Byggevarepriser.dk

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/shoppinghuset.dk/shopnet.dk/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 996

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/shoppinghuset.dk/shopnet.dk/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 1055

Søsten pristjek

Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: små hvide gule fritlagte runde sorte blå

Mængder: 15 kg 25 kg 1 kubikmeter 25 kg 15 kg 1 m3 800 kg 20 kg 10 kg 1 ton 500 liter 1000 kg 500 kg

Levering: trailer i poser i sække i bigbag afhentning vognlæs i løs vægt løst leveret hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super vigtigt at vide, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Ifald du skal bruge varerne hurtigt eller bare ønsker at undgå fragten, så kan du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt ved de gængse byggecentre.
Flere byggecentre tilbyder et enormt udvalg, imens øvrige fokuserer på en enkelt varegruppe. Du skal tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, udover blot søsten.
For mange er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Af den grund bør du shoppe hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt information omkring søsten.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man tjekke netbutikkens regler.
Du vil finde variationer i priserne på billige søsten fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har de bedste tilbud, hvorimod øvrige giver kompetent sparring. Du skal tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra talrige nichebutikker, og derigennem kan du bestille fra et bredt sortiment af søsten online.
De store byggecentre er etablerede og kendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og pga. det har de fleste chancen for at købe online og køre byggematerialerne personligt. Af den grund har du valget om at undgå fragten, og ovenikøbet skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

En masse nicheforhandlere har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Ergo forventes det at du får en høj grad af begavet hjælp fra nogle som er specialister i lige præcis søsten.
Alverdens specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, der oftest er danske, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse støtter du idet du bestiller søsten online hos dem.
En masse specialiserede webshops er producenter af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få billigere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

søsten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

søsten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

søsten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

søsten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Måske det viser sig afgørende at have de fornødne materialer handlet ind på forhånd inden du starter projektet. Du kunne med fordel forfatte en simpel liste hvor der bør fremgå hver eneste ting du får brug for, og så gennemgå hvert eneste punkt, således at du kan føle dig sikker på at du har det hele.
2Planlægning vil altid være kilden til et godt forløb med dit arbejde. Du bør overveje at liste en klar køreplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke dage, og som også indeholder en prioriteringsliste. Forsøg at være konkret når du laver din arbejdsplan.
3Man må under ingen omstændigheder fattes grej. I mange tilfælde vil det være uundværligt at have det til rådighed inden du iværksætter byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere disse udgifter i din økonomi.
4Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum tage et kig på vejrvarslen i dagene op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at regne i samme sekund som du arbejder hårdt på dit vigtige projekt.
5Måske du burde regne på om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør anskaffe assistance fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Ifald du køber hjælp fra en ekspert vil det normalt anbefales at tage imod prisoverslag fra forskellige håndværkere.
6Det kan være en god idé at spørge om hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt såfremt det er væsentlige byggerier. Omfattende byggeprojekter skal gerne udføres af flere personer. Desuden viser det sig mere effektivt og sjovere når man ikke er alene om det.
7Du må unden ingen omstændigheder se bort fra din sikkerhed, så glem ej påklædning som fx sikkerhedssko der skåner dig imod hændelige risici. Det er fundamentalt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
8Typisk vil det være meningsfuldt at nedskrive et budget for ombygningen, så man har styr på økonomien. Det bør være forstandigt at nedskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kan gennemgå online tilbud på dem én og én.
9Der kommer uden tvivl utidige vanskeligheder når det handler om omfangsrige projekter, og følgelig vil det vise sig essentielt at man har afsat nok tid i køreplanen, så man føler sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
10Glem ikke at du kan få økonomisk støtte til byggerier. Det kan man få i tilfælde af at projektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at byggeriet har positiv betydning for klimaet.
11Der kan findes en hel række artikler og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube er kilde til temmelig meget udbytterig information, navnligt såfremt du benytter engelske søgeord.
12Før du opstarter arbejdet kan det blive ufatteligt afgørende at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der være diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
Danskernes favorit byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er meget imponerende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er rigtig flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket klart er fantastisk imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er absolut beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Populære spørgsmål til søsten

 • Hvor købes søsten billigt?
 • Hvor købes søsten online?
 • Hvor meget vejer søsten?
 • Hvad er søsten?
 • Hvad koster søsten?
 • Hvor er søsten på tilbud?
 • Hvilken type af levering skal du vælge?

  En række online varehuse frembyder i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringstyper til søsten. En af de mest benyttede er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, og så skal du blot gå forbi efter dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså virkelig enkel, og oftest endvidere den mest prisbevidste leveringsmodel.

  Du burde alternativt overveje at få pakken leveret hjem til dig privat eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden bliver i regelen en sjat mindre billig, men ligeledes temmelig uproblematisk ift. søsten online. Den billigste løsning kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, hvilket står og falder med at du bor tæt på online forhandlerens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på søsten er selvfølgelig vældig betydningsfuld i tilfælde af at du behøver din ordre øjeblikkeligt, og herved er det bestemt afgørende at du checker den estimerede leveringstid for søsten. En del netshops i Danmark – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig 1 dags levering på massevis af varer online, hvilket dog er regnet ud fra at ordren lægges forud for et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få ordren fikset forud for at lagermedarbejderne får fri.

  Indtil flere e-butikker lover levering uden gebyr på søsten online, men ofte er det under forudsætning af at du shopper for en bestemt pris. Alternativt må du snuppe den billigste leveringsmodel, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted.

  En stor portion webbutikker foreslår afhentning hvor man handler billig søsten på nettet men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og 10-4. Byggemarkederne tildeler blandt andet afhentning af søsten i følgende områder:

  Solrød Strand, Haslev, Herlev, Gentofte, Hobro, Rødovre, Fredericia, Aabenraa, Næstved, Hedehusene, Svendborg, Varde, Skive, Silkeborg, Grenaa, Allerød, Nærum, Albertslund, Frederiksværk, Birkerød, Søborg, Tårnby, Greve, Rudersdal, Thisted, Middelfart, Hedensted, Dragør, Charlottenlund, Sønderborg, Brønshøj, Taastrup, Nyborg, Holstebro, Frederikssund, Hørsholm, Ballerup, Lyngby, Herning, Nykøbing Falster, Jyllinge, Skanderborg, Horsens, Tilst, Åbyhøj, Roskilde, Esbjerg, Værløse, Brabrand, Hillerød, Helsingør, Ringsted, Kokkedal, Frederiksberg, Ishøj, Odense, Vejle, Valby, Ikast, Nakskov, Haderslev, Odder, Struer, Lillerød, Aarhus, Virum, Køge, Ølstykke, Risskov, Holbæk, Vordingborg, Viborg, Korsør, Glostrup, Højbjerg, Vanløse, Lystrup, Hvidovre, Kalundborg, Nørresundby, Kolding, Vallensbæk, Frederikshavn, København, Randers, Gladsaxe, Brøndby, Farum, Slagelse, Stenløse, Brønderslev, Aalborg, Hjørring, og Rønne, .

  Afhentning ift. søsten er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland), Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Amager, Midtsjælland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

  Ved kig i tallene bliver det tydeligt, at mennesker jævnligt søger eksempelvis søsten tilbud og søsten priser. Foruden dette oplever man tit mennesker lede efter eksempelvis søsten online, billig søsten og køb søsten, foruden de kendte byggekæder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

  Få den bedste pris på søsten

  Det er jo virkelig fleksibelt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser på billige søsten online fra forskellige netshops, og til gengæld har adskillige e-forretninger fundet det nødvendigt at nedbringe salgspriserne på søsten en hel del, og endda garantere fragt uden omkostninger.

  Dog kan det immervæk blive tiden værd at sammenligne forskellige internet selskaber efter tilbud og rabatter på søsten online forud for at du shopper, så du er sikret at skaffe sig den laveste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

  Man må imidlertid være omhyggelig med, at ifald en internet handler udbyder billige søsten online for en pris der kan virke utopisk overkommelig, er det for det meste være et tegn på en uoprigtig e-shop. Betalinger med kort er trods alt indbefattet af et reglement, som bistår kunden overfor uægte outlets på nettet.

  Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du benytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at afbetale beløbet til søsten senere. Dette fås ofte hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

  Ved indkig i tallene bliver det tydeligt, at mennesker typisk søger efter fx søsten online og søsten priser. Man ser derudover mange gange netshoppere søge fx billig søsten, køb søsten og søsten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg søsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 20 brugeranmeldelser.

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: fritlagte blå runde sorte små hvide gule

  Mængder: 10 kg 25 kg 1000 kg 25 kg 500 liter 1 kubikmeter 500 kg 15 kg 1 ton 800 kg 15 kg 1 m3 20 kg

  Levering: afhentning i bigbag i løs vægt hent selv vognlæs i poser i sække løst leveret trailer

  Analyser folks ratings

  Trustpilot genererer ultra fornemme chancer for at vurdere ganske mange øvrige forbrugeres tanker og herved er det at foretrække, at du eftergår internet selskabets vurderinger forud for at du køber billige søsten online.

  Facebook fører til ligeledes ret fremragende løsninger til at få en idé om e-forhandlerens kundefokus. Herinde ses en række shops på nettet som giver folk mulighed for at sammensætte en evaluering af deres købsoplevelse, som tillige burde udnyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

  Forinden nogen shopper billige søsten online i en internet forhandler kunne man de facto gennemgå e-shoppens vilkår, dog er det for det meste et omfattende arbejde, specielt ved de udbredte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

  Et alternativt forslag kunne være at se om e-firmaet er e-mærket, hvilket længe har været en tryghed om at e-shoppen følger de danske love, og at online virksomheden regelmæssigt gennemses af sagkyndige som har meget erfaring med vilkårene på området.

  Desuden tilbydes du genvej til at blive assisteret, ifald du udsættes for besvær ved dit indkøb af søsten. I øvrigt anbefales det at køber er vidende om de mest relevante bestemmelser der kan have betydning for købet af søsten online, fx hvilken ombytningsret butikken tilbyder.

  I den relation er det desuden relevant, at man stadig sikrer sin købsbekræftelse, så man i fremtiden vil kunne bevise købet af søsten, ligegyldig om man har købt fra XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Søren D gav 5 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Mette Christiansen gav 4 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Rasmus Sørensen gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  Lars Pedersen gav 5 stjerner

  Hurtig levering

  Søsten via internet handler

  Trustpilot tilbyder stort set anstændige muligheder for at studere en lang række nuværende konsumenters anmeldelser med bestilling af søsten og af den grund foreslår vi, at du besigtiger internet firmaets kritik forinden du køber søsten på nettet.

  Facebook tilbyder dig også en lang række pæne chancer for at få kendskab til e-forretningens kundetilfredshed. Her ses faktisk internet virksomheder som giver folk mulighed for at frembringe en vurdering af deres køb, som lige så vel kan benyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed når det kommer til køb af søsten.

  Inden man shopper søsten online

  Før nogen bestiller søsten på en shop burde man på en vis måde gennemlæse dens forretningsaftale, dog er det gerne et omfattende projekt.

  Et nemt alternativ kunne måske være at se nærmere på hvorvidt internet virksomheden er e-mærket, som kan være en tryghed om at e-firmaet forsvarer de officielle regler, udover at e-firmaet rutinemæssigt besigtiges af fagmænd der er inde i de gældende regler for salg af søsten via internettet.

  Dette er desuden en god anledning til støtte, når du forvoldes problemstillinger med din ordre. Endvidere kan det være til hjælp at køberen er opmærksom på de grundlæggende vilkår der er gældende for transaktionen.

  Forsendelse af søsten

  En hel del internet varehuse tildeler i øjeblikket flere leveringsmåder. Den billigste løsning vil dog utvivlsomt være selv at hente søstenene, men den løsning betinges af at du befinder dig lige ved e-firmaets adresse.

  Leveringstiden er selvfølgelig ret så afgørende i tilfælde af at man mangler søstenene omgående, så herved er det relativt væsentligt at vi ser nærmere på den forventede leveringstid på søsten – men som ikke desto mindre stiller krav om at ordren køres igennem forud for et givent klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få varerne fikset forinden personalet får fri.

  Nogle online forhandlere garanterer gratis levering på søsten, men undertiden stiller det krav om at du aftager for en konkret pris.

  Tilbudene der er vist i denne kategori blev udvalgt af hjemmesidens algoritme. Den har nemlig scannet en stor mængde produkter med det formål at kunne præsentere dem der læner sig mest op ad søgeordet søsten, og som algoritmen af den grund forestiller sig matcher dit behov bedst.

  Foruden din søgetekst har den derudover medtaget søgefraser, som den kan se at andre søgende typisk skriver i sammenhæng med det, eksempelvis søsten i løs vægt og søsten i sække foruden søgefraser som søsten i sække eller søsten i løs vægt.

  Den viden har den brugt som yderligere inspiration for at kunne præsentere de tættest beslægtede produkter. Det ses også at andre eksempelvis søger efter søsten i bigbags, søsten i bigbags og søsten pris. Den viden har søgerobotten yderligere benyttet til, at søge sig forbi massevis af produkter.

  I øvrigt viser vores data, at søgeudtrykkene køb søsten, søsten pris og søsten pris er utrolig anvendte, og som følge heraf er disse også taget med af robotten ligesom søgeordene søsten i sække, køb søsten og søsten i bigbags. Vores håb er at du er tilfreds med de præsenterede varer, ved at nogle af dem faldt i din smag.

  Søsten findes fra folkekære byggeforretninger, for eksempel DavidsenShop.dk, Stark.dk, Silvan.dk, JemogFix.dk, Bauhaus.dk, Bygma.dk, XL-Byg.dk og 10-4.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles søsten til…

  Syddanmark: Kolding, Vojens, Rødekro, Munkebo, Fredericia, Odense, Middelfart, Faaborg, Haderslev, Esbjerg, Sønderborg, Kerteminde, Nordborg, Ribe, Otterup, Assens, Grindsted, Nyborg, Ringe, Varde, Svendborg, Bramming, Aabenraa, Vejen, Børkop, Billund, Tønder

  Nordjylland: Nørresundby, Nibe, Brønderslev, Hobro, Støvring, Aars, Hadsund, Aabybro, Thisted, Svenstrup, Nykøbing Mors, Hjørring, Hirtshals, Sæby, Aalborg, Skagen, Frederikshavn

  Hovedstaden: Dyssegård, Gilleleje, Gladsaxe, Fredensborg, Hellebæk, Birkerød, Hillerød, Hellerup, Lyngby, Farum, Nivå, Taastrup, Helsinge, Glostrup, Smørumnedre, Herlev, Allerød, Lillerød, Ishøj, Ølstykke, Ballerup, Høje Taastrup, Brønshøj, Humlebæk, Holte, Roskilde, Brøndby, Værløse, Hedehusene, Vallensbæk, Rudersdal, Espergærde, Charlottenlund, Tårnby, Slangerup, København, Nærum, Hundested, Søborg, Valby, Rønne, Frederiksværk, Frederiksberg, Hvidovre, Hørsholm, Dragør, Vanløse, Kokkedal, Helsingør, Albertslund, Frederikssund, Gentofte, Måløv, Virum, Rødovre, Snekkersten, Stenløse

  Midtjylland: Vejle, Galten, Hedensted, Ringkøbing, Hornslet, Skjern, Skødstrup, Holstebro, Lemvig, Skive, Bjerringbro, Ry, Silkeborg, Ikast, Løsning, Hørning, Beder, Egå, Åbyhøj, Hinnerup, Aarhus, Odder, Højbjerg, Brande, Brabrand, Struer, Randers, Herning, Tilst, Hasselager, Hadsten, Skanderborg, Grenaa, Kjellerup, Malling, Lystrup, Løgten, Hammel, Viborg, Ebeltoft, Mårslet, Horsens, Risskov

  Sjælland: Sorø, Nakskov, Korsør, Skælskør, Næstved, Kalundborg, Vordingborg, Ringsted, Fensmark, Haslev, Slagelse, Køge, Greve, Solrød Strand, Nykøbing Sjælland, Jyllinge, Holbæk, Tune, Nykøbing Falster, Herfølge, Maribo

  9 tips til din online shopping
  1Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af en bestemmelse, der støtter dig som køber overfor uægte e-firmaer. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du foretrækker at afdrage pengene af flere omgange.
  2Det er i dag i høj grad simpelt for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige søsten hos flere e-handler, og følgelig garanterer langt de fleste internet virksomheder portofri fragt. Trods dette kan det imidlertid vise sig gavnligt at se nærmere på nogle enkelte internet outlets efter rabat og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er velinformeret til at få den mindst kostelige pris.
  3Den prisbilligste leveringsmanér vil altid vise sig at være at hente varerne selv, hvilket betinges af at du lever nær online butikkens bopæl. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være ret bestemmende i tilfælde af at vi har brug for søsten lige om lidt. Alternativt så sikrer en hel del e-butikker fragt uden beregning, men undertiden er det forudsat at der indkøbes for et konkret beløb.
  4Mange e-butikker giver i øjeblikket en række forskellige billige fragtmetoder til søsten. Det mest almindelige er i vore dage afhentningssteder, hvor du så nemt kan hente de købte varer når du har lyst. Leveringstypen er jo ualmindeligt let gængelig, samt typisk ligeledes den mindst kostelige leveringsform.
  5Forud for at folk køber billige søsten i en online shop kunne man når alt kommer til alt løbe igennem virksomhedens handelsvilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt. Foruden dette kan det anbefales at køber er vaks omkring de elementære forhold der kan have indvirkning på bestillingen af billige søsten online, som fx hvilken ombytningsret internet shoppen kører med.
  6Trustpilot bringer dig fuldstændig passelige genveje til at gennemrode ret mange andre kunders observationer og på grund af dette kan det anbefales, at du eftergår netshoppens omtaler forinden du handler billige søsten online. Facebook tilbyder dig desuden absolut uafhængige metoder til at få et kig ind i internet selskabets kundefokus.
  7Fragttiden er selvfølgelig ualmindeligt afgørende i tilfælde af at vi absolut skal bruge ordren om få sekunder, så derfor er det særdeles vigtigt at vi kontrollerer det forventede leveringstidspunkt på søsten. En lang række online firmaer stiller udsigt til billig 1 dags levering på en række af deres varer, men vær opmærksom på at det påkræver at bestillingen realiseres før et angivent klokkeslæt.
  8En række e-shops i Danmark tilbyder billig levering på søsten, men typisk kun hvis der handles for en konkret pris. Desuden skulle man tage den billigste leveringstype, som gerne vil blive at få leveret din pakke til et udleveringssted. Muligheden viser sig tit ligeledes yderst let gængelig. Den mest betalelige leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
  9Vi går generelt ind for at granske hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærket, som generelt er en garanti for at online forretningen respekterer de danske love, tillige med at internet forretningen jævnligt kigges til af fagfolk der er meget fortrolige de gældende regler. Forud for at nogen shopper billige søsten hos en forhandler på nettet kan man når alt kommer til alt have øje for deres handelsbetingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk