Byggevarepriser.dk

Slibeklods

Festool håndslibeklods HSK-SFT-46x178
95 kr.
Se produkt
Festool slibeklods HSK-A-Set med udsugning
3.140 kr.
Se produkt
Festool slibeklods Granat 6 stk. 201080-201083
40 kr.
Se produkt
Festool slibeklods HSK-A 80x130 med udsugning
485 kr.
Se produkt
Festool slibeklods HSK 80x133 H 495967
185 kr.
Se produkt
Festool slibeklods HSK-A 80x200 med udsugning
725 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne købe fra en netbutik, som kan give rådgivning og sparring omkring slibeklods.
Det er helt klart super vigtigt at vide, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige slibeklods fra webshop til webshop. Enkelte har billige priser, imens øvrige satser på faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du vil prioritere.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre materialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ i de store byggecentre.
Nogle byggekæder præsterer et stort udvalg af produkter, og nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du bør vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, udover blot slibeklods.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor kende webshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder findes mange steder i landet, og takket være dette har kunderne mulighed for at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Hermed har man valget om at spare fragtgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne lige nu.
De gængse byggekæder samler varer fra talrige producenter, og hermed kan du købe fra et bredt sortiment af slibeklods online.
De store byggekæder er etablerede og kendte butikker, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når du skal handle online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på nettet er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved kan du opleve ekstra brugbar rådgivning fra folk med ekspertviden i netop slibeklods.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, som tit er danske, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du handler slibeklods online på deres hjemmeside.
Majoriteten af specialiserede webshops er producenter af varerne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få en bedre pris.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

slibeklods jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

slibeklods harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

slibeklods bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

slibeklods silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Man vil under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig meningsfuldt at du har grejet klar til brug forinden du starter byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at medregne de tilhørende udgifter i budgettet for byggeriet.
2Der ligger en hel del hjælpeartikler og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Især YouTube giver dig adgang til en masse almennyttig oplysning, især når du skriver søgeordene på engelsk.
3For projekter udendørs kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Af den grund bør du løbende tage et kig på vejrforudsigelserne i den tid der er op til projektets start, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at piske ned absolut lige når du er startet på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
4Du skal aldrig nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som beskytter dig overfor eventuelle uheld. Det er af stor betydning at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke sikrer dig professionel hjælp.
5Det kan vise sig nyttigt at indhente assistance til dele af projektet, navnlig når det kommer til omfangsrige byggeprojekter. Nogle byggeprojekter kræver flere folk. Endvidere er det mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
6Ofte vil det være af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for ombygningen, så du har styr på omkostningerne. Det må være en god idé at kortlægge hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne gennemgå ens udgift ved dem alle sammen.
7Godt forarbejde vedbliver at være kilden til succes med dit byggeprojekt. Du bør overveje at have en velovervejet handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke tidspunkter, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du nedskriver køreplanen.
8Måske det burdes overvejes hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du skal hente hjælp fra en fagmand til noget af projektet. Såfremt du henter eksperthjælp kunne det være en god idé at modtage prisoverslag fra diverse entreprenører.
9Glem ikke at du kan få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det gives i tilfælde af at projektet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver altså at byggeprojektet har en positiv betydning for klimaet.
10Der præsenterer sig næsten altid uforudsete vanskeligheder når det handler om avancerede byggeprojekter, og følgelig kan det være væsentligt at der er afsat god nok plads i kalenderen, med det formål at man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
11Potentielt kan det blive meningsgivende at du har samtlige materialer til rådighed i god tid før du kaster dig over dit arbejde. Du vil med fordel kunne notere en simpel indkøbsseddel hvor der bør fremgå de materialer som er nødvendige, og bagefter granske hvert enkelt punkt, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
12I god tid inden at du påbegynder byggeriet kan det blive ret afgørende med et tilsagn om, at projektet er lovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
De højest bedømte byggemarkeder
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er enormt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket klart er fantastisk betryggende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som altså er yderst flot. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken slags levering er smartest?

Flere shops på nettet udlover heldigvis en hel del forskellige billige former for fragt til slibeklods. Førstevalget hos mange er nu til dags pakkeshoppen, hvor det er muligt at hente ordren når der er mulighed for det. Muligheden er altså ultra hensigtsmæssig, samt endda endvidere den billigste type af levering.

Du bør ligeledes overveje at vælge afsending hjem til dig eller ud på dit arbejde. Fragttypen er af og til en smule mere omkostningsfuld, men ligeledes særligt overkommelig ift. slibeklods online. Den billigste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, men det nødvendiggør at du har bopæl i kort afstand af online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på slibeklods er naturligvis særdeles afgørende forudsat vi skal bruge dine nye varer om et øjeblik, så med det formål er det fuldt ud klogt at man ser nærmere på leveringstiden ved slibeklods. Mange e-firmaer i Danmark – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – præsterer billig 1 hverdags levering på adskillige varenumre online, der dog afhænger af at du når at bestille tidligere end et angivent klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få pakken betjent før lagermedarbejderne har fyraften.

Indtil flere internet firmaer sikrer fragt uden beregning på slibeklods online, men for det meste er det så præmissen at der købes for en bestemt pris. Derudover kunne man gribe den billigste mulighed for levering, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted.

De fleste byggecentre giver click-and-collect hvor man bestiller billig slibeklods online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og XL-Byg. Byggekæderne tildeler fx afhentning af slibeklods i disse byer:

Solrød Strand, Hørsholm, Charlottenlund, Kolding, Albertslund, Køge, Haderslev, Frederiksberg, Nærum, Jyllinge, Taastrup, Ølstykke, Kokkedal, Skanderborg, Vanløse, Korsør, Odder, Ballerup, Ringsted, Frederikssund, Aarhus, Virum, Hillerød, Nykøbing Falster, Hedehusene, Struer, Nyborg, Hjørring, Lystrup, Gentofte, Nørresundby, Sønderborg, Frederiksværk, Søborg, Lillerød, Valby, Vordingborg, Randers, Allerød, Roskilde, Grenaa, Stenløse, Aalborg, Åbyhøj, Tilst, Aabenraa, Lyngby, Rudersdal, Viborg, Frederikshavn, Holstebro, Nakskov, Næstved, Herning, Herlev, Brøndby, Værløse, Ikast, Esbjerg, København, Middelfart, Skive, Svendborg, Hvidovre, Højbjerg, Brønshøj, Dragør, Risskov, Vejle, Helsingør, Holbæk, Ishøj, Haslev, Tårnby, Brønderslev, Varde, Thisted, Greve, Brabrand, Rødovre, Vallensbæk, Birkerød, Odense, Farum, Fredericia, Hobro, Rønne, Silkeborg, Kalundborg, Gladsaxe, Slagelse, Glostrup, Horsens, og Hedensted, .

Afhentning for slibeklods er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Falster, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland).

Når vi kigger i statistikkerne står det markant, at internet shoppere som regel søger efter fx billig slibeklods og slibeklods priser. Vi ser desuden jævnligt netshoppere søge for eksempel slibeklods online, køb slibeklods samt slibeklods tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Stark.

Gode priser på slibeklods

Det er efterhånden meget overkommeligt for købere at sammenholde priser på billige slibeklods online i blandt forskellige internet virksomheder, og til tak har flertallet af internet firmaer set sig nødsaget til at nedsætte salgspriserne på slibeklods eftertrykkeligt, og ovenikøbet tilbyde fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig smart at granske nogle internet forretninger efter udsalg og tilbud på slibeklods online før du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Man skal blot være obs på, at såfremt en webshop annoncerer billige slibeklods online på tilbud til en pris der er overordentlig gunstig, så burde det undertiden være en varsel om en uægte online butik. Køb med betalingskort er trods alt en del af en foranstaltning, som dækker dig som køber imod snydagtige outlets på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du agter at afbetale prisen på slibeklods over en periode. Dette foreslåes normalt ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark og Silvan.

Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere ofte søger eksempelvis slibeklods tilbud og slibeklods online. Man ser derudover typisk folk søge fx køb slibeklods, billig slibeklods samt slibeklods priser.

Tjek tidligere køberes erfaringer

Trustpilot fremskaffer uden sammenligning habile chancer for at undersøge ganske mange nuværende konsumenters meninger og derved foreslår vi, at du eksaminerer internet firmaets kritik inden du placerer din ordre på billige slibeklods online.

Facebook bringer dig lige så vel en række værdifulde chancer for at få indblik i online firmaets troværdighed. Tilmed møder vi nogle online shops i Danmark som gør det muligt at tilkendegive en omtale af virksomhedens service, som lige så vel burde benyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige slibeklods online hos en internet shop behøver de for at være på den sikre side overveje shoppens forretningsvilkår, men det er mange gange ikke super spændende, særligt med de kendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark og Davidsen.

En nemmere løsning kan være at efterse hvorvidt online forretningen er e-mærket, eftersom det længe har været en erklæring om at online virksomheden lever op til de danske regler, samt at shoppen regelmæssigt føres tilsyn med af eksperter der er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

Det giver dig lejlighed til støtte, ifald du udsættes for problemstillinger som følge af dit køb af slibeklods. Tilmed er det klogt at køberen er klar over de grundlæggende regler der kan håndhæves i forbindelse med købet af slibeklods online, som for eksempel den byttepolitik webshoppen kører med.

Derfor er det virkelig vigtigt, at man til enhver tid sikrer sin ordrekvittering, således man en anden gang vil kunne bekræfte sit køb af slibeklods, uagtet om man har købt fra Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan eller 10-4.

Thomas gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Camilla Nielsen gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Anna F gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Thomas gav 5 stjerner

Nemt køb

9 gode råd til online shopping
1Den billigste leveringsmodel er uden tvivl at du selv henter pakken, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig nær internet webshoppens tilholdssted. Den form for fragt er naturligvis særdeles afgørende forudsat man står og skal bruge slibeklods inden for kort tid. Alternativt så sikrer visse online butikker levering uden beregning, men typisk afkræver det at man handler for et konkret beløb.
2Vi anbefaler at undersøge hvorvidt e-forhandleren er godkendt af e-mærket, eftersom det længe har været et billede på at e-handlen anerkender de danske retningslinjer, udover at virksomheden af og til besigtiges af fagmænd som er indført i retningslinjerne. Før nogen handler billige slibeklods hos en online webshop kan man reelt tyde dens forretningsvilkår.
3Forud for at nogen shopper billige slibeklods hos en webshop behøver de i virkeligheden sætte sig ind i forhandlerens forretningsbetingelser, men det er gerne ikke super interessant. Ligeså foreslåes det at man er vidende om de mest centrale bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige slibeklods online, til eksempel den byttepolitik online shoppen bruger.
4Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er inkluderet i en lovbestemmelse, som værner kunden imod snydagtige online webshops. Som en anden løsning burde du drage fordel af et tilbud fra fx ViaBill, ifald du agter at betale prisen over flere uger.
5Trustpilot genererer en del solide muligheder for at inspicere en hel del andre brugeres oplevelser og derved er det klogt, at du eksaminerer netshoppens anmeldelser før du shopper billige slibeklods online. Facebook tilbyder dig på samme måde de facto fornemme muligheder for at få indblik i e-firmaets kundetilfredshed.
6Fragttiden er jo ekstremt bestemmende i tilfælde af at vi absolut skal bruge din ordre omgående, og herved er det selvsagt afgørende at vi tjekker det forventede leveringstidspunkt for slibeklods. Mange e-shops tilsiger billig levering på næste hverdag på masser af varenumre, men som imidlertid antager at bestillingen køres igennem forinden et besluttet klokkeslæt.
7Det er ekstremt uproblematisk for alle og enhver at finde de laveste priser online på billige slibeklods i blandt diverse internet firmaer i Danmark, og til gengæld præsterer en lang række online virksomheder fragtfri levering. Dog kan det til hver en tid vise sig gunstigt at se nærmere på et par netbutikker efter tilbud og rabat inden du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris.
8En række e-forretninger i Danmark byder på fragt uden betaling på slibeklods, men ofte kræves det at der bestilles for en præcis sum. I øvrigt burde du tage den mest prisbevidste mulighed for levering, der mange gange vil være at få bragt produkterne til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver gennemsnitligt tillige meget simpel. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
9En masse internet firmaer frembyder nu til dags diverse forskellige billige fragtløsninger til slibeklods. En af dem der er mest populær er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter de bestilte produkter præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er jo ret så uproblematisk, samt ofte tilmed den prisbilligste leveringsmanér.