Byggevarepriser.dk

Slagtæller

Slagtæller 0125 305-5-h-i
854 kr.
Se produkt
Slagtæller 0312 002-ii
1.994 kr.
Se produkt
Slagtæller 0150 301-h-i
1.462 kr.
Se produkt
Slagtæller 0312 001-i
1.994 kr.
Se produkt
Slagtæller 0150 304-v-ii
1.652 kr.
Se produkt
Slagtæller 0125 306-5-h-ii
854 kr.
Se produkt
Slagtæller 0125 308-5-v-ii
1.177 kr.
Se produkt
Slagtæller 0150 302-h-ii
1.551 kr.
Se produkt
Slagtæller 0125 307-5-v-i
1.231 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at bestille ved en netbutik, som giver råd og vejledning til valg af slagtæller.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige slagtæller fra netbutik til netbutik. Nogle fokuserer på billige priser, hvorimod andre giver faglig rådgivning. Du skal reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Ifald du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot vil undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at køre byggematerialerne personligt. Dette er i høj grad en mulighed hos de store byggekæder.
Det er helt klart utrolig vigtigt at tjekke, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Nogle byggecentre præsterer et bredt sortiment af produkter, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal beslutte om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, foruden bare slagtæller.
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor kende virksomhedens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte firmaer, som kan bidrage til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra adskillige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort sortiment af slagtæller online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og derigennem har de fleste valget om at handle online og transportere byggematerialerne selv. Derigennem har du valget om at blive fri for leveringsgebyret, samt samtidig få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er eksperter i det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre produkter. Ergo formår de at yde super kyndig assistance fra personale der er specialister i netop slagtæller.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få gode tilbud.
Majoriteten af nichebutikker er mindre firmaer, som tit drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem understøtter du idet du bestiller slagtæller online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

slagtæller bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

slagtæller silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

slagtæller harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

slagtæller jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du skal nødig gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke beklædning bl.a. hjelm og sko som hjælper dig overfor eventuelle skader. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
2Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få stor betydning. På grund af dette skal du tit holde øje med vejrberetningerne i dagene før byggeriets start, så du slipper for at det med et brag begynder at regne når du netop er godt i gang med det omfattende byggeprojekt.
3Der kan findes vældig mange guides og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube tilbyder dig vældig meget nyttig information, navnligt ifald man søger på engelsk.
4Typisk vil det være af stor betydning at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive økonomisk at nedskrive hver enkelt udgift, og bagefter gennemgå eventuelle tilbud på dem alle sammen.
5Forberedelse vil altid være vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør overveje at forfatte en struktureret køreplan, der beskriver hvilke opgaver du vil lave hvornår, med en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter køreplanen.
6Du bør tænke over om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal tilkøbe assistance fra en professionel til dele af byggeriet. Ifald du anskaffer hjælp fra en fagmand kan det være optimalt at få en pris fra forskellige firmaer.
7Det kan være til god gavn at søge assistance til byggearbejdet, i særdeleshed såfremt det er omfangsrige projekter. Nogle ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt bør det være mere effektivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
8Det er muligt at hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes når projektet er klimavenligt. Bidraget kræver dermed at projektet har en positiv betydning for planeten.
9Det vil vise sig at have noget at sige at have de fornødne materialer til disposition forinden du indleder dit arbejde. Du kunne nedskrive en simpel huskeliste som indeholder alt det du får brug for, og som det næste eftergå materialerne, med det formål at du sikrer dig at der ikke mangler noget.
10Du vil aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have grejet til rådighed forinden du igangsætter byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tillægge disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
11Der præsenterer sig som regel ubelejlige udfordringer når det kommer til svære byggeprojekter, og af den grund kan det vise sig meningsfuldt at man har afsat en god portion tid i planen, som gør at man kan være tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
12Inden du igangsætter arbejdet kan det være temmelig betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype vil der gælde begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
De bedst anmeldte byggeshops
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ret så godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ret så betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt flot. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Mange internet butikker yder til alt held mange forskellige billige former for fragt til slagtæller. Førstevalget hos mange er efterhånden udleveringssteder, så du selv kan hente de bestilte varer når du har lyst. Muligheden er altså super smertefri, samt endda desuden den mest billige slags levering.

Du kan på samme måde påtænke at få varerne leveret til din adresse eller ud til dit arbejde. Leveringsformen viser sig somme tider en anelse mere pebret, men ydermere ultra ukompliceret ved køb af slagtæller online. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men den mulighed afhænger af at du har bopæl i nærheden af e-forhandlerens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på slagtæller kan i nogle tilfælde være særdeles afgørende ifald man mangler ordren nu og her, så med det formål er det komplet centralt at man efterser den forventede leveringstid på slagtæller. Temmelig mange internet webshops – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig 1 dags fragt på masser af produkter online, men vær vagtsom da det nødvendiggør at orden realiseres før et fast tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varerne skippet afsted forinden personalet har fyraften.

Nogle enkelte online virksomheder frembyder portofri levering på slagtæller online, men i mange tilfælde kræves det at der købes for en præcis sum. Som alternativ skulle man snuppe den billigste leveringsmåde, hvilket mange gange vil blive at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop.

En hel del webbutikker foreslår afhentning hvor du handler billig slagtæller online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen. De giver eksempelvis klik-og-hent på slagtæller i disse byer:

Kolding, Vejle, Holbæk, Lyngby, Aarhus, Lillerød, Randers, Rødovre, Tilst, Herning, Ringsted, Charlottenlund, Nakskov, Middelfart, Nærum, Vallensbæk, Birkerød, Thisted, Kokkedal, Jyllinge, Hedehusene, Holstebro, Skanderborg, Varde, Fredericia, Silkeborg, Aabenraa, Greve, Kalundborg, Korsør, Hedensted, Allerød, Søborg, Struer, Ballerup, Hørsholm, Ishøj, Virum, Åbyhøj, Nørresundby, Gentofte, Rønne, Svendborg, Brønshøj, Stenløse, Skive, Taastrup, Herlev, Albertslund, Ølstykke, Roskilde, Værløse, Frederikssund, Rudersdal, Helsingør, Odder, Farum, Brønderslev, Nykøbing Falster, Brabrand, Solrød Strand, Viborg, Højbjerg, Ikast, Næstved, Risskov, Aalborg, København, Slagelse, Nyborg, Grenaa, Haslev, Brøndby, Glostrup, Valby, Hobro, Hillerød, Gladsaxe, Haderslev, Hjørring, Esbjerg, Hvidovre, Frederiksværk, Vanløse, Frederikshavn, Lystrup, Frederiksberg, Tårnby, Horsens, Vordingborg, Dragør, Køge, Sønderborg, og Odense, .

Click-and-collect af slagtæller er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Falster, Lolland, Midtsjælland).

Ved indkig i tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter blandt andet slagtæller tilbud og slagtæller online. Foruden dette ser vi typisk online shoppere kigge efter bl.a. køb slagtæller, billig slagtæller og slagtæller priser, plus de gængse byggecentre som Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Spar penge på slagtæller

Det har vist sig at være yderst problemfrit for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige slagtæller online på forskellige e-firmaer, og til tak har utallige outlets på nettet været presset til at at sænke prisniveauet på slagtæller enormt, og i øvrigt love levering uden omkostninger.

Det kan dog alligevel vise sig gunstigt at sammenligne flere webshops efter rabatter og tilbud på slagtæller online før du bestiller, sådan at man er sikker på at opnå den laveste pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Du må alligevel være årvågen med, at såfremt en forretning på nettet frembyder billige slagtæller online for en tilbudspris der kan virke utopisk billig, så er det undertiden være et signal om en falsk webshop. Shopping med kort er i hvert fald omfavnet af en forordning, der hjælper dig imod fup internet foretagender.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du benytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du ønsker at finansiere beløbet til slagtæller over et længere tidsrum. Det fås som regel hos niche webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

Når der ses på tallene bliver det tydeligt, at mennesker som regel kigger efter for eksempel billig slagtæller og slagtæller priser. Vi ser derudover ofte online shoppere kigge efter bl.a. slagtæller tilbud, køb slagtæller og slagtæller online.

Udforsk andre menneskers anbefalinger

Trustpilot tilbyder regulære gunstige genveje til at eftersøge en stor portion aktuelle kunders meninger og derfor foreslåes det, at du beser internet virksomhedens kritik før du handler billige slagtæller online.

Facebook leverer ydermere relativt strålende genveje til at få indtryk af online forhandlerens popularitet. Herinde ser vi faktisk e-butikker hvor folk kan meddele en vurdering af deres købsoplevelse, som desuden burde anvendes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Inden folk bestiller billige slagtæller online i en internet webshop burde man de facto skimme virksomhedens forretningsaftale, det er dog gerne ikke videre interessant, specielt hos de gængse byggecentre som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

En anden valgmulighed kan derfor være at kontrollere hvorvidt e-handlen er e-mærket, hvilket almindeligvis er en sikring om at internet firmaet efterfølger de danske regler, udover at e-butikken jævnligt evalueres af eksperter som mestrer vilkårene på området.

Dette er desuden din chance for support, såfremt du forvoldes udfordringer ved din bestilling af slagtæller. I øvrigt går vi ind for at køber er vidende om de grundlæggende reglementer der influerer på bestillingen af slagtæller online, som for eksempel hvilken ombytningsret internet virksomheden garanterer.

På grund af dette er det desuden vigtigt, at man permanent sikrer ens faktura e-mail, således man til enhver tid vil kunne vidne om bestillingen af slagtæller, hvad end man shopper fra Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark eller Silvan.

Jens Mortensen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Louise Christiansen gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Helle M gav 5 stjerner

Perfekt køb

Anders Jensen gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 tips til indkøb via nettet
1Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af en orden, der begunstiger køberen imod snydagtige webbutikker. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du foretrækker at betale beløbet ude i fremtiden.
2Det er i dag ret fleksibelt for os alle at finde information om priser online på billige slagtæller i blandt diverse internet foretagender, og herved lover flertallet af internet varehuse gebyrfri levering. Det kan imidlertid være gavnligt at inspicere nogle enkelte online varehuse efter udsalg og tilbud forud for at du køber, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
3En hel del online butikker tilbyder fragt uden beregning på slagtæller, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man aftager for et fastslået beløb. Som alternativ skal du vælge den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket ofte er at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop. Muligheden bliver jævnligt omvendt temmelig simpel. Den mest billige leveringstype vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
4Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ret udslagsgivende når vi mangler produktet omgående, så med det formål er det nemlig på sin plads at man checker den forventede leveringstid for slagtæller. En masse e-firmaer i Danmark tilbyder billig 1 dags fragt på flere produkter, men vær påpasselig da det er påkrævet at ordren køres igennem tidligere end et bestemt tidspunkt.
5Generelt foreslår vi at kigge om e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det typisk er en erklæring om at internet shoppen opfylder de danske love, og at e-butikken tit overvåges af sagkyndige som har ekspertise inden for de gældende vilkår. Forud for at nogen køber billige slagtæller hos en webshop kan de i virkeligheden gennemse shoppens vilkår.
6Før folk shopper billige slagtæller i en webbutik behøver man i og for sig overveje e-butikkens regler, dog er det bare et omfattende arbejde. Dertil støtter vi at køber er vidende om de mest vedkommende forhold der kan have indflydelse på købet af billige slagtæller online, som eksempelvis den byttepolitik netshoppen lover.
7Den mest letkøbte leveringsform er uden tvivl selv at hente pakken, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig i kort afstand af webbutikkens lager. Den løsning til levering er naturligvis meget afgørende ifald vi har brug for slagtæller om et øjeblik. Alternativt så yder nogle få online outlets gebyrfri levering, men oftest er det forudsat at du shopper for en fastsat sum.
8Trustpilot byder på regulære pæne chancer for at læse ganske mange tidligere køberes erfaringer og på grund af dette støtter vi, at du gransker e-shoppens bedømmelser før du shopper billige slagtæller online. Facebook medfører desuden immervæk gavnlige løsninger til at få kendskab til e-firmaets kundefokus.
9De fleste internet virksomheder giver nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsformer til slagtæller. Det mest almindelige er for øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente dine nye varer når der er mulighed for det. Løsningen er altså yderst enkel, samt ofte ydermere den prisbilligste fragtmetode.