Byggevarepriser.dk

Sokkelsten pristjek

Er du på udkig efter sokkelsten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.587 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk sokkelsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.587 kr.Køb
6.664 kr.Køb
7.585 kr.Køb
8.375 kr.Køb
8.662 kr.Køb
8.762 kr.Køb
8.906 kr.Køb
8.978 kr.Køb
9.475 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige sokkelsten hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på de bedste priser, hvorimod andre har faglig sparring. Du skal gennemtænke hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør man undersøge virksomhedens regningslinjer.
Når du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere materialerne på eget initiativ. Dette er særligt en mulighed hos de store byggemarkeder.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt produktudvalg, og øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot sokkelsten.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du vælge en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af sokkelsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre sælger varer fra alverdens nichebutikker, med det formål at du så kan købe fra et bredt udvalg af sokkelsten online.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og hermed har folk chancen for at handle online og hente materialerne selv. Herigennem har man mulighed for at blive fri for fragtgebyret, og sågar skaffe varerne med det samme.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche har en enorm viden om deres varer, idet de ikke sælger andre produkter. Følgelig kan du modtage ekstremt kyndig service fra nogle som er eksperter i lige præcis sokkelsten.
Størstedelen af niche webshops er små firmaer, der oftest drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du handler sokkelsten online på deres webshop.
Størsteparten af specialiserede netbutikker står selv for produktion af de varer der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få en billigere pris.
De største byggekæder i Danmark

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

sokkelsten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

sokkelsten harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

sokkelsten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

sokkelsten silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan være til god gavn at søge hjælp til byggeprojektet, navnlig når det kommer til omfangsrige arbejdsopgaver. Enkelte ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt vil det vise sig bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
2Du bør vurdere hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt bør hente hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeprocessen. Ifald du anskaffer hjælp fra en ekspert kan det godt betale sig at indhente tilbud fra flere entreprenører.
3Du har mulighed for at spørge om offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få ifald renoveringen er miljøvenligt. Af få støtte er altså betinget af at projektet forbedrer naturen.
4For projekter udenfor kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du løbende undersøge vejrforudsigelserne i de dage der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel starter med at piske ned netop som du er startet på det svære byggeprojekt.
5I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for projektet, så du giver sig selv et overblik. Det kan vise sig at være fornuftigt at gennemgå alle udgiftsposter, hvorefter man bør indsamle den billigste pris på dem enkeltvis.
6Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra din sikkerhed, så husk påklædning som sikkerhedshjelm som hjælper dig med henblik på potentielle risici. Det er smart med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke køber professionel hjælp.
7Længe før du påbegynder dit byggeprojekt kan det være ufatteligt vigtigt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
8Der viser sig typisk uforudsete problemstillinger ved avancerede opgaver, og af den grund kan det være essentielt at man har afsat en god portion plads i køreplanen, som er vigtigt for at man kan være tryg ved at nå i mål med projektet.
9Du må aldrig nogensinde undvære udstyr. I mange tilfælde vil det være erstatteligt at du har det tilgængeligt inden du begynder på byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at tillægge disse omkostninger i din økonomi.
10Potentielt kan det blive meningsgivende at du har de relevante byggematerialer tilgængelige forinden du går i krig med eksekveringen. Du kan sammenfatte en hurtig indkøbsliste hvor der bør fremgå hver eneste ting der er nødvendige, og bagefter gennemgå oversigten, med det formål at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
11Der er rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Især YouTube giver dig adgang til rigelig konstruktiv info, navnligt hvis man benytter engelske ord i din søgning.
12Forberedelse viser sig som kilden til at lykkes med projektet. Du bør overveje at forfatte en gennemarbejdet strategi, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke dage, og en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter tidsplanen.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket jo er temmelig flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er hamrende flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er virkelig flot. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En masse byggemarkeder frembyder nu en lang række forskellige billige metoder til levering til sokkelsten. En sikker vinder er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er altså temmelig ukompliceret, og tit endda den billigste leveringsmodel.

Du bør tillige forsøge at få produkterne bragt til dit hus eller til dit arbejde. Metoden viser sig typisk en kende mere omkostningsfuld, men på den anden side virkelig problemfri ift. sokkelsten online. Den prisbilligste leveringsmulighed er unægtelig at hente varerne selv, hvilket står og falder med at du bor nær e-forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på sokkelsten er selvfølgelig yderst udslagsgivende forudsat man står og skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, så i det øjemed er det fuldkommen passende at du kigger nærmere på den forventede leveringstid for sokkelsten. En stor portion byggemarkeder – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig dag-til-dag fragt på en masse varenumre online, som imidlertid står og falder med at bestillingen laves tidligere end et besluttet tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen sendt afsted forud for at de lageransatte drager hjemad.

En række e-shops i Danmark byder på levering uden gebyr på sokkelsten online, men i mange tilfælde afkræver det at du køber for en præcis sum. Desuden bør man vælge den prisbilligste leveringsmulighed, hvilket ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted.

En række webbutikker giver click-and-collect hvor man handler billig sokkelsten online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg. Byggemarkederne tildeler eksempelvis afhentning af sokkelsten i disse byer:

Lillerød, Rødovre, Ikast, Thisted, Frederikshavn, Kalundborg, Risskov, Hedensted, Ishøj, Frederiksberg, Dragør, Nykøbing Falster, Skive, Stenløse, Hjørring, Hedehusene, Højbjerg, Hørsholm, Ballerup, Åbyhøj, Struer, Allerød, Ringsted, Glostrup, Brabrand, Kokkedal, Hillerød, Silkeborg, Frederikssund, Nærum, Skanderborg, Vordingborg, Fredericia, Værløse, Haslev, Nørresundby, Brønderslev, Farum, Herning, Vanløse, Varde, Viborg, Vejle, Odense, København, Virum, Greve, Birkerød, Vallensbæk, Aabenraa, Nakskov, Valby, Roskilde, Albertslund, Brøndby, Hvidovre, Esbjerg, Lystrup, Hobro, Aarhus, Holstebro, Slagelse, Frederiksværk, Aalborg, Herlev, Jyllinge, Rønne, Sønderborg, Helsingør, Næstved, Tårnby, Kolding, Holbæk, Randers, Lyngby, Horsens, Køge, Middelfart, Taastrup, Brønshøj, Korsør, Tilst, Grenaa, Charlottenlund, Rudersdal, Gentofte, Svendborg, Søborg, Odder, Haderslev, Solrød Strand, Gladsaxe, Nyborg, og Ølstykke, .

Click-and-collect ift. sokkelsten er muligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når man ser på søgedata fremstår det tydeligt, at folk jævnligt søger eksempelvis sokkelsten priser og køb sokkelsten. Derudover oplever vi som regel mennesker søge eksempelvis sokkelsten online, billig sokkelsten samt sokkelsten tilbud, plus de store byggekæder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

Gode tilbud på sokkelsten

Det har vist sig at være rigtig ligetil for internetbrugere at finde information om priser på billige sokkelsten online på flere internet selskaber, og herved har masser af internet virksomheder været nødt til at nedsætte salgspriserne på sokkelsten markant, og i øvrigt præstere levering uden betaling.

Det kan dog til hver en tid være tiden værd at prøve flere e-shops efter tilbud på sokkelsten online forinden du køber, således at du er tryg ved at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Man må trods alt være omhyggelig med, at ifald en internet shop reklamerer billige sokkelsten online på tilbud til en tilbudspris der anses for ufattelig beskeden, så kan det mange gange være en indikator for en uærlig online virksomhed. Køb med kort er på den anden side omfavnet af et reglement, der passer på folk imod fup online butikker.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du vælge en afdragsløsning som fx ViaBill, for så vidt du hellere vil afbetale betalingen af sokkelsten over tid. Det fås typisk i specialiserede netshops, i modsætning til de store byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når vi ser på søgedata står det klart, at internet shoppere jævnligt kigger efter fx sokkelsten online og køb sokkelsten. Foruden dette ser man som regel online shoppere lede efter for eksempel sokkelsten priser, sokkelsten tilbud samt billig sokkelsten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg sokkelsten er 5590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering og ok priser” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på folks bedømmelser

Trustpilot forærer dig sådan set fantastiske chancer for at kigge på diverse aktuelle køberes oplevelser og på grund af dette er det fornuftigt, at du ser nærmere på internet virksomhedens vurderinger forinden du shopper billige sokkelsten online.

Facebook yder på samme måde temmelig fortræffelige metoder til at få en idé om online shoppens kundetilfredshed. Desuden møder vi faktisk shops på nettet hvor folk kan frembringe en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde drages fordel af til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen shopper billige sokkelsten online på en netshop behøver man i og for sig se på e-shoppens handelsaftale, dog er det naturligvis et omfattende arbejde, særligt ved de store byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan og Stark.

Alternativet kan være at granske hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærket, da det generelt er et billede på at online firmaet forstår de danske regler, tillige med at e-forhandleren nu og da vurderes af eksperter som har meget erfaring med de gældende regler.

Derudover giver det dig lejlighed til støtte, ifald du skulle få problemstillinger i forbindelse med dit indkøb af sokkelsten. Yderligere anbefaler vi at man er sat ind i de mest essentielle retningslinjer der gælder for købet af sokkelsten online, som for eksempel den returret internet virksomheden tilbyder.

På grund af dette er det desuden essesentielt, at man stadigvæk opbevarer ens kvitteringsmail, således man når som helst vil kunne bevidne sit køb af sokkelsten, hvad end man handler fra 10-4, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Inge L gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Rasmus gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Else Kristensen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Kirsten Madsen gav 4 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til online shopping
1Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af en anordning, der bistår køberen overfor snydagtige webbutikker. Som alternativ kan du drage nytte af et tilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at dække pengene over en længere periode.
2Vi går generelt ind for at se hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, som er en indikator for at online forretningen føjer gældende dansk lovgivning, og at e-forretningen løbende besøges af eksperter der mestrer de gældende love. Forud for at nogen handler billige sokkelsten på en forretning på nettet behøver man i princippet tyde shoppens vilkår.
3En lang række e-butikker tilbyder nu om dage et stort udvalg af billige metoder til levering til sokkelsten. En favorit iblandt mange er nu om dage afhentningssteder, hvor du kan afhente de nyindkøbte produkter når du har tid. Leveringstypen er jo ekstremt enkel, og mange gange endda den mest prisbevidste slags levering.
4Trustpilot præsterer immervæk ønskværdige løsninger til at vurdere en række nuværende forbrugeres erfaringer og på grund af dette er det klogt, at du kigger på e-shoppens anmeldelser forinden du bestiller billige sokkelsten online. Facebook yder lignende forholdsvis troværdige genveje til at få et kig ind i e-firmaets kundetilfredshed.
5Forud for at folk bestiller billige sokkelsten på en online webshop kan man faktisk se på deres handelsbetingelser, men det er typisk ikke super spændende. Ligeledes anbefales det at køber er klar over de mest relevante vedtægter der kan have betydning for shopping af billige sokkelsten online, som eksempelvis den ombytningsret forretningen tilbyder.
6Det er i dag ekstremt uproblematisk for alle og enhver at prissammenligne online på billige sokkelsten på forskellige internet shops, og altså lover de fleste forretninger på nettet levering uden omkostninger. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig gunstigt at analysere et par forskellige internet firmaer efter billige priser forinden du placerer ordren, således at du er tryg ved at skaffe sig den laveste pris.
7Den billigste leveringsmodel er uden tvivl at du selv henter produkterne, hvilket forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet webshoppens hjemsted. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være ultra udslagsgivende forudsat vi skal bruge sokkelsten inden for få dage. Alternativt så yder nogle online selskaber gebyrfri levering, men for det meste kræver det at man bestiller for en bestemt pris.
8Leveringstiden er super betydningsfuld ifald vi skal bruge din pakke omgående, og af den grund er det aldeles afgørende at du finder den estimerede leveringsdato ved sokkelsten. En hel del online webshops stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på en lang række af deres produkter, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at handlen laves før et fast klokkeslæt.
9Nogle online forretninger frembyder fragtfri levering på sokkelsten, men for det meste kun når der handles for en fastsat sum. Desuden kunne man vælge den mest betalelige løsning til levering, der gerne er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop. Metoden er mange gange endvidere ret så simpel. Den mindst kostelige leveringsmanér vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk