Byggevarepriser.dk

Snedkervaterpas

Teng Tools snedkervaterpas SLA600 600mm
249 kr.
Se produkt
Teng Tools snedkervaterpas SLA1800 1800mm
475 kr.
Se produkt
Teng Tools snedkervaterpas SLA1500 1500mm
425 kr.
Se produkt
Teng Tools snedkervaterpas SLA300 300mm
149 kr.
Se produkt
Teng Tools snedkervaterpas SLA400 400mm
225 kr.
Se produkt
Teng Tools snedkervaterpas SLA1000 1000mm
395 kr.
Se produkt
Teng Tools snedkervaterpas SLA2000 2000mm
595 kr.
Se produkt
Teng Tools snedkervaterpas SLA1200 1200mm
419 kr.
Se produkt
Snedkervaterpas Hultafors SM
234 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig afgørende at vide, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Du bør kende de retningslinjer der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Derfor bør du læse netbutikkens betingelser.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at vælge en online byggeshop, hvor du kan få råd og vejledning til valg af snedkervaterpas.
Der er forskel på salgspriserne på billige snedkervaterpas hos de forskellige online byggekæder. Nogle satser på de bedste tilbud, hvorimod øvrige vil have service. Du skal afveje hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt udvalg af varer, hvorimod andre har fokus på en bestemt type af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, udover blot snedkervaterpas.
Såfremt du skal have produkterne hurtigt eller bare vil slippe for fragten, så kan du overveje at køre materialerne selv. Det er særligt muligt hos de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og herigennem har de fleste mulighed for at købe online og transportere varerne på egen hånd. På grund af det er det muligt at undgå leveringsgebyret, og endda få varerne med det samme.
De store byggekæder er populære og anerkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De gængse byggecentre samler varer fra alle mulige producenter, så du kan bestille fra et stort udvalg af snedkervaterpas online.

Nichewebshop

Mange nicheforhandlere er mindre virksomheder, der oftest er danske, givetvis endda lokalt fra dit område. Dem bidrager du til ved at handle snedkervaterpas online hos dem.
Diverse nichefokuserede netbutikker er specialister i deres produkter, da de ikke sælger andre produkter. På grund af det er det forventeligt at du får ekstremt informativ assistance fra folk som er eksperter i netop snedkervaterpas.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få en lavere pris.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

snedkervaterpas harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

snedkervaterpas jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

snedkervaterpas bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

snedkervaterpas silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Planlægning vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du er nødt til at have en gennemarbejdet arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret når du laver din tidsplan.
2Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed når det kommer til væsentlige byggerier. Omfangsrige ting skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
3For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Af den grund må du hyppigt kigge på meldingerne om vejret i de dage der er op til dit byggeprojekt, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at piske ned absolut lige når du arbejder hårdt på dit avancerede projekt.
4Forinden du påbegynder byggeriet er det ultra afgørende at have styr på, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5I visse tilfælde kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det fås forudsat at projektet er CO2-besparende. At få tilbud om støtte betinges altså af at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
6Der er en verden af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube er formidler af enormt meget nyttig viden, især hvis man søger på engelsk.
7Du skal på ingen måde se bort fra sikkerheden, så glem ej beklædning såsom arbejdshjelm som hjælp med henblik på mulige risici. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke får eksperthjælp.
8Det kan vurderes hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du burde anskaffe hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af det. Såfremt du indhenter professionel assistance kan det være fordelagtigt at lede efter tilbud fra diverse entreprenører.
9Man bør ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. Ofte vil det være smart at have udstyret til rådighed forinden du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden godt at medtage de her udgifter i økonomien.
10Ofte vil det være essentielt at have et regnskab for ombygningen, så man har kontrol over udgifterne. Det er behjælpeligt at dokumentere hver enkelt udgift, og så finde frem til ens udgift ved hver enkelt.
11Det kan vise sig essentielt at du har de nødvendige byggematerialer parat i god tid før du tager fat på dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en enkel huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting du har brug for, og dernæst gennemløbe oversigten, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
12Der kommer som regel uforudsete problemer i forbindelse med store byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig essentielt at der afsættes rigeligt med plads i handlingsplanen, så man kan føle sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er enormt flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % giver topkarakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som naturligvis er hamrende imponerende. Scoren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

Masser af internet shops frembyder nu om stunder en hel del forskellige billige fragttyper til snedkervaterpas. En af de mest benyttede er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de købte varer den dag der passer dig. Muligheden er jo ultra hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde endda den billigste metode til levering.

Du burde ligeledes planlægge at bestille produkterne til levering hjem til dig selv eller til når du er på job. Den er for det meste en smule mindre billig, men lige så vel meget smertefri ift. snedkervaterpas online. Den mest prisbevidste fragtmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som dog nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på snedkervaterpas er naturligvis super bestemmende i tilfælde af at vi mangler dine nye varer om få sekunder, og i det øjemed er det fuldkommen på sin plads at man undersøger den estimerede leveringstid ved snedkervaterpas. Flere online webshops – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres varer online, som trods alt er regnet ud fra at ordren køres igennem forud for et konkret tidspunkt, således at de kan nå at få bestillingen betjent forud for at logistikpersonalet tager hjem.

Enkelte online varehuse lover fragt uden gebyr på snedkervaterpas online, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis man handler for et bestemt beløb. Alternativt bør man udse dig den mest billige fragtmulighed, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted.

Store kæder giver afhentning hvor du køber billig snedkervaterpas hjemmefra men afhenter i butikken. For eksempel Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggemarkederne tilbyder fx afhentning af snedkervaterpas i følgende områder:

Nørresundby, Grenaa, Holbæk, Nakskov, Helsingør, Kolding, Stenløse, Odder, Aarhus, Gladsaxe, Hjørring, Aabenraa, Vordingborg, Taastrup, Brønderslev, Risskov, Værløse, Brønshøj, Rønne, Odense, Søborg, Herlev, Ringsted, Farum, Holstebro, Thisted, Vallensbæk, Vanløse, Roskilde, Skanderborg, Herning, Sønderborg, Charlottenlund, Slagelse, Kokkedal, Dragør, Ballerup, Viborg, Hvidovre, Brabrand, Middelfart, Haderslev, Glostrup, Åbyhøj, Ishøj, Tilst, Næstved, Hedehusene, Struer, Frederiksberg, Kalundborg, Albertslund, Korsør, Svendborg, Esbjerg, Ikast, Varde, Rødovre, Tårnby, Greve, Køge, Lyngby, Virum, Ølstykke, Nykøbing Falster, Birkerød, Jyllinge, Hillerød, Solrød Strand, Randers, Silkeborg, Valby, Højbjerg, Frederiksværk, Frederikshavn, Aalborg, Rudersdal, Nærum, København, Frederikssund, Skive, Lillerød, Gentofte, Fredericia, Lystrup, Allerød, Hørsholm, Horsens, Haslev, Nyborg, Brøndby, Vejle, Hedensted, og Hobro, .

Click-and-collect af snedkervaterpas er muligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland).

Ved indkig i tallene står det markant, at mennesker som regel kigger efter for eksempel billig snedkervaterpas og snedkervaterpas online. Foruden dette ser vi tit online shoppere søge eksempelvis snedkervaterpas priser, snedkervaterpas tilbud samt køb snedkervaterpas, foruden de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Tilbud på snedkervaterpas

Det er efterhånden vældig let for alle og enhver at tjekke tilbud på billige snedkervaterpas online på forskellige shops på nettet, og altså har masser af firmaer på nettet set sig tvunget til at nedskære priserne på snedkervaterpas en hel del, og endda præstere billig levering.

Trods dette kan det trods alt være lønsomt at besigtige nogle enkelte e-firmaer efter tilbud og udsalg på snedkervaterpas online inden du gennemfører din handel, således at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Bygma.

Man bør blot være årvågen med, at i tilfælde af at en online shop markedsfører billige snedkervaterpas online på tilbud til en pris der kan virke himmelråbende lav, burde det tit være et faresignal om en uoprigtig online webshop. Køb med kort er heldigvis omfavnet af en retningslinje, som begunstiger dig overfor uægte online shops.

Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ bør du udnytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, såfremt du ønsker at afdrage beløbet til snedkervaterpas over flere uger. Dette tilbydes normalt ved specialiserede netshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Når vi kigger i data står det klart, at mennesker jævnligt søger efter bl.a. køb snedkervaterpas og snedkervaterpas priser. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere efterspørge bl.a. snedkervaterpas tilbud, billig snedkervaterpas og snedkervaterpas online.

Gennemsøg tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot indebærer altid gavnlige chancer for at læse ganske mange tidligere brugeres erfaringer og på grund af dette anbefales det, at du tager et kig på internet forretningens kritik forud for at du placerer din ordre på billige snedkervaterpas online.

Facebook genererer tilsvarende egentlig fremragende metoder til at få indblik i internet forhandlerens kundefokus. Foruden det ses endda internet forretninger hvor man kan notere en vurdering af ordreforløbet, som ydermere kan anvendes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen shopper billige snedkervaterpas online hos en internet virksomhed burde man på en vis måde studere netbutikkens betingelser, dog er det naturligvis ikke videre interessant, specielt med de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

En anden valgmulighed er at se nærmere på hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket, siden det kan være et billede på at online butikken lever op til gældende dansk lovgivning, og at e-handlen løbende gennemses af fagmænd der forstår vilkårene på området.

Derudover giver det dig genvej til en hjælpende hånd, for så vidt du skulle få besvær som følge af din handel med snedkervaterpas. Ydermere kan det være til hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de mest centrale forhold der kan have indvirkning på bestillingen af snedkervaterpas online, for eksempel hvilken returret online shoppen anvender.

I den sammenhæng er det desuden vigtigt, at man permanent gemmer ens købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne eftervise sin bestilling af snedkervaterpas, uagtet om man handler hos Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark eller XL-Byg.

Henrik Johansen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Maria P gav 4 stjerner

Som altid

Ole gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Poul Sørensen gav 5 stjerner

Bestilte online

9 gode råd til online shopping
1Det er ret hensigtsmæssigt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige snedkervaterpas hos forskellige online forretninger, og med det motiv tilbyder adskillige e-firmaer billig levering. Dog kan det ikke desto mindre være smart at efterprøve indtil flere internet outlets efter rabat og tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at du er velinformeret til at skaffe sig den bedste pris.
2Fragttiden er naturligvis rigtig betydningsfuld såfremt vi behøver varerne om få sekunder, og af den grund er det rimelig passende at vi dobbelttjekker den estimerede leveringstid på snedkervaterpas. Flere webbutikker garanterer billig levering på næste hverdag på en hel del varenumre, som dog er underforstået at bestillingen placeres før et givent klokkeslæt.
3En hel del online selskaber tilbyder fragtfri levering på snedkervaterpas, men i de fleste tilfælde kun såfremt der købes for et præcist beløb. Desuden burde du foretrække den mest billige form for fragt, som gerne er at få fragtfirmaet til at levere varerne til et udleveringssted. Leveringstypen er gerne ydermere ret fremkommelig. Den mest letkøbte fragtform er utvivlsomt at hente pakken selv.
4Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er dækket ind under et regulativ, som værner dig imod falske online outlets. Som en anden løsning bør du anvende en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du har i sinde at finansiere omkostningerne over en periode.
5En lang række webshops i Danmark udlover til alt held alverdens billige leveringsmåder til snedkervaterpas. En yndling er nu til dags levering til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Denne er jo virkelig simpel, samt oftest også den mest prisbevidste leveringsmanér.
6Den mest betalelige fragtform er unægtelig at du selv henter produkterne, hvilket dog beroer på at du er lige ved internet butikkens hjemsted. Den leveringsmulighed er selvfølgelig ualmindeligt vital når vi behøver snedkervaterpas om kort tid. Alternativt så garanterer en hel del online selskaber levering uden beregning, men tit er det forbeholdt når der købes for en bestemt pris.
7Generelt anbefaler vi at finde ud af om netshoppen er e-mærket, fordi det generelt er en tryghed om at online webshoppen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, og at e-shoppen løbende overværes af jurister der har meget erfaring med reglementet på området. Forud for at folk handler billige snedkervaterpas i en webshop bør man i og for sig sætte sig ind i webshoppens betingelser.
8Inden folk køber billige snedkervaterpas på en e-butik burde man sådan set granske webbutikkens handelsvilkår, dog er det gerne ikke super interessant. I øvrigt foreslåes det at køber er på vagt for de mest vedkommende bestemmelser der har indflydelse på bestillingen af billige snedkervaterpas online, som for eksempel hvilken ombytningsret online forhandleren kører med.
9Trustpilot yder super passelige chancer for at se nærmere på ret mange nuværende kunders evalueringer og på grund af dette foreslår vi, at du tjekker e-handlens omtaler inden du bestiller billige snedkervaterpas online. Facebook fremskaffer for øvrigt nogenlunde udmærkede løsninger til at få indtryk af internet virksomhedens popularitet.