Byggevarepriser.dk

Spånplader pristjek

Er du på udkig efter spånplader? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 3.628 kr. Det er 77 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 spånplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.628 kr.Køb
4.171 kr.Køb
4.936 kr.Køb
6.991 kr.Køb
5.218 kr.Køb
7.738 kr.Køb
7.854 kr.Køb
5.982 kr.Køb
7.933 kr.Køb
6.794 kr.Køb
10.962 kr.Køb
10.095 kr.Køb
15.646 kr.Køb
11.010 kr.Køb
12.084 kr.Køb
13.803 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til varmefordelingsplader til vådrum til loft til varmeslanger til tag til væg til tagpap

Størrelser: 13 mm 22 mm 20 mm 15 mm16 mm 19 mm 25 mm 30 mm 40 mm 28 mm 10 mm 12 mm 5 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Derfor bør du bestille ved en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af spånplader.
Nogle byggemarkeder sælger et stort udvalg af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot spånplader.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt må du kigge andetsteds.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige spånplader hos de forskellige online byggecentre. Enkelte giver gode tilbud, og nogle vil have en høj grad af service. Du bør overveje hvad der for dig betyder mest.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man læse byggemarkedets regningslinjer.
Ifald du skal have varerne hurtigst muligt eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente varerne på eget initiativ. Det er især et alternativ i de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder sælger produkter fra talrige leverandører, så du kan handle fra et bredt udvalg af spånplader online.
De store byggecentre er udbredte og bekendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det kan du se en fordel i.
De store byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og på grund af det har kunderne adgang til at købe online og hente byggematerialerne selv. Herigennem er der mulighed for at undvære fragten, samt tilmed få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforretninger på nettet er små virksomheder, som tit er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du når du handler spånplader online på deres hjemmeside.
Flertallet af nicheforhandlere er producenter af varerne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en lavere pris.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er eksperter i deres online produktkategori, da de ikke sælger andre produkter. Herved bør du modtage mere god assistance fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis spånplader.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
spånplader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

spånplader harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

spånplader silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

spånplader jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forberedelse vil altid være vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du anbefales at nedskrive en gennemarbejdet plan, som fortæller hvilke opgaver du vil udføre på hvilken dag, med en tilhørende nummerorden. Husk at være konkret når du sammensætter oversigten.
2Du kan indhente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det fås når renoveringen er godt for miljøet. At få tilskud forudsætter altså at projektet forbedrer miljøet.
3Du kan finde et stort udvalg af vejledninger og videoer online som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube yder assistance med temmelig meget brugbar information, ikke mindst såfremt man benytter den engelske version.
4Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj inklusiv hjelm og sko der hjælper dig imod hændelige uheld. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, især ifald du ikke får hjælp fra en fagmand.
5Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt ift. væsentlige arbejdsopgaver. Krævende opgaver skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Endvidere vil det vise sig hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
6Du kunne overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør få hjælp fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Såfremt du tager imod assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at søge tilbud fra diverse selskaber.
7Der præsenterer sig ofte uventede vanskeligheder når det kommer til omfattende byggeprojekter, og følgelig vil det vise sig essentielt at man har afsat betragtelig tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
8Man bør ikke undvære grej. Tit kan det være yderst relevant at du har udstyret til rådighed før du går løs med byggeriet. Du bør i øvrigt huske at inkludere udgifterne hertil i dit budget.
9I god tid inden at du opstarter byggeriet er det ufatteligt fornuftigt at sikre sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
10For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. På grund af dette bør du jævnligt tage et kig på prognosen for vejret i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag starter med at stå ned i stænger netop som du er ved at færdiggøre det omfattende byggeprojekt.
11Typisk vil det være fornuftigt at udfærdige et regnskab for renoveringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være en god idé at tage noter til hver eneste udgiftspost, og bagefter indsamle den billigste pris på dem enkeltvis.
12Muligvis kan det blive vigtigt at du har de påkrævede materialer parat i god tid før du iværksætter dit arbejde. Du vil med fordel kunne sammenfatte en hurtig indkøbsseddel med hver eneste ting du skal bruge, og bagefter gennemgå materialerne, hvormed du bliver sikker på at alt er på sin plads.
De mest populære byggekæder
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er virkelig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål angående spånplader

 • Spånplader hvad er?
 • Hvordan laver man spånplader?
 • Hvad er spånplader?
 • Hvordan laves spånplader?
 • Hvad bruges spånplader til?
 • Hvilken fragtløsning er bedst?

  En hel del byggecentre tildeler heldigvis en hel del forskellige billige leveringsmidler til spånplader. En af de populære er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente bestillingen den dag der passer dig. Fragtmetoden er nemlig i høj grad smart, samt typisk tillige den mindst kostelige mulighed for levering.

  Du kan alternativt vælge at vælge udbringning hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen viser sig til tider et hak mere pebret, men lige så vel rigtig smart ved køb af spånplader online. Den mest letkøbte leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som desværre stiller krav om at du er med kort afstand til netshoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Fragttiden på spånplader kan være ultra betydningsfuld hvis man mangler produktet lige om lidt, og herved er det fuldt ud på sin plads at man efterser det estimerede leveringstidspunkt på spånplader. Størstedelen af webbutikker – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – lover billig dag-til-dag levering på en lang række varer online, som alligevel er forudsat at ordren køres igennem før et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få varen fikset forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

  En række outlets på nettet garanterer fragtfri levering på spånplader online, men tit stiller det krav om at man køber for en fastsat sum. I øvrigt skulle du udvælge den prisbilligste leveringsmanér, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted.

  En del webbutikker foreslår click-and-collect hvor man handler billig spånplader online men afhenter i byggecenteret. Fx Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og 10-4. Byggekæderne tildeler bl.a. click-and-collect på spånplader i følgende byer:

  Skive, Skanderborg, Haderslev, Greve, Højbjerg, Lystrup, Taastrup, Korsør, Aalborg, Næstved, Frederiksværk, Helsingør, Aabenraa, Rødovre, Albertslund, Hobro, Dragør, Vanløse, Lillerød, Nakskov, Hvidovre, Hedehusene, Ballerup, Gladsaxe, Svendborg, Nærum, Sønderborg, Vallensbæk, Ikast, Kokkedal, Aarhus, Silkeborg, Roskilde, Holstebro, Nyborg, Køge, Slagelse, Brønshøj, Rudersdal, Ølstykke, Nørresundby, København, Thisted, Hedensted, Fredericia, Varde, Brøndby, Frederikshavn, Virum, Søborg, Stenløse, Hjørring, Viborg, Lyngby, Grenaa, Allerød, Tårnby, Tilst, Charlottenlund, Rønne, Solrød Strand, Birkerød, Gentofte, Herlev, Middelfart, Farum, Værløse, Esbjerg, Nykøbing Falster, Hørsholm, Hillerød, Brabrand, Brønderslev, Kolding, Ringsted, Vordingborg, Vejle, Haslev, Frederiksberg, Glostrup, Randers, Jyllinge, Frederikssund, Horsens, Odder, Valby, Herning, Åbyhøj, Struer, Kalundborg, Risskov, Holbæk, Ishøj, og Odense, .

  Click-and-collect for spånplader er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Falster), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

  Når der ses på data står det tydeligt, at mennesker typisk leder efter eksempelvis spånplader online og spånplader priser. Vi ser desuden ofte internet shoppere lede efter eksempelvis billig spånplader, spånplader tilbud og køb spånplader, foruden de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen og Silvan.

  Spar penge på spånplader

  Det er jo efterhånden ekstremt gnidningsløst for alle at sammenligne priser på billige spånplader online hos diverse internet virksomheder, og følgelig har flertallet af internet foretagender været nødt til at presse salgspriserne på spånplader betragteligt, og i øvrigt byde på levering uden omkostninger.

  Trods dette kan det trods alt blive indbringende at udforske et par internet foretagender efter billige priser på spånplader online før du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at indhente den billigste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

  Du bør bare ikke glemme, at såfremt en internet webshop sælger billige spånplader online til en salgspris som virker enormt billig, så kan det ofte være en indikation på en uægte internet webshop. Bestillinger med kort er dog indbefattet af en vedtægt, der beskytter kunden imod falske e-firmaer.

  Generelt anbefaler vi shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du benytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afbetale pengene til spånplader over flere uger. Dette fås normalt i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

  Når man kigger i tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere jævnligt søger efter fx billig spånplader og spånplader online. Vi ser desuden tit netshoppere kigge efter bl.a. spånplader priser, køb spånplader og spånplader tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg spånplader er 3628 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til varmefordelingsplader til tagpap til vådrum til varmeslanger til tag til loft til væg

  Størrelser: 20 mm 22 mm 5 mm 15 mm16 mm 28 mm 30 mm 40 mm 12 mm 19 mm 10 mm 25 mm 13 mm

  Tjek andre menneskers ratings

  Trustpilot resulterer i ret så værdifulde genveje til at se nøjere på adskillige tidligere køberes tanker og af den grund er det klogt, at du tager et kig på online virksomhedens ratings inden du lægger din bestilling på billige spånplader online.

  Facebook leverer tilsvarende sådan set fine løsninger til at få indtryk af online shoppens kundetilfredshed. Derudover møder vi endda outlets på nettet hvor kunder kan registrere en vurdering af virksomhedens service, som tilmed må bruges til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Inden folk bestiller billige spånplader online hos en internet forhandler kan man uden tvivl få overblik over deres forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde et tidskrævende projekt, især ved de gængse byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

  Et andet alternativ kan derfor være at efterse om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, som er et bevis på at e-forhandleren forstår de danske love, samt at internet firmaet regelmæssigt besigtiges af specialister der har meget erfaring med de gældende regulativer.

  Det giver dig genvej til at blive assisteret, hvis du udsættes for besvær som følge af dit indkøb af spånplader. Desuden tilråder vi at kunden er sat ind i de mest vitale betingelser i forbindelse med bestillingen af spånplader online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet virksomheden lover.

  I den relation er det på samme måde essesentielt, at man stadigvæk opbevarer sin faktura, så man fremadrettet kan dokumentere bestillingen af spånplader, ligegyldig om man har bestilt hos Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg eller 10-4.

  Ole gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Kirsten gav 4 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Birthe Madsen gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  Erik Pedersen gav 4 stjerner

  Fuld tilfreds

  9 gode råd til online indkøb
  1Trustpilot bringer dig faktisk værdifulde genveje til at betragte ganske mange eksisterende kunders anmeldelser og af den grund foreslår vi, at du tolker online firmaets vurderinger forinden du handler billige spånplader online. Facebook resulterer i ligeledes relativt passelige metoder til at få en idé om internet forhandlerens pålidelighed.
  2Det er jo efterhånden super let for internetbrugere at sammenholde priser online på billige spånplader på diverse netbutikker, og til gengæld garanterer de fleste online virksomheder billig levering. Det kan trods alt være tiden værd at sammenligne forskellige e-forhandlere efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, så du er på den sikre side med at antage den skarpeste pris.
  3Vi foreslår generelt at se hvorvidt internet forretningen er e-mærket, da det generelt er en tryghed om at e-firmaet understøtter de danske love, tillige med at online butikken en gang i mellem gennemses af specialister der har nøje kendskab til reglementet på området. Forinden folk shopper billige spånplader på en forretning på nettet kunne man altid have øje for webshoppens betingelser.
  4En række online forretninger frembyder i dag diverse billige fragttyper til spånplader. En sikker vinder er i dag udleveringssteder, og så henter du bare din pakke den dag der passer dig. Fragtløsningen er altså i høj grad fleksibel, og i mange tilfælde desuden den billigste leveringsversion.
  5Nogle internet shops byder på levering uden omkostninger på spånplader, men for det meste kræver det at der købes for en bestemt sum. I øvrigt skal man tage den mest letkøbte leveringsmetode, der oftest vil være at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig gerne tillige ret så gnidningsløs. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er utvivlsomt selv at hente pakken.
  6Før folk shopper billige spånplader på en butik på nettet behøver man i princippet skimme virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det tit et tidskrævende arbejde. Ligeså er det smart at man er vaks omkring de elementære bestemmelser der har indvirkning på shopping af billige spånplader online, som fx den byttepolitik e-butikken anvender.
  7Leveringshastigheden er selvfølgelig rigtig betydningsfuld om man skal bruge din pakke om få sekunder, og af den grund er det ret på sin plads at vi besigtiger den forventede leveringstid på spånplader. En lang række butikker på nettet tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varer, der dog er regnet ud fra at ordren køres igennem tidligere end et bestemt tidspunkt.
  8Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af en vedtægt, som begunstiger os overfor uægte netshops. Som en anden løsning kunne du udnytte en billig afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du vil dække betalingen senere.
  9Den mest prisbevidste fragtmulighed er uden tvivl selv at hente ordren, som desværre nødvendiggør at du er tæt på webbutikkens bopæl. Den metode til levering er jo ualmindeligt bestemmende hvis du behøver spånplader om kort tid. Alternativt så tilbyder indtil flere online virksomheder levering uden omkostninger, men i reglen forudsætter det at du aftager for en bestemt sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk