Byggevarepriser.dk

Sneglebor

FAMAG Sneglebor til træ 320mm (255mm) 1410
160 kr.
Se produkt
FAMAG Sneglebor til træ 235mm (160mm) 1410
124 kr.
Se produkt
FAMAG Sneglebor til træ 460mm (380mm) 1410
212 kr.
Se produkt
FAMAG Sneglebor til træ 650mm (535mm) 1410
289 kr.
Se produkt
Sneglebor 22,0 X 460 mm KwB 0424-22
216 kr.
Se produkt
Sneglebor 30,0 X 460 mm KwB 0424-30
290 kr.
Se produkt
Sneglebor 16,0 X 460 mm KwB 0424-16
149 kr.
Se produkt
Sneglebor 26,0 X 460 mm KwB 0424-26
250 kr.
Se produkt
Sneglebor 28,0 X 460 mm KwB 0424-28
279 kr.
Se produkt
Sneglebor 28,0 X 230 mm KwB 0422-28
180 kr.
Se produkt
Sneglebor 24,0 X 460 mm KwB 0424-24
210 kr.
Se produkt
Sneglebor 20,0 X 460 mm KwB 0424-20
180 kr.
Se produkt
Sneglebor 26,0 X 230 mm KwB 0422-26
166 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man tjekke butikkens regler.
For en del er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed er det en fordel at bestille ved et online byggemarked, hvor du får gode råd til valg af sneglebor.
Flere byggecentre tilbyder et enormt vareudvalg, og øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør afveje om det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden blot sneglebor.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige sneglebor hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på de bedste tilbud, hvorimod øvrige har service. Du bør tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers må du kigge andetsteds.
Når du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel køre materialerne selv. Dette er i høj grad et alternativ hos de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler produkter fra alverdens nicheshops, og dermed kan du shoppe fra et stort sortiment af sneglebor online.
De udbredte byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og pga. det har du adgang til at købe online og transportere varerne på egen hånd. Derfor har man mulighed for at blive fri for fragten, samt endda have produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og landskendte firmaer, som kan give ubekymrethed når du skal købe online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Størstedelen af små butikker er små virksomheder, der oftest er dansk ejede, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse støtter du idet du bestiller sneglebor online på deres hjemmeside.
Hovedparten af online nichebutikker har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Således kan du få super kompetent sparring fra personale med ekspertviden i lige præcis sneglebor.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online vil du få en bedre pris.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

sneglebor silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

sneglebor harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

sneglebor jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

sneglebor bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved opgaver udendørs har vejrsituationen stor betydning. Af den årsag må du hyppigt kigge på vejrudsigten i dagene op til byggeriets start, så det ikke ud af det blå går i gang med at regne når du lige er midt i dit svære projekt.
2Du burde måske overveje hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du bør få assistance fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Såfremt du henter hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
3Inden du opstarter byggeprojektet må det være yderst essentielt at have styr på, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
4I visse tilfælde kan man hente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det ydes i tilfælde hvor byggeprojektet er klimavenligt. At få tilskud er altså afhængig af at ombygningen påvirker planeten.
5Man må aldrig nogensinde mangle værktøj. Tit vil det være afgørende at du har det til disposition akkurat som du starter dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at tage højde for omkostningerne hertil i dit budget.
6Du finder mange artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube faciliterer rigelig anvendelig info, især forudsat at du kigger i hele verden.
7Der viser sig næsten altid pludselige bump på vejen når det gælder avancerede opgaver, og af den grund kan det være meningsfuldt at der er afsat passende plads i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
8Det anbefales at få assistance til ens byggeprojekt, specielt såfremt det er omfangsrige ombygninger. Nogle ombygninger kræver flere mennesker. Dertil bør det være bedre og mere interessant når man ikke er alene om det.
9Det er essentielt at du har samtlige byggematerialer til disposition før du går i krig med din byggeproces. Du har fordel af at forfatte en hurtig oversigt indeholdende alt det du har brug for, og bagefter gennemløbe hvert enkelt punkt, så du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
10Ofte vil det vise sig af stor betydning at lave et budget for projektet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være en god idé at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende undersøge ens købspris for dem hver især.
11Du skal for alt i verden ikke forsømme dit eget helbred, så husk arbejdstøj som fx hjelm og sko der skåner dig mod potentielle risici. Det er klogt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke køber professionel hjælp.
12Forberedelse vil være nøglen til at komme i mål med projektet. Du er nødt til at nedskrive en effektiv handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende nummerorden. Vær realistisk i sammensætningen af din handlingsplan.
De højest bedømte byggekæder
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som jo er fantastisk flot. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet toprating, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ekstremt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som jo er meget beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ret så flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

Masser af online forhandlere foreslår i dag en lang række forskellige billige metoder til levering til sneglebor. Den mest benyttede er lige nu levering til et afhentningssted, hvor du kan afhente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er nemlig i høj grad nem, og tit derudover den billigste leveringsudgave.

Du kan også påtænke at få det leveret til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Denne viser sig til tider et hak dyrere, men endvidere ret så overkommelig for sneglebor online. Den mindst kostelige fragtform vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, som dog beroer på at du fysisk befinder dig nærved internet webshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på sneglebor kan i nogle tilfælde være særdeles udslagsgivende ifald vi har brug for varen om få sekunder, så i det øjemed er det utvivlsomt fornuftigt at man checker det forventede leveringstidspunkt på sneglebor. En lang række byggemarkeder – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilbyder billig dag-til-dag levering på en række af deres varenumre online, men glem ikke at det nødvendiggør at ordren laves forinden et givent klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få produkterne betjent forinden medarbejderne tager hjem.

Nogle internet forretninger garanterer levering uden gebyr på sneglebor online, men undertiden er det under forudsætning af at man bestiller for et præcist beløb. Ellers burde man tage den mest billige leveringsversion, som oftest vil være at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop.

Adskillige netbutikker frembyder click-and-collect hvor du handler billig sneglebor derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen. De giver bl.a. afhentning af sneglebor i disse byer:

Hjørring, Nyborg, Holstebro, Hillerød, Hedehusene, Højbjerg, Valby, Tilst, Middelfart, Hvidovre, Rønne, Kolding, Dragør, Tårnby, Brønshøj, Lystrup, Helsingør, Slagelse, Vordingborg, Haderslev, Solrød Strand, Vejle, København, Thisted, Silkeborg, Viborg, Ishøj, Varde, Kokkedal, Fredericia, Farum, Jyllinge, Allerød, Frederikssund, Sønderborg, Vanløse, Hedensted, Søborg, Stenløse, Køge, Ølstykke, Nørresundby, Ballerup, Odense, Brønderslev, Struer, Birkerød, Grenaa, Rødovre, Nakskov, Korsør, Charlottenlund, Esbjerg, Lillerød, Frederikshavn, Albertslund, Risskov, Frederiksberg, Taastrup, Aarhus, Rudersdal, Hørsholm, Horsens, Holbæk, Brøndby, Herlev, Randers, Haslev, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Roskilde, Gentofte, Ringsted, Kalundborg, Hobro, Skanderborg, Brabrand, Skive, Glostrup, Odder, Nærum, Aalborg, Næstved, Aabenraa, Frederiksværk, Gladsaxe, Svendborg, Lyngby, Vallensbæk, Virum, Værløse, Herning, Ikast, og Greve, .

Klik-og-hent for sneglebor er muligt i alle områder af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Ved kig i tallene står det klart, at online shoppere typisk kigger efter blandt andet sneglebor online og sneglebor tilbud. Derudover oplever vi ofte internet shoppere kigge efter blandt andet sneglebor priser, billig sneglebor og køb sneglebor, plus de store byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

Gode priser på sneglebor

Det har vist sig at være ret bekvemt for os alle at kigge efter tilbud på billige sneglebor online i blandt diverse e-forhandlere, og på grund af dette har en hel del e-forhandlere set sig tvunget til at nedsætte salgspriserne på sneglebor betragteligt, og derudover frembyde levering uden beregning.

Trods dette kan det trods alt vise sig gunstigt at studere enkelte outlets på nettet efter tilbud og rabatter på sneglebor online før du bestiller, således at man er sikker på at modtage den laveste pris. Kig ikke bare på de kendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

Du skal imidlertid være så påpasselig, at ifald en e-shop afsætter billige sneglebor online til salg for en pris som er umådelig attraktiv, så kunne det i nogle tilfælde være et faresignal om en bedragerisk netshop. Shopping med kort er heldigvis inkluderet i en forordning, der assisterer folk imod uoprigtige butikker på nettet.

Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du vælge en løsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil finansiere prisen på sneglebor senere. Dette tilbydes typisk ved specialiserede netshops, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

Når man ser på søgedata fremstår det markant, at internet shoppere jævnligt efterspørger eksempelvis billig sneglebor og sneglebor online. Foruden dette oplever man som regel folk kigge efter for eksempel sneglebor tilbud, køb sneglebor samt sneglebor priser.

Tjek tidligere køberes meninger

Trustpilot indebærer fuldstændig fornemme muligheder for at eftersøge diverse forhenværende forbrugeres bedømmelser og derfor foreslåes det, at du bliver klogere på webbutikkens ratings forinden du køber billige sneglebor online.

Facebook tilbyder endvidere immervæk fantastiske metoder til at få kendskab til e-handlens kundetilfredshed. Derudover ses faktisk webshops som tilbyder kunderne at ytre en vurdering af deres køb, som tillige burde udnyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Før folk shopper billige sneglebor online på en netshop bør man for at være på den sikre side betragte e-shoppens regler, men det er oftest en omfattende opgave, specielt ved de store byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

En anden løsning kunne være at finde ud af om online forhandleren er verificeret af e-mærket, siden det ofte er et kendetegn for at internet selskabet forsvarer de officielle danske regler, samt at online butikken løbende vurderes af jurister som har meget erfaring med bestemmelserne på området.

Dette er en god mulighed for hjælpende service, såfremt du får problemstillinger som følge af din bestilling af sneglebor. Tillige er det klogt at køberen er obs på de væsentligste vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af sneglebor online, fx hvilken ombytningsrettighed shoppen tilbyder.

På grund af dette er det virkelig afgørende, at man når som helst bibeholder sin faktura e-mail, så man i fremtiden kan påvise købet af sneglebor, uagtet om man handler ved Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Camilla S gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Susanne Johansen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Louise Poulsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Jan R gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Vi slår generelt et slag for at se hvorvidt online shoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det længe har været en forsikring om at webbutikken forsvarer den officielle danske lovgivning, udover at internet webshoppen løbende besøges af fagmænd som behersker lovene på området. Inden folk shopper billige sneglebor hos en webshop behøver de egentlig få overblik over deres handelsaftale.
2Forinden nogen handler billige sneglebor på en e-handler kan man helt sikkert gennemløbe webshoppens handelsaftale, det er dog tit ikke særlig spændende. Dertil er det prisværdigt at køberen er klar over de væsentligste bestemmelser der har indvirkning på shopping af billige sneglebor online, for eksempel hvilken byttepolitik e-shoppen benytter.
3Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfavnet af en retningslinje, hvilket garanterer dig som kunde overfor uægte netshops. Som et alternativ kunne du udnytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du ser en fordel i at betale regningen senere.
4Den prisbilligste leveringsversion er unægtelig at du selv henter varerne, hvilket kræver at du fysisk befinder dig tæt på internet shoppens lager. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være temmelig relevant såfremt vi har behov for sneglebor om få sekunder. Alternativt så sikrer nogle enkelte netshops levering uden betaling, men i reglen er det kun gældende hvis man bestiller for en bestemt pris.
5En række forhandlere på nettet yder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmodeller til sneglebor. Førstevalget hos mange er efterhånden levering til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din bestilling når det passer dig bedst. Metoden er altså særdeles uproblematisk, samt mange gange også den mindst kostelige leveringsmanér.
6Fragttiden er jo virkelig vital hvis vi har brug for din ordre lige om lidt, så med det formål er det virkelig passende at man ser nærmere på den estimerede leveringstid på sneglebor. En række internet forhandlere annoncerer billig 1 dags fragt på mange af butikkens varenumre, men husk at det tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres inden et konkret tidspunkt.
7Trustpilot frembringer fuldt ud solide løsninger til at gennemsøge flere andre kunders kritik og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du tjekker internet forretningens ratings forud for at du shopper billige sneglebor online. Facebook frembyder lige så vel sådan set tiltalende løsninger til at få et kig ind i webbutikkens troværdighed.
8Det er i dag yderst bekvemt for enhver at sammenligne priser online på billige sneglebor på tværs af internet outlets, og af den grund præsterer flertallet af firmaer på nettet fragt uden beregning. Dog kan det trods alt blive indbringende at kigge forbi flere online butikker efter tilbud inden du handler, sådan at du er velinformeret til at indhente den billigste pris.
9Visse outlets på nettet tilbyder gratis fragt på sneglebor, men for det meste stiller det krav om at der erhverves for en konkret sum. Desuden bør du vælge den prisbilligste form for fragt, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig almindeligvis endvidere virkelig nem. Den billigste leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.