Byggevarepriser.dk

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/shoppinghuset.dk/shopnet.dk/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 996

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/shoppinghuset.dk/shopnet.dk/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 1055

Småsten pristjek

Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Når du hører ordet småsten, lyder det måske ikke som betegnelsen for en reel varegruppe, men det er det ikke desto mindre. Småsten er som navnet antyder små sten.

De bruges ofte i indkørslen og på stier, men de bliver også brugt som belægning til havestier og gravsteder, ligesom de også er at finde i siddeområder og under bænke.

Kort sagt bliver småsten brugt rigtig mange forskellige steder, og årsagen til det er, at de er skridsikre, samtidig med at de er enormt effektive til at dræne vand fra områder, hvilket også er grunden til, at de så ofte bliver brugt i områder, hvor mennesker færdes.

Sådan lægger du småsten

 1. Det første du skal være opmærksom på, når du skal anlægge småsten er, at underlaget skal være plant, stabilt og tørt. Det er ligeledes en god idé at sørge for, at underlaget er drænet, så vandet lettere kan komme væk.
 2. Ovenpå underlaget lægger du dine småsten, der skal ligge i et lag der er minimum 4 centimeter tykt. Det gøres for at dække underlaget, samtidig med at det giver mere plads til at lade vandet sive igennem.
 3. Et af de store problemer ved at anlægge småsten i haven er ofte, at stenene kan sprede sig væk fra det område, hvor du har lagt dem. For at undgå det, kan du lave en kant af fliser rundt om området, der indkapsler skærverne.
 4. Det kan ligeledes være en god idé at lægge en fiberdug under dit lag af småsten, da den kan sørge for, at småstenene ikke forsvinder ned i jorden, samtidig med at den også begrænse mængden af ukrudt, der kommer nedefra. Her skal du dog være opmærksom på, at størstedelen af den ukrudt, der spreder sig i det danske land, kommer fra frø der spredes gennem luften, hvilket betyder, at du ikke kan undgå en smule havearbejde, hvis du vil undgå, at der gror ukrudt mellem dine småsten.

Anvendelse: til haven til bede til gulve til indkørsel til pynt til gravsted

Mængder: 10 kg 20 kg 15 kg 25 kg 25 kg 1 m3 1 ton 15 kg 500 liter 1 kubikmeter 1000 kg 800 kg 500 kg

Levering: hent selv i løs vægt trailer afhentning i bigbag løst leveret i poser vognlæs i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisen på billige småsten fra byggecenter til byggecenter. Nogle giver lave priser, imens andre giver en høj grad af service. Du må overveje hvad der for dig betyder mest.
Når du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed muligt hos de kendte byggecentre.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. På grund af det kan du overveje at handle hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring småsten.
Det er naturligvis meget vigtigt at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man læse butikkens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder fremviser et stort udvalg, hvorimod andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan bestemme om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover blot småsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre forhandler produkter fra flere nicheshops, og så kan du bestille fra et bredt udvalg af småsten online.
De store byggecentre findes i nærheden af dig selv, og på grund af det har kunderne adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Hermed har du valget om at undvære leveringsgebyret, og sågar have produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

En masse specialiserede netshops producerer selv varerne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en billigere pris.
Majoriteten af nicheforhandlere er mindre firmaer, der tit er dansk ejede, måske tilmed lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du handler småsten online på deres webshop.
Størsteparten af niche webshops er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, da de kun sælger disse varer. Altså vil du opleve super anvendelig sparring fra nogle som er eksperter i netop småsten.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag ca. 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

småsten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

småsten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

småsten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

småsten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du kunne tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du anskaffer professionel assistance vil det ofte være fornuftigt at modtage tilbud fra en håndfuld firmaer.
2Før du igangsætter arbejdet er det aldeles essentielt at have styr på, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl vil der gælde en række love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Der præsenterer sig uden tvivl utidige problematikker når det kommer til større projekter, og på grund af det vurderes det meningsfuldt at der afsættes god tid i tidsplanen, som bidrager til at man føler sig selvsikker på at man når det til siden.
4Det bør overvejes at sikre sig hjælp til byggearbejdet, navnlig ved væsentlige byggeopgaver. Enkelte ombygninger bør udføres af flere mennesker. I øvrigt vil det blive hurtigere og mere interessant når man er flere om at bidrage.
5Der ligger et stort udvalg af vejledninger og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube giver dig adgang til utrolig meget udbytterig info, navnligt når man skriver søgeordene på engelsk.
6Typisk vil det være af stor betydning at have et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har en økonomisk ramme. Det må være fornuftigt at nedskrive alle udgifter, og herefter dokumentere billige priser på dem en ad gangen.
7Man skal aldrig nogensinde mangle udstyr. Typisk vil det vise sig yderst relevant at du har grejet klar inden du indleder byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at påregne de tilhørende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Glem ikke at du kan spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det får man når projektet er positivt for miljøet. At få tilskud kræver med andre ord at projektet påvirker klimaet.
9Planlægning er metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør nedskrive en gennemarbejdet arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, samt derudover en numerisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din agenda.
10Du bør ikke på noget tidspunkt nedprioritere sikkerheden, så husk arbejdstøj inklusiv hjelm og sko som hjælper dig mod hændelige risici. Det er af stor betydning med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
11Det vil vise sig betydningsfuldt at du har samtlige materialer til rådighed inden du går i krig med byggeprocessen. Du har god gavn af at udfærdige en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår alt der er nødvendige, og så efterse hvert eneste punkt, så du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
12For opgaver udendørs kan vejrsituationen få en stor rolle. På grund af dette skal du ofte tage et kig på prognosen for vejret i forbindelse med arbejdets start, så du slipper for at det uventet går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
De mest populære byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som altså er ret så flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er fantastisk godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ualmindeligt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.

Normale spørgsmål hvad angår småsten

 • Hvor købes småsten online?
 • Hvor er småsten på tilbud?
 • Hvad er småsten?
 • Hvor købes småsten billigt?
 • Hvor meget vejer småsten?
 • Hvad koster småsten?
 • Hvilken form for fragt er bedst?

  En masse internet selskaber udlover efterhånden et hav af forskellige billige løsninger til levering til småsten. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, og så skal du blot gå forbi efter de bestilte varer når du har lyst. Leveringsmetoden er jo meget let gængelig, samt desuden desuden den prisbilligste form for levering.

  Du bør også afveje for og imod at få varerne bragt til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden viser sig jævnligt en anelse mere pebret, men på den anden side vældig overkommelig med småsten online. Den mest letkøbte leveringsform vil dog altid være at du selv henter ordren, men det forudsætter at du befinder dig nærved online forretningens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på småsten er rigtig vigtig om man absolut skal bruge produkterne om et øjeblik, så derfor er det helt væsentligt at du finder tidshorisonten for levering ved småsten. En stor portion shops på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – byder på billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varer online, men vær obs på at det er betinget af at ordren laves forud for et nøjagtigt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ordnet forud for at logistikmedarbejderne får fri.

  Enkelte internet butikker frembyder portofri fragt på småsten online, men typisk kun når der shoppes for et fastsat beløb. Som alternativ kan du snuppe den mest billige leveringsløsning, hvilket typisk vil være at få kørt dine varer til et afhentningssted.

  En stor portion kæder yder afhentning hvor man handler billig småsten online men selv henter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen og Jem og Fix. De frembyder eksempelvis afhentning af småsten i følgende byer:

  Varde, Roskilde, Gladsaxe, Næstved, Frederiksværk, Ringsted, Farum, Højbjerg, Skanderborg, Fredericia, Ballerup, Søborg, Kolding, Helsingør, Frederikssund, Nærum, Brønderslev, Nyborg, Herlev, Albertslund, Lillerød, Greve, København, Korsør, Svendborg, Thisted, Vejle, Herning, Vallensbæk, Frederiksberg, Hillerød, Skive, Charlottenlund, Randers, Virum, Stenløse, Nakskov, Viborg, Nørresundby, Hørsholm, Hedehusene, Sønderborg, Aabenraa, Esbjerg, Værløse, Holbæk, Vanløse, Frederikshavn, Grenaa, Haderslev, Aarhus, Køge, Silkeborg, Odense, Odder, Glostrup, Brabrand, Åbyhøj, Birkerød, Kokkedal, Allerød, Ishøj, Taastrup, Dragør, Rudersdal, Rønne, Brønshøj, Kalundborg, Haslev, Slagelse, Brøndby, Jyllinge, Hedensted, Gentofte, Hvidovre, Struer, Holstebro, Hjørring, Ikast, Hobro, Tårnby, Nykøbing Falster, Vordingborg, Solrød Strand, Middelfart, Tilst, Aalborg, Lystrup, Horsens, Valby, Risskov, Ølstykke, Lyngby, og Rødovre, .

  Klik-og-hent for småsten er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

  Når man kigger i data er det klart, at mennesker jævnligt søger for eksempel køb småsten og billig småsten. Derudover oplever man ofte mennesker efterspørge for eksempel småsten tilbud, småsten priser samt småsten online, plus de store byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

  Priser på småsten

  Det er jo i høj grad simpelt for folk at finde de bedste priser på billige småsten online på tværs af internet outlets, og for det har flertallet af forretninger på nettet set sig nødsaget til at mindske udsalgspriserne på småsten kolossalt, og ovenikøbet yde portofri levering.

  Til gengæld kan det trods alt blive rentabelt at studere indtil flere internet foretagender efter tilbud og udsalg på småsten online inden du bestiller, sådan at man er velinformeret til at få den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de store byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Stark.

  Man skal alligevel være årvågen med, at såfremt en online butik markedsfører billige småsten online til salg for en salgspris der anses for uforståeligt billig, så er det undertiden være et fingerpeg om en snydagtig e-shop. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omsluttet af en regel, der redder os imod svindlende webshops.

  Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning burde du udnytte en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at finansiere omkostningerne til småsten over en længere periode. Dette tilbydes ofte ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Stark.

  Ved kig i tallene står det markant, at internetbrugere typisk leder efter fx køb småsten og småsten tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker søge fx småsten priser, småsten online samt billig småsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg småsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering uden mangler.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gravsted til gulve til bede til pynt til haven til indkørsel

  Mængder: 800 kg 10 kg 1 ton 15 kg 15 kg 500 liter 20 kg 25 kg 1 m3 25 kg 500 kg 1000 kg 1 kubikmeter

  Levering: trailer i poser afhentning vognlæs i bigbag løst leveret i sække hent selv i løs vægt

  Analyser tidligere køberes anbefalinger

  Trustpilot yder ret fornemme chancer for at kortlægge diverse nuværende køberes synspunkter og herved er det prisværdigt, at du efterforsker internet selskabets bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige småsten online.

  Facebook genererer også faktisk tiltalende muligheder for at få indsigt i internet selskabets troværdighed. Herinde er der faktisk internet varehuse hvor du kan formulere en evaluering af ordreforløbet, som på samme måde bør bruges til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

  Før folk bestiller billige småsten online på en webbutik bør de i reglen løbe igennem e-shoppens betingelser, det er dog normalt ikke særlig spændende, specielt hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark og Jem og Fix.

  Et andet alternativ kunne være at kontrollere hvorvidt internet firmaet er tilsluttet e-mærket, grundet at det almindeligvis er et kendetegn for at internet virksomheden understøtter gældende dansk lovgivning, foruden at internet butikken undertiden ses til af specialister der kender de gældende love.

  Desuden tilbydes du anledning til bistand, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med din handel med småsten. Ydermere anbefales det at køber er vidende om de mest betydningsfulde bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af småsten online, for eksempel den ombytningsrettighed virksomheden har.

  Derfor er det ligeledes relevant, at man altid bevarer sin ordremail, så man altid kan bevidne bestillingen af småsten, uagtet om man bestiller ved Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg eller Harald Nyborg.

  Erik Jørgensen gav 5 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Morten T gav 4 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Martin B gav 5 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Jens Thomsen gav 4 stjerner

  Fremragende!

  Småsten på e-forhandlere

  Trustpilot frembringer en række solide genveje til at efterse en række eksisterende brugeres observationer med køb af småsten og af den grund slår vi et slag for, at du læser internet virksomhedens ratings forud for at du bestiller småsten online.

  Facebook tilbyder dig ligeledes faktisk værdifulde metoder til at få indtryk af netshoppens troværdighed. Desuden er der faktisk e-butikker hvor kunder kan offentliggøre en vurdering af ordreforløbet, som lige så vel burde bruges til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser ved bestilling af småsten.

  Inden man handler småsten online

  Inden folk køber småsten hos en online virksomhed burde man faktisk gennemse forhandlerens handelsaftale, det er dog gerne ikke særlig spændende.

  Et andet forslag er at undersøge hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, siden det generelt er et bevis på at netbutikken opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, samt at forretningen regelmæssigt gennemses af jurister som kender vilkårene på området for salg af småsten via webshops.

  Desuden tilbydes du mulighed for opbakning, såfremt du møder vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb. Derudover foreslåes det at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle vedtægter der kan spille ind i forbindelse med transaktionen.

  Forsendelse af småsten

  En del online varehuse frembyder til alt held mange forskellige muligheder for levering. Den prisbilligste leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter småstenene, men den mulighed nødvendiggør at du befinder dig tæt på online forhandlerens bopæl.

  Leveringsdygtigheden er naturligvis ultra aktuel forudsat vi mangler småstenene omgående, så i det øjemed er det forholdsvis essentielt at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet ved småsten – som trods alt kræver at bestillingen køres igennem forinden et fastslået tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet før logistikpersonalet tager hjem.

  Visse netbutikker sikrer levering uden omkostninger på småsten, men for det meste påkræves det at man shopper for en præcis sum.

  Varerne der er vist på den her oversigt blev automatisk udvalgt af websitets algoritme. Algoritmen har effektivt gennemsøgt ekstremt mange produkter for at finde de af de tilbud der har den tætteste relation til småsten, og som algoritmen af den grund føler er mest relevante for dig.

  Foruden din søgning har robotten også medregnet søgeforespørgsler, som den ser at øvrige søgende normalt benytter i den sammenhæng, eksempelvis småsten pris og småsten til indkørsel foruden søgeord som småsten til gravsted og småsten afhentning.

  Den information har den benyttet som ekstra information til at kunne præsentere de mest aktuelle varer. Det ses også at øvrige søgende eksempelvis søger efter småsten til gravsted, småsten pris eller småsten til planter. Den viden har robot-søgeren ligeledes brugt til, at finde vej forbi et utal af varer.

  Derudover viser data, at søgeordene småsten pris, småsten tilbud og småsten til haven er virkelig anvendte, og som følge heraf er disse ligeledes medregnet af robotten på samme måde som søgeordene småsten afhentning, småsten i sække og småsten til haven. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de listede produkter, ved at minimum ét af disse vækkede din interesse.

  Småsten leveres hos store e-shops, som fx JemogFix.dk, Bauhaus.dk, XL-Byg.dk, Silvan.dk, Bygma.dk, Stark.dk, DavidsenShop.dk og 10-4.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles småsten til…

  Hovedstaden: Frederiksberg, Rønne, Vallensbæk, Værløse, Gilleleje, Charlottenlund, Hellebæk, Høje Taastrup, Kokkedal, Rødovre, Espergærde, Slangerup, Valby, Roskilde, Herlev, Holte, Gentofte, Smørumnedre, Brønshøj, Helsingør, Helsinge, Hørsholm, Dyssegård, Brøndby, Vanløse, Nivå, Frederiksværk, Frederikssund, Taastrup, Birkerød, Tårnby, Nærum, Albertslund, Virum, Lillerød, Humlebæk, Rudersdal, Hvidovre, Glostrup, Stenløse, Hundested, København, Hedehusene, Søborg, Gladsaxe, Hillerød, Farum, Lyngby, Hellerup, Ballerup, Ølstykke, Snekkersten, Fredensborg, Måløv, Dragør, Ishøj, Allerød

  Nordjylland: Aars, Brønderslev, Aalborg, Skagen, Sæby, Hjørring, Nørresundby, Aabybro, Støvring, Hirtshals, Thisted, Nibe, Hobro, Hadsund, Frederikshavn, Nykøbing Mors, Svenstrup

  Midtjylland: Galten, Malling, Herning, Lystrup, Løgten, Kjellerup, Hedensted, Højbjerg, Lemvig, Tilst, Viborg, Skødstrup, Hasselager, Aarhus, Hørning, Struer, Mårslet, Hammel, Horsens, Skanderborg, Vejle, Grenaa, Åbyhøj, Ringkøbing, Egå, Hornslet, Risskov, Beder, Hadsten, Ry, Skjern, Ebeltoft, Ikast, Holstebro, Brande, Bjerringbro, Silkeborg, Skive, Brabrand, Hinnerup, Odder, Løsning, Randers

  Sjælland: Jyllinge, Herfølge, Vordingborg, Haslev, Solrød Strand, Holbæk, Sorø, Køge, Nykøbing Falster, Tune, Maribo, Nykøbing Sjælland, Greve, Ringsted, Kalundborg, Næstved, Slagelse, Nakskov, Korsør, Skælskør, Fensmark

  Syddanmark: Munkebo, Haderslev, Vojens, Svendborg, Middelfart, Odense, Børkop, Rødekro, Billund, Kolding, Nordborg, Varde, Assens, Grindsted, Esbjerg, Nyborg, Otterup, Ringe, Bramming, Fredericia, Aabenraa, Vejen, Sønderborg, Faaborg, Ribe, Kerteminde, Tønder

  9 gode råd til køb på nettet
  1Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfavnet af en lovbestemmelse, som hjælper dig som kunde overfor uoprigtige internet webshops. Alternativt burde du overveje en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at klare prisen i flere bidder.
  2Før nogen handler billige småsten på en forhandler på nettet behøver de for at være sikker løbe igennem deres regler, det er dog naturligvis en omfattende opgave. Ligeså er det fornuftigt at køber er vidende om de grundlæggende betingelser der kan have indvirkning på købet af billige småsten online, som for eksempel hvilken returneringsret webbutikken anvender.
  3En hel del internet butikker præsterer fragt uden omkostninger på småsten, men tit afkræver det at der aftages for et konkret beløb. Alternativt skulle du foretrække den mindst kostelige fragtmulighed, hvilket ofte vil være at få dem til at levere pakken til et udleveringssted. Løsningen bliver til tider ligeledes vældig let. Den mindst kostelige type af levering er utvivlsomt at du selv henter varerne.
  4Det er jo efterhånden ret så smertefrit for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige småsten på flere internet webshops, og af den grund præsterer flere netshops portofri fragt. Det kan dog til hver en tid blive tiden værd at udforske flere online outlets efter udsalg og tilbud inden du handler, således at du er sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
  5Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men dette afhænger af at du lever nærved e-handlens hjemsted. Den leveringsudgave kan vise sig at være ualmindeligt udslagsgivende hvis man har brug for småsten om et øjeblik. Alternativt så garanterer indtil flere online forretninger portofri fragt, men oftest er det kun gældende hvis man køber for et bestemt beløb.
  6Leveringsdygtigheden er usædvanlig afgørende hvis vi har brug for varen straks, og i det øjemed er det i sandhed på sin plads at vi kontrollerer den estimerede leveringstid på småsten. Flere online butikker reklamerer med billig 1 dags levering på en række af deres produkter, men vær opmærksom på at det beroer på at bestillingen laves tidligere end et konkret klokkeslæt.
  7Trustpilot indebærer ultra fine genveje til at verificere diverse andre kunders meninger og derved tilråder vi, at du besigtiger internet selskabets bedømmelser forud for at du shopper billige småsten online. Facebook giver dig desuden visse troværdige metoder til at få et kig ind i netshoppens kundefokus.
  8En lang række e-shops yder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringstyper til småsten. En yndling er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo særligt enkel, samt desuden tillige den billigste form for levering.
  9Vi anbefaler generelt at efterse om online shoppen er godkendt af e-mærket, da det skulle være en garanti for at e-firmaet efterkommer de danske love, tillige med at den regelmæssigt kontrolleres af jurister der kender vilkårene. Forud for at folk bestiller billige småsten hos en butik på nettet kunne man i princippet bese webshoppens regler.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk