Byggevarepriser.dk

Sort Tændrør


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre tilbyder et enormt udvalg, imens nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, udover bare sort tændrør.
Du vil finde ulighed i prisen på billige sort tændrør fra byggekæde til byggekæde. En del vil have de bedste tilbud, og nogle tilbyder en høj grad af service. Du bør tænke på hvad der betyder mest for dig.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne selv. Det er især en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor undersøge butikkens regningslinjer.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at vide, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved kan det overvejes at bestille ved et online byggecenter, hvor du får gode råd til valg af sort tændrør.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre tilbyder varer fra mange leverandører, hvorfor du kan bestille fra et stort sortiment af sort tændrør online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede nær dig, og takket være dette har de fleste valget om at bestille online og køre byggematerialerne selv. Af den grund har man valget om at undvære leveringsomkostningen, og sågar skaffe produkterne straks.
De store byggecentre er etablerede og anerkendte firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops i små nicher er specialister i deres online produktudvalg, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig bør du modtage en høj grad af indsigtsfuld assistance fra personale som er specialister i netop sort tændrør.
Flertallet af online nichebutikker er mindre firmaer, der tit er danske, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem kan du støtte idet du bestiller sort tændrør online fra deres webshop.
Alverdens online nichebutikker står selv for produktion af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online vil du få en bedre pris.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

sort tændrør bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af cirka 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af over 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

sort tændrør harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

sort tændrør jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

sort tændrør silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der præsenterer sig typisk uventede vanskeligheder når det kommer til store opgaver, og derfor viser det sig meningsfuldt at der afsættes nok plads i tidsplanen, med formålet om at man er overbevist om at nå i mål med projektet.
2For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Derfor må du hyppigt holde øje med vejrforudsigelserne i dagene før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at regne når du lige er ved at færdiggøre dit avancerede projekt.
3Måske burde du overveje om projektet kan klares alene, eller du i stedet for bør investere i professionel assistance til afslutningen af projektet. Hvis du sikrer dig professionel hjælp vil det typisk være en god idé at modtage forslag fra diverse selskaber.
4Der findes vældig mange artikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube bringer dig en masse nyttig info, navnligt hvis du bruger den engelske version.
5Du må ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så glem ej beskyttelse herunder arbejdshjelm der sikrer dig imod hændelige skader. Det er essentielt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
6Du vil ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Ofte vil det vise sig essentielt at du har det til rådighed inden du indleder arbejdet. Det er desuden godt at inkludere omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
7Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt hvis det er omfangsrige byggeprojekter. Enkelte projekter stiller krav om flere personer. Samtidig må det blive mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
8I nogle tilfælde kan man spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det kan man få såfremt renoveringen er klimavenligt. At få tilskud forudsætter dermed at projektet har betydning for miljøet.
9Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have et budget for optimeringen, så du har styr på den økonomiske del. Det vil være fornuftigt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og herefter nedskrive beløbet for dem en ad gangen.
10Længe før du starter dit byggeprojekt kan det være yderst afgørende med et tilsagn om, at projektet er lovligt. Alt efter din bopæl vil der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
11Forberedelse bliver kilden til at komme i mål med byggeriet. Du kunne overveje at liste en gennemarbejdet tidsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil klø på med på hvilket tidspunkt, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk idet du laver din strategi.
12Det bliver at have noget at sige at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt inden du iværksætter byggeriet. Du får god gavn af at udfærdige en enkel huskeliste indeholdende alle de ting som er nødvendige, og bagefter tjekke materialerne, hvormed du er sikker på at alt er klar.
Danskernes favorit byggemarkeder
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er usædvanligt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er rigtig godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er virkelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En stor portion online outlets udlover nu til dags en hel del forskellige billige metoder til levering til sort tændrør. En sikker vinder er for nærværende at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter din pakke når der er tid til det. Fragtmuligheden er nemlig temmelig bekvem, og tit ydermere den mindst kostelige fragtløsning.

Du bør lige så vel foretrække at bestille varerne til levering til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Leveringsformen er sædvanligvis en tand mindre billig, men lige så vel ret ligetil ved køb af sort tændrør online. Den mest prisbevidste metode til levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som dog stiller krav om at du opholder dig tæt på internet webshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på sort tændrør kan i nogle tilfælde være ekstremt afgørende i tilfælde af at man har brug for din ordre nu og her, og derfor er det særdeles væsentligt at vi tjekker den forventede leveringsdato på sort tændrør. En masse internet selskaber – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 dags levering på deres primære varer online, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at ordren placeres tidligere end et aftalt klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet forud for at de logistikansatte har fyraften.

Nogle e-firmaer tilbyder portofri levering på sort tændrør online, men i reglen kun ifald man shopper for en konkret pris. Alternativt kunne man tage den billigste form for levering, hvilket oftest er at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop.

Adskillige netbutikker udlover click-and-collect hvor man bestiller billig sort tændrør hjemmefra og afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggekæderne yder blandt andet click-and-collect på sort tændrør i disse byer:

Skanderborg, Glostrup, Vallensbæk, Randers, Hvidovre, Ringsted, Hørsholm, Vordingborg, Viborg, Nykøbing Falster, Nakskov, Ballerup, Værløse, Ikast, Brønshøj, Roskilde, Søborg, Brønderslev, Brabrand, Tårnby, Frederikssund, Aarhus, Køge, Allerød, Jyllinge, Fredericia, Varde, Hedehusene, Greve, Højbjerg, Lillerød, Aalborg, Vanløse, Thisted, Nærum, Solrød Strand, Middelfart, Birkerød, Hobro, Haslev, Haderslev, Horsens, Gladsaxe, Ishøj, Holstebro, Tilst, Holbæk, Stenløse, Brøndby, Charlottenlund, Rødovre, Valby, Dragør, Slagelse, Helsingør, Åbyhøj, Frederiksværk, Næstved, Nyborg, Hjørring, Farum, Gentofte, Korsør, Odder, Hedensted, Aabenraa, Taastrup, Ølstykke, Rudersdal, Sønderborg, Lyngby, Skive, Kalundborg, Herlev, Frederiksberg, Rønne, Svendborg, København, Esbjerg, Lystrup, Grenaa, Herning, Frederikshavn, Nørresundby, Hillerød, Vejle, Kolding, Struer, Kokkedal, Virum, Silkeborg, Odense, Albertslund, og Risskov, .

Click-and-collect ift. sort tændrør er muligt i alle dele af landet: Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere ofte efterspørger bl.a. sort tændrør priser og sort tændrør tilbud. Foruden dette ser vi typisk folk lede efter bl.a. billig sort tændrør, sort tændrør online og køb sort tændrør, plus de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4 og Silvan.

Rabat på sort tændrør

Det er efterhånden særdeles simpelt for enhver at finde frem til de bedste priser på billige sort tændrør online hos forskellige internet selskaber, og følgelig har massevis af e-forhandlere set sig tvunget til at nedsætte salgspriserne på sort tændrør betragteligt, og ovenikøbet garantere gratis fragt.

Det kan stadigvæk være tiden værd at se nærmere på flere internet butikker efter billige priser på sort tændrør online forud for at du placerer ordren, således at du er skråsikker på at modtage den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan og 10-4.

Du må lige meget hvad være så påvagt, at hvis en online forretning tilbyder billige sort tændrør online på tilbud til en pris der kan ses som mystisk billig, så kan det tit være en varsel om en falsk e-forhandler. Handler med kort er i hvert fald omfavnet af Indsigelsesordningen, som forsvarer en overfor uoprigtige online outlets.

Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Som alternativ burde du anvende et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at dække pengene til sort tændrør over tid. Det foreslåes normalt ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg og Silvan.

Når der ses på søgedata står det klart, at folk som regel søger efter fx billig sort tændrør og sort tændrør priser. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere søge efter bl.a. sort tændrør tilbud, sort tændrør online samt køb sort tændrør.

Udforsk folks erfaringer

Trustpilot resulterer i en lang række fantastiske genveje til at finde ud af ret mange nuværende køberes evalueringer og herved tilrådes det, at du gennemsøger online firmaets kritik inden du lægger din bestilling på billige sort tændrør online.

Facebook forærer dig derudover en lang række nyttige chancer for at få indsigt i online shoppens troværdighed. Derudover ser vi nogle e-handler hvor folk kan frembringe en omtale af virksomhedens service, hvilket ligeledes må tages i brug til afvejning af hvor glade kunderne er.

Inden nogen køber billige sort tændrør online på en netshop burde de ideelt set få overblik over e-butikkens vilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig sjovt, især med de velkendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

Et alternativt forslag kunne måske være at efterse hvorvidt online virksomheden er e-mærke tilsluttet, grundet at det bør være et billede på at internet shoppen tilslutter sig de gældende danske regler, samt at internet forretningen undertiden besøges af sagkyndige som behersker de gældende bestemmelser.

Dette er desuden en god lejlighed til at blive assisteret, såfremt du forvoldes problemer i forbindelse med din shopping med sort tændrør. Desuden støtter vi at køber er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde regler der har indvirkning på bestillingen af sort tændrør online, f.eks. hvilken returret e-firmaet bruger.

På grund af dette er det ydermere essesentielt, at man permanent sikrer sin ordrekvittering, så man i fremtiden kan påvise sin bestilling af sort tændrør, uanset om man har købt fra 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus eller XL-Byg.

Marianne Mortensen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Erik gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Kirsten Jensen gav 5 stjerner

Har handlet der før

Inger Christensen gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den mest prisbevidste fragtmulighed vil i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, som dog er betinget af at du fysisk befinder dig nær online forhandlerens adresse. Den fragttype kan vise sig at være særdeles relevant ifald vi har behov for sort tændrør med det samme. Alternativt så garanterer indtil flere webbutikker gratis fragt, men i mange tilfælde afkræver det at man køber for en bestemt pris.
2Indtil flere internet handler præsterer fri fragt på sort tændrør, men i reglen er det under betingelse af at man køber for et præcist beløb. Alternativt må du beslutte sig for den mest letkøbte løsning til levering, der tit er at få bragt pakken til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig af og til samtidig rigtig ligetil. Den prisbilligste leveringsversion kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
3Det er i dag ret let gængeligt for enhver at undersøge tilbud online på billige sort tændrør hos forskellige internet outlets, og derved frembyder en lang række online outlets fragt uden beregning. Det kan dog ikke desto mindre vise sig profitabelt at analysere enkelte butikker på nettet efter udsalg og tilbud forinden du køber, således at du er på den sikre side med at få den bedste pris.
4En lang række internet foretagender foreslår til alt held en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til sort tændrør. En af de populære er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, så du selv har mulighed for at hente dine nye produkter når du har tid. Leveringsformen er nemlig særligt ukompliceret, og tit ydermere den mest letkøbte mulighed for levering.
5Trustpilot forærer dig altid gode muligheder for at kigge nærmere på ganske mange tidligere konsumenters opfattelser og derfor tilrådes det, at du gennemsøger e-handlens ratings forinden du køber billige sort tændrør online. Facebook byder på lige så vel ret så belejlige genveje til at få indsigt i webshoppens kundetilfredshed.
6Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Betalinger med kort er omsluttet af en anordning, som begunstiger dig som køber overfor uoprigtige forretninger på nettet. Alternativt kunne du bruge et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at dække beløbet senere.
7Vi anbefaler at se hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det burde være en indikation om at online forretningen efterkommer de danske love, tillige med at online virksomheden en gang i mellem vurderes af jurister som er meget fortrolige vedtægterne på området. Forinden folk shopper billige sort tændrør på en online butik behøver man utvivlsomt tyde e-shoppens betingelser.
8Før nogen bestiller billige sort tændrør på en internet butik burde man når alt kommer til alt gennemgå e-shoppens regler, men det er bare ikke super spændende. Ydermere foreslåes det at man er obs på de fundamentale forhold der indvirker på bestillingen af billige sort tændrør online, som fx den byttepolitik hjemmesiden tilsikrer.
9Leveringstiden er jo virkelig central om vi har brug for produktet om et øjeblik, og i det øjemed er det bestemt væsentligt at du ser den anslåede leveringstid ved sort tændrør. Adskillige e-forhandlere giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter, men vær påpasselig da det betinges af at der bestilles forud for et aftalt tidspunkt.