Byggevarepriser.dk

Slibesål

Festool Slibesål DX93
100 kr.
Se produkt
Festool Slibesål SSH-115x225/10
245 kr.
Se produkt
Festool Slibesål SSH 115x221/10-RS 1 C
240 kr.
Se produkt
Festool Slibesål StickFix SSH-STF-80x130/8
205 kr.
Se produkt
Festool Slibesål SSH-93x175/8
205 kr.
Se produkt
Festool Slibesål
125 kr.
Se produkt
Festool Slibesål StickFix SSH-STF-115x225/10
280 kr.
Se produkt
Festool Slibesål StickFix SSH-STF-115x225/10-KS
315 kr.
Se produkt
Festool Slibesål StickFix SSH-STF-115x221/10 RS 1 C
280 kr.
Se produkt
Festool Slibesål DX 93, RO 90 DX
125 kr.
Se produkt
Festool Slibesål 93x266/14 Stickfix
340 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. På grund af det bør du overveje at bestille ved en online byggeshop, som kan give gode råd til valg af slibesål.
Det er selvsagt super afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige slibesål hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på lave priser, hvorimod andre giver kompetent rådgivning. Du må gennemtænke hvad du foretrækker.
Når du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre produkterne på egen hånd. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de store byggemarkeder.
Flere byggecentre sælger et bredt udvalg, og andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare slibesål.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med fx returnering. Derfor bør man kende byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre køber varer fra adskillige producenter, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt sortiment af slibesål online.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det kan du se som positivt.
De gængse byggecentre findes mange steder i landet, og takket være dette har flertallet adgang til at købe online og fragte produkterne selv. Derfor kan du blive fri for fragtgebyret, samt ovenikøbet skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

Alverdens webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af produkterne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online bør du få billigere priser.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dybdegående viden om de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Ergo kan du få en høj grad af anvendelig rådgivning fra ansatte med specialistviden i lige præcis slibesål.
En masse nicheforretninger på nettet er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at handle slibesål online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder
slibesål bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af over 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

slibesål harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

slibesål silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af over 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

slibesål jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man skal på ingen måde fattes udstyr. Tit vil det vise sig klogt at du har værktøjet klar idet du iværksætter arbejdet. Derudover er det vigtigt at medregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
2Det kan overvejes at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, især når det kommer til omfangsrige byggeprojekter. Krævende byggerier behøver flere mennesker. Dertil vil det være bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
3Planlægning bliver vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du bør forfatte en velovervejet tidsplan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke dage, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder din dagsorden.
4Du må for alt i verden ikke se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hjelm og sko som beskyttelse overfor mulige ulykker. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
5Du burde måske overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du skal skaffe professionel assistance til noget af byggeprocessen. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en fagperson vil det oftest være en god idé at notere prisoverslag fra diverse firmaer.
6Du har mulighed for at hente offentlig støtte til byggeprojekter. Det kan man få forudsat at ombygningen er CO2-besparende. Bidraget forudsætter med andre ord at projektet har betydning for miljøet.
7I mange tilfælde vil det være vigtigt at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så man har styr på økonomien. Det må være økonomisk at nedskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kan nedfælde ens omkostning ved hver eneste af dem.
8For opgaver udenfor kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Derfor må du hyppigt tjekke meldingerne om vejret i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det ganske ubelejeligt begynder at vælte ned nøjagtig som du er i fuld gang med dit avancerede projekt.
9I god tid inden at du indleder byggeprocessen kan det vise sig aldeles betydningsfuldt at du sikrer dig, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
10Der præsenterer sig stort set altid pludselige bump på vejen når det gælder avancerede byggeprojekter, og på grund af det vil det vise sig væsentligt at der afsættes rigeligt med tid i tidsplanen, som bidrager til at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
11Der kan findes stribevis af hjælpeartikler og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube tilbyder vældig meget konstruktiv info, specielt såfremt man søger på engelsk.
12Det viser sig betydningsfuldt at du har de påkrævede materialer indkøbt på forhånd inden du igangsætter arbejdet. Du kan med fordel udfærdige en enkel indkøbsliste indeholdende alt hvad du har brug for, og som det næste gennemgå listen, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
De mest vellidte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er meget godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig flot. Ratingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er kolossalt imponerende. Karakteren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

Flere netshops giver i dag et hav af forskellige billige metoder til levering til slibesål. Det mest almindelige er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er nemlig ekstremt simpel, og typisk derudover den mindst kostelige mulighed for fragt.

Du bør omvendt prøve at vælge levering til dit hus eller til din arbejdsplads. Denne viser sig gennemsnitligt en smule mere omkostningsfuld, men endvidere ret så let for slibesål online. Den mest prisbevidste leveringsmåde vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, men det betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på slibesål kan i nogle tilfælde være vældig bestemmende hvis vi har behov for ordren øjeblikkeligt, og derfor er det helt vigtigt at vi efterser den forventede leveringstid for slibesål. En hel del online forretninger – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags levering på mange af shoppens produkter online, men som ikke desto mindre beroer på at orden realiseres inden et aftalt tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få produktet klargjort forinden logistikpersonalet har fyraften.

Indtil flere online outlets tilbyder fragt uden gebyr på slibesål online, men tit stiller det krav om at der bestilles for et fastsat beløb. I øvrigt skal du udse dig den billigste leveringstype, som typisk er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

De store byggecentre yder click-and-collect hvor man bestiller billig slibesål online men afhenter i butikken. Fx Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark og Bygma. Byggekæderne yder bl.a. click-and-collect på slibesål i disse byer:

Nakskov, Nørresundby, Aarhus, Vordingborg, Middelfart, Herlev, Hjørring, Hvidovre, Højbjerg, Korsør, Vanløse, Fredericia, Nykøbing Falster, Lillerød, Lystrup, Solrød Strand, Frederikssund, Hedensted, København, Frederiksberg, Greve, Ishøj, Nyborg, Charlottenlund, Næstved, Lyngby, Tårnby, Holbæk, Odense, Rødovre, Brabrand, Grenaa, Virum, Aabenraa, Haderslev, Herning, Allerød, Åbyhøj, Hedehusene, Vejle, Hobro, Taastrup, Ballerup, Aalborg, Silkeborg, Hørsholm, Haslev, Varde, Svendborg, Hillerød, Esbjerg, Risskov, Kokkedal, Viborg, Brøndby, Holstebro, Skive, Randers, Skanderborg, Horsens, Kolding, Værløse, Stenløse, Brønshøj, Roskilde, Slagelse, Birkerød, Søborg, Dragør, Valby, Rønne, Tilst, Ringsted, Kalundborg, Gladsaxe, Glostrup, Jyllinge, Køge, Ikast, Rudersdal, Frederikshavn, Odder, Helsingør, Sønderborg, Thisted, Nærum, Farum, Albertslund, Struer, Frederiksværk, Gentofte, Brønderslev, Ølstykke, og Vallensbæk, .

Click-and-collect ift. slibesål er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland), Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at internetbrugere typisk kigger efter bl.a. køb slibesål og slibesål online. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere efterspørge bl.a. slibesål tilbud, slibesål priser samt billig slibesål, plus de velkendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4 og Bygma.

Få den bedste pris på slibesål

Det er efterhånden særdeles nemt for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige slibesål online i blandt forskellige internet selskaber, og derved har en lang række internet firmaer set sig tvunget til at nedbringe prisniveauet på slibesål betragteligt, og ovenikøbet præstere fragtfri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive gunstigt at eftergå nogle forskellige internet butikker efter rabatter og tilbud på slibesål online forinden du færdiggør din shopping, så man er garanteret at få fat i den laveste pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark og XL-Byg.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at hvis en e-shop afsætter billige slibesål online til en salgspris der anses for utrolig billig, er det i nogle tilfælde være et kendetegn på en uægte internet handler. Bestillinger med betalingskort er heldigvis dækket ind under en orden, hvilket beskytter dig imod uærlige internet firmaer.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage nytte af et afbetalingstilbud som fx ViaBill, ifald du tilstræber at honorere beløbet til slibesål i flere bidder. Dette fås normalt i specialiserede webshops, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan og 10-4.

Når man kigger i tallene står det tydeligt, at netshoppere typisk søger eksempelvis slibesål tilbud og køb slibesål. Man ser derudover typisk online shoppere lede efter blandt andet slibesål online, billig slibesål og slibesål priser.

Se nærmere på nuværende kunders oplevelser

Trustpilot tilbyder en lang række relevante genveje til at kontrollere diverse forhenværende konsumenters iagttagelser og derfor er det en hjælp, at du eftergår online virksomhedens anmeldelser før du bestiller billige slibesål online.

Facebook medfører desuden tilpas nyttige muligheder for at få kendskab til internet butikkens pålidelighed. Tilmed ser vi nogle internet forhandlere som giver folk mulighed for at tilkendegive en evaluering af virksomhedens service, som lige så vel må benyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige slibesål online på en netshop kan de uden tvivl gennemse netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog normalt ikke særlig interessant, i særdeleshed med de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

En anden mulighed er at efterse om webshoppen er e-mærket, grundet at det er en erklæring om at e-shoppen anerkender de danske regler, samt at internet forretningen undertiden efterses af fagfolk som forstår de gældende regulativer.

Desuden får du chance for assistance, hvis du bliver udsat for besvær med din shopping med slibesål. Derudover tilrådes det at køberen er sat ind i de mest vedkommende forhold der har indflydelse på bestillingen af slibesål online, for eksempel hvilken returret internet forretningen anvender.

Her er det ligeledes vigtigt, at man stadigvæk bevarer ens kvitteringsmail, så man en anden gang kan eftervise sin bestilling af slibesål, uanset om man handler fra Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg eller Bauhaus.

Mette gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Lene R gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Louise J gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Marianne gav 4 stjerner

Virkelig god service

9 tips til din online shopping
1Forinden nogen køber billige slibesål hos en online virksomhed behøver man ideelt set granske dens handelsbetingelser, dog er det i reglen ikke super spændende. Herudover foreslåes det at man er vidende om de mest relevante bestemmelser der influerer på købet af billige slibesål online, som for eksempel den byttepolitik internet shoppen lover.
2Trustpilot yder i højeste grad fine genveje til at udforske en hel del nuværende konsumenters reflektioner og herved er det prisværdigt, at du tolker internet butikkens omtaler inden du køber billige slibesål online. Facebook frembyder ligeledes evigt anstændige metoder til at få et kig ind i internet forhandlerens kundetilfredshed.
3Antal dages levering er ret så vital når man behøver dine nye produkter straks, så af den grund er det relativt på sin plads at vi ser nærmere på den estimerede leveringstid ved slibesål. En lang række forhandlere på nettet byder på billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varenumre, der dog nødvendiggør at transaktionen gennemføres forud for et fast klokkeslæt.
4Det er jo særdeles hensigtsmæssigt for os alle at vurdere prisniveauet online på billige slibesål fra forskellige internet foretagender, og til tak garanterer en lang række internet handler i Danmark gratis fragt. Det kan stadigvæk blive gunstigt at sammenligne et par forskellige online webshops efter billige priser inden du gennemfører din handel, således at man er garanteret at antage den mindst kostelige pris.
5En række e-forretninger foreslår nu om dage en række forskellige billige leveringsformer til slibesål. Den mest anvendte er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din bestilling den dag der passer dig. Den er jo meget gnidningsløs, samt oftest også den billigste leveringstype.
6Den prisbilligste leveringsmåde er uden tvivl at du selv henter ordren, som jo er betinget af at du opholder dig i nærheden af internet forhandlerens hjemsted. Den type af levering kan vise sig at være meget vital hvis du skal bruge slibesål med det samme. Alternativt så garanterer en række online selskaber fragt uden betaling, men i mange tilfælde er det forudsat at du handler for en fastsat sum.
7Generelt går vi ind for at kontrollere om netbutikken er e-mærket, grundet at det almindeligvis er en forsikring om at e-handlen respekterer de danske love, foruden at e-forretningen undertiden revideres af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende regulativer. Forinden folk køber billige slibesål hos en forretning på nettet kunne man faktisk studere netshoppens forretningsvilkår.
8Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er en del af en orden, der redder kunden imod snydagtige internet virksomheder. Som alternativ bør du bruge en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at dække pengene over en længere periode.
9En række online butikker garanterer fri fragt på slibesål, men ofte forudsætter det at man indkøber for et fastslået beløb. Desuden kan man tage den mindst kostelige metode til levering, der oftest er at få dem til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtformen viser sig i mange tilfælde endda særdeles problemfri. Den mest prisbevidste løsning vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.