Byggevarepriser.dk

Spærtræ pristjek

Er du på udkig efter spærtræ? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 meter for kun 3.180 kr. Det er 48 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter spærtræ inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.180 kr.Køb
3.355 kr.Køb
3.822 kr.Køb
3.947 kr.Køb
4.132 kr.Køb
5.034 kr.Køb
6.098 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til carport til garage til terrasse til skur til gulv ril plankebord til væg til fladt tag til trappe til ydervæg til bord

Varianter: C24 C18 T1 høvlet T2 trykimprægneret

Størrelser: 45×95 45×195 45×345 45×300 45×175 45×150 45×200 45×170 45×125 45×295 45×245 45×145 45×120 45×220 45×295

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel vælge et online byggecenter, som kan give hjælp og vejledning omkring spærtræ.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man læse webshoppens handelsbetingelser.
Der er variationer i priserne på billige spærtræ fra byggecenter til byggecenter. Nogle vil have de bedste priser, og øvrige vil have faglig sparring. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt super relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Nogle byggecentre har et stort udvalg af produkter, og nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør tænke igennem om det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover blot spærtræ.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot vil spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker i store dele af landet, og herigennem har flertallet adgang til at købe online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette har du mulighed for at undgå leveringsomkostningen, og sågar få fat i produkterne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder tilbyder produkter fra alverdens specialbutikker, og som følge af dette kan du handle fra et stort udvalg af spærtræ online.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede forretninger, som medvirker til øget tryghed når man skal handle online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke webshops er mindre firmaer, der typisk har danske ejere, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse understøtter du når du køber spærtræ online på deres webshop.
Størstedelen af nichebutikker på nettet ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor bør du modtage super konstruktiv service fra nogle som er eksperter i netop spærtræ.
Mange nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få lavere priser.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

spærtræ bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

spærtræ jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

spærtræ harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af over 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

spærtræ silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Forinden du går i gang med byggeprocessen kan det vise sig usandsynligt meningsfuldt at sikre sig, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Det kan være en god idé at søge hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst når det er større ombygninger. Større ting bør udføres af flere folk. Endvidere bør det være hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
3Der viser sig stort set altid overraskende problemer i forbindelse med større projekter, og som følge heraf vil det vise sig værdifuldt at man afsætter god nok plads i arbejdsplanen, med det formål at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
4I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have lavet et budget for dit byggeri, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil blive økonomisk at dokumentere hver enkelt omkostning, hvorefter man kan indsamle ens købspris for dem hver især.
5I visse tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det ydes ifald projektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at byggeprojektet påvirker naturen.
6Du kan finde en hel række vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube er formidler af enormt meget konstruktiv information, især forudsat at man kigger i hele verden.
7Planlægning bliver vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du anbefales at lave en klar arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil løse hvornår, samt derudover en numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver køreplanen.
8For projekter udenfor har vind og vejr en essentiel rolle. Derfor skal du regelmæssigt se vejrmeldingerne i perioden for byggeriets start, så du slipper for at det pludselig starter med at regne i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til dit store projekt.
9Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning der skåner dig overfor mulige uheld. Det er essentielt at have styr på dit velbefindende i arbejdet, specielt ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
10Det er væsentligt at du har de fornødne materialer til rådighed før du indleder dit byggeprojekt. Du kan notere en simpel oversigt hvorpå der noteres alt hvad der er nødvendige, og dernæst granske hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
11Du bør tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør få hjælp fra en professionel til noget af det. Forudsat at du henter hjælp fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at tage imod priser fra en håndfuld firmaer.
12Du skal under ingen omstændigheder mangle udstyr. I mange tilfælde vil det være strategisk at du har værktøjet tilgængeligt forinden du indleder byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at tillægge disse omkostninger i din økonomiske plan.
De mest populære byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende betryggende. Scoren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som klart er absolut imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt betryggende. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % giver den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver maksimum point, og kun 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Typiske spørgsmål hvad angår spærtræ

 • Hvad er spærtræ lavet af?
 • Hvor længe skal spærtræ tørre?
 • Hvad bruges spærtræ til?
 • Hvad er spærtræ?
 • Hvad vejer spærtræ?
 • Hvilken metode til levering skal du vælge?

  En stor portion e-shops yder til alt held diverse forskellige billige leveringstyper til spærtræ. En af dem der er mest anvendt er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig i høj grad simpel, samt typisk ydermere den mest letkøbte fragtløsning.

  Du kan ligeledes vælge at vælge at få sendt til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Denne er i mange tilfælde en sjat mere pebret, men på den anden side super smertefri med spærtræ online. Den billigste løsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men den mulighed står og falder med at du har bopæl nærved internet forretningens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på spærtræ kan være ualmindeligt bestemmende såfremt du skal bruge varerne om få sekunder, så derfor er det selvfølgelig afgørende at du dobbelttjekker leveringstidspunktet på spærtræ. En lang række internet selskaber – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på utallige produkter online, som er regnet ud fra at ordren indsendes tidligere end et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ordnet forud for at de lageransatte tager hjem.

  En hel del internet virksomheder frembyder fragt uden gebyr på spærtræ online, men i de fleste tilfælde kun ifald der erhverves for en præcis sum. Alternativt kunne man overveje den billigste fragtmulighed, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop.

  De største byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du bestiller billig spærtræ online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark og XL-Byg. Byggekæderne frembyder blandt andet klik-og-hent på spærtræ i følgende områder:

  Gentofte, Nærum, Aarhus, Tilst, Brøndby, Allerød, Nyborg, Odense, Ringsted, København, Birkerød, Rødovre, Viborg, Lyngby, Hvidovre, Farum, Søborg, Virum, Vordingborg, Frederikssund, Kalundborg, Hobro, Rudersdal, Thisted, Herning, Korsør, Silkeborg, Hjørring, Charlottenlund, Værløse, Højbjerg, Frederiksværk, Næstved, Holstebro, Rønne, Nykøbing Falster, Køge, Hedehusene, Risskov, Lillerød, Skanderborg, Lystrup, Åbyhøj, Skive, Grenaa, Aabenraa, Ishøj, Frederikshavn, Glostrup, Svendborg, Haderslev, Vejle, Sønderborg, Ølstykke, Dragør, Nørresundby, Taastrup, Brønshøj, Roskilde, Fredericia, Jyllinge, Vanløse, Middelfart, Varde, Herlev, Hillerød, Vallensbæk, Haslev, Odder, Holbæk, Kokkedal, Ikast, Hedensted, Albertslund, Struer, Hørsholm, Nakskov, Esbjerg, Brabrand, Tårnby, Valby, Slagelse, Gladsaxe, Ballerup, Aalborg, Brønderslev, Frederiksberg, Stenløse, Horsens, Randers, Kolding, Solrød Strand, Greve, og Helsingør, .

  Click-and-collect for spærtræ er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

  Når der ses på data bliver det klart, at internetbrugere som regel efterspørger eksempelvis spærtræ tilbud og billig spærtræ. Man ser derudover typisk mennesker søge efter eksempelvis spærtræ online, spærtræ priser og køb spærtræ, foruden de gængse byggecentre som Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

  Den bedste pris på spærtræ

  Det er særdeles bekvemt for købere at finde frem til tilbud på billige spærtræ online på tværs af internet forhandlere i Danmark, og derfor har de fleste e-handler fundet det nødvendigt at nedbringe udsalgspriserne på spærtræ betragteligt, og ovenikøbet byde på levering uden omkostninger.

  Trods dette kan det til hver en tid vise sig rentabelt at prøve en række netbutikker efter rabatter og tilbud på spærtræ online før du færdiggør din shopping, sådan at du er på den sikre side med at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Man bør lige meget hvad være så påpasselig, at ifald en internet webshop markedsfører billige spærtræ online for en pris som er overordentlig gunstig, så er det undertiden være et karakteristika der viser en snydagtig e-forretning. Køb med gængse betalingskort er trods alt dækket ind under et reglement, som forsvarer dig som køber imod snydagtige forhandlere på nettet.

  Generelt går vi ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du benytte et tilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du vil afbetale betalingen af spærtræ over tid. Dette fås normalt i nicheforhandlere, men dog sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og 10-4.

  Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at internetbrugere mange gange efterspørger eksempelvis spærtræ tilbud og billig spærtræ. Man ser desuden jævnligt online shoppere søge eksempelvis spærtræ priser, spærtræ online samt køb spærtræ.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg spærtræ er 3180 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  hurtig og præcis levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til terrasse til skur til garage til fladt tag til gulv til carport ril plankebord til ydervæg til bord til væg til trappe

  Varianter: trykimprægneret T1 C24 T2 høvlet C18

  Størrelser: 45×170 45×300 45×295 45×125 45×220 45×295 45×145 45×195 45×245 45×345 45×150 45×95 45×175 45×120 45×200

  Undersøg folks erfaringer

  Trustpilot medfører immervæk fordelagtige løsninger til at dechifrere en lang række forhenværende kunders observationer og derved rekommanderer vi, at du udforsker netbutikkens omtaler inden du bestiller billige spærtræ online.

  Facebook medfører endvidere ret fordelagtige metoder til at få indblik i e-shoppens pålidelighed. Tilmed ser vi en række outlets på nettet som tilbyder kunderne at formulere en vurdering af deres køb, som ligeledes bør bruges til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

  Inden nogen shopper billige spærtræ online hos en webshop burde de i princippet læse e-shoppens handelsbetingelser, det er dog bare ikke specielt ophidsende, specielt hos de gængse byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

  Et andet forslag kunne derfor være at kigge om internet virksomheden er e-mærket medlem, fordi det ofte er et signal om at online forretningen adlyder de gældende danske regler, udover at internet firmaet af og til kontrolleres af fagfolk der er meget fortrolige de gældende vilkår.

  Det er en rigtig god genvej til hjælpende service, såfremt du udsættes for problemer i processen med dit indkøb af spærtræ. Tillige foreslåes det at kunden er på vagt for de grundlæggende vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af spærtræ online, fx den ombytningsrettighed online webshoppen tilbyder.

  På grund af dette er det samtidig essesentielt, at man permanent bibeholder ens faktura e-mail, således man i fremtiden vil kunne dokumentere købet af spærtræ, uafhængig af om man shopper fra Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 eller Stark.

  Mads I gav 5 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  Inger Madsen gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Birthe Sørensen gav 5 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Else Pedersen gav 4 stjerner

  Det var godt !

  9 tips til når du køber online
  1Leveringstidspunktet er selvfølgelig særdeles vital om du absolut skal bruge produktet omgående, og i det øjemed er det aldeles fornuftigt at man tjekker tidshorisonten for levering ved spærtræ. Temmelig mange online butikker yder billig 1 hverdags levering på masser af produkter, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at orden realiseres inden et fastsat tidspunkt.
  2Trustpilot medfører aldeles anstændige løsninger til at læse diverse tidligere konsumenters domme og herved anbefaler vi, at du ser nærmere på internet shoppens anmeldelser før du bestiller billige spærtræ online. Facebook yder på samme måde aldeles pæne chancer for at få kendskab til internet webshoppens popularitet.
  3Den mest prisbevidste fragtmetode er unægtelig selv at hente ordren, hvilket dog kræver at du befinder dig med kort afstand til internet butikkens adresse. Den leveringsmulighed er jo super vigtig når man mangler spærtræ om et øjeblik. Alternativt så garanterer indtil flere internet butikker levering uden gebyr, men i mange tilfælde stiller det krav om at man aftager for et bestemt beløb.
  4Før nogen bestiller billige spærtræ på en online webshop bør man når alt kommer til alt gennemgå netshoppens vilkår, men det er oftest ikke særlig morsomt. Dertil foreslår vi at kunden er på vagt for de grundlæggende retningslinjer der er gældende for bestillingen af billige spærtræ online, f.eks. hvilken ombytningspolitik internet butikken garanterer.
  5Temmelig mange online virksomheder tildeler nu et stort udvalg af billige fragtmetoder til spærtræ. En af de mest moderne er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Løsningen er nemlig ultra simpel, og oftest derudover den mindst kostelige fragttype.
  6Det har vist sig at være ualmindeligt ukompliceret for købere at sammenholde priser online på billige spærtræ på diverse online shops, og for det lover adskillige forretninger på nettet fragt uden betaling. Det kan immervæk blive profitabelt at besigtige nogle outlets på nettet efter tilbud før du placerer ordren, så du er usvigeligt sikker på at antage den billigste pris.
  7Generelt tilråder vi at bemærke om netshoppen er verificeret af e-mærket, som længe har været et tegn på at internet butikken respekterer de officielle regler, samt at internet selskabet tit overvåges af eksperter der behersker vedtægterne på området. Forinden folk bestiller billige spærtræ i en online forretning burde man for at være sikker bese e-butikkens forretningsvilkår.
  8Visse outlets på nettet sikrer fragt uden beregning på spærtræ, men undertiden kun når der købes for en præcis sum. I øvrigt skulle du vælge den mest betalelige fragtmetode, der i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop. Leveringsformen bliver af og til på den anden side usædvanlig overkommelig. Den mest betalelige leveringsmodel er dog at hente pakken selv.
  9Generelt foreslår vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under Indsigelsesordningen, som passer på os imod uoprigtige firmaer på nettet. Alternativt kan du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at honorere beløbet over en periode.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk