Byggevarepriser.dk

Smigvinkel

Smigvinkel teng tools ab200
102 kr.
Se produkt
Smigvinkel
66 kr.
Se produkt
Smigvinkel 200mm
183 kr.
Se produkt
Smigvinkel 250 mm
99 kr.
Se produkt
Smigvinkel smv 20
359 kr.
Se produkt
Smigvinkel 300 mm
108 kr.
Se produkt
Smigvinkel 200 mm
86 kr.
Se produkt
Smigvinkel 47
1.400 kr.
Se produkt
EMMERICH smigvinkel 250 mm
560 kr.
Se produkt
EMMERICH smigvinkel 300 mm
623 kr.
Se produkt
IRWIN Smigvinkel 250mm
205 kr.
Se produkt
Hultafors Smigvinkel SMV 20
275 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge produkterne hurtigt eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er især en mulighed hos de udbredte byggekæder.
For nogle er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du bestille ved et online byggemarked, som tilbyder rådgivning og sparring omkring smigvinkel.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige smigvinkel fra byggemarked til byggemarked. En del satser på gode priser, og øvrige har et højt serviceniveau. Du må afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggekæder præsterer et stort udvalg, og øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du skal bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare smigvinkel.
Det er helt klart super vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør du tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre sælger varer fra alle mulige nichebutikker, og hermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af smigvinkel online.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte virksomheder, som kan give øget troværdighed til dig der shopper online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder har butikker i de større byer, og takket være dette har kunderne tilbuddet om at bestille online og hente materialerne personligt. Hermed er der mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, og endda hente produkterne lige nu.

Nichewebshop

En masse niche netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de ikke sælger andre produkter. Derfor formår de at yde super indsigtsfuld vejledning fra nogle der er specialister i netop smigvinkel.
Alverdens nichefokuserede webshops er mindre virksomheder, der tit er danske, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse støtter du ved at handle smigvinkel online på deres webshop.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet er producenter af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online får du lavere priser.
De 10 største byggemarkeder
smigvinkel bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

smigvinkel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

smigvinkel jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af over 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

smigvinkel harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af cirka 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som sikrer dig mod eventuelle skader. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst når du ikke sikrer dig professionel hjælp.
2I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have lavet et regnskab for istandsættelsen, så man har en økonomisk ramme. Det kan blive fornuftigt at kortlægge hver eneste udgiftspost, og herefter indsamle eventuelle tilbud på dem hver især.
3Inden du påbegynder byggeprojektet må det være højst centralt at du sikrer dig, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
4Du burde måske overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du bør have professionel hjælp til delelementer af projektet. Når du henter hjælp fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at lede efter en pris fra forskellige foretagender.
5Der kan findes utallige guides og videoer via internettet som kan vejlede dig. Navnligt YouTube giver store mængder udbytterig info, ikke mindst forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
6Det kan være til god gavn at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, navnlig når det er store byggerier. Større ombygninger kræver flere mennesker. Ydermere vil det vise sig hurtigere og mere interessant når man er flere om det.
7Der viser sig jævnligt overraskende problemer i tilfælde med omfangsrige opgaver, og ergo vurderes det afgørende at der afsættes tilstrækkelig tid i handlingsplanen, med det formål at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
8Muligvis kan det blive aktuelt at du har de relevante materialer til rådighed på forhånd inden du indleder byggeprocessen. Du kunne udfærdige en simpel note som indeholder alt det du har brug for, og bagefter tjekke hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig sikker på at alt er klar.
9I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det fås såfremt byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at renoveringen influerer positivt på klimaet.
10For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en afgørende rolle. På grund af dette må du ofte lægge mærke til vejrmeldingerne i dagene op til byggeriets begyndelse, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at regne i samme sekund som du er startet på dit svære byggeprojekt.
11Man vil nødig gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det være uundværligt at du har grejet tilgængeligt idet du går løs med byggeprojektet. Det er desuden en fordel at påregne de medfølgende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
12Godt forarbejde vil være nøglen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at sammensætte en strømlinet strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du udarbejder køreplanen.
De bedst vurderede byggecentre
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er rigtig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er meget flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

Temmelig mange byggeforretninger tildeler i øjeblikket diverse billige løsninger til levering til smigvinkel. Den mest anvendte er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Muligheden er jo meget ligetil, samt tit endvidere den billigste fragtmulighed.

Du bør omvendt tænke over at få varerne bragt til din adresse eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig som oftest lidt mere pebret, men endvidere ualmindeligt hensigtsmæssig for smigvinkel online. Den mest betalelige fragtløsning kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men dette stiller krav om at du bor nærved e-shoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på smigvinkel kan være ualmindeligt relevant når du mangler dine nye varer nu og her, og af den grund er det skam meningsfuldt at vi efterser den anslåede leveringstid for smigvinkel. De fleste e-butikker i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varenumre online, der dog kræver at du bestiller forinden et bestemt klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få ordren afsted før lagermedarbejderne får fri.

Nogle enkelte forhandlere på nettet yder levering uden gebyr på smigvinkel online, men for det meste er det under forudsætning af at man bestiller for en fastsat sum. Desuden bør man overveje den prisbilligste fragtmetode, der tit vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til en pakkeshop.

Masser af byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor man bestiller billig smigvinkel derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen og 10-4. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis click-and-collect på smigvinkel i følgende byer:

Frederikssund, Grenaa, Hvidovre, Virum, Hørsholm, Frederikshavn, Hedensted, Brønderslev, Fredericia, Vordingborg, Kalundborg, Åbyhøj, Odense, Frederiksværk, Lystrup, Nyborg, Haderslev, Farum, Allerød, Hedehusene, Gladsaxe, Haslev, Rødovre, Brønshøj, Hjørring, Kolding, Brøndby, Rudersdal, Risskov, Sønderborg, Valby, Gentofte, Vejle, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Køge, Kokkedal, Aarhus, Hillerød, Taastrup, Charlottenlund, Skive, Dragør, Ringsted, Esbjerg, Skanderborg, Holstebro, Ishøj, Næstved, Greve, Jyllinge, Svendborg, Varde, Højbjerg, Birkerød, Helsingør, Rønne, Slagelse, Nærum, Holbæk, Nakskov, Silkeborg, Korsør, Odder, Tilst, Glostrup, Thisted, Herning, Værløse, Brabrand, Solrød Strand, Herlev, Lillerød, Stenløse, Horsens, Vanløse, Frederiksberg, Viborg, Albertslund, Middelfart, København, Tårnby, Søborg, Lyngby, Ikast, Nørresundby, Randers, Ølstykke, Struer, Ballerup, Roskilde, Aalborg, Aabenraa, og Hobro, .

Click-and-collect for smigvinkel er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland).

Når vi kigger i data er det markant, at internetbrugere mange gange leder efter bl.a. smigvinkel online og køb smigvinkel. Foruden dette ser vi tit online shoppere kigge efter for eksempel smigvinkel tilbud, billig smigvinkel og smigvinkel priser, plus de store byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

Spar penge på smigvinkel

Det er jo efterhånden ualmindeligt ligetil for alle at analysere priser på billige smigvinkel online i blandt flere shops på nettet, og så har massevis af forhandlere på nettet ikke kunne lade være med at mindske udsalgspriserne på smigvinkel en hel del, og ydermere frembyde levering uden omkostninger.

Trods dette kan det trods alt være smart at besigtige indtil flere internet forretninger efter rabatter og tilbud på smigvinkel online forud for at du bestiller, så du er usvigeligt sikker på at indhente den skarpeste pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Du må lige meget hvad være så påpasselig, at ifald en internet forhandler markedsfører billige smigvinkel online på tilbud til en pris som virker umådelig letkøbt, så bør det for det meste være et kendetegn på en uærlig netshop. Kortbetalinger er på den anden side inkluderet i et regulativ, som begunstiger køber imod uærlige internet forhandlere.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage nytte af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at dække regningen på smigvinkel over en periode. Dette foreslåes ofte hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som fx 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Når vi ser på søgedata er det markant, at folk typisk leder efter eksempelvis smigvinkel tilbud og billig smigvinkel. Derudover ser vi jævnligt netshoppere kigge efter eksempelvis køb smigvinkel, smigvinkel online samt smigvinkel priser.

Undersøg folks synspunkter

Trustpilot forærer dig i højeste grad fortræffelige muligheder for at besigtige adskillige nuværende forbrugeres opfattelser og herved er det fornuftigt, at du undersøger webbutikkens omtaler forinden du bestiller billige smigvinkel online.

Facebook medfører ydermere regulære fine muligheder for at få et kig ind i webbutikkens kundefokus. I øvrigt ses nogle forretninger på nettet hvor du kan give en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket tillige bør drages fordel af til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Før folk køber billige smigvinkel online på en webshop burde de på en vis måde have øje for dens handelsaftale, dog er det almindeligvis ikke særlig sjovt, i særdeleshed på de kendte byggekæder som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Alternativet kunne måske være at undersøge hvorvidt netbutikken er e-mærke godkendt, fordi det kan være et sympol på at online forretningen følger den officielle danske lovgivning, foruden at e-shoppen tit undersøges af fagfolk der mestrer vilkårene på området.

Derudover tilbydes du chance for bistand, såfremt du udsættes for problemer i forbindelse med din bestilling af smigvinkel. Tilsvarende rekommanderer vi at køber er vaks omkring de grundlæggende bestemmelser der kan have indvirkning på købet af smigvinkel online, f.eks. den returret internet forhandleren garanterer.

I den forbindelse er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid sikrer ens kvitteringsmail, så man en anden gang vil kunne vidne om sin bestilling af smigvinkel, hvad end man shopper hos Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg eller Bauhaus.

Poul Jensen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Anne Olsen gav 4 stjerner

Rigtig god service

Anders gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Bente Olsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 gode råd til online shopping
1Det er i dag i høj grad overkommeligt for alle at sammenholde priser online på billige smigvinkel på forskellige webshops, og til tak tilbyder langt de fleste internet varehuse levering uden gebyr. Trods dette kan det ikke desto mindre være udbytterigt at checke et par forretninger på nettet efter billige priser inden du placerer ordren, sådan at man er på den sikre side med at antage den laveste pris.
2Leveringsdygtigheden er naturligvis særdeles betydningsfuld forudsat man har brug for dine nye produkter lige om lidt, så af den grund er det ganske væsentligt at man kigger nærmere på den forventede leveringsdato på smigvinkel. En række online shops annoncerer billig 1 dags levering på masser af varer, men det forudsætter at der bestilles forinden et fastslået klokkeslæt.
3Generelt slår vi et slag for at se hvorvidt online forretningen er e-mærket, som burde være et sympol på at online butikken anerkender de danske love, udover at netbutikken fra tid til anden gennemses af jurister som kender til de gældende love. Inden nogen bestiller billige smigvinkel hos en forhandler på nettet bør man i princippet se på forhandlerens betingelser.
4Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en bestemmelse, hvilket bistår kunden imod falske internet foretagender. Som en anden løsning bør du udnytte en afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du agter at afdrage regningen over en periode.
5En række netshops udlover på nuværende tidspunkt alverdens billige fragtformer til smigvinkel. Det mest populære er for nærværende afhentningssteder, hvor du så selv henter dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså særdeles smart, samt ofte ydermere den prisbilligste leveringsmodel.
6Den mindst kostelige form for levering er dog selv at hente pakken, men den løsning kræver at du opholder dig nærved internet forhandlerens hjemsted. Den fragtløsning er virkelig betydningsfuld hvis man skal bruge smigvinkel om kort tid. Alternativt så garanterer nogle enkelte outlets på nettet levering uden beregning, men tit kun hvis du køber for et konkret beløb.
7Trustpilot giver dig forholdsvis uafhængige genveje til at besigtige en række øvrige kunders oplevelser og derved stiller vi forslag om, at du bliver klogere på online virksomhedens vurderinger før du bestiller billige smigvinkel online. Facebook tilbyder dig endvidere forholdsvis fordelagtige metoder til at få en idé om internet firmaets kundefokus.
8Før nogen bestiller billige smigvinkel i en shop kan de de facto have øje for forhandlerens vilkår, det er dog uden tvivl ikke specielt ophidsende. Tilsvarende er det klogt at kunden er klar over de mest relevante reglementer der har betydning for handlen med billige smigvinkel online, til eksempel den returret forretningen kører med.
9Visse internet handler frembyder billig fragt på smigvinkel, men for det meste er det betinget af at der shoppes for en fastsat pris. Som alternativ kunne man beslutte sig for den mest billige form for fragt, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig gennemsnitligt ydermere ret så enkel. Den billigste leveringsløsning vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.