Byggevarepriser.dk

Slibemateriale

Festool slibemateriale Vlies STF D125 green/10 496510
220 kr.
Se produkt
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P240 115x25M
595 kr.
Se produkt
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P600 115x25M
595 kr.
Se produkt
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P320 115x25M
595 kr.
Se produkt
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P800 115x25M
595 kr.
Se produkt
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P500 115x25M
595 kr.
Se produkt
Festool slibemateriale Vlies STF D150/0 green/10 496508
270 kr.
Se produkt
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P120 115x25M
595 kr.
Se produkt
Festool Slibemateriale Vlies 115x152 MD 100 VL/25
265 kr.
Se produkt
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P400 115x25M
595 kr.
Se produkt
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P180 115x25M
595 kr.
Se produkt
Festool Slibemateriale Vlies STF 80x130/0 S800 VL/5
70 kr.
Se produkt
Festool slibemateriale Vlies STF D125 White/10 496511
220 kr.
Se produkt
Festool Slibemateriale på rulle GRANAT SOFT P150 115x25M
595 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Du bør derfor kende forretningens betingelser.
For mange er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at handle hos en netbutik, hvor du kan få gode råd til valg af slibemateriale.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan afveje om det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover blot slibemateriale.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt muligt hos de gængse byggemarkeder.
Der vil være forskel på priserne på billige slibemateriale fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har gode priser, imens øvrige har fokus på faglig sparring. Du skal vide hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte firmaer, som kan bidrage til ubekymrethed til dig der shopper online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og pga. det har folk mulighed for at købe online og fragte materialerne på egen hånd. Hermed har man mulighed for at blive fri for fragten, og tilmed hente produkterne nu og her.
De udbredte byggemarkeder sælger varer fra alverdens producenter, og af den grund kan du vælge fra et stort sortiment af slibemateriale online.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker producerer selv varerne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du en billigere pris.
Mange nichefokuserede netbutikker er små familiefirmaer, som tit drives i Danmark, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte ved at bestille slibemateriale online på deres hjemmeside.
Størsteparten af små butikker har en stor passion for det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det får du formentlig super erfaren assistance fra personale som er eksperter i lige præcis slibemateriale.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

slibemateriale silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

slibemateriale harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

slibemateriale jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

slibemateriale bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du bør aldrig nogensinde negligere dit eget helbred, så glem ej beskyttelse som fx hoved- og fodbeklædning som beskyttelse imod mulige ulykker. Det er afgørende at have styr på sikkerheden i arbejdet, især ifald du ikke får professionel hjælp.
2Godt forarbejde vil altid være nøglen til succes med dit arbejde. Du er nødt til at sammensætte en effektiv dagsorden, der beskriver hvilke gøremål der laves hvornår, samt derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du nedskriver arbejdsplanen.
3Der præsenterer sig typisk pludselige hovedpiner ved omfangsrige projekter, og følgelig vil det være meningsfuldt at man afsætter god plads i køreplanen, som gør at man kan være afslappet omkring at komme i mål.
4Du må for alt i verden ikke gå ned på udstyr. I mange tilfælde vil det være afgørende at du har det klar forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at indregne de tilhørende udgifter i byggeriets budget.
5Der ligger mange hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube tilbyder rigelig almennyttig info, specielt når du leder på engelsk.
6Ofte vil det være fornuftigt at udfærdige et budget for ombygningen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive en fordel at nedfærdige alle udgiftsposter, og efterfølgende undersøge eventuelle tilbud på hver enkelt.
7Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en afgørende rolle. Af den grund må du løbende tage et kig på vejrmeldingerne i perioden for byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger netop som du står midt i dit svære projekt.
8Det er fundamentalt at have de relevante byggematerialer disponible i god tid før du tager fat på håndværket. Du kan sammenfatte en hurtig liste som indeholder de materialer som er nødvendige, og derefter granske hvert enkelt punkt, med det formål at du er overbevist om at du har det hele.
9Du bør reflektere over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du bør tilkøbe professionel assistance til dele af det. Hvis du henter assistance fra en fagperson kan det være fornuftigt at indhente tilbud fra en håndfuld entreprenører.
10I god tid inden at du opstarter byggeprocessen kan det blive ubeskriveligt fornuftigt at sikre sig, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
11Det er muligt at hente offentlig støtte til renoveringer. Det får man ifald byggeprojektet er miljøvenligt. Støtten er altså betinget af at ombygningen gør en positiv forskel for planeten.
12Det kan være nyttigt at få assistance til byggeprojektet, specielt i tilfælde af vigtige byggeprocesser. Enkelte ting bør udføres af mere end en person. Endvidere vil det vise sig bedre og sjovere at dele arbejdet med nogen.
De bedst vurderede byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som altså er rigtig betryggende. Scoren er baseret på 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er yderst godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som jo er temmelig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

Flere online webshops frembyder i øjeblikket diverse billige former for levering til slibemateriale. Det mest populære er p.t. pakkeshops, hvor du selv kan hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er altså temmelig ukompliceret, samt tit derudover den mest prisbevidste leveringsmanér.

Du burde lige så vel overveje at få produkterne sendt hjem til din privatadresse eller til adressen på dit arbejde. Metoden bliver tit en lille smule mindre billig, men ligeledes yderst nem for slibemateriale online. Den billigste slags levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, hvilket kræver at du er nærved e-shoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på slibemateriale kan vise sig at være ultra essentiel forudsat man behøver din pakke øjeblikkeligt, så i det øjemed er det sandelig meningsfuldt at vi tjekker leveringstidspunktet på slibemateriale. En hel del online selskaber – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – garanterer billig 1 hverdags levering på masser af varer online, men vær opmærksom på at det antager at bestillingen indsendes inden et aftalt klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer distribueret forinden personalet holder fyraften.

Visse internet firmaer yder gebyrfri levering på slibemateriale online, men undertiden under forudsætning af at du indkøber for en præcis sum. I øvrigt kunne du snuppe den mest letkøbte leveringsversion, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted.

En række byggecentre yder afhentning hvor man handler billig slibemateriale online og afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og 10-4. Byggekæderne foreslår fx afhentning af slibemateriale i disse områder:

Thisted, Højbjerg, Lyngby, Frederikshavn, Valby, Hørsholm, Frederiksberg, Hillerød, Randers, Rudersdal, Birkerød, Albertslund, Hedensted, Kolding, Brønshøj, Middelfart, Herning, Søborg, Skive, Værløse, Jyllinge, Ishøj, Vanløse, Svendborg, Holstebro, Holbæk, Ringsted, Frederikssund, Silkeborg, Nakskov, Brønderslev, Sønderborg, Glostrup, Rønne, Kokkedal, Tårnby, Vordingborg, Slagelse, Brøndby, Haslev, Hvidovre, København, Hobro, Køge, Aabenraa, Nyborg, Skanderborg, Åbyhøj, Tilst, Lillerød, Esbjerg, Kalundborg, Stenløse, Struer, Charlottenlund, Varde, Rødovre, Virum, Vejle, Nærum, Fredericia, Haderslev, Hjørring, Gladsaxe, Aalborg, Frederiksværk, Taastrup, Odder, Roskilde, Odense, Hedehusene, Ølstykke, Allerød, Nykøbing Falster, Lystrup, Risskov, Horsens, Ballerup, Gentofte, Nørresundby, Herlev, Vallensbæk, Næstved, Brabrand, Greve, Aarhus, Ikast, Farum, Grenaa, Korsør, Dragør, Helsingør, Viborg, og Solrød Strand, .

Klik-og-hent for slibemateriale er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Sjælland (Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland).

Når vi ser på søgedata er det tydeligt, at folk ofte leder efter fx billig slibemateriale og slibemateriale tilbud. Vi ser derudover mange gange netshoppere kigge efter eksempelvis slibemateriale priser, køb slibemateriale samt slibemateriale online, plus de store byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Gode priser på slibemateriale

Det er rigtig hensigtsmæssigt for os alle at finde frem til de bedste priser på billige slibemateriale online fra forskellige e-handler, og til tak har flertallet af e-firmaer fundet det nødvendigt at nedbringe prisniveauet på slibemateriale drastisk, og endda sikre billig levering.

Derfor kan det stadigvæk være rentabelt at tjekke nogle forskellige internet butikker efter billige priser på slibemateriale online forinden du placerer ordren, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den skarpeste pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Man skal dog være obs på, at ifald en e-butik reklamerer billige slibemateriale online på tilbud til en tilbudspris der virker umådelig overkommelig, så burde det i nogle tilfælde være en varsel om en uærlig netbutik. Køb med kort er på den anden side omsluttet af en bestemmelse, der hjælper en imod uærlige internet outlets.

Generelt tilråder vi handler med kort eller MobilePay. Alternativt kan du overveje et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du tilstræber at betale pengene til slibemateriale i flere bidder. Det fås ofte hos nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Når vi ser på tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere som regel søger efter blandt andet køb slibemateriale og slibemateriale priser. Vi ser desuden ofte mennesker efterspørge for eksempel slibemateriale tilbud, slibemateriale online og billig slibemateriale.

Undersøg folks anmeldelser

Trustpilot resulterer i egentlig relevante løsninger til at gennemrode en hel del eksisterende køberes meninger og derved er det godt, at du analyserer e-forhandlerens omtaler forinden du handler billige slibemateriale online.

Facebook bringer dig ydermere evigt fine muligheder for at få et kig ind i internet butikkens troværdighed. I øvrigt møder vi faktisk online forretninger som tilbyder folk at forfatte en kritik af deres køb, hvilket ydermere bør drages fordel af til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Før folk bestiller billige slibemateriale online hos en internet handler behøver de faktisk tage stilling til shoppens betingelser, det er dog almindeligvis ikke specielt ophidsende, specielt ved de velkendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

En anden løsning kan derfor være at bemærke hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, som burde være et sympol på at online shoppen tilslutter sig de danske retningslinjer, foruden at online butikken tit gennemses af fagmænd som har ekspertise inden for reglerne på området.

Det giver dig chance for assistance, ifald du skulle få problemstillinger ved dit køb af slibemateriale. Dertil kan det anbefales at køber er på vagt for de mest aktuelle bestemmelser gældende for bestillingen af slibemateriale online, som eksempelvis den ombytningsret webshoppen garanterer.

Derfor er det i øvrigt essesentielt, at man altid sikrer sin kvittering, således man altid vil kunne dokumentere bestillingen af slibemateriale, hvad end man køber fra Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma eller 10-4.

Jette Andersen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Charlotte Hansen gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Erik gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Inger A gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

9 tips til indkøb via nettet
1Den billigste leveringsmodel vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som dog beroer på at du er med kort afstand til internet forretningens adresse. Den fragttype er særligt bestemmende når du behøver slibemateriale nu og her. Alternativt så garanterer nogle enkelte online forhandlere levering uden betaling, men for det meste er det kun gældende hvis du aftager for en fastsat sum.
2Trustpilot giver dig en række hæderlige muligheder for at kontrollere ganske mange tidligere konsumenters anmeldelser og derved er det godt, at du tjekker webshoppens vurderinger forud for at du shopper billige slibemateriale online. Facebook byder på lige så vel uden sammenligning nyttige genveje til at få kendskab til online firmaets pålidelighed.
3Størstedelen af online webshops frembyder efterhånden et hav af forskellige billige metoder til levering til slibemateriale. En yndling er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, så du selv har mulighed for at hente dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er altså ultra let, og ofte også den billigste slags levering.
4Vi foreslår generelt at se nærmere på hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, som bør være en forsikring om at internet virksomheden opfylder de gældende danske regler, og at netbutikken løbende ses til af sagkyndige der har indsigt i de gældende bestemmelser. Inden nogen handler billige slibemateriale hos en forhandler på nettet burde man faktisk gennemlæse deres regler.
5Visse internet forretninger lover levering uden gebyr på slibemateriale, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man bestiller for en konkret pris. I øvrigt må man udvælge den billigste fragtmulighed, hvilket gerne vil være at få leveret bestillingen til et udleveringssted. Leveringstypen bliver gennemsnitligt endda meget fleksibel. Den mest letkøbte leveringsform er unægtelig at du selv henter varerne.
6Forud for at nogen shopper billige slibemateriale hos en e-shop burde de ideelt set gennemløbe deres handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde et tidskrævende arbejde. I øvrigt er det godt at køberen er vaks omkring de mest basale vilkår der spiller ind i forbindelse med shopping af billige slibemateriale online, for eksempel den returrettighed online forretningen lover.
7Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omfattet af en retningslinje, som passer på os imod svindlende webbutikker. Som alternativ bør du benytte en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afdrage beløbet af flere omgange.
8Leveringstidspunktet er meget vigtig i tilfælde af at man skal bruge din pakke omgående, så af den grund er det faktisk fornuftigt at du efterser det forventede leveringstidspunkt for slibemateriale. En del online shops reklamerer med billig levering på næste hverdag på adskillige varenumre, som forudsætter at ordren gennemføres forud for et aftalt klokkeslæt.
9Det er efterhånden rigtig uproblematisk for enhver at sammenholde priser online på billige slibemateriale hos forskellige online outlets, og med det motiv tilbyder masser af e-handler gebyrfri levering. Det kan dog trods alt blive udbytterigt at granske nogle internet handler efter tilbud og rabat før du bestiller, så du er garanteret at antage den laveste pris.