Byggevarepriser.dk

Smedehammer

HERO Smedehammer 1,5 kg
93 kr.
Se produkt
HERO Smedehammer 5,0 kg
224 kr.
Se produkt
Smedehammer 4 kg. Med glasfiber skaft
415 kr.
Se produkt
HERO Smedehammer 4,0 kg
186 kr.
Se produkt
Smedehammer 1,0 kg - DIN 1041
74 kr.
Se produkt
HERO Smedehammer 6,0 kg
261 kr.
Se produkt
Smedehammer 1,0 kg - ergonomisk
93 kr.
Se produkt
HERO Smedehammer 2,0 kg
111 kr.
Se produkt
HERO Smedehammer 3,0 kg
149 kr.
Se produkt
HERO Smedehammer 0,5 Kg
36 kr.
Se produkt
HERO Smedehammer 2,0 kg
140 kr.
Se produkt
HERO Smedehammer 1,0 kg
74 kr.
Se produkt
HERO Smedehammer 1,5 kg
93 kr.
Se produkt
Smedehammer 6,0 kg HERO 3062-600
269 kr.
Se produkt
Smedehammer 1,0 kg HERO 3062-100
99 kr.
Se produkt
Smedehammer 2,0 kg HERO 3062-200
134 kr.
Se produkt
Smedehammer 4 kg. Med glasfiber skaft Kreator
386 kr.
Se produkt
Smedehammer 1,5 kg HERO 3050-150
120 kr.
Se produkt
Smedehammer 1,5 kg HERO 3062-150
120 kr.
Se produkt
Smedehammer 3,0 kg HERO 3062-300
180 kr.
Se produkt
Smedehammer 5,0 kg HERO 3062-500
229 kr.
Se produkt
Smedehammer 4,0 kg HERO 3062-400
225 kr.
Se produkt
Smedehammer 1,0 kg - ergonomisk Kreator KRT901108
123 kr.
Se produkt
Smedehammer 1,0 kg Kreator KRT901008
98 kr.
Se produkt
Smedehammer 2,0 kg HERO 3050-200
134 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Man bør derfor kende byggeshoppens regningslinjer.
For en del er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Dermed kan du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring smedehammer.
Flere byggekæder fremviser et bredt sortiment, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du bør afveje hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot smedehammer.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige smedehammer hos de forskellige online byggekæder. Nogle fokuserer på de bedste priser, hvorimod nogle har kompetent sparring. Du skal overveje hvad der for dig betyder mest.
Det er naturligvis super vigtigt at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Såfremt du vil have varerne hurtigt eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kan du med fordel fragte materialerne på eget initiativ. Det er specielt muligt hos de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre køber produkter fra talrige nichebutikker, hvorfor du så kan bestille fra et stort udvalg af smedehammer online.
De udbredte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og i kraft af det har man adgang til at handle online og hente produkterne på egen hånd. På grund af det er der mulighed for at spare leveringsomkostningen, og tilmed have varerne med det samme.
De store byggekæder er populære og anerkendte forretninger, som kan give en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede webshops ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det kan du modtage ekstra nyttig rådgivning fra ansatte som er eksperter i netop smedehammer.
Hovedparten af små butikker er producenter af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Majoriteten af specialiserede webshops er små firmaer, der oftest er dansk ejede, gerne tilmed lokalt fra dit område. Disse bidrager du til ved at bestille smedehammer online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

smedehammer bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

smedehammer jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

smedehammer silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu over 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

smedehammer harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Forberedelse er vejen til et godt forløb med dit arbejde. Du er nødt til at sammensætte en struktureret tidsplan, der dikterer hvilke opgaver der laves hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk når du laver planen.
2Du finder et stort udvalg af instruktioner og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Især YouTube tilbyder vældig meget almennyttig info, ikke mindst forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
3Forinden du igangsætter dit byggeprojekt kan det blive meget afgørende med et tilsagn om, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde forskellige love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
4Det kan blive afgørende at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar til brug inden du påbegynder projektet. Du bør udfærdige en hurtig liste med alt du får brug for, og så eftergå hver enkelt ting, hvormed du er overbevist om at alt er klar.
5Der viser sig altid uforudsigelige udfordringer når det handler om avancerede byggeprojekter, og ergo vurderes det vigtigt at man afsætter en god portion plads i handlingsplanen, som bidrager til at man føler sig sikker på at nå i mål med projektet.
6Du kunne tænke over om projektet kan klares alene, eller du alternativt skal have assistance fra en professionel til områder af projektet. Hvis du tager imod professionel assistance kan det være en god idé at få prisoverslag fra en håndfuld foretagender.
7For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du med jævne mellemrum kigge på vejrudsigten i forbindelse med byggeriets begyndelse, så du undgår at det uventet går i gang med at regne når du lige står midt i dit komplekse byggeprojekt.
8Du bør ikke negligere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der hjælper dig imod eventuelle skader. Det er klogt at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke får eksperthjælp.
9Typisk vil det være betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for optimeringen, så man har styr på økonomien. Det er økonomisk at nedskrive alle omkostninger, og dernæst dokumentere billige priser på dem én og én.
10Du må under ingen omstændigheder gå ned på grej. Jævnligt kan det være fordelagtigt at du har udstyret til rådighed akkurat som du tager fat på arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at medregne de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
11Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, især i tilfælde af væsentlige byggeprocesser. Omfangsrige byggeprojekter bør udføres af flere folk. Ydermere vil det blive mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
12Nogle gange kan man hente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det ydes når ombygningen er miljøvenligt. Det forudsætter dermed at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
De mest folkekære byggecentre
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket jo er enormt imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt flot. Ratingen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

Mange netshops yder i øjeblikket mange forskellige billige metoder til levering til smedehammer. En der er meget anvendt er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din pakke når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig temmelig simpel, samt tit endda den mest prisbevidste leveringsform.

Du bør lige så vel prøve at få varerne sendt til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Metoden viser sig i mange tilfælde en tand dyrere, men omvendt ualmindeligt fleksibel med smedehammer online. Den billigste leveringsudgave vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, men dette er betinget af at du er lige ved internet virksomhedens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på smedehammer kan i nogle tilfælde være ret vital om vi mangler dine nye varer straks, og herved er det naturligvis aktuelt at du ser den forventede leveringstid ved smedehammer. Masser af internet varehuse – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – annoncerer billig dag-til-dag fragt på en række af deres produkter online, men vær opmærksom på at det står og falder med at der bestilles tidligere end et fastsat klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer ekspederet før de pakkeansatte holder fyraften.

Nogle enkelte online shops frembyder levering uden betaling på smedehammer online, men typisk er det under betingelse af at du handler for et præcist beløb. Desuden skulle du gribe den mest betalelige leveringsmanér, der tit er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted.

De store kæder tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig smedehammer på nettet men selv henter i butikken. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4 og Davidsen. De giver eksempelvis klik-og-hent på smedehammer i følgende byer:

Rødovre, Hillerød, Brønshøj, Odense, Hedehusene, Brønderslev, Varde, Fredericia, Ballerup, Vejle, Korsør, Svendborg, Nørresundby, Birkerød, Viborg, Haslev, Kalundborg, Aarhus, Middelfart, Glostrup, Randers, Dragør, Aalborg, Lillerød, Frederikssund, Tårnby, Nykøbing Falster, Silkeborg, Aabenraa, Roskilde, Risskov, Vallensbæk, Grenaa, Haderslev, Hedensted, Hørsholm, Ishøj, Lyngby, Albertslund, Taastrup, Allerød, Brabrand, Charlottenlund, Værløse, Kolding, Nærum, Herning, Stenløse, Skive, Søborg, Struer, Hvidovre, Frederikshavn, Tilst, Ølstykke, Odder, Holbæk, Ikast, Frederiksværk, Herlev, Gentofte, Lystrup, Holstebro, Greve, Skanderborg, Helsingør, Valby, Esbjerg, Højbjerg, Kokkedal, Brøndby, Vordingborg, Sønderborg, Ringsted, Rudersdal, Gladsaxe, Næstved, Farum, Slagelse, Frederiksberg, Solrød Strand, Vanløse, Jyllinge, Hjørring, København, Køge, Åbyhøj, Nyborg, Horsens, Virum, Hobro, Thisted, Rønne, og Nakskov, .

Klik-og-hent ift. smedehammer er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland), Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ses der på data står det markant, at folk som regel søger efter for eksempel smedehammer online og smedehammer priser. Foruden dette oplever man mange gange folk kigge efter eksempelvis køb smedehammer, smedehammer tilbud samt billig smedehammer, plus de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på smedehammer

Det har vist sig at være rigtig enkelt for alle at søge sig frem til priser på billige smedehammer online på diverse internet shops, og derfor har massevis af netbutikker været nødt til at trykke priserne på smedehammer betragteligt, og i øvrigt garantere gebyrfri levering.

Dog kan det til hver en tid være profitabelt at sammenholde forskellige webbutikker efter tilbud og rabatter på smedehammer online forud for at du gennemfører din bestilling, så du er på den sikre side med at indhente den prisbilligste pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Du bør trods alt være så påvagt, at såfremt en e-forretning sælger billige smedehammer online til en udsalgspris som virker enormt favorabel, kunne det i nogle tilfælde være et signal om en uægte internet shop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omsluttet af en lovbestemmelse, der beskytter dig overfor uærlige internet selskaber.

Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du vælge en løsning som f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at afbetale beløbet til smedehammer i flere bidder. Det tilbydes ofte hos nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

Når man ser på søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere tit søger efter blandt andet smedehammer priser og billig smedehammer. Vi ser desuden jævnligt mennesker kigge efter bl.a. køb smedehammer, smedehammer tilbud samt smedehammer online.

Kig på tidligere køberes synspunkter

Trustpilot tilbyder ganske passelige genveje til at efterforske en hel del nuværende kunders tanker og derved er det anbefalelsesværdigt, at du gennemgår e-handlens bedømmelser inden du bestiller billige smedehammer online.

Facebook medfører derudover i højeste grad passende løsninger til at få indsigt i internet shoppens pålidelighed. Tilmed ser vi mange shops på nettet hvor man kan registrere en kritik af ordreforløbet, som tillige må anvendes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige smedehammer online i en internet virksomhed kunne de reelt løbe igennem webbutikkens vilkår, men det er naturligvis et tidskrævende arbejde, særligt ved de udbredte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

En anden valgmulighed kunne måske være at undersøge hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket typisk er en tryghed om at online virksomheden efterlever de gældende danske regler, samt at e-shoppen ofte tilses af specialister der har meget erfaring med reglementet på området.

Dette er desuden din anledning til hjælpende service, hvis du oplever udfordringer i processen med din handel med smedehammer. Ligeså er det fornuftigt at køber er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde reglementer der kan influere på bestillingen af smedehammer online, eksempelvis den ombytningspolitik netshoppen lover.

Derfor er det virkelig vigtigt, at man når som helst opbevarer sin kvittering, således man en anden gang kan bevidne sin bestilling af smedehammer, uafhængig af om man har købt fra XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus eller Jem og Fix.

Kirsten gav 5 stjerner

Bestilte online

Jørgen T gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Kirsten J gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Rasmus A gav 5 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til online shopping
1Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er en del af en bestemmelse, der beskytter en imod uægte internet firmaer. Alternativt bør du anvende et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du agter at afdrage prisen over flere uger.
2Den prisbilligste slags levering er uden tvivl at du selv henter pakken, som desværre forudsætter at du er i kort afstand af internet firmaets bopæl. Den fragtmetode kan vise sig at være virkelig essentiel i tilfælde af at man skal bruge smedehammer øjeblikkeligt. Alternativt så yder nogle enkelte e-forretninger i Danmark fragt uden omkostninger, men oftest er det påkrævet at du shopper for en konkret sum.
3Mange online selskaber giver nu om stunder et hav af forskellige billige fragtformer til smedehammer. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte varer når du har tid. Denne er altså yderst enkel, og mange gange også den billigste metode til levering.
4Det er efterhånden ret så ligetil for os alle at prissammenligne online på billige smedehammer på forskellige e-butikker, og ergo præsterer flertallet af internet virksomheder fragt uden gebyr. Det kan imidlertid blive lønnende at inspicere nogle få e-handler efter tilbud forud for at du gennemfører dit køb, således at du er på den sikre side med at få fat i den bedste pris.
5Fragttiden er naturligvis særligt relevant når du mangler dine nye produkter om få sekunder, så i det øjemed er det i sandhed meningsfuldt at du checker den estimerede leveringstid ved smedehammer. Størstedelen af netbutikker præsterer billig 1 dags levering på en hel del varenumre, men vær vagtsom da det står og falder med at bestillingen realiseres forinden et besluttet klokkeslæt.
6Generelt går vi ind for at se nærmere på hvorvidt online butikken er e-mærket medlem, som er et bevis på at internet firmaet tilslutter sig de danske love, udover at online shoppen af og til revurderes af fagfolk der er inde i reglementet på området. Forinden nogen shopper billige smedehammer på en internet butik burde de i princippet tyde shoppens regler.
7Forinden nogen shopper billige smedehammer i en online webshop behøver man de facto sætte sig ind i netshoppens forretningsbetingelser, men det er gerne ikke særlig sjovt. Desuden er det godt at kunden er sat ind i de mest essentielle vilkår der har indflydelse på bestillingen af billige smedehammer online, fx hvilken byttepolitik online forhandleren garanterer.
8Trustpilot fremskaffer altid pålidelige løsninger til at iagttage diverse øvrige brugeres omtaler og af den grund er det prisværdigt, at du gennemgår internet webshoppens anmeldelser før du shopper billige smedehammer online. Facebook præsterer endvidere fuldt ud hæderlige chancer for at få en idé om online virksomhedens kundetilfredshed.
9Indtil flere online butikker frembyder fragt uden beregning på smedehammer, men typisk er det påkrævet at der bestilles for en bestemt sum. Derudover skal man foretrække den prisbilligste leveringstype, som ofte er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop. Metoden er gennemsnitligt derudover temmelig ligetil. Den mest billige løsning er unægtelig at hente varerne selv.