Byggevarepriser.dk

Slangenippel

Cejn Slangenippel 1/2 x 3/8udvendig gevind
14 kr.
Se produkt
Cejn Slangenippel 3/8 x 3/8 udvendig gevind
14 kr.
Se produkt
Cejn Slangenippel 1/2 x 1/4 udvendig gevind
29 kr.
Se produkt
Cejn Slangenippel 1/4 x 3/8udv. gevind
29 kr.
Se produkt
Cejn Slangenippel 3/8 x 1/4 udvendig gevind
20 kr.
Se produkt
Cejn slangenippel 1/4 x 1/4 udvendig gevind
20 kr.
Se produkt
Cejn Slangenippel 3/8 x 1/2udv. gevind
15 kr.
Se produkt
Cejn Slangenippel 1/4 x 1/2udv. gevind
34 kr.
Se produkt
Cejn Slangenippel 1/2 x 1/2udv. gevind
15 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel transportere varerne selv. Dette er i høj grad muligt hos de kendte byggecentre.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør du kende forretningens regningslinjer.
Det er absolut meget vigtigt at undersøge, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt udvalg af varer, og øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare slangenippel.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige slangenippel hos de forskellige online byggekæder. Enkelte vil have de bedste priser, imens nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du skal bestemme hvad du vil prioritere.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor er det en fordel at handle hos en webshop, hvor du kan få rådgivning til valg af slangenippel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder varer fra flere specialbutikker, og pga. det kan du købe fra et stort udvalg af slangenippel online.
De kendte byggekæder finder du nær dig, og herigennem har de fleste chancen for at handle online og fragte materialerne personligt. Derved har du mulighed for at undvære fragten, samt tilmed få fat i produkterne hurtigere.
De store byggekæder er etablerede og velkendte virksomheder, som medvirker til øget sikkerhed når man skal købe online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops er små virksomheder, der oftest er danske, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem hjælper du idet du bestiller slangenippel online fra deres webshop.
Diverse nichespecifikke webshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse varer. På grund af det bør du modtage ekstra begavet assistance fra mennesker som er eksperter i lige præcis slangenippel.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de varer der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggekæder
slangenippel jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

slangenippel bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af omkring 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

slangenippel silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

slangenippel harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Planlægning bliver kilden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du skal nedskrive en gennemarbejdet plan, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke dage, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du laver din køreplan.
2Længe før du opstarter dit byggeprojekt kan det blive ekstremt essentielt at du sikrer dig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der vise sig diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Du kan hente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde hvor renoveringen er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at ombygningen har betydning for miljøet.
4Måske det viser sig meningsfuldt at have de presserende materialer disponible på forhånd inden du tager fat på arbejdet. Du vil med fordel kunne sammensætte en simpel indkøbsseddel indeholdende alt du har brug for, og så eftergå hver enkelt ting, med det formål at du er overbevist om at du har styr på det.
5Du har adgang til ekstremt mange instruktioner og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube kan hjælpe med vældig meget gavnlig viden, navnligt ifald man søger på engelsk.
6Der præsenterer sig jævnligt uventede udfordringer ved omfattende byggeprojekter, og altså vurderes det afgørende at der er afsat betragtelig tid i kalenderen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
7For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den årsag skal du hyppigt holde øje med vejrmeldingerne i perioden for projektets begyndelse, så det ikke mod forventning går i gang med at piske ned absolut lige når du arbejder hårdt på dit avancerede byggeprojekt.
8Husk at regne på hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du bør anskaffe assistance fra en fagperson til områder af byggeprocessen. Såfremt du skal have hjælp fra en fagperson kan det være en god idé at søge en pris fra diverse foretagender.
9Du skal aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej påklædning inklusiv sikkerhedshjelm som hjælp mod mulige skader. Det er af stor betydning med fokus på din sikkerhed i arbejdet, specielt hvis du ikke investerer i professionel assistance.
10Du må ikke mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig en fordel at have udstyret tilgængeligt når du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at påregne de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
11Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed når det er væsentlige byggeprocesser. Store byggerier gør krav på flere folk. I øvrigt viser det sig mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
12Det kan vise sig at være fundamentalt at udarbejde en budgetoversigt for ombygningen, så man har en økonomisk ramme. Det må være en fordel at notere alle udgiftsposter, og herefter tjekke beløbet for hver eneste af dem.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt betryggende. Scoren er baseret på 2.856 ratings, hvor hele 59 % har givet toprating, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er hamrende overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som selvsagt er fantastisk godt arbejde. Scoren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Temmelig mange online butikker tilbyder efterhånden mange forskellige billige muligheder for levering til slangenippel. Det mest populære er p.t. at afsende til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Fragtmetoden er altså rigtig let, samt tit også den prisbilligste metode til levering.

Du bør ligeledes vælge at vælge levering hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig mange gange en lille smule mere bekostelig, men ydermere ultra let gængelig for slangenippel online. Den mest letkøbte leveringsløsning kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som jo nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet shoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på slangenippel kan være temmelig central forudsat man mangler varerne med det samme, og derfor er det sandelig på sin plads at man kontrollerer tidshorisonten for levering for slangenippel. En del online shops – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig levering på næste hverdag på masser af produkter online, som dog er betinget af at ordren laves før et fastslået klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få varen på posthuset inden lagerpersonalet tager hjem.

Indtil flere e-handler i Danmark lover fri fragt på slangenippel online, men ofte forudsætter det at du handler for en konkret pris. Derudover skulle du foretrække den mest betalelige leveringsmulighed, der oftest vil være at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted.

En lang række kæder frembyder click-and-collect hvor du køber billig slangenippel online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Silvan. De yder bl.a. click-and-collect på slangenippel i følgende byer:

Frederikssund, Solrød Strand, Lyngby, Odder, Varde, Silkeborg, Frederiksberg, Middelfart, Helsingør, Ølstykke, Frederiksværk, Farum, Rødovre, Rønne, Aabenraa, Rudersdal, Brabrand, Kalundborg, Lillerød, Holbæk, Nørresundby, Hillerød, Brøndby, Gladsaxe, Thisted, Skive, Hedensted, Åbyhøj, Lystrup, Nyborg, Nakskov, Viborg, Taastrup, Tilst, Ikast, Ringsted, Birkerød, Albertslund, Hørsholm, Grenaa, Allerød, Frederikshavn, Risskov, Haslev, Ballerup, Nykøbing Falster, Odense, Værløse, Struer, Stenløse, Kolding, Hjørring, Hvidovre, Vallensbæk, Holstebro, København, Vanløse, Gentofte, Tårnby, Roskilde, Vordingborg, Jyllinge, Sønderborg, Søborg, Slagelse, Randers, Dragør, Fredericia, Haderslev, Glostrup, Skanderborg, Greve, Herlev, Køge, Hobro, Valby, Aarhus, Charlottenlund, Næstved, Hedehusene, Højbjerg, Vejle, Nærum, Esbjerg, Korsør, Horsens, Svendborg, Ishøj, Herning, Aalborg, Brønshøj, Brønderslev, Virum, og Kokkedal, .

Klik-og-hent af slangenippel er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland), Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere tit leder efter bl.a. slangenippel online og billig slangenippel. Man ser derudover som regel internet shoppere søge bl.a. slangenippel tilbud, slangenippel priser og køb slangenippel, plus de store byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan og Davidsen.

Gode priser på slangenippel

Det har vist sig at være usædvanlig problemfrit for almindelige mennesker at analysere priser på billige slangenippel online fra diverse internet butikker i Danmark, og med det motiv har adskillige online outlets været presset til at at nedsætte salgspriserne på slangenippel voldsomt, og derudover sikre portofri fragt.

Til gengæld kan det trods alt vise sig tiden værd at kigge forbi nogle få e-shops efter billige priser på slangenippel online forinden du færdiggør din shopping, så man er garanteret at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Man skal alligevel være obs på, at ifald en netshop afsætter billige slangenippel online til salg for en pris der kan ses som grænseløst overkommelig, kan det tit være et karakteristika der viser en falsk online virksomhed. Kortkøb er på den anden side omsluttet af en bestemmelse, som begunstiger køber overfor falske online shops.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du benytte en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du foretrækker at finansiere beløbet til slangenippel over en længere periode. Det tilbydes som regel hos online nichebutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som for eksempel 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

Ses der på tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange kigger efter eksempelvis slangenippel online og slangenippel tilbud. Foruden dette ser man tit mennesker søge efter fx slangenippel priser, køb slangenippel og billig slangenippel.

Udforsk nuværende kunders meninger

Trustpilot forærer dig nogenlunde troværdige muligheder for at blive klogere på flere nuværende konsumenters kritik og herved tilråder vi, at du verificerer online webshoppens kritik før du shopper billige slangenippel online.

Facebook giver dig også ultra fantastiske genveje til at få en idé om internet selskabets kundetilfredshed. Her ses faktisk internet forretninger hvor kunder kan formulere en vurdering af købsoplevelsen, som desuden burde drages fordel af til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forinden folk shopper billige slangenippel online hos en webshop kan de altid tage stilling til forhandlerens forretningsvilkår, det er dog uden tvivl ikke super spændende, specielt med de velkendte byggecentre som Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

En anden mulighed kan være at kontrollere hvorvidt online virksomheden er støttet af e-mærket, eftersom det kan være et signal om at internet webshoppen overholder gældende dansk lovgivning, foruden at e-butikken undertiden gennemses af eksperter som kender til vilkårene på området.

Det giver dig genvej til support, såfremt du møder problemstillinger ved din bestilling af slangenippel. Herudover er det godt at køber er vidende om de mest relevante betingelser der gælder for købet af slangenippel online, som eksempelvis den byttepolitik online butikken benytter.

På grund af dette er det ligeledes essesentielt, at man altid sikrer ens kvittering, således man senere kan bevise sit køb af slangenippel, uafhængig af om man har bestilt fra Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Jesper I gav 5 stjerner

Virkelig god service

Maria Møller gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Birthe T gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Charlotte Olsen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 gode råd til internetshopping
1En hel del shops på nettet tilbyder fragt uden gebyr på slangenippel, men oftest afkræver det at der bestilles for en konkret sum. I øvrigt skal man overveje den prisbilligste fragtløsning, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et udleveringssted. Denne er af og til samtidig usædvanlig ukompliceret. Den mindst kostelige slags levering er dog at hente produkterne selv.
2Vi tilråder generelt at granske om webbutikken er e-mærke godkendt, hvilket bør være en tryghed om at netshoppen respekterer gældende dansk lovgivning, foruden at e-shoppen rutinemæssigt gennemses af fagmænd som er meget bekendte med de gældende love. Før folk shopper billige slangenippel hos en netshop behøver de uden tvivl skimme webshoppens vilkår.
3Trustpilot giver dig nogle fantastiske chancer for at kortlægge ret mange eksisterende konsumenters opfattelser og derfor stiller vi forslag om, at du kigger nærmere på webbutikkens anmeldelser forinden du shopper billige slangenippel online. Facebook fremskaffer lige så vel flere pæne genveje til at få indblik i e-shoppens kundetilfredshed.
4Fragttiden er jo ultra vigtig forudsat du skal bruge dine nye produkter straks, og i det øjemed er det nemlig afgørende at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt for slangenippel. Mange online firmaer yder billig 1 dags levering på en lang række varer, der dog er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes før et fastslået klokkeslæt.
5Den billigste løsning er utvivlsomt at du selv henter varerne, som jo kræver at du bor nær internet shoppens arbejdslager. Den leveringsmetode er selvfølgelig ret væsentlig når vi behøver slangenippel straks. Alternativt så garanterer enkelte e-forretninger i Danmark portofri levering, men typisk er det betinget af at man indkøber for et fastsat beløb.
6Inden nogen bestiller billige slangenippel hos en online forretning bør man de facto sætte sig ind i webbutikkens forretningsaftale, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende. Endvidere er det fornuftigt at køberen er opmærksom på de mest centrale bestemmelser der kan influere på bestillingen af billige slangenippel online, f.eks. hvilken returpolitik e-butikken tilbyder.
7Mange online varehuse yder nu om dage en lang række forskellige billige muligheder for levering til slangenippel. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente ordren når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ret så fremkommelig, samt endda ligeledes den mindst kostelige leveringsudgave.
8Det er virkelig uproblematisk for almindelige mennesker at sammenligne tilbud online på billige slangenippel i blandt flere internet webshops, og derfor yder mange internet selskaber i Danmark levering uden beregning. Men det kan imidlertid blive udbytterigt at besigtige visse online outlets efter tilbud og rabat forinden du handler, så du er sikker på at opnå den bedste pris.
9Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under en retningslinje, som beskytter kunden imod bedrageriske internet varehuse. Som en anden løsning burde du benytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at finansiere beløbet ude i fremtiden.