyhøj, Thisted, Brønshøj, Brøndby, Aarhus, Højbjerg, Ikast, Kolding, Herlev, Værløse, Odense, Svendborg, Korsør, Rønne, Hjørring, Nørresundby, Slagelse, Silkeborg, Charlottenlund, Kokkedal, og Taastrup, .

Klik-og-hent for spiralbor er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Amager, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Ses der på tendenserne fremstår det markant, at online shoppere typisk kigger efter blandt andet billig spiralbor og spiralbor tilbud. Foruden dette oplever man ofte online shoppere søge fx spiralbor priser, køb spiralbor samt spiralbor online, foruden de udbredte byggekæder som 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Spar penge på spiralbor

Det er efterhånden yderst let for enhver at finde information om priser på billige spiralbor online på forskellige shops på nettet, og til tak har en lang række internet forhandlere fundet det uundgåeligt at mindske udsalgspriserne på spiralbor en hel del, og ydermere love fragt uden beregning.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive profitabelt at besigtige nogle få e-shops efter billige priser på spiralbor online forinden du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de gængse byggemarkeder som Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

Man skal lige meget hvad huske på, at ifald en internet handler markedsfører billige spiralbor online for en salgspris der er utopisk attraktiv, så burde det undertiden være et symbol på en uærlig internet handler. Bestillinger med kort er på den anden side omfavnet af et lovbud, hvilket dækker kunden overfor fup online virksomheder.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du benytte en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du agter at finansiere beløbet til spiralbor senere. Dette fås som regel ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som fx Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Ses der på statistikkerne står det markant, at online shoppere ofte efterspørger fx køb spiralbor og billig spiralbor. Derudover oplever man tit mennesker lede efter bl.a. spiralbor tilbud, spiralbor online samt spiralbor priser.

Gennemsøg folks anmeldelser

Trustpilot frembringer en lang række habile løsninger til at iagttage flere eksisterende brugeres iagttagelser og derfor tilrådes det, at du evaluerer e-forretningens omtaler forud for at du shopper billige spiralbor online.

Facebook genererer på samme måde adskillige hensigtsmæssige muligheder for at få en idé om internet webshoppens kundetilfredshed. Herinde ses en række forhandlere på nettet som giver folk mulighed for at give en evaluering af virksomhedens service, som på samme måde kan bruges til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk køber billige spiralbor online i en internet shop burde de sådan set skimme virksomhedens regler, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende projekt, især hos de store byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kunne være at kontrollere om online butikken er medlem af e-mærket, siden det kan være et signal om at online butikken opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, og at forretningen regelmæssigt besigtiges af specialister som forstår vilkårene.

Derudover giver det dig mulighed for hjælpende service, såfremt du bliver udsat for udfordringer med din bestilling af spiralbor. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at du er klar over de vigtigste bestemmelser der har betydning for købet af spiralbor online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online shoppen tilbyder.

I den relation er det desuden vigtigt, at man altid bibeholder ens ordrekvittering, således man senere vil kunne vidne om sit køb af spiralbor, uafhængig af om man har handlet ved Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark eller Jem og Fix.

Thomas gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Christian L gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Anne Mortensen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Christian A gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en regel, hvilket skærmer køber imod uoprigtige e-butikker. Alternativt bør du benytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at finansiere prisen i flere bidder.
2Vi foreslår generelt at granske om e-firmaet er e-mærke tilsluttet, fordi det bør være en sikring om at e-shoppen følger de danske love, og at e-forhandleren undertiden ses til af specialister som forstår retningslinjerne. Forud for at nogen shopper billige spiralbor i en webshop kunne man i og for sig granske e-butikkens handelsaftale.
3Nogle internet selskaber præsterer levering uden gebyr på spiralbor, men for det meste er det kun gældende hvis der shoppes for et bestemt beløb. I øvrigt skal man overveje den mindst kostelige slags levering, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted. Muligheden bliver af og til omvendt ekstremt gnidningsløs. Den mest billige leveringstype vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
4Trustpilot forærer dig en lang række fine løsninger til at eksaminere en række eksisterende konsumenters tanker og af den grund tilråder vi, at du bliver klogere på internet shoppens ratings forinden du handler billige spiralbor online. Facebook tilbyder dig lignende absolut solide genveje til at få indblik i online firmaets popularitet.
5Den mest letkøbte form for fragt er uden tvivl at hente pakken selv, som dog stiller krav om at du bor i nærheden af netbutikkens arbejdslager. Den fragtform kan vise sig at være yderst central ifald du har brug for spiralbor om kort tid. Alternativt så sikrer en hel del internet outlets gratis fragt, men i reglen er det kun gældende hvis man indkøber for en bestemt sum.
6Det er efterhånden usædvanlig let for almindelige dødelige at analysere priser online på billige spiralbor i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og af den grund lover langt de fleste internet foretagender billig fragt. Det kan dog ikke desto mindre vise sig gavnligt at analysere enkelte e-forhandlere efter tilbud og rabat før du køber, så du er garanteret at skaffe sig den skarpeste pris.
7Forinden nogen handler billige spiralbor hos en online webshop kan de egentlig gennemse butikkens betingelser, men det er naturligvis et omfattende arbejde. Foruden dette er det klogt at køberen er vidende om de mest essentielle betingelser der er gældende for shopping af billige spiralbor online, eksempelvis hvilken returret e-forretningen bruger.
8Adskillige online varehuse tildeler nu til dags et hav af forskellige billige fragtmuligheder til spiralbor. En af de mest populære er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor du så selv henter de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Løsningen er jo særligt simpel, samt tit tillige den mest letkøbte type af levering.
9Leveringshastigheden kan være ualmindeligt betydningsfuld såfremt vi mangler varen nu og her, så med det formål er det virkelig relevant at du ser den estimerede leveringsdato for spiralbor. Størstedelen af e-butikker i Danmark præsterer billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer, men som trods alt er påkrævet at ordren lægges før et givent tidspunkt.