Byggevarepriser.dk

Slibemus

Slibemus 220 watt
369 kr.
Se produkt
Akku Slibemus 18V LI-ION SOLO
365 kr.
Se produkt
Akku-slibemus 18 V Li-ion Solo - TE-OS 18/1
249 kr.
Se produkt
Slibemus 20 Volt + 10 stk. papir - SOLO
383 kr.
Se produkt
Slibemus 105 watt
174 kr.
Se produkt
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk.
571 kr.
Se produkt
Slibemus 140 watt
186 kr.
Se produkt
Black&decker Slibemus 550w
300 kr.
Se produkt
Black&decker Akku Slibemus 18v Bdcds18n-xj (uden Batteri Og Lader)
500 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du tjekke butikkens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt varesortiment, hvorimod nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal vide hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover blot slibemus.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en verden af spørgsmål. På grund af det bør du købe fra en netbutik, som giver råd og vejledning til valg af slibemus.
Du vil finde variationer i priserne på billige slibemus fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, imens nogle giver faglig rådgivning. Du må bestemme hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte firmaer, hvilket medvirker til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggemarkeder sælger produkter fra forskellige producenter, og som følge af dette kan du købe fra et bredt udvalg af slibemus online.
De kendte byggecentre har butikker i store dele af landet, og derved har folk tilbuddet om at bestille online og hente varerne på egen hånd. Derigennem er det muligt at undgå fragten, og sågar have varerne på kortere tid.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig vil du opleve mere kompetent assistance fra nogle som er eksperter i netop slibemus.
Alverdens nichefokuserede netbutikker producerer selv de produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online vil du få en bedre pris.
Mange niche netbutikker er opstartsfirmaer, der oftest er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber slibemus online på deres side.
De største byggecentre i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

slibemus jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

slibemus silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

slibemus harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

slibemus bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Inden du optager byggeriet kan det være ret essentielt at have styr på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der være diverse regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Forberedelse vil være vejen til at komme i mål med projektet. Du bør overveje at sammensætte en effektiv agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, og en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder din dagsorden.
3Du finder en overflod af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube er formidler af rigelig anvendelig oplysning, i særlig grad hvis man kigger på engelsk.
4Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed ift. omfangsrige projekter. Krævende opgaver behøver flere mennesker. Samtidig må det være hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
5Du kan indhente økonomisk støtte til renoveringer. Det kan man få når renoveringen gør en forskel for miljøet. Det kræver dermed at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
6Du skal nødig se bort fra din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse som fx arbejdshjelm der skåner dig mod eventuelle uheld. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
7Du skal på ingen måde undvære værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig uundværligt at du har det ved hånden når du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at indregne disse udgifter i dit budget.
8Ved udendørs opgaver kan vejret få en essentiel rolle. Af den grund må du løbende lægge mærke til vejrvarslen i dagene op til arbejdets start, så det ikke ganske ubelejeligt begynder at piske ned når du netop er ved at færdiggøre det store projekt.
9Ofte vil det være betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være forstandigt at gennemgå hver enkelt omkostning, og bagefter søge sig frem til omkostningen ved dem slavisk.
10Der præsenterer sig næsten altid overraskende vanskeligheder i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og ergo viser det sig meningsfuldt at der afsættes rimelig plads i agendaen, med det formål at man føler sig sikker på at nå det inden ens deadline.
11Det bør overvejes om du selv vil klare det hele, eller du med fordel kan investere i hjælp fra en ekspert til noget af det. Når du søger hjælp fra en professionel anbefales det at tage imod forslag fra diverse virksomheder.
12Måske kan det blive essentielt at have de relevante materialer disponible forinden du iværksætter dit byggeprojekt. Du kan forfatte en punktforms oversigt hvoraf der fremgår hver eneste ting du skal bruge, og som det næste gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
De mest folkekære byggecentre
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er absolut overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er hamrende overlegent. Karakteren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er yderst imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

En stor portion internet forretninger frembyder nu om dage diverse forskellige billige leveringsmåder til slibemus. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, som gør at du kan hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Fragtmuligheden er jo i høj grad gnidningsløs, samt typisk tilmed den mest prisbevidste fragtmulighed.

Du burde derudover påtænke at vælge levering til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Denne viser sig gennemsnitligt en tand mindre billig, men ydermere ret så overkommelig for slibemus online. Den mest letkøbte leveringsmanér er uden tvivl selv at hente pakken, som dog er betinget af at du bor i nærheden af e-firmaets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på slibemus er jo ret så udslagsgivende ifald du har behov for varerne omgående, så i det øjemed er det i sandhed essentielt at man checker den estimerede leveringsdato på slibemus. De fleste byggecentre – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – byder på billig 1 dags fragt på en masse varenumre online, men som trods alt antager at transaktionen gennemføres forinden et konkret tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få produktet ekspederet før logistikpersonalet holder fyraften.

En række e-forhandlere præsterer fri fragt på slibemus online, men ofte kræver det at der shoppes for et præcist beløb. Ellers skulle man vælge den prisbilligste form for levering, der i mange tilfælde vil være at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted.

Størstedelen af webbutikker yder afhentning hvor man køber billig slibemus hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Silvan. De frembyder blandt andet click-and-collect på slibemus i følgende områder:

Frederiksværk, Dragør, Ikast, Lyngby, Birkerød, Kalundborg, Virum, Slagelse, Silkeborg, Middelfart, Holbæk, Gladsaxe, Struer, Helsingør, Gentofte, Ballerup, Lillerød, Aalborg, Hedensted, Vallensbæk, Nærum, Nyborg, Nykøbing Falster, Holstebro, Frederiksberg, Frederikssund, Nørresundby, Rødovre, Tårnby, Køge, Hedehusene, Næstved, Vejle, Aarhus, Charlottenlund, Odense, Haslev, Herlev, Brønderslev, Hvidovre, Grenaa, Albertslund, Solrød Strand, Aabenraa, Lystrup, Valby, Randers, Stenløse, Tilst, Søborg, Horsens, Haderslev, Kokkedal, Risskov, Esbjerg, Vordingborg, Brønshøj, Brabrand, Viborg, Svendborg, Glostrup, Højbjerg, Ringsted, Brøndby, Åbyhøj, Herning, Skive, Greve, Værløse, Jyllinge, Ishøj, Hjørring, Korsør, Roskilde, Varde, Fredericia, Skanderborg, Rønne, Allerød, Odder, Hørsholm, Taastrup, Thisted, Nakskov, Vanløse, Sønderborg, Kolding, Ølstykke, Hobro, Farum, Frederikshavn, Rudersdal, København, og Hillerød, .

Click-and-collect ift. slibemus er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm).

Ses der på data fremstår det tydeligt, at internet shoppere tit leder efter for eksempel slibemus priser og billig slibemus. Man ser desuden typisk online shoppere lede efter for eksempel køb slibemus, slibemus online og slibemus tilbud, plus de store byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark og Jem og Fix.

Rabat på slibemus

Det er efterhånden meget ligetil for folk at analysere tilbud på billige slibemus online fra diverse internet forretninger, og på grund af dette har utallige internet butikker været tvunget til at formindske udsalgspriserne på slibemus kolossalt, og endda love levering uden omkostninger.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig lønnende at prøve en række netshops efter tilbud og udsalg på slibemus online inden du bestiller, sådan at man er velinformeret til at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Du må blot være så påpasselig, at såfremt en netshop tilbyder billige slibemus online til en pris der kan virke ekstraordinært gunstig, kan det i nogle tilfælde være en indikator for en falsk online virksomhed. Kortbetalinger er imidlertid omfavnet af en foranstaltning, der værner folk overfor uoprigtige online butikker.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du drage nytte af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afbetale regningen på slibemus over tid. Dette foreslåes ofte hos nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Ved kig i søgedata fremstår det markant, at internetbrugere tit søger efter for eksempel slibemus online og slibemus tilbud. Derudover oplever man tit internet shoppere søge efter for eksempel slibemus priser, køb slibemus og billig slibemus.

Undersøg tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot giver dig adskillige sikre chancer for at kortlægge diverse forhenværende kunders opfattelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du iagttager online webshoppens ratings inden du shopper billige slibemus online.

Facebook frembringer på samme måde adskillige anstændige genveje til at få et kig ind i online webshoppens pålidelighed. Derudover ses faktisk e-shops hvor kunder kan nedfælde en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ydermere kan bruges til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forinden nogen handler billige slibemus online på en e-forretning kunne man for at være sikker løbe igennem netbutikkens forretningsaftale, men det er undertiden en omfattende opgave, særligt hos de gængse byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

En nemmere løsning kunne måske være at granske om internet virksomheden er e-mærke godkendt, grundet at det bør være en indikation om at e-forhandleren opretholder den officielle danske lovgivning, udover at online virksomheden regelmæssigt efterses af fagmænd som kender vedtægterne på området.

Desuden får du genvej til en hjælpende hånd, ifald du møder vanskeligheder ved din handel med slibemus. Ligeså er det prisværdigt at du er på vagt for de mest aktuelle reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af slibemus online, eksempelvis den byttepolitik online forhandleren har.

I den sammenhæng er det ligeledes vigtigt, at man permanent opbevarer sin e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne dokumentere købet af slibemus, hvad end man har handlet ved Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 eller Silvan.

Ole Madsen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Jesper Kristensen gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Jette Larsen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Lene gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 tips til din online shopping
1Trustpilot frembringer en del fremragende løsninger til at eksaminere en stor portion tidligere brugeres vurderinger og derved går vi ind for, at du kigger på e-handlens kritik før du handler billige slibemus online. Facebook tilbyder tillige ret så anstændige løsninger til at få indblik i e-shoppens kundefokus.
2Enkelte forretninger på nettet lover gratis fragt på slibemus, men i mange tilfælde er det så præmissen at man aftager for et præcist beløb. Derudover må du udvælge den mest letkøbte mulighed for levering, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted. Fragtformen viser sig af og til også yderst praktisk. Den mest billige leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
3Den mest letkøbte leveringsløsning er unægtelig at du selv henter produkterne, men det forudsætter at du bor lige ved online shoppens adresse. Den leveringsmetode er naturligvis særdeles central ifald man har brug for slibemus med det samme. Alternativt så lover en række forhandlere på nettet portofri levering, men ofte kun såfremt der aftages for et fastsat beløb.
4Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være usædvanlig vigtig ifald vi står og skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og med det formål er det skam afgørende at vi besigtiger den forventede leveringstid ved slibemus. En stor portion forretninger på nettet garanterer billig 1 dags levering på de fleste varer, som alligevel er påkrævet at du bestiller forinden et bestemt tidspunkt.
5Generelt tilråder vi at se nærmere på hvorvidt online butikken er e-mærke godkendt, fordi det typisk er en indikator for at e-shoppen adlyder de opstillede regler, udover at webshoppen regelmæssigt undersøges af jurister der forstår reglementet på området. Inden nogen bestiller billige slibemus i en e-forretning bør man helt sikkert studere netbutikkens handelsaftale.
6Forinden nogen handler billige slibemus på en internet shop kan de reelt kigge på forhandlerens handelsvilkår, dog er det for det meste et omfattende projekt. I øvrigt er det prisværdigt at køberen er vaks omkring de fundamentale reglementer der har indflydelse på bestillingen af billige slibemus online, til eksempel hvilken ombytningsret online firmaet garanterer.
7Det er virkelig let gængeligt for os alle at prissammenligne online på billige slibemus i blandt forskellige outlets på nettet, og til tak yder en lang række internet selskaber i Danmark gratis fragt. Men det kan immervæk blive lønnende at eftergå forskellige internet webshops efter rabat og tilbud forinden du bestiller, sådan at du er skudsikker på at få den billigste pris.
8De fleste internet butikker frembyder nu om stunder en række forskellige billige leveringsmetoder til slibemus. Førstevalget hos mange er lige nu udleveringssteder, så du nemt selv kan hente bestillingen når der er mulighed for det. Leveringstypen er nemlig i høj grad problemfri, og desuden også den mest prisbevidste fragtmetode.
9Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er indbefattet af en regel, hvilket bistår dig som køber overfor bedrageriske internet shops. Alternativt kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at betale omkostningerne over en længere periode.