Byggevarepriser.dk

Spidsmejsel

Milwaukee Spidsmejsel 30mm Hex 400
355 kr.
Se produkt
HERO Spidsmejsel 350 mm
45 kr.
Se produkt
HERO Spidsmejsel 250 mm
38 kr.
Se produkt
HERO Spidsmejsel 300 mm
41 kr.
Se produkt
IRWIN Spidsmejsel, sds-max 400mm
87 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Spidsmejsel, 8-kantet 250x16mm
85 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Spidsmejsel 300x18mm
107 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Spidsmejsel, 111-2-300 300x18mm
101 kr.
Se produkt
OSM HM SPIDSMEJSEL 24 MM
760 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Spidsmejsel 250x16mm
91 kr.
Se produkt
IRWIN Spidsmejsel, sds-plus 250mm
78 kr.
Se produkt
RENNSTEIG Spidsmejsel, 8-kantet 200x16mm
76 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare vil undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte produkterne selv. Det er i høj grad muligt ved de udbredte byggecentre.
Det er selvfølgelig super vigtigt at se, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Nogle byggemarkeder har et enormt produktsortiment, hvorimod andre fokuserer på en enkelt varetype. Du bør tænke over om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot spidsmejsel.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Du bør derfor tjekke firmaets betingelser.
For mange er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos en netbutik, hvor du kan modtage sparring omkring spidsmejsel.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige spidsmejsel hos de forskellige online byggecentre. En del giver de bedste priser, hvorimod nogle fokuserer på kompetent sparring. Du skal tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra alverdens specialbutikker, og af den grund kan du handle fra et bredt udvalg af spidsmejsel online.
De udbredte byggecentre finder du i de større byer, og som følge af det har flertallet mulighed for at handle online og fragte varerne på egen hånd. Hermed er det muligt at blive fri for leveringsomkostningen, og endda få fat i produkterne lige nu.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

En masse webshops i små nicher er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem er det forventeligt at du får mere erfaren rådgivning fra nogle med specialistviden i netop spidsmejsel.
Majoriteten af små butikker er producenter af produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Hovedparten af online nichebutikker er små firmaer, som oftest har danske ejere, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du køber spidsmejsel online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af over 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

spidsmejsel silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

spidsmejsel bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

spidsmejsel harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

spidsmejsel jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der kommer næsten altid utidige problemer når det gælder store byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter god nok tid i agendaen, som gør at man er ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
2I nogle tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes når byggeprojektet er positivt for miljøet. Støtten er altså betinget af at projektet har betydning for miljøet.
3Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, især hvis det er krævende arbejdsopgaver. Enkelte byggeprojekter kræver mere end en person. Ydermere vil det være bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
4Det vil vise sig fundamentalt at du har samtlige bygningsmaterialer handlet ind inden du kaster dig over byggeriet. Du kan lave en enkel oversigt med alt der skal bruges, og bagefter tjekke hver enkelt ting, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket alt.
5Godt forarbejde vil være kilden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du bør nedskrive en klar plan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder din agenda.
6Du bør aldrig nogensinde fattes grej. Ofte vil det vise sig yderst relevant at have udstyret klar til brug forinden du går løs med dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at tage højde for de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
7Typisk vil det vise sig af stor betydning at udfærdige en budgetoversigt for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive en fordel at tage noter til samtlige udgifter, hvorefter man bør kortlægge ens købspris for dem én efter én.
8Før du iværksætter byggeriet kan det være vildt vigtigt med et tilsagn om, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være fastsatte regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
9Ved opgaver udenfor kan vejret få en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du løbende tage et kig på vejrforudsigelserne når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det ikke ud af det blå starter med at regne netop som du er i fuld gang med dit komplekse projekt.
10Du har adgang til et stort udvalg af instruktioner og videoer via nettet som kan inspirere dig. Især YouTube giver dig adgang til en masse konstruktiv info, ikke mindst hvis man kigger på engelsk.
11Måske du burde vurdere om du magter at klare det hele selv, eller du alternativt bør sikre dig assistance fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Når du vil benytte professionel hjælp vil det oftest være en god idé at tage imod en pris fra flere firmaer.
12Du må unden ingen omstændigheder negligere dit eget helbred, så glem ikke påklædning som eksempelvis arbejdssko der beskytter dig overfor mulige ulykker. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, navnlig når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
De mest folkekære byggeshops
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er rigtig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver toprating, og alene 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som altså er hamrende betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er hamrende godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

De fleste internet selskaber tilbyder i dag en række forskellige billige leveringsløsninger til spidsmejsel. Den mest benyttede er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente pakken når det passer ind i din hverdag. Den er jo ekstremt problemfri, samt oftest endda den mest billige leveringstype.

Du kunne på samme måde vælge at vælge at få leveret hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden er beklageligvis en sjat mere bekostelig, men ligeledes ret let gængelig ift. spidsmejsel online. Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, men den mulighed forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forretningens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på spidsmejsel er jo særligt aktuel ifald du har brug for din pakke lige om lidt, så i det øjemed er det jo afgørende at man besigtiger den estimerede leveringsdato ved spidsmejsel. En masse internet varehuse – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på adskillige varer online, men det beroer på at ordren indsendes forud for et fastslået tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få varen på posthuset før personalet holder fyraften.

Nogle online butikker præsterer gratis levering på spidsmejsel online, men undertiden er det forbeholdt når der handles for en fastsat sum. Desuden må du beslutte sig for den mindst kostelige fragtform, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted.

De fleste webbutikker udlover click-and-collect hvor du køber billig spidsmejsel derhjemme men selv henter i butikken. Fx Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Stark. Byggekæderne giver bl.a. click-and-collect på spidsmejsel i følgende byer:

Farum, Greve, Kokkedal, Allerød, Værløse, Brøndby, Nærum, Aalborg, Stenløse, Vanløse, Silkeborg, Birkerød, Brabrand, Roskilde, Højbjerg, Thisted, Aabenraa, Vordingborg, Frederiksberg, Ballerup, Glostrup, Nykøbing Falster, Hjørring, Korsør, Køge, Taastrup, Skanderborg, Jyllinge, Odense, Horsens, Rødovre, Middelfart, Grenaa, Haderslev, Lystrup, Holbæk, Risskov, Nørresundby, Vallensbæk, Lillerød, Brønderslev, Nyborg, Sønderborg, Gladsaxe, Randers, Herlev, Esbjerg, Gentofte, Vejle, Frederikshavn, Haslev, Tilst, Rønne, Svendborg, Virum, Rudersdal, Solrød Strand, Herning, Hørsholm, Næstved, Hedehusene, Holstebro, Varde, Albertslund, Lyngby, Tårnby, Charlottenlund, Odder, Åbyhøj, Brønshøj, Fredericia, Hvidovre, Valby, Frederikssund, Kalundborg, Ølstykke, Helsingør, Ikast, Hillerød, Frederiksværk, Ishøj, Nakskov, Hobro, Slagelse, Ringsted, Dragør, Viborg, Kolding, Struer, Hedensted, København, Skive, Søborg, og Aarhus, .

Click-and-collect ift. spidsmejsel er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland).

Ved kig i tendenserne fremstår det tydeligt, at mennesker mange gange kigger efter blandt andet spidsmejsel tilbud og køb spidsmejsel. Foruden dette ser man tit internet shoppere kigge efter bl.a. spidsmejsel priser, spidsmejsel online samt billig spidsmejsel, foruden de store byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4 og Davidsen.

Få den bedste pris på spidsmejsel

Det er i dag rigtig let for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige spidsmejsel online hos flere internet webshops, og til gengæld har en hel del internet butikker ikke kunne slippe for at nedskære salgspriserne på spidsmejsel eftertrykkeligt, og ydermere love fragtfri levering.

Trods dette kan det imidlertid være smart at kontrollere nogle internet handler efter udsalg og tilbud på spidsmejsel online forud for at du bestiller, så du er garanteret at få fat i den laveste pris. Se ikke bare på de udbredte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

Du skal trods alt være obs på, at såfremt en internet forhandler frembyder billige spidsmejsel online til salg for en pris som kan ses som helt fantastisk overkommelig, så kan det undertiden være et kendetegn på en snydagtig internet virksomhed. Handler med kort er på den anden side inkluderet i en regel, hvilket dækker folk overfor fup e-shops.

Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt kunne du drage fordel af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, når du higer efter at finansiere betalingen af spidsmejsel senere. Det foreslåes som regel i niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Silvan.

Ved indkig i tallene bliver det klart, at internetbrugere ofte søger efter for eksempel spidsmejsel tilbud og spidsmejsel online. Vi ser desuden tit folk lede efter bl.a. køb spidsmejsel, spidsmejsel priser samt billig spidsmejsel.

Undersøg tidligere kunders vurderinger

Trustpilot fremskaffer fuldt ud gunstige løsninger til at eftersøge flere andre forbrugeres reflektioner og derved tilrådes det, at du kigger på e-forretningens kritik forud for at du shopper billige spidsmejsel online.

Facebook genererer på samme måde tilpas værdifulde chancer for at få kendskab til e-forretningens troværdighed. I øvrigt ser vi faktisk e-forretninger som gør det muligt at give en kritik af købsoplevelsen, hvilket desuden må udnyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Forinden nogen shopper billige spidsmejsel online på en webbutik bør man ideelt set se på netshoppens forretningsaftale, dog er det mange gange ikke videre interessant, særligt på de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

Et alternativt forslag er at kontrollere om internet shoppen er e-mærket, som generelt er et fingerpeg om at online webshoppen imødekommer de danske regler, tillige med at e-firmaet løbende gennemses af jurister som er meget fortrolige reglerne.

Derudover tilbydes du mulighed for at få assistance, såfremt du skulle få besvær i processen med din handel med spidsmejsel. Herudover er det en hjælp at man er påpasselig med de mest essentielle vedtægter der gælder for købet af spidsmejsel online, som for eksempel den ombytningsret virksomheden bruger.

Her er det ligeledes afgørende, at man permanent bibeholder ens faktura e-mail, således man senere kan bevise sit køb af spidsmejsel, ligegyldig om man handler ved 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma eller XL-Byg.

Charlotte gav 5 stjerner

Bestilte online

Pia O gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Jesper L gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Rasmus V gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 gode råd til når du køber online
1Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omsluttet af en orden, hvilket sikrer dig som køber overfor uoprigtige internet butikker. Alternativt burde du bruge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at klare pengene over en periode.
2Masser af internet varehuse tilbyder nu om stunder en lang række forskellige billige leveringsformer til spidsmejsel. En af de populære er p.t. at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Fragttypen er jo virkelig let gængelig, og endda endda den mest prisbevidste leveringsform.
3Fragttiden er selvfølgelig meget aktuel når vi mangler varen omgående, og med det formål er det rigtig relevant at vi studerer den anslåede leveringstid på spidsmejsel. Størstedelen af forretninger på nettet stiller garanti om billig 1 dags fragt på en lang række varer, men vær obs på at det stiller krav om at bestillingen indsendes før et givent tidspunkt.
4Vi tilråder at se nærmere på om online webshoppen er e-mærket medlem, fordi det skulle være et fingerpeg om at webbutikken forsvarer de opstillede regler, foruden at internet butikken en gang i mellem undersøges af fagfolk som har nøje kendskab til reglerne på området. Forud for at nogen shopper billige spidsmejsel hos en internet handler kan man de facto sætte sig ind i webbutikkens forretningsaftale.
5Den mest betalelige form for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men dette forudsætter at du befinder dig i nærheden af e-forretningens arbejdslager. Den leveringsløsning er jo meget central når du har behov for spidsmejsel fluks. Alternativt så præsterer en række online shops levering uden omkostninger, men tit stiller det krav om at man bestiller for en præcis sum.
6Trustpilot forærer dig fuldt ud gode løsninger til at sondere en række øvrige kunders kritik og på grund af dette er det en hjælp, at du verificerer netshoppens anmeldelser før du shopper billige spidsmejsel online. Facebook indebærer på samme måde tilpas fremragende chancer for at få et kig ind i online virksomhedens popularitet.
7Visse online selskaber byder på fri fragt på spidsmejsel, men typisk gælder det kun hvis der erhverves for en konkret sum. Alternativt må du udvælge den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket i mange tilfælde vil blive at få bragt ordren til et afhentningssted. Løsningen er beklageligvis tillige ret så ukompliceret. Den mindst kostelige løsning til levering er utvivlsomt at hente ordren selv.
8Forud for at nogen handler billige spidsmejsel i en butik behøver de for at være på den sikre side læse butikkens handelsvilkår, dog er det bare ikke specielt ophidsende. Tilmed er det en hjælp at køberen er på vagt for de grundlæggende reglementer der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige spidsmejsel online, som fx hvilken returpolitik shoppen lover.
9Det har vist sig at være usædvanlig simpelt for enhver at finde frem til de bedste priser online på billige spidsmejsel fra flere e-forhandlere, og på grund af dette frembyder de fleste forretninger på nettet fragt uden betaling. Men det kan imidlertid vise sig gunstigt at efterprøve indtil flere online forhandlere efter tilbud forud for at du bestiller, så man er tryg ved at skaffe sig den mest attraktive pris.