Byggevarepriser.dk

Sneslynge

Texas Combi 800TGE Sneslynge el-start incl. sneslynge
10.795 kr.
Se produkt
AL-KO Sneslynge SnowLine 46 E
1.699 kr.
Se produkt
Texas 65 cm.sneslynge for Combi maskine
3.329 kr.
Se produkt
Brudstifter til Kärcher sneslynger Kärcher +STH
55 kr.
Se produkt
Texas Snow King 6195BE Sneslynge
7.695 kr.
Se produkt
Texas Combi 800B Sneslynge incl. sneslynge
11.095 kr.
Se produkt
Texas Snow King 565TG Sneslynge
4.595 kr.
Se produkt
Sneslynge til fejemaskine 78420 POWER CRAFT +78420
1.195 kr.
Se produkt
Texas Snow King 415TG sneslynge
3.699 kr.
Se produkt
AL-KO Snowline 55E Sneslynge
3.625 kr.
Se produkt
AL-KO Sneslynge SnowLine 560 II
5.249 kr.
Se produkt
Texas ST1300 - elektrisk sneslynge
799 kr.
Se produkt
Texas Combi 800TG Sneslynge incl. sneslynge
9.695 kr.
Se produkt
Texas Snow King 566 TGE
5.999 kr.
Se produkt
Texas Snow King 617TGE Sneslynge med elstart
7.195 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt ved de gængse byggecentre.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man kende firmaets handelsbetingelser.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund bør du overveje at bestille ved en netbutik, hvor du kan modtage gode råd til valg af sneslynge.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort udvalg, og øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør tænke på om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare sneslynge.
Der er forskel på priserne på billige sneslynge hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder gode tilbud, imens øvrige tilbyder en høj grad af service. Du skal gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Det er naturligvis meget relevant at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre sælger produkter fra adskillige specialbutikker, hvorfor du kan handle fra et stort sortiment af sneslynge online.
De velkendte byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og dermed har mange mulighed for at købe online og hente varerne personligt. I kraft af det har du chancen for at blive fri for fragtomkostningen, og sågar skaffe produkterne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og kendte firmaer, hvilket medvirker til ubekymrethed når man handler online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netbutikker er små virksomheder, som typisk er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du støtte idet du køber sneslynge online på deres webshop.
Størstedelen af online nichebutikker har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor vil du modtage mere kyndig rådgivning fra ansatte med ekspertviden i lige præcis sneslynge.
Størsteparten af niche netbutikker er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få en bedre pris.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag ca. 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

sneslynge silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

sneslynge harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

sneslynge bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

sneslynge jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan give mening at tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du bør tilkøbe hjælp fra en fagmand til områder af byggeriet. Såfremt du skal have professionel assistance anbefales det at tage imod tilbud fra forskellige håndværkere.
2Der findes et bredt udvalg af guides og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube giver rigelig udbytterig info, navnligt såfremt man søger på engelsk.
3Inden du igangsætter arbejdet er det rimeligt fornuftigt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Du bør aldrig gå på kompromis med dit velbefindende, så husk arbejdstøj såsom arbejdshjelm der skåner dig overfor mulige ulykker. Det er uundværligt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
5Der kommer uden tvivl overraskende udfordringer når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og følgelig er det afgørende at man har afsat en god portion plads i kalenderen, med formålet om at man er ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
6Husk at du kan spørge om økonomisk støtte til byggeprojekter. Det får man når byggeriet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
7Det er en god idé at indhente hjælp til byggearbejdet, især ved vigtige byggerier. Flere byggerier kræver flere personer. Endvidere bør det blive mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
8Forberedelse er vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du må forfatte en klar dagsorden, der beskriver hvilke opgaver du vil løse hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af din tidsplan.
9Du skal ikke stå uden det nødvendige grej. Typisk kan det være meningsfuldt at du har værktøjet klar til brug akkurat som du iværksætter arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tage højde for disse udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
10Det kan vise sig betydningsfuldt at du har de fornødne byggematerialer klar til brug forud for at du igangsætter håndværket. Du kunne lave en punktforms oversigt med alt du skal bruge, og så gennemløbe hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
11Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Af den årsag må du med jævne mellemrum holde øje med meldingerne om vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så du undgår at det ud af det blå starter med at vælte ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre det krævende projekt.
12Ofte vil det være fundamentalt at have et regnskab for istandsættelsen, så man har styr på den økonomiske del. Det bør blive en god idé at nedskrive samtlige poster, og herefter nedskrive ens udgift ved dem én efter én.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er rigtig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ekstremt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som altså er utrolig flot. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig betryggende. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ret så betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal du vælge?

Masser af webshops i Danmark tildeler nu om dage mange forskellige billige leveringsmidler til sneslynge. Den mest almindelige er i øjeblikket pakkeshops, og så kan du blot hente de købte varer når det passer ind i din hverdag. Muligheden er altså super ukompliceret, samt ofte ydermere den mindst kostelige form for fragt.

Du burde ligeledes tænke over at få ordren bragt hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig en gang i mellem en kende mere bekostelig, men også ultra fremkommelig ved køb af sneslynge online. Den mest betalelige løsning vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, hvilket dog kræver at du er i kort afstand af online firmaets byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på sneslynge kan vise sig at være virkelig central ifald du mangler varerne om få sekunder, så herved er det selvsagt afgørende at man ser den anslåede leveringstid for sneslynge. En masse internet butikker – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende produkter online, hvilket er underforstået at ordren lægges før et besluttet tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få ordren ekspederet inden de logistikansatte tager hjem.

Nogle få online varehuse frembyder fri fragt på sneslynge online, men undertiden er det under betingelse af at man aftager for en bestemt pris. Ellers bør du overveje den mest betalelige løsning til levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted.

En masse webshops giver klik-og-hent hvor man handler billig sneslynge på nettet men afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Stark og Harald Nyborg. Byggemarkederne foreslår fx klik-og-hent på sneslynge i disse områder:

Risskov, Næstved, Hvidovre, Tilst, Greve, Ishøj, Brønderslev, Esbjerg, Ølstykke, Værløse, Virum, Frederikshavn, Ikast, Højbjerg, Gentofte, Viborg, Frederikssund, Søborg, Køge, Hjørring, Herlev, Tårnby, Brøndby, Valby, Haderslev, Odder, Hedehusene, Varde, Aalborg, Vejle, Frederiksværk, Vallensbæk, Fredericia, Sønderborg, Helsingør, Hobro, Nørresundby, Taastrup, Hedensted, Dragør, Rødovre, Thisted, Korsør, Lyngby, Nakskov, Farum, Lillerød, Silkeborg, Haslev, Vordingborg, Kolding, Lystrup, Nærum, Horsens, Skanderborg, Brabrand, Allerød, Brønshøj, Stenløse, Struer, Vanløse, Jyllinge, Grenaa, Nyborg, Solrød Strand, Roskilde, Herning, Hørsholm, Slagelse, København, Randers, Albertslund, Rønne, Ringsted, Holbæk, Hillerød, Rudersdal, Glostrup, Charlottenlund, Birkerød, Holstebro, Odense, Middelfart, Skive, Svendborg, Aabenraa, Kokkedal, Frederiksberg, Kalundborg, Aarhus, Åbyhøj, Gladsaxe, Ballerup, og Nykøbing Falster, .

Afhentning af sneslynge er en mulighed i de fleste dele af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Når der ses på statistikkerne er det klart, at online shoppere mange gange søger bl.a. sneslynge priser og køb sneslynge. Man ser derudover som regel mennesker søge bl.a. sneslynge tilbud, sneslynge online og billig sneslynge, plus de store byggekæder som Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Gode priser på sneslynge

Det er jo særdeles nemt for os alle at finde de laveste priser på billige sneslynge online fra forskellige e-forhandlere, og på grund af dette har adskillige shops på nettet været tvunget til at stampe salgspriserne på sneslynge voldsomt, og derudover frembyde levering uden beregning.

Det kan dog alligevel vise sig nyttigt at sammenligne et par forskellige internet foretagender efter tilbud og udsalg på sneslynge online før du færdiggør din shopping, således at du er på den sikre side med at opnå den skarpeste pris. Se ikke kun hos de store byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan og Bygma.

Du bør ikke desto mindre være årvågen med, at hvis en e-shop forhandler billige sneslynge online til en pris som anses for usædvanlig overkommelig, så er det tit være et kendetegn på en bedragerisk internet virksomhed. Køb med gængse betalingskort er trods alt indbefattet af Indsigelsesordningen, som støtter en overfor uægte firmaer på nettet.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en løsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du tilstræber at godtgøre pengene til sneslynge over en længere periode. Dette tilbydes typisk hos specialiserede webshops, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når der ses på data står det klart, at online shoppere typisk leder efter fx sneslynge tilbud og billig sneslynge. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere søge fx sneslynge online, køb sneslynge samt sneslynge priser.

Analyser tidligere brugeres ratings

Trustpilot yder fuldkommen strålende chancer for at efterforske diverse tidligere kunders erfaringer og derfor foreslår vi, at du eftersøger internet webshoppens bedømmelser før du placerer din ordre på billige sneslynge online.

Facebook frembringer derudover faktisk troværdige genveje til at få indtryk af online forretningens kundefokus. Her møder vi en række internet webshops hvor kunder kan meddele en anmeldelse af deres køb, hvilket ydermere bør drages fordel af til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige sneslynge online hos en e-forhandler bør de egentlig gennemløbe webshoppens handelsbetingelser, det er dog undertiden et omfattende arbejde, særligt ved de velkendte byggekæder som Stark, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

En nemmere løsning kan derfor være at bemærke om e-handlen er godkendt af e-mærket, da det skulle være en indikation om at online forretningen opererer i overensstemmelse med de officielle regler, foruden at e-forretningen fra tid til anden føres tilsyn med af fagmænd som har nøje kendskab til bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig genvej til at få hjælp, hvis du oplever dilemmaer ved din bestilling af sneslynge. Dertil tilrådes det at køber er sat ind i de mest aktuelle betingelser der kan have indvirkning på købet af sneslynge online, som for eksempel den returret e-forretningen har.

I relation til det er det desuden relevant, at man stadig opbevarer ens kvittering, således man altid kan bevidne sit køb af sneslynge, hvad end man shopper ved Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan eller 10-4.

Helle S gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Christian Sørensen gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Else Christensen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Jan C gav 4 stjerner

I gør det super godt

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af et regelsæt, der passer på kunden overfor uoprigtige webshops. Alternativt bør du drage fordel af en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at dække regningen over en længere periode.
2Det er jo efterhånden særdeles praktisk for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige sneslynge i blandt diverse internet forhandlere i Danmark, og med det motiv lover mange internet handler i Danmark fragt uden betaling. Men det kan ikke desto mindre være lønnende at eftergå visse webshops efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er tryg ved at indhente den laveste pris.
3Trustpilot fører til temmelig fordelagtige muligheder for at se nærmere på en længere række øvrige køberes domme og derfor er det at foretrække, at du evaluerer online forretningens anmeldelser før du shopper billige sneslynge online. Facebook genererer lignende visse hæderlige løsninger til at få et kig ind i internet selskabets pålidelighed.
4Nogle e-firmaer yder fragt uden omkostninger på sneslynge, men i reglen kun når man shopper for en præcis sum. I øvrigt skal man tage den mest prisbevidste type af levering, der typisk er at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted. Løsningen viser sig til tider til gengæld ekstremt hensigtsmæssig. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
5Den billigste leveringsløsning er utvivlsomt at du selv henter varerne, som dog forudsætter at du har bopæl tæt på online forhandlerens adresse. Den form for fragt kan vise sig at være temmelig essentiel hvis du skal bruge sneslynge straks. Alternativt så frembyder nogle få online virksomheder gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde kun såfremt du indkøber for en konkret sum.
6Forinden nogen shopper billige sneslynge i en forhandler på nettet kan de faktisk granske netshoppens handelsaftale, men det er bare ikke særlig morsomt. Ligeledes slår vi et slag for at du er sat ind i de vigtigste regler der kan influere på shopping af billige sneslynge online, som fx hvilken returrettighed e-butikken anvender.
7En stor portion online firmaer tilbyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige fragttyper til sneslynge. Den mest almindelige er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye produkter når det passer dig bedst. Leveringstypen er jo rigtig ukompliceret, og endda endvidere den mest betalelige leveringsudgave.
8Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ret aktuel såfremt vi står og skal bruge dine nye varer omgående, så derfor er det altså meningsfuldt at vi kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for sneslynge. De fleste outlets på nettet giver løfte om billig dag-til-dag fragt på deres primære produkter, men vær vagtsom da det nødvendiggør at handlen gemmenføres tidligere end et fastslået klokkeslæt.
9Generelt slår vi et slag for at undersøge hvorvidt internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, eftersom det længe har været en sikkerhed for at online virksomheden forsvarer de gældende danske regler, udover at e-firmaet ofte revurderes af fagmænd der er inde i de gældende vilkår. Før nogen shopper billige sneslynge i en online webshop burde man principielt granske webshoppens handelsaftale.