Byggevarepriser.dk

Spidstang

Spidstang 150 mm - 6 "
55 kr.
Se produkt
Elektronik Spidstang lige 125 mm
35 kr.
Se produkt
Elektronik Spidstang bøjet 125 mm
35 kr.
Se produkt
Spidstang bøjet 200 mm - 8"
71 kr.
Se produkt
Spidstang bøjet 150 mm - 6"
55 kr.
Se produkt
Spidstang 200 mm - 8"
60 kr.
Se produkt
Knipex bukket spidstang 160mm 2525 160
199 kr.
Se produkt
Bahco Ergo spidstang 2427g 160mm buet
220 kr.
Se produkt
Knipex spidstang elekt. 115mm 3522 115
228 kr.
Se produkt
Knipex spidstang 200mm 2612 200
180 kr.
Se produkt
Knipex spidstang 200mm VDE 1000V 26 16 200
238 kr.
Se produkt
Knipex bukket spidstang 200mm VDE 1000V 2626-200
268 kr.
Se produkt
Bahco Ergo spidstang 2430G 160mm lige
198 kr.
Se produkt
Knipex spidstang 160mm 2502 160
148 kr.
Se produkt
Knipex bukket spidstang 200mm 2622 200
203 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre har et bredt vareudvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot spidstang.
Det er selvfølgelig super relevant at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor undersøge butikkens handelsbetingelser.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige spidstang fra webshop til webshop. En del fokuserer på lave priser, hvorimod andre vil have service. Du skal vurdere hvad du foretrækker.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Dette er i særdeleshed muligt ved de udbredte byggekæder.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. Hermed kan du bestille ved en online byggeshop, som giver information omkring spidstang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder finder du i store dele af landet, og i kraft af det har man mulighed for at handle online og fragte varerne på egen hånd. Derigennem har man mulighed for at undgå leveringsomkostningen, samt endda hente produkterne på kortere tid.
De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra flere leverandører, og hermed kan du bestille fra et bredt sortiment af spidstang online.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Alverdens nicheforretninger på nettet har meget ekspertise i deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre varer. Pga. dette bør du få ekstremt brugbar rådgivning fra ansatte med ekspertviden i netop spidstang.
Størsteparten af online nichebutikker er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem hjælper du når du bestiller spidstang online hos dem.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få billigere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
spidstang silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

spidstang harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

spidstang bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

spidstang jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Derfor må du jævnligt holde øje med vejrforudsigelserne når du nærmer dig projektets start, så du slipper for at det uventet begynder at regne nøjagtig som du vil i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige bump på vejen ved krævende opgaver, og herved vurderes det værdifuldt at man afsætter en del plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan være selvsikker på at man når det til siden.
3Husk at du kan forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes ifald byggeriet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte betinges altså af at ombygningen har positiv indfyldelse på planeten.
4Forberedelse vil altid være kilden til at lykkes med din byggeproces. Du må nedskrive en struktureret arbejdsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en prioriteringsliste. Husk at være konkret når du nedskriver din køreplan.
5Man må under ingen omstændigheder fattes værktøj. Det er yderst relevant at have værktøjet parat forinden du påbegynder byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at inkludere de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
6Forinden du går i gang med byggeprojektet kan det blive meget fundamentalt at man sikrer sig, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
7Måske du burde tage til overvejelse om du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt bør købe professionel hjælp til opstarten af projektet. Når du anskaffer eksperthjælp er det lukrativt at indhente priser fra flere foretagender.
8I mange tilfælde vil det være afgørende at udarbejde et budget for dit projekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være økonomisk at dokumentere alle poster, og så nedfælde beløbet for dem én efter én.
9Det kan blive aktuelt at have de fornødne materialer klar til brug forud for at du går til værks med dit arbejde. Du har fordel af at udarbejde en overskuelig note hvor der bør fremgå hver eneste ting der er nødvendige, og bagefter tjekke hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
10Du bør ikke nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv arbejdshjelm som sikring overfor potentielle risici. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, især ifald du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
11Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til byggeprojektet, især hvis det er krævende byggeopgaver. Store byggeprojekter skal gerne udføres af flere folk. Ydermere er det hurtigere og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
12Der er et stort udvalg af instruktioner og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Især YouTube giver dig adgang til meget almennyttig information, ikke mindst ifald man benytter engelske ord i din søgning.
De højest bedømte byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som klart er yderst imponerende. Scoren er baseret på 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % giver bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er rigtig overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er rigtig godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ret så overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

En hel del online forhandlere tilbyder nu om dage en hel del forskellige billige fragttyper til spidstang. En sikker vinder er i øjeblikket afhentningssteder, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo vældig smertefri, og i mange tilfælde endda den billigste slags levering.

Du kan også overveje at få produkterne sendt hjem til dig privat eller til adressen hvor du arbejder. Denne bliver somme tider lidt mindre billig, men desuden vældig smertefri ved køb af spidstang online. Den mest letkøbte leveringsmetode er unægtelig selv at hente varerne, men den mulighed afhænger af at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-forretningens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på spidstang er jo ultra bestemmende i tilfælde af at vi mangler pakken om et øjeblik, og herved er det nemlig væsentligt at vi efterser det anslåede leveringstidspunkt for spidstang. De fleste internet shops – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig levering på næste hverdag på en hel del varenumre online, men vær påpasselig da det er forudsat at ordren lægges forud for et bestemt klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt sendt afsted forinden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle enkelte e-handler i Danmark tilbyder gebyrfri levering på spidstang online, men oftest påkræves det at man bestiller for en fastsat sum. Som alternativ burde man udvælge den billigste leveringsløsning, som typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

Adskillige kæder tilbyder afhentning hvor man handler billig spidstang hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggecentrene tildeler fx klik-og-hent på spidstang i disse byer:

Hillerød, Næstved, Taastrup, Nørresundby, Brabrand, Risskov, Odense, Kalundborg, Aalborg, Lillerød, Grenaa, Gentofte, Frederiksværk, Kokkedal, Hvidovre, Vordingborg, Varde, Lystrup, Silkeborg, Ølstykke, Struer, Herlev, Nærum, Brønderslev, Ballerup, Horsens, Hobro, Hedehusene, København, Nyborg, Kolding, Åbyhøj, Thisted, Virum, Frederiksberg, Tilst, Dragør, Hjørring, Ishøj, Odder, Allerød, Jyllinge, Glostrup, Slagelse, Køge, Greve, Korsør, Birkerød, Holbæk, Rønne, Ringsted, Haderslev, Lyngby, Rødovre, Charlottenlund, Brøndby, Solrød Strand, Middelfart, Albertslund, Svendborg, Rudersdal, Fredericia, Skanderborg, Haslev, Holstebro, Ikast, Roskilde, Tårnby, Nakskov, Stenløse, Farum, Vallensbæk, Hedensted, Frederikssund, Søborg, Vejle, Esbjerg, Valby, Skive, Frederikshavn, Højbjerg, Aarhus, Vanløse, Hørsholm, Helsingør, Brønshøj, Herning, Gladsaxe, Aabenraa, Nykøbing Falster, Randers, Sønderborg, Værløse, og Viborg, .

Click-and-collect af spidstang er muligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Falster, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når man ser på statistikkerne er det klart, at folk tit efterspørger fx billig spidstang og køb spidstang. Foruden dette ser vi ofte netshoppere efterspørge blandt andet spidstang online, spidstang priser samt spidstang tilbud, foruden de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

Find den bedste pris på spidstang

Det er jo usædvanlig enkelt for alle og enhver at lave prissammenligning på billige spidstang online på forskellige internet forhandlere i Danmark, og til tak har langt de fleste online selskaber været presset til at at reducere priserne på spidstang betydeligt, og endda yde gratis levering.

Det kan dog til hver en tid være nyttigt at studere en række internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på spidstang online inden du køber, således at du er tryg ved at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at når en webbutik forhandler billige spidstang online til en pris der kan ses som kolossalt tiltalende, bør det mange gange være et bevis på en fup internet webshop. Køb med betalingskort er heldigvis indbefattet af en forordning, der hjælper os imod bedrageriske e-forretninger.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du drage fordel af et tilbud som fx ViaBill, når du efterspørger at godtgøre pengene til spidstang ude i fremtiden. Det fås ofte i specialiserede netshops, men sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Når der ses på data står det markant, at internetbrugere som regel søger efter blandt andet spidstang priser og billig spidstang. Derudover oplever man ofte folk efterspørge fx køb spidstang, spidstang tilbud og spidstang online.

Udforsk tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot bringer dig super ærlige chancer for at kortlægge ret mange eksisterende brugeres synspunkter og derved er det prisværdigt, at du tjekker online virksomhedens ratings inden du køber billige spidstang online.

Facebook tilbyder ydermere immervæk værdifulde metoder til at få indsigt i online webshoppens kundetilfredshed. Foruden det er der nogle online webshops hvor du kan aflevere en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel burde udnyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Før folk shopper billige spidstang online på en e-butik bør man i reglen se på forhandlerens forretningsvilkår, dog er det oftest ikke særlig interessant, specielt hos de store byggekæder som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark og Bauhaus.

Et andet forslag kunne være at granske hvorvidt online firmaet er tilsluttet e-mærket, fordi det længe har været en tilkendegivelse af at internet selskabet føjer de officielle danske regler, udover at webbutikken en gang i mellem overvåges af fagfolk der har megen viden om reglerne på området.

Dette er desuden din genvej til opbakning, ifald du møder vanskeligheder med din shopping med spidstang. Udover dette støtter vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest centrale vilkår i forbindelse med bestillingen af spidstang online, for eksempel den bytteret online virksomheden lover.

I den forbindelse er det ydermere relevant, at man stadig gemmer sin kvittering på e-mail, så man når som helst vil kunne dokumentere købet af spidstang, uafhængig af om man har købt fra Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4 eller XL-Byg.

Erik Pedersen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Marianne N gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Ole Petersen gav 5 stjerner

Nemt køb

Niels C gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

9 tips til online indkøb
1Nogle få e-handler i Danmark byder på portofri levering på spidstang, men tit under forudsætning af at du indkøber for en konkret pris. Desuden burde du overveje den billigste type af levering, hvilket oftest vil være at få bragt dine produkter til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig oftest derudover yderst ukompliceret. Den mest letkøbte leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
2Den mest betalelige fragtmetode vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, men det beroer på at du opholder dig tæt på online shoppens arbejdslager. Den løsning til levering er meget central hvis du skal bruge spidstang lige om lidt. Alternativt så yder flere internet foretagender billig fragt, men undertiden er det så nødvendigt at der bestilles for en bestemt pris.
3Generelt anbefaler vi at finde ud af om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det typisk er en forsikring om at online firmaet respekterer de danske regler, foruden at butikken lejlighedsvis besøges af specialister der er meget bekendte med de gældende regulativer. Før nogen shopper billige spidstang hos en online butik kan man i reglen skimme dens forretningsvilkår.
4Vi tilråder bestillinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er indbefattet af en foranstaltning, som hjælper køber imod falske outlets på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at godtgøre omkostningerne over et længere tidsrum.
5Det er efterhånden vældig nemt for folk at kigge efter tilbud online på billige spidstang i blandt forskellige online butikker, og på grund af dette garanterer en hel del online butikker gebyrfri levering. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig lønnende at checke diverse internet handler efter billige priser forinden du handler, således at du er sikker på at antage den laveste pris.
6Trustpilot resulterer i sådan set troværdige genveje til at bese en række andre forbrugeres tanker og af den grund tilråder vi, at du evaluerer online forhandlerens ratings før du bestiller billige spidstang online. Facebook byder på derudover fuldstændig gode chancer for at få indtryk af internet webshoppens troværdighed.
7Leveringstidspunktet er naturligvis meget afgørende såfremt vi står og skal bruge varen øjeblikkeligt, og i det øjemed er det ganske klogt at du ser nærmere på leveringstidspunktet på spidstang. En del e-forhandlere præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre, hvilket dog er betinget af at orden realiseres forinden et fastsat tidspunkt.
8Mange online firmaer giver i dag diverse billige metoder til levering til spidstang. En af de mest moderne er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Leveringsformen er altså temmelig praktisk, samt mange gange også den billigste form for levering.
9Forud for at nogen køber billige spidstang på en netshop kunne man utvivlsomt sætte sig ind i dens regler, det er dog mange gange ikke super spændende. For øvrigt er det klogt at kunden er oppe på mærkerne omkring de vigtigste bestemmelser der kan influere på bestillingen af billige spidstang online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed webshoppen lover.