Byggevarepriser.dk

Slangeholder

Slangeholder 60 m.
80 kr.
Se produkt
Slangeholder 30 m.
60 kr.
Se produkt
Slangeholder hvid - (stor model)
85 kr.
Se produkt
Slangeholder hvid (lille model)
55 kr.
Se produkt
Slangeholder galvaniseret
164 kr.
Se produkt
Slangerulle m/20 m slange 1/2 Kärcher CR 7.220 Automatic
1.549 kr.
Se produkt
Slangevogn Kärcher HT 80 KIT
1.149 kr.
Se produkt
Slangevogn HT 80 meter rustfrit stål Kärcher HT 80
667 kr.
Se produkt
Slangeholder med opbevaringsskab GROUW
129 kr.
Se produkt
Vægholder Kärcher
65 kr.
Se produkt
Slangetromle HR 25 Kärcher
380 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i priserne på billige slangeholder fra byggemarked til byggemarked. En del satser på de bedste priser, hvorimod andre satser på kompetent sparring. Du må reflektere over hvad du foretrækker.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra et online byggemarked, hvor du får sparring omkring slangeholder.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente produkterne selv. Dette er i høj grad muligt ved de store byggecentre.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør man læse firmaets regler.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Flere byggekæder udbyder et bredt produktudvalg, hvorimod andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have mange varer at vælge i mellem, foruden bare slangeholder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og takket være dette har du mulighed for at købe online og transportere varerne på eget initiativ. Derfor har man chancen for at slippe for leveringsgebyret, samt ovenikøbet få varerne straks.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte forretninger, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette vil nogle se positivt på.
De store byggekæder køber produkter fra alle mulige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af slangeholder online.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online får du en billigere pris.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er små virksomheder, som oftest har danske ejere, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du køber slangeholder online på deres side.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse produkter. Derfor kan du få super kompetent vejledning fra nogle der er specialister i netop slangeholder.
Danmarks største byggekæder
slangeholder silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af over 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

slangeholder harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af mere end 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

slangeholder jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

slangeholder bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der præsenterer sig næsten altid pludselige hovedpiner ved omfattende opgaver, og på grund af det vil det være betydningsfuldt at man har afsat passende plads i tidsplanen, med det formål at man kan være tryg ved at kunne få det færdiggjort.
2Godt forarbejde vedbliver at være metoden til et godt forløb med arbejdet. Du anbefales at sammensætte en struktureret agenda, som fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, og en tilhørende prioriteringsliste. Vær skarp idet du sammensætter din agenda.
3Du vil aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. Tit vil det være fundamentalt at du har det til disposition før du går løs med byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tage højde for de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
4Det kan give mening at overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde få eksperthjælp til dele af byggeriet. Hvis du sikrer dig assistance fra en professionel anbefales det at tage imod priser fra forskellige entreprenører.
5Der kan findes endeløse instruktioner og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Specielt YouTube bringer dig utrolig meget anvendelig information, navnligt såfremt man bruger den engelske version.
6Ved opgaver udendørs kan vejret få en fundamental rolle. Af den grund må du løbende kigge på femdøgnsprognosen i dagene op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at piske ned bedst som du er midt i dit ellers velplanlagte projekt.
7Du bør på ingen måde glemme din sikkerhed, så glem ej påklædning herunder hoved- og fodbeklædning som hjælp mod hændelige ulykker. Det er fornuftigt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
8Det er oplagt at sikre sig hjælp til arbejdet, specielt ved væsentlige arbejdsopgaver. Enkelte projekter stiller krav om flere folk. Desuden viser det sig mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
9Husk at du kan forsøge at få offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes når projektet gør en forskel for miljøet. Det er altså afhængig af at byggeprojektet har betydning for klimaet.
10I god tid inden at du opstarter byggeriet kan det blive yderst essentielt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være diverse regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Potentielt kan det blive betydningsfuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer handlet ind i god tid før du begynder dit arbejde. Du kan forfatte en simpel huskeliste med de materialer du får brug for, og bagefter eftergå hver eneste ting, så du er overbevist om at du har husket alt.
12Det er essentielt at lave et udgiftsbudget for renoveringen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive behjælpeligt at notere alle udgiftsposter, og herefter nedfælde ens omkostning ved hver eneste af dem.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er yderst beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt flot. Karakteren er baseret på 2.856 ratings, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

Størstedelen af online forhandlere giver nu til dags en lang række forskellige billige fragtformer til slangeholder. Den mest populære er i øjeblikket udleveringssteder, så du nemt selv kan hente varerne når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo ret så uproblematisk, samt tit tilmed den mest prisbevidste leveringsmåde.

Du burde endvidere overveje at bestille ordren til levering hjem til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden er oftest en sjat mindre billig, men samtidig ekstremt let med slangeholder online. Den prisbilligste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men det stiller krav om at du har bopæl tæt på online webshoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på slangeholder kan i nogle tilfælde være særligt væsentlig når man absolut skal bruge dine nye varer om et øjeblik, og derfor er det altså passende at vi studerer den forventede leveringstid på slangeholder. Temmelig mange e-shops – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – lover billig 1 dags fragt på mange af deres varenumre online, men vær opmærksom på at det påkræver at handlen laves tidligere end et aftalt tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få dit nye produkt ekspederet forud for at pakkemedarbejderne drager hjemad.

Enkelte forhandlere på nettet yder fragt uden betaling på slangeholder online, men for det meste er det påkrævet at man handler for en bestemt pris. Desuden skulle man udse dig den mest prisbevidste leveringstype, som i mange tilfælde vil være at få kørt din ordre til et afhentningssted.

Mange netshops foreslår afhentning hvor du bestiller billig slangeholder på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark. Byggecentrene tildeler bl.a. klik-og-hent på slangeholder i følgende områder:

Hillerød, Hedehusene, Greve, Svendborg, Næstved, Virum, Aarhus, Albertslund, Taastrup, Ikast, Roskilde, Thisted, Varde, Søborg, Ølstykke, København, Odense, Lillerød, Aalborg, Åbyhøj, Herning, Glostrup, Tilst, Randers, Korsør, Køge, Viborg, Vordingborg, Odder, Frederiksberg, Farum, Jyllinge, Nyborg, Silkeborg, Holbæk, Helsingør, Kolding, Rønne, Hobro, Brønderslev, Gladsaxe, Kokkedal, Lyngby, Vejle, Holstebro, Rudersdal, Ballerup, Horsens, Frederiksværk, Kalundborg, Haderslev, Aabenraa, Struer, Gentofte, Skive, Frederikshavn, Nakskov, Hedensted, Risskov, Vanløse, Stenløse, Solrød Strand, Brabrand, Frederikssund, Rødovre, Esbjerg, Ringsted, Lystrup, Hvidovre, Herlev, Ishøj, Vallensbæk, Hørsholm, Valby, Tårnby, Dragør, Charlottenlund, Slagelse, Nørresundby, Allerød, Fredericia, Middelfart, Værløse, Grenaa, Højbjerg, Nærum, Brøndby, Sønderborg, Brønshøj, Hjørring, Haslev, Nykøbing Falster, Skanderborg, og Birkerød, .

Click-and-collect ift. slangeholder er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden).

Når vi ser på data er det tydeligt, at internetbrugere ofte efterspørger fx køb slangeholder og slangeholder tilbud. Derudover ser vi som regel folk efterspørge fx slangeholder priser, billig slangeholder samt slangeholder online, plus de udbredte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

Spar penge på slangeholder

Det har vist sig at være ret smertefrit for forbrugerne at finde frem til de bedste priser på billige slangeholder online på forskellige forretninger på nettet, og ergo har en lang række internet webshops ikke kunne lade være med at tvinge prisen på slangeholder kolossalt, og endda tilbyde billig fragt.

Trods dette kan det imidlertid blive indbringende at tjekke nogle forskellige shops på nettet efter rabatter og tilbud på slangeholder online forinden du shopper, så du er skråsikker på at indhente den mest billige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

Man bør bare være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online virksomhed afhænder billige slangeholder online på tilbud til en pris som kan ses som himmelråbende tiltalende, bør det for det meste være et faresignal om en uoprigtig internet butik. Betalinger med kort er dog omfattet af en regel, hvilket garanterer køberen overfor bedrageriske e-butikker.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du anvende en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil afdrage prisen på slangeholder over en længere periode. Det fås som regel ved nicheforhandlere, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Når vi ser på data er det klart, at internet shoppere mange gange kigger efter fx køb slangeholder og billig slangeholder. Vi ser derudover mange gange internet shoppere lede efter eksempelvis slangeholder priser, slangeholder online og slangeholder tilbud.

Undersøg tidligere kunders evalueringer

Trustpilot fremskaffer relativt fortræffelige løsninger til at dechifrere diverse øvrige køberes vurderinger og på grund af dette støtter vi, at du tjekker e-butikkens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige slangeholder online.

Facebook fremskaffer tillige nogenlunde strålende genveje til at få en idé om internet forhandlerens kundefokus. Desuden møder vi mange e-butikker hvor det er muligt at publicere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde bruges til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen køber billige slangeholder online hos en e-shop kunne man i og for sig sætte sig ind i e-shoppens regler, dog er det gerne ikke specielt ophidsende, specielt med de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Et andet alternativ kan være at granske hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, hvilket skulle være en tilkendegivelse af at online firmaet efterlever de danske love, tillige med at internet forhandleren af og til ses til af fagfolk som er meget fortrolige de gældende love.

Desuden giver det dig mulighed for at få assistance, når du oplever problemer ved dit indkøb af slangeholder. Endvidere tilråder vi at køber er sat ind i de fundamentale forhold der indvirker på købet af slangeholder online, for eksempel hvilken ombytningspolitik online webshoppen tilbyder.

I relation til det er det samtidig essesentielt, at man til enhver tid beholder ens faktura, således man når som helst kan bevidne sit køb af slangeholder, ligegyldig om man bestiller hos Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark eller Davidsen.

Jørgen Pedersen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Anders gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Christian Petersen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Helle V gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

9 tips til din online shopping
1En række online forretninger garanterer portofri fragt på slangeholder, men i reglen kun når man indkøber for en præcis sum. Derudover bør man gribe den mest betalelige form for levering, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted. Fragtløsningen er typisk omvendt ekstremt ukompliceret. Den mest betalelige leveringsform vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
2Den mest prisbevidste type af levering er dog at hente ordren selv, som desværre er betinget af at du lever nærved webshoppens lager. Den leveringsmodel kan i nogle tilfælde være temmelig vital når man står og skal bruge slangeholder lige om lidt. Alternativt så garanterer enkelte internet varehuse fragtfri levering, men i mange tilfælde er det påkrævet at der indkøbes for en fastsat pris.
3Det er efterhånden meget gnidningsløst for købere at undersøge tilbud online på billige slangeholder fra diverse online selskaber, og derved præsterer utallige shops på nettet fragtfri levering. Derfor kan det alligevel være nyttigt at efterprøve nogle online varehuse efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, så man er sikker på at indhente den billigste pris.
4Trustpilot giver dig altid gode løsninger til at se nærmere på en række tidligere forbrugeres meninger og derfor anbefaler vi, at du gransker webshoppens ratings forinden du køber billige slangeholder online. Facebook tilbyder dig tillige aldeles belejlige løsninger til at få indtryk af online firmaets troværdighed.
5Vi anbefaler generelt at kontrollere hvorvidt e-handlen er tilsluttet e-mærket, fordi det generelt er et bevis på at internet selskabet respekterer de officielle regler, foruden at online virksomheden nu og da undersøges af jurister der behersker lovgivningen. Forud for at folk shopper billige slangeholder i en e-shop kan man for at være på den sikre side løbe igennem e-butikkens forretningsvilkår.
6De fleste internet webshops tilbyder i vore dage alverdens billige leveringsudgaver til slangeholder. En af de mest moderne er lige nu pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente pakken lige når det passer dig. Denne er jo ultra uproblematisk, samt oftest ydermere den billigste fragtmetode.
7Vi anbefaler generelt kortkøb eller MobilePay. Kortkøb er omfavnet af en orden, som garanterer en overfor uoprigtige shops på nettet. Alternativt bør du drage nytte af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at afbetale betalingen over en længere periode.
8Inden nogen køber billige slangeholder hos en internet webshop bør de helt sikkert løbe igennem butikkens regler, det er dog gerne ikke særlig interessant. Herudover er det anbefalelsesværdigt at køberen er vidende om de mest aktuelle reglementer der kan have indvirkning på bestillingen af billige slangeholder online, som for eksempel den returneringsret forretningen benytter.
9Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være yderst aktuel i tilfælde af at du har brug for dine nye produkter fluks, så af den grund er det selvsagt klogt at vi studerer den estimerede leveringstid for slangeholder. Temmelig mange webbutikker yder billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter, der dog beroer på at bestillingen gennemføres før et angivent klokkeslæt.