Byggevarepriser.dk

Slangevogn

Gardena Slangevognssæt - 18500-20
316 kr.
Se produkt
Gardena Slangevogn Aquaroll L Easy (Sæt, 50 M Classic Slange 1/2) - 18522-20
1.196 kr.
Se produkt
Gardena Slangevogn Aquaroll S Sæt - 18502-20
476 kr.
Se produkt
Gardena Slangevogn Aquaroll M, Umonteret - 18510-20
526 kr.
Se produkt
Gardena Slangevogn Aquaroll M, Med Udstyrsholder, Sæt - 18513-20
736 kr.
Se produkt
Gardena Slangevogn Aquaroll M, Samlet Med 20 M Classic Slange 1/2 - 18512-20
726 kr.
Se produkt
Gardena Slangevogn Aquaroll M Easy, Umonteret - 18515-20
646 kr.
Se produkt
Gardena Slangevogn Aquaroll M, Umonteret - 18511-20
536 kr.
Se produkt
Gardena Slangevogn Aquaroll L Ergoplus M - 18520-20
736 kr.
Se produkt
Gardena Slangevogn Aquaroll M Easy, Samlet Med 20 M Flex Slange - 18517-20
816 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder sælger et enormt sortiment af produkter, imens andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, udover bare slangevogn.
Hvis du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Dette er især et alternativ hos de gængse byggekæder.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en lang række spørgsmål. Dermed kan du handle hos et online byggecenter, hvor du tilbydes sparring omkring slangevogn.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige slangevogn fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har lave priser, hvorimod øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du skal tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du kigge andetsteds.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man tjekke byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre findes overalt i landet, og derved har mange chancen for at handle online og transportere materialerne selv. I kraft af det kan du overveje at spare fragtomkostningen, og samtidig skaffe varerne straks.
De velkendte byggemarkeder tilbyder varer fra flere producenter, og pga. det kan du bestille fra et stort udvalg af slangevogn online.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops i små nicher har en dyb forståelse for deres varer, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved forventes det at du får mere konstruktiv rådgivning fra nogle med ekspertviden i lige præcis slangevogn.
En masse nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af de varer som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online bør du få skarpere priser.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er mindre virksomheder, som typisk drives i Danmark, gerne endda lokalt fra dit område. Dem understøtter du ved at købe slangevogn online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

slangevogn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

slangevogn harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

slangevogn silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

slangevogn jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For opgaver udenfor har vejret en vigtig rolle. Af den grund skal du hyppigt holde øje med vejrvarslen i tiden op til projektets start, så det ikke uden varsel går i gang med at piske ned i samme sekund som du er midt i dit svære byggeprojekt.
2Du finder alverdens instruktioner og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube faciliterer overvældende meget nyttig oplysning, i særlig grad såfremt du kigger på engelsk.
3Der viser sig utvivlsomt uforudsete problemstillinger i forbindelse med avancerede opgaver, og altså vil det være vigtigt at man afsætter nok tid i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at nå i mål med projektet.
4Det er en god idé at sikre sig assistance til projektet, navnlig når det kommer til vigtige byggeprojekter. Flere ombygninger kræver flere personer. Endvidere vil det være bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
5Husk at du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde af at projektet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud betinger at renoveringen har positiv indfyldelse på planeten.
6Husk at reflektere over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du skal investere i assistance fra en professionel til afslutningen af det. Når du indhenter assistance fra en fagperson kan det være optimalt at søge tilbud fra flere firmaer.
7Planlægning viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at have en strømlinet plan, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilken dag, og derudover en kronologisk rækkefølge. Vær skarp når du sammensætter din strategi.
8Du skal ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Tit kan det være fundamentalt at have det klar idet du iværksætter byggeprocessen. Glem ikke at tillægge udgifterne hertil i budgettet for byggeprojektet.
9Typisk vil det vise sig af stor betydning at nedskrive en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har styr på den økonomiske del. Det kan være behjælpeligt at beskrive hver eneste udgift, hvorefter man kunne notere eventuelle tilbud på hver enkelt.
10Du må nødig se bort fra dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedshjelm som beskyttelse mod potentielle risici. Det er fornuftigt at du husker dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke har assistance fra en professionel.
11Potentielt kan det blive at have noget at sige at du har de relevante byggematerialer handlet ind inden du igangsætter projektet. Du kunne sammensætte en simpel huskeliste hvor der bør fremgå de materialer du har brug for, og som det næste granske hver enkelt ting, således at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
12Før du igangsætter byggeprocessen kan det være usandsynligt centralt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der gælde gældende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De bedst anmeldte byggecentre
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ret så beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig overlegent. Ratingen er baseret på 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig flot. Scoren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken fragtløsning er bedst?

En hel del forretninger på nettet tilbyder heldigvis mange forskellige billige fragttyper til slangevogn. Et hit er for øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de købte varer præcis når det passer dig. Fragttypen er altså usædvanlig smart, og mange gange desuden den mest betalelige løsning til levering.

Du kunne ligeledes påtænke at bestille levering til din bolig eller til dit arbejde. Fragtløsningen er i mange tilfælde lidt mindre billig, men desuden særligt enkel med slangevogn online. Den billigste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på slangevogn er naturligvis yderst vigtig om man mangler produkterne lige om lidt, og derfor er det øjensynligt klogt at man gransker den forventede leveringsdato for slangevogn. Mange firmaer på nettet – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig 1 hverdags levering på mange af shoppens varenumre online, men som imidlertid kræver at bestillingen laves forud for et fast tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varen afsendt forinden medarbejderne får fri.

Visse internet handler tilbyder portofri levering på slangevogn online, men ofte er det kun gældende hvis du handler for et konkret beløb. Alternativt skal du snuppe den mest billige leveringsmåde, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

Mange kæder udlover klik-og-hent hvor du køber billig slangevogn derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix. Byggekæderne foreslår fx klik-og-hent på slangevogn i disse områder:

Højbjerg, Slagelse, Brønshøj, Lillerød, Hvidovre, Vordingborg, Nærum, Rudersdal, Dragør, Jyllinge, Hedehusene, Næstved, Glostrup, Stenløse, Kokkedal, Grenaa, Vejle, Brøndby, Holstebro, København, Birkerød, Kalundborg, Greve, Haderslev, Farum, Gentofte, Odense, Frederiksværk, Gladsaxe, Brønderslev, Korsør, Frederikssund, Esbjerg, Virum, Hillerød, Herlev, Frederikshavn, Roskilde, Aalborg, Ballerup, Hedensted, Varde, Søborg, Nykøbing Falster, Helsingør, Charlottenlund, Hjørring, Vallensbæk, Randers, Hobro, Svendborg, Lyngby, Taastrup, Herning, Odder, Brabrand, Lystrup, Holbæk, Thisted, Rønne, Kolding, Horsens, Køge, Allerød, Middelfart, Ringsted, Viborg, Nørresundby, Aabenraa, Hørsholm, Skanderborg, Albertslund, Nyborg, Struer, Rødovre, Ølstykke, Ikast, Skive, Vanløse, Nakskov, Risskov, Silkeborg, Tårnby, Fredericia, Åbyhøj, Solrød Strand, Sønderborg, Tilst, Frederiksberg, Værløse, Ishøj, Valby, Aarhus, og Haslev, .

Click-and-collect af slangevogn er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når man kigger i data fremstår det tydeligt, at mennesker typisk søger efter fx billig slangevogn og slangevogn priser. Derudover oplever man tit internet shoppere søge for eksempel slangevogn tilbud, køb slangevogn og slangevogn online, foruden de kendte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

Bedste tilbud på slangevogn

Det er ualmindeligt enkelt for almindelige dødelige at vurdere tilbud på billige slangevogn online hos forskellige webbutikker, og med det motiv har de fleste internet firmaer ikke kunne slippe for at mindske udsalgspriserne på slangevogn eftertrykkeligt, og endda præstere levering uden beregning.

Til gengæld kan det stadigvæk blive lønsomt at sammenholde nogle forskellige e-butikker efter tilbud på slangevogn online forinden du handler, så du er tryg ved at indhente den bedste pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

Man må alligevel være obs på, at i tilfælde af at en online butik tilbyder billige slangevogn online for en pris som er enormt billig, så burde det undertiden være et tegn på en svindel internet virksomhed. Køb med betalingskort er på den anden side omsluttet af en orden, der assisterer os overfor falske e-shops.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du bruge en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du foretrækker at afdrage prisen på slangevogn ude i fremtiden. Dette tilbydes som regel ved niche webshops, men sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Når man ser på statistikkerne bliver det markant, at internetbrugere ofte efterspørger eksempelvis billig slangevogn og slangevogn online. Vi ser derudover tit internet shoppere lede efter bl.a. slangevogn tilbud, køb slangevogn samt slangevogn priser.

Undersøg andre menneskers vurderinger

Trustpilot resulterer i aldeles belejlige genveje til at studere ret mange tidligere konsumenters opfattelser og af den grund anbefales det, at du gransker internet shoppens ratings forinden du shopper billige slangevogn online.

Facebook indebærer ydermere uden sammenligning troværdige muligheder for at få indblik i online forretningens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi mange webbutikker som gør det muligt at publicere en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tillige bør tages i brug til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Før folk køber billige slangevogn online hos en e-handler behøver de ideelt set se på netshoppens regler, men det er undertiden et tidskrævende arbejde, især med de store byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

En anden løsning er at se hvorvidt e-firmaet er e-mærket, eftersom det ofte er en indikation om at online shoppen adlyder de opstillede regler, tillige med at internet butikken regelmæssigt ses til af fagfolk der forstår de gældende regulativer.

Det er en rigtig god anledning til opbakning, ifald du udsættes for udfordringer ved din ordre på slangevogn. Foruden dette er det smart at køber er hensynstagende til de mest betydningsfulde reglementer der kan have betydning for købet af slangevogn online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet shoppen anvender.

På grund af dette er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst sikrer ens kvittering, så man en anden gang vil kunne eftervise bestillingen af slangevogn, uagtet om man har handlet fra Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark eller Bauhaus.

Anne B gav 5 stjerner

Nemt køb

Anne Kristensen gav 4 stjerner

god service

Jette M gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Louise Madsen gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

9 gode råd til køb på nettet
1Den mest betalelige leveringsudgave er dog selv at hente ordren, som desværre står og falder med at du befinder dig tæt på e-handlens adresse. Den løsning til levering er særligt central ifald du skal bruge slangevogn fluks. Alternativt så tilbyder flere e-shops i Danmark gratis fragt, men oftest er det så nødvendigt at du bestiller for en fastsat sum.
2Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af en bestemmelse, hvilket forsvarer en overfor svindlende e-forretninger. Som et alternativ kunne du anvende en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, når du ønsker at dække omkostningerne over en periode.
3Masser af shops på nettet yder til alt held en række forskellige billige former for fragt til slangevogn. Førstevalget hos mange er nu om stunder afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når der er tid til det. Løsningen er nemlig ekstremt problemfri, samt oftest ligeledes den mest betalelige leveringsmanér.
4Generelt anbefaler vi at kontrollere om internet forretningen er godkendt af e-mærket, siden det typisk er et fingerpeg om at online shoppen forsvarer de danske retningslinjer, samt at online virksomheden hyppigt revideres af jurister som har meget erfaring med de gældende regler. Forinden nogen handler billige slangevogn på en internet handler kunne man de facto skimme e-shoppens handelsbetingelser.
5Flere e-shops i Danmark tilbyder fri fragt på slangevogn, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du aftager for et præcist beløb. I øvrigt kan man foretrække den prisbilligste leveringsmanér, som i de fleste tilfælde er at få bragt dine produkter til et afhentningssted. Fragtmuligheden er af og til lige så vel super hensigtsmæssig. Den mindst kostelige mulighed for levering er utvivlsomt at du selv henter pakken.
6Trustpilot fremskaffer ret så gode muligheder for at verificere adskillige forhenværende konsumenters ratings og herved tilrådes det, at du kigger på netshoppens omtaler forinden du køber billige slangevogn online. Facebook yder endvidere tilpas passelige genveje til at få indsigt i e-forhandlerens troværdighed.
7Det har vist sig at være særligt let gængeligt for os alle at vurdere tilbud online på billige slangevogn i blandt forskellige butikker på nettet, og af den grund præsterer flertallet af internet firmaer levering uden gebyr. Det kan dog ikke desto mindre blive rentabelt at kontrollere enkelte online webshops efter tilbud og rabat før du placerer ordren, så du er usvigeligt sikker på at få den billigste pris.
8Forinden nogen handler billige slangevogn i en online forretning burde de helt sikkert se på netshoppens forretningsbetingelser, det er dog mange gange ikke særlig morsomt. Herudover kan det anbefales at kunden er på vagt for de mest vitale retningslinjer der har indvirkning på købet af billige slangevogn online, til eksempel den ombytningsrettighed internet virksomheden benytter.
9Fragttiden er selvfølgelig ret så udslagsgivende ifald man behøver pakken lige om lidt, og derfor er det bestemt klogt at du undersøger leveringstidspunktet på slangevogn. En hel del internet varehuse giver billig levering på næstkommende hverdag på masser af varenumre, men som imidlertid står og falder med at bestillingen laves forud for et fastsat tidspunkt.