Byggevarepriser.dk

Smøresprøje

Smøresprøjte tryckl.driv.18073
1.438 kr.
Se produkt
Smøresprøjte tryckl.manu.18074
975 kr.
Se produkt
Smøresprøjte 12676
739 kr.
Se produkt
Smøresprøjte enhands 12276
260 kr.
Se produkt
Smøresprøjte 12736
311 kr.
Se produkt
Smøresprøjte enhands 12270
394 kr.
Se produkt
Smøresprøjte 12 698 125
381 kr.
Se produkt
Smøresprøjte tryckl.driv.18071
554 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et bredt vareudvalg, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal vurdere om det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare smøresprøje.
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere produkterne personligt. Dette er specielt en mulighed ved de gængse byggekæder.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan du købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få information omkring smøresprøje.
Det er absolut meget afgørende at vide, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt må du vælge et andet.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Derfor skal man tjekke webshoppens regler.
Du vil finde ulighed i prisen på billige smøresprøje hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på de bedste priser, og nogle har fokus på faglig rådgivning. Du skal overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte butikker, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når man skal handle online. Det kan du se fordele ved.
De store byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og herigennem har du mulighed for at handle online og transportere materialerne personligt. Som følge af det har man valget om at spare fragten, samt tilmed få fat i varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder tilbyder varer fra alle mulige specialbutikker, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af smøresprøje online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familievirksomheder, der tit drives i Danmark, givetvis endda lokalt i dit område. Disse bidrager du til når du handler smøresprøje online på deres side.
Mange nichebutikker på nettet producerer selv de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få skarpere priser.
Mange specialiserede netbutikker har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således forventes det at du får ekstremt brugbar vejledning fra personale med specialistviden i netop smøresprøje.
Danmarks største byggecentre
smøresprøje bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af omkring 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag over 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

smøresprøje jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag over 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

smøresprøje harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

smøresprøje silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Husk at tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt skal skaffe assistance fra en professionel til områder af det. Ifald du henter hjælp fra en professionel kunne det godt betale sig at få forslag fra forskellige entreprenører.
2Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til projektet, specielt i tilfælde af større projekter. Nogle byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Derudover må det være bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
3Der viser sig næsten altid pludselige bump på vejen når det gælder avancerede projekter, og herved vil det vise sig værdifuldt at der er afsat en god portion tid i arbejdsplanen, som gør at man føler sig ubekymret om at nå i mål.
4Forud for at du påbegynder byggeriet kan det vise sig aldeles afgørende at have styr på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
5Du bør ikke stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde vil det være klogt at have udstyret parat forinden du går løs med byggeriet. Det er derudover vigtigt at inkludere de medfølgende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
6For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den grund må du løbende tjekke vejrforudsigelserne når du nærmer dig byggeriets start, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at regne når du netop er trukket i arbejdstøjet til det vigtige byggeprojekt.
7Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have et udgiftsbudget for arbejdet, så du har en økonomisk ramme. Det må være fornuftigt at beskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kunne nedfælde online tilbud på dem én og én.
8Du må ikke glemme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedssko som beskyttelse mod eventuelle ulykker. Det er smart med fokus på sikkerheden i byggeriet, specielt hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
9Husk at du kan få offentlig støtte til byggeprojekter. Det gives i tilfælde af at projektet bidrager positivt til miljøet. Bidraget betinges altså af at projektet påvirker klimaet.
10Godt forarbejde vil være vejen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du kunne overveje at lave en strømlinet plan, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilken dag, og som også indeholder en numerisk orden. Vær realistisk når du laver din arbejdsplan.
11Det er betydningsfuldt at have de presserende materialer klar til brug forud for at du påbegynder byggeriet. Du får god gavn af at sammensætte en simpel huskeliste indeholdende hver eneste ting som er nødvendige, og som det næste tjekke materialerne, hvormed du er tryg ved at alt er som det skal være.
12Du kan finde rigelige mængder af guides og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til betydelige mængder brugbar viden, ikke mindst når man skriver søgeordene på engelsk.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er utrolig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er usædvanligt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

Adskillige online webshops giver nu om dage en række forskellige billige leveringsløsninger til smøresprøje. Den mest populære er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot din bestilling den dag der passer dig. Leveringsformen er altså ultra gnidningsløs, samt i mange tilfælde tilmed den billigste fragtmulighed.

Du bør omvendt overveje at vælge at få sendt hjem til din privatadresse eller ud på din arbejdsplads. Løsningen bliver som regel en sjat mere bekostelig, men samtidig yderst let gængelig ift. smøresprøje online. Den billigste fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men dette nødvendiggør at du har bopæl tæt på internet forhandlerens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på smøresprøje er jo usædvanlig vigtig om du skal bruge ordren om et øjeblik, så i det øjemed er det i sandhed fornuftigt at du dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved smøresprøje. Masser af internet foretagender – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig levering på næste hverdag på de fleste varer online, men husk at det er underforstået at bestillingen køres igennem før et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt skippet afsted forinden lagerpersonalet tager hjem.

Indtil flere netbutikker byder på fragtfri levering på smøresprøje online, men ofte er det så nødvendigt at der bestilles for en fastsat sum. Desuden kan man gribe den mindst kostelige leveringsløsning, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted.

De fleste netshops yder click-and-collect hvor man bestiller billig smøresprøje derhjemme men afhenter i butikken. For eksempel Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen. Byggemarkederne foreslår blandt andet click-and-collect på smøresprøje i disse områder:

Allerød, Frederiksværk, Albertslund, Kalundborg, Taastrup, Rønne, Skanderborg, Birkerød, Rødovre, Virum, Ballerup, Brønderslev, Hørsholm, Haderslev, Glostrup, Fredericia, København, Slagelse, Esbjerg, Horsens, Lyngby, Rudersdal, Kokkedal, Aalborg, Tilst, Struer, Hjørring, Varde, Silkeborg, Gladsaxe, Kolding, Haslev, Holbæk, Nyborg, Ishøj, Hobro, Frederikssund, Værløse, Vanløse, Frederikshavn, Greve, Charlottenlund, Nærum, Frederiksberg, Helsingør, Solrød Strand, Grenaa, Farum, Ølstykke, Skive, Sønderborg, Viborg, Hillerød, Nykøbing Falster, Hedensted, Odder, Ikast, Jyllinge, Herlev, Hedehusene, Højbjerg, Herning, Risskov, Svendborg, Lillerød, Vejle, Middelfart, Næstved, Åbyhøj, Holstebro, Dragør, Stenløse, Brabrand, Aarhus, Lystrup, Nakskov, Vallensbæk, Aabenraa, Odense, Nørresundby, Ringsted, Brønshøj, Køge, Hvidovre, Tårnby, Valby, Korsør, Roskilde, Søborg, Randers, Thisted, Gentofte, Vordingborg, og Brøndby, .

Klik-og-hent for smøresprøje er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Falster, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at internet shoppere typisk efterspørger eksempelvis smøresprøje online og smøresprøje priser. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker kigge efter for eksempel køb smøresprøje, billig smøresprøje samt smøresprøje tilbud, plus de store byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

Bedste tilbud på smøresprøje

Det har vist sig at være usædvanlig nemt for alle og enhver at kigge efter tilbud på billige smøresprøje online på diverse shops på nettet, og herved har masser af internet foretagender fundet det nødvendigt at nedsætte prisniveauet på smøresprøje enormt, og ydermere love gebyrfri levering.

Dog kan det imidlertid blive lukrativt at efterprøve flere internet selskaber efter rabatter og tilbud på smøresprøje online forud for at du bestiller, således at man er tryg ved at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de store byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Du må alligevel ikke glemme, at i tilfælde af at en internet shop sælger billige smøresprøje online på tilbud til en pris der kan ses som usædvanlig overkommelig, kan det undertiden være en varsel om en bedragerisk e-butik. Handler med kort er imidlertid en del af en lov, hvilket dækker os overfor svindlende internet shops.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du ser en fordel i at honorere beløbet til smøresprøje over tid. Det tilbydes normalt hos niche netbutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Ved kig i data er det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter fx smøresprøje tilbud og smøresprøje priser. Derudover ser vi jævnligt netshoppere søge bl.a. smøresprøje online, billig smøresprøje samt køb smøresprøje.

Se nærmere på eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot fremskaffer stort set strålende løsninger til at efterforske adskillige aktuelle køberes domme og herved anbefales det, at du læser internet forretningens kritik inden du bestiller billige smøresprøje online.

Facebook tilbyder tilsvarende nogenlunde hæderlige chancer for at få indtryk af online forretningens troværdighed. Derudover er der nogle forretninger på nettet som tilbyder folk at meddele en omtale af ordreforløbet, hvilket ydermere burde anvendes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden nogen shopper billige smøresprøje online i en e-shop kunne de helt sikkert overveje forhandlerens betingelser, dog er det i reglen ikke super spændende, især hos de store byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

En nem løsning kunne være at undersøge om e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det længe har været et billede på at online butikken opfylder den officielle danske lovgivning, foruden at butikken hyppigt ses til af eksperter som har megen viden om vilkårene på området.

Desuden giver det dig mulighed for støtte, hvis du får problemer som følge af din bestilling af smøresprøje. I øvrigt er det en hjælp at køber er påpasselig med de mest betydningsfulde regler der gør sig gældende i forbindelse med købet af smøresprøje online, fx den returrettighed internet forhandleren lover.

I relation til det er det virkelig relevant, at man altid bibeholder sin ordremail, så man fremadrettet vil kunne dokumentere sin bestilling af smøresprøje, uagtet om man har bestilt fra 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark eller Bygma.

Søren Johansen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Lene Rasmussen gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Anders D gav 5 stjerner

Har handlet der før

Charlotte G gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 tips til køb på nettet
1Nogle online shops byder på fragt uden beregning på smøresprøje, men i mange tilfælde er det så præmissen at der erhverves for et fastslået beløb. Desuden kan du udse dig den mest betalelige fragtløsning, som typisk er at få bragt ordren til et afhentningssted. Denne bliver for det meste ligeledes ualmindeligt smertefri. Den mest billige form for fragt er utvivlsomt at hente ordren selv.
2Leveringsdygtigheden er jo ualmindeligt central i tilfælde af at vi har brug for dine nye varer om et øjeblik, og derfor er det særdeles fornuftigt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringstid for smøresprøje. Adskillige internet firmaer giver løfte om billig dag-til-dag levering på en række varenumre, som dog står og falder med at handlen gemmenføres før et aftalt tidspunkt.
3Forud for at folk shopper billige smøresprøje i en internet webshop burde man for at være sikker skimme netshoppens handelsaftale, men det er naturligvis et tidskrævende projekt. Ligeså anbefales det at køber er hensynstagende til de mest basale reglementer der kan have indvirkning på handlen med billige smøresprøje online, for eksempel den returret online forretningen kører med.
4Det er jo efterhånden virkelig fleksibelt for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige smøresprøje fra flere internet shops, og derved tilbyder flere internet webshops billig fragt. Men det kan imidlertid vise sig tiden værd at tjekke nogle enkelte outlets på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du shopper, sådan at man er velinformeret til at modtage den mest attraktive pris.
5Den prisbilligste slags levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men den mulighed afhænger af at du opholder dig i kort afstand af internet butikkens tilholdssted. Den mulighed for levering kan i nogle tilfælde være ekstremt bestemmende om man behøver smøresprøje lige om lidt. Alternativt så præsterer nogle enkelte online webshops fragt uden betaling, men tit forudsætter det at man aftager for en bestemt sum.
6Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af et regelsæt, hvilket hjælper dig imod uoprigtige online forretninger. Som alternativ burde du vælge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at afdrage regningen over et længere tidsrum.
7Trustpilot frembyder forholdsvis uafhængige genveje til at sondere ganske mange aktuelle konsumenters meninger og på grund af dette går vi ind for, at du kigger på online forhandlerens vurderinger forud for at du shopper billige smøresprøje online. Facebook præsterer lignende egentlig hæderlige metoder til at få indsigt i online shoppens kundetilfredshed.
8Generelt anbefaler vi at kontrollere hvorvidt netbutikken er e-mærke tilsluttet, hvilket burde være et kendetegn for at netbutikken overholder de gældende danske regler, og at e-handlen rutinemæssigt besigtiges af fagfolk der har megen viden om de gældende regler. Før folk bestiller billige smøresprøje på en internet butik kunne man reelt tyde netshoppens handelsvilkår.
9En lang række internet firmaer tilbyder nu et stort udvalg af billige leveringsmodeller til smøresprøje. En af favoritterne er nu til dags afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså rigtig overkommelig, samt oftest endvidere den mindst kostelige leveringsform.