Byggevarepriser.dk

Slibeark

Festool Slibeark 230x280 P80 GR/10
85 kr.
Se produkt
Festool Slibeark 230x280 P100 GR/10
80 kr.
Se produkt
Festool Slibeark 230x280 P150 GR/10
80 kr.
Se produkt
Festool Slibeark 230x280 P180 GR/10
80 kr.
Se produkt
Festool Slibeark 230x280 P240 GR/10
80 kr.
Se produkt
Festool Slibeark 230x280 P400 GR/10
80 kr.
Se produkt
Festool slibeark 230x280 Granat P100
240 kr.
Se produkt
Festool Slibeark 230x280 P40 GR/10
105 kr.
Se produkt
Festool Slibeark 230x280 P220 GR/10
80 kr.
Se produkt
Festool Slibeark 230x280 P320 GR/10
80 kr.
Se produkt
Festool Slibeark 230x280 P60 GR/10
90 kr.
Se produkt
Festool Slibeark 230x280 P120 GR/10
80 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor undersøge byggeshoppens regler.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt produktsortiment, imens andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør vurdere om det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, udover blot slibeark.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ ved de kendte byggekæder.
Det er selvfølgelig super vigtigt at undersøge, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt må du tjekke de andre.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. Dermed kan du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage sparring omkring slibeark.
Du kan finde forskelle i priserne på billige slibeark fra byggecenter til byggecenter. En del giver lave priser, og andre har fokus på en høj grad af service. Du skal bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte firmaer, som kan bidrage til øget troværdighed når man handler online. Dette kan du se som en fordel.
De gængse byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og derigennem har flertallet valget om at bestille online og hente varerne på egen hånd. Af den grund har man chancen for at spare fragtgebyret, samt endda hente varerne nu og her.
De gængse byggekæder forhandler varer fra alverdens nicheshops, og takket være dette kan du vælge fra et stort udvalg af slibeark online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse hjælper du idet du bestiller slibeark online på deres hjemmeside.
Mange specialiserede netshops har en stor passion for deres online produktudvalg, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette formår de at yde en høj grad af nyttig sparring fra mennesker med specialistviden i netop slibeark.
Diverse nichespecifikke webshops producerer selv produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online får du en lavere pris.
De største byggekæder i Danmark
slibeark jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

slibeark silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

slibeark bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

slibeark harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som skåner dig imod eventuelle skader. Det er smart at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
2Godt forarbejde vil altid være vejen til succes med byggeriet. Du kunne overveje at nedskrive en effektiv strategi, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, og derudover en kronologisk orden. Forsøg at være skarp idet du udarbejder din arbejdsplan.
3For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Således bør du med jævne mellemrum tjekke udsigten ift. vejret i de dage der er op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at regne bedst som du er startet på dit omfattende projekt.
4Før du iværksætter byggeriet kan det være ufatteligt værdifuldt at have styr på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde mange love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
5Typisk vil det være meningsfuldt at lave et regnskab for istandsættelsen, så man har styr på den økonomiske del. Det kan være rationelt at tage noter til alle omkostninger, og efterfølgende nedfælde ens købspris for dem hver især.
6Potentielt kan det blive fundamentalt at have de presserende materialer til rådighed i god tid før du kaster dig over dit arbejde. Du kan notere en enkel note som indeholder hver eneste ting der bliver brug for, og bagefter gennemløbe oversigten, med det formål at du føler dig sikker på at du har husket alt.
7Du bør vurdere om du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere burde investere i hjælp fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Ifald du ønsker eksperthjælp vil det typisk være fordelagtigt at notere tilbud fra forskellige leverandører.
8Der er vældig mange vejledninger og videoer online som kan give dig inspiration. Specielt YouTube yder assistance med vældig meget gavnlig viden, specielt ifald man kigger på engelsk.
9Du må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Det er fornuftigt at have værktøjet til disposition før du starter arbejdet. Det er desuden godt at medtage de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
10Glem ikke at du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det ydes når byggeriet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at byggeprojektet gør en positiv forskel for naturen.
11Der viser sig jævnligt overraskende problemstillinger når det kommer til omfangsrige projekter, og herved vurderes det værdifuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig ubekymret om at komme i mål.
12Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst når der er tale om større byggeprojekter. Nogle projekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Derudover må det være mere effektivt og sjovere når der er flere der bidrager.
De bedst vurderede byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som naturligvis er ret så overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er smartest?

Størstedelen af internet selskaber yder i øjeblikket flere billige fragtmetoder til slibeark. En af dem der er mest anvendt er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså ret ukompliceret, samt endda også den billigste mulighed for fragt.

Du bør ligeledes påtænke at få produkterne bragt til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads. Fragttypen bliver som regel et hak mindre billig, men derudover yderst fremkommelig ved køb af slibeark online. Den billigste leveringsudgave vil dog altid være at hente ordren selv, som jo står og falder med at du opholder dig lige ved online forhandlerens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på slibeark kan være meget vigtig når man mangler produktet om et øjeblik, og i det øjemed er det helt vigtigt at du finder det estimerede leveringstidspunkt ved slibeark. En del internet firmaer – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres produkter online, men det står og falder med at der bestilles inden et nøjagtigt tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få pakken fikset forinden pakkepersonalet tager hjem.

Enkelte byggemarkeder præsterer portofri fragt på slibeark online, men ofte påkræves det at man indkøber for en fastsat pris. Som alternativ skulle man udvælge den billigste slags levering, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop.

Masser af netshops frembyder afhentning hvor man køber billig slibeark online og selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Stark. Byggemarkederne foreslår eksempelvis klik-og-hent på slibeark i disse byer:

Frederikssund, Esbjerg, Frederiksværk, Aarhus, Herning, Vejle, Hørsholm, Struer, Tilst, Nørresundby, Haslev, Silkeborg, Hedensted, Aalborg, Allerød, Horsens, Viborg, Glostrup, Farum, Næstved, Nyborg, Hillerød, Rønne, Kolding, Brabrand, Vallensbæk, Stenløse, Nærum, Odense, Tårnby, Lillerød, Helsingør, Rødovre, Værløse, Herlev, Virum, Hvidovre, Haderslev, Skanderborg, Jyllinge, Slagelse, Kalundborg, Gentofte, Brønshøj, Risskov, Birkerød, Skive, Ringsted, Holstebro, Frederiksberg, Lystrup, Hobro, Svendborg, Søborg, Sønderborg, Aabenraa, Ølstykke, Valby, Lyngby, Varde, Nakskov, Fredericia, Grenaa, Ikast, Vanløse, Charlottenlund, Åbyhøj, Rudersdal, Ballerup, Frederikshavn, Solrød Strand, Thisted, Højbjerg, Holbæk, Hjørring, Dragør, Ishøj, Odder, Taastrup, Nykøbing Falster, København, Greve, Vordingborg, Kokkedal, Korsør, Gladsaxe, Randers, Albertslund, Hedehusene, Middelfart, Roskilde, Brøndby, Køge, og Brønderslev, .

Click-and-collect ift. slibeark er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland).

Ved indkig i søgedata står det markant, at mennesker jævnligt søger efter eksempelvis slibeark priser og slibeark online. Foruden dette ser vi som regel netshoppere lede efter fx køb slibeark, slibeark tilbud samt billig slibeark, plus de kendte byggekæder som XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

Spar penge på slibeark

Det er efterhånden særdeles smart for almindelige mennesker at tjekke tilbud på billige slibeark online på tværs af butikker på nettet, og med det motiv har en hel del online outlets ikke kunne slippe for at mindske udsalgspriserne på slibeark markant, og ydermere frembyde billig fragt.

Til gengæld kan det trods alt være smart at studere enkelte internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud på slibeark online forinden du færdiggør din shopping, således at man er garanteret at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Bauhaus.

Du må imidlertid ikke glemme, at når en online webshop annoncerer billige slibeark online til en pris der virker ekstraordinært letkøbt, så er det for det meste være et symbol på en fup online shop. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omfattet af en forordning, der sikrer dig imod svindlende internet webshops.

Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du udnytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du agter at afdrage omkostningerne til slibeark af flere omgange. Dette fås typisk i nichefokuserede webshops, i modsætning til de kendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Når der ses på søgedata er det tydeligt, at folk mange gange leder efter bl.a. slibeark online og køb slibeark. Derudover oplever vi som regel folk efterspørge bl.a. slibeark tilbud, billig slibeark samt slibeark priser.

Se nærmere på eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot præsterer fuldt ud gode løsninger til at beskue en lang række tidligere konsumenters kritik og derfor anbefales det, at du undersøger e-butikkens ratings inden du handler billige slibeark online.

Facebook resulterer i tillige stort set nyttige muligheder for at få en idé om e-handlens troværdighed. Desuden er der faktisk online forretninger hvor folk kan sammensætte en bedømmelse af ordreforløbet, som lige så vel kan benyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Før folk handler billige slibeark online hos en e-forhandler behøver de ideelt set gennemlæse butikkens handelsvilkår, dog er det naturligvis en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de kendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Et nemmere alternativ kunne være at tjekke hvorvidt internet forretningen er verificeret af e-mærket, da det kan være en antydning af at webbutikken føjer den officielle danske lovgivning, udover at e-forhandleren en gang i mellem monitoreres af sagkyndige der kender til vilkårene på området.

Derudover tilbydes du genvej til opbakning, når du møder problemstillinger som følge af din shopping med slibeark. I øvrigt kan det være til hjælp at kunden er vaks omkring de fundamentale bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af slibeark online, for eksempel hvilken returrettighed online shoppen har.

I den sammenhæng er det samtidig vigtigt, at man stadigvæk sikrer sin ordrekvittering, således man en anden gang vil kunne bekræfte bestillingen af slibeark, ligegyldig om man har bestilt ved Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg eller Stark.

Jesper gav 5 stjerner

God til prisen

Bente Christensen gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Jørgen Poulsen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Helle gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 tips til når du køber online
1Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Handler med kort er indbefattet af et regelsæt, der sikrer køber overfor falske online outlets. Som et alternativ kan du bruge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du vil afdrage prisen af flere omgange.
2Før folk handler billige slibeark i en online shop kunne man de facto studere dens vilkår, det er dog mange gange ikke super spændende. Ligeledes tilråder vi at man er obs på de mest aktuelle vedtægter der influerer på bestillingen af billige slibeark online, fx hvilken bytteret internet shoppen tilsikrer.
3Antal dages levering er naturligvis super bestemmende når man skal bruge varerne om kort tid, og af den grund er det helt relevant at man efterser den estimerede leveringsdato ved slibeark. En del shops på nettet byder på billig 1 dags levering på adskillige varer, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at bestillingen placeres forud for et givent klokkeslæt.
4Trustpilot tilbyder flere solide løsninger til at kontrollere en række andre køberes opfattelser og af den grund anbefales det, at du kigger på netbutikkens omtaler forud for at du bestiller billige slibeark online. Facebook tilbyder endvidere egentlig fremragende metoder til at få et kig ind i internet virksomhedens kundetilfredshed.
5En række e-shops i Danmark garanterer portofri levering på slibeark, men undertiden er det under betingelse af at der aftages for en bestemt pris. Desuden må du beslutte sig for den mest prisbevidste fragtløsning, der i de fleste tilfælde vil blive at få leveret pakken til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver til tider samtidig temmelig praktisk. Den billigste fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
6Adskillige internet forhandlere yder i vore dage diverse billige metoder til levering til slibeark. Den mest almindelige er nu om stunder pakkeshoppen, fordi du dermed nemt kan hente dine varer når du har lyst. Denne er jo vældig problemfri, samt desuden endvidere den mest betalelige metode til levering.
7Den billigste løsning er dog at du selv henter produkterne, som dog stiller krav om at du er i kort afstand af internet forhandlerens adresse. Den leveringsmodel kan vise sig at være usædvanlig vigtig i tilfælde af at du absolut skal bruge slibeark straks. Alternativt så garanterer en hel del online forhandlere fragt uden beregning, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at man handler for et fastslået beløb.
8Vi anbefaler generelt at granske hvorvidt e-forretningen er e-mærke tilsluttet, grundet at det længe har været en tilkendegivelse af at online forhandleren efterlever de officielle regler, samt at butikken ofte kigges til af eksperter som kender til reglerne. Inden folk bestiller billige slibeark i en netbutik bør de i reglen tage stilling til deres handelsbetingelser.
9Det er efterhånden ekstremt fleksibelt for enhver at finde de bedste tilbud online på billige slibeark i blandt diverse netshops, og følgelig frembyder mange internet webshops billig fragt. Trods dette kan det alligevel blive lønsomt at prøve enkelte online forhandlere efter rabat og tilbud inden du placerer ordren, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den mindst kostelige pris.