Byggevarepriser.dk

Slagskruenøgle

Milwaukee Slagskruenøgle M18 FIWP12-0
1.835 kr.
Se produkt
Milwaukee Slagskruenøgle 1/2 M18 FIWF12-0
1.395 kr.
Se produkt
Milwaukee Slagskruenøgle M18 FIWF12-0X
1.945 kr.
Se produkt
Milwaukee Slagskruenøgle IPWE 400R
3.375 kr.
Se produkt
Milwaukee Slagskruenøgle HD28 IW-502X
6.640 kr.
Se produkt
Milwaukee Slagskruenøgle M12 CIW12-202C
2.373 kr.
Se produkt
Milwaukee Slagskruenøgle IPWE 520R
3.825 kr.
Se produkt
Milwaukee Slagskruenøgle M18 FIWF12-502X ½''
4.075 kr.
Se produkt
Milwaukee Slagskruenøgle HD18 HIWF-402C
4.390 kr.
Se produkt
Milwaukee Slagskruenøgle HD18 HIW-402C
4.390 kr.
Se produkt
Milwaukee Slagskruenøgle M12 BIW12-202C
1.945 kr.
Se produkt
Milwaukee Slagskruenøgle 1/2 FIWF12-0 M18
1.495 kr.
Se produkt
AEG SLAGSKRUENØGLE BSS18C12Z - 0
1.410 kr.
Se produkt
Milwaukee Slagskruenøgle M18 FIWP12-502X
4.075 kr.
Se produkt
Milwaukee Slagskruenøgle HD28 IW-0
2.870 kr.
Se produkt
Milwaukee Slagskruenøgle M18 BIW38-0
1.610 kr.
Se produkt
Milwaukee Slagskruenøgle M18 FIWP12-0X
1.945 kr.
Se produkt
Milwaukee Slagskruenøgle HD18 HIW/0 M18
1.835 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente materialerne personligt. Det er særligt en mulighed i de kendte byggekæder.
Nogle byggemarkeder har et bredt sortiment af produkter, imens andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden blot slagskruenøgle.
For nogle er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få hjælp til valg af slagskruenøgle.
Du vil finde forskelle i prisen på billige slagskruenøgle hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder de bedste tilbud, hvorimod nogle har kompetent sparring. Du må reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut meget relevant at se, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man tjekke webshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og velkendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette kan du se som en fordel.
De gængse byggecentre forhandler produkter fra forskellige producenter, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt sortiment af slagskruenøgle online.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og af den grund har kunderne adgang til at handle online og køre byggematerialerne selv. På grund af det er der mulighed for at undgå leveringsgebyret, og tilmed få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de udelukkende sælger disse produkter. Altså får du formentlig endnu mere anvendelig hjælp fra nogle der er specialister i netop slagskruenøgle.
Diverse nichefokuserede webshops er mindre firmaer, der typisk har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe når du køber slagskruenøgle online på deres side.
Mange nicheforhandlere styrer selv produktionen af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online får du en lavere pris.
Danmarks største byggecentre

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

slagskruenøgle jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

slagskruenøgle bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

slagskruenøgle harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

slagskruenøgle silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af flere end 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør vurdere om projektet kan klares alene, eller du alternativt burde hente hjælp fra en fagmand til dele af det. Når du skal have hjælp fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at tage imod en pris fra forskellige virksomheder.
2For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. På grund af dette bør du ofte lægge mærke til vejrmeldingerne i den tid der er op til starten på projektet, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at vælte ned når du netop er gået i gang med dit svære projekt.
3I nogle tilfælde kan man søge offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet såfremt projektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at projektet har positiv betydning for naturen.
4Planlægning vil altid være nøglen til succes med arbejdet. Du må liste en velovervejet dagsorden, der dikterer hvilke opgaver der skal laves hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du sammensætter planen.
5Der viser sig uden tvivl pludselige vanskeligheder i forbindelse med omfattende opgaver, og herved viser det sig essentielt at man afsætter nok plads i køreplanen, som gør at man føler sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
6Det kan vise sig at være af stor betydning at udfærdige et regnskab for arbejdet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det må være en fordel at nedskrive alle omkostninger, og bagefter undersøge omkostningen ved dem slavisk.
7Du skal ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så glem ej beskyttelse som eksempelvis sikkerhedssko der skåner dig imod eventuelle skader. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, især ifald du ikke får assistance fra en fagmand.
8Man skal nødig undvære grej. Tit kan det vise sig yderst relevant at have grejet tilgængeligt akkurat som du begynder på byggeprojektet. Glem ikke at tillægge disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
9Det kan overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt når der er tale om vigtige arbejdsopgaver. Flere byggerier gør krav på flere mennesker. Desuden viser det sig bedre og mere socialt når der er flere der bidrager.
10Måske kan det blive væsentligt at du har de fornødne materialer tilgængelige før du går til værks med byggeriet. Du vil med fordel kunne nedskrive en simpel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt du har brug for, og derefter eftergå hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
11Længe før du påbegynder byggeprojektet kan det vise sig ultra meningsfuldt med en forsikring om, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige regler for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
12Der findes alverdens vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube giver ret så meget udbytterig info, især ifald du kigger i hele verden.
De mest populære byggekæder
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er temmelig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er yderst imponerende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er yderst betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er enormt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

Masser af online shops tilbyder nu til dags flere billige muligheder for levering til slagskruenøgle. En af de populære er på nuværende tidspunkt pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig ultra ukompliceret, samt desuden desuden den billigste mulighed for levering.

Du burde lige så vel prøve at få ordren sendt hjem til dig selv eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig godt nok et hak mere omkostningsfuld, men omvendt ret så smertefri ift. slagskruenøgle online. Den mest prisbevidste leveringsmodel er utvivlsomt selv at hente produkterne, som dog forudsætter at du er i kort afstand af netshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på slagskruenøgle er selvfølgelig super bestemmende hvis du skal bruge varen om kort tid, så herved er det ret på sin plads at vi studerer leveringstidspunktet på slagskruenøgle. En del firmaer på nettet – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre online, men glem ikke at det forudsætter at du bestiller inden et fast tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen pakket forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle enkelte online firmaer lover gebyrfri levering på slagskruenøgle online, men i mange tilfælde kun såfremt man handler for et fastslået beløb. Som alternativ kunne du udvælge den mest letkøbte leveringsudgave, hvilket mange gange vil være at få leveret varerne til en pakkeshop.

Masser af byggecentre udlover klik-og-hent hvor du køber billig slagskruenøgle online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Silvan. Byggemarkederne yder eksempelvis click-and-collect på slagskruenøgle i følgende områder:

Gladsaxe, Thisted, Virum, Nykøbing Falster, Kolding, Værløse, Vanløse, Valby, Holstebro, Lyngby, Hørsholm, Kalundborg, Varde, Herlev, Haderslev, Aalborg, Ølstykke, Ishøj, Grenaa, Kokkedal, Frederikssund, Charlottenlund, Risskov, Nærum, Farum, Lystrup, Ballerup, Struer, Hobro, Brøndby, Rudersdal, Odense, Køge, Glostrup, Horsens, Haslev, Sønderborg, Nakskov, Frederikshavn, Tilst, Ikast, Hillerød, Frederiksberg, Fredericia, Vejle, Højbjerg, Åbyhøj, Esbjerg, Brønderslev, Nørresundby, Dragør, Gentofte, Rønne, Korsør, Brabrand, Stenløse, Hjørring, Holbæk, Slagelse, Næstved, Vordingborg, Roskilde, Tårnby, Jyllinge, Middelfart, Nyborg, Helsingør, Svendborg, Rødovre, Allerød, Solrød Strand, Skive, Viborg, Odder, Hedehusene, København, Taastrup, Lillerød, Brønshøj, Aabenraa, Hedensted, Silkeborg, Frederiksværk, Ringsted, Birkerød, Albertslund, Vallensbæk, Skanderborg, Hvidovre, Herning, Greve, Randers, Søborg, og Aarhus, .

Klik-og-hent ift. slagskruenøgle er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland), Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i statistikkerne er det klart, at internetbrugere typisk søger efter blandt andet slagskruenøgle online og slagskruenøgle priser. Derudover ser vi som regel internet shoppere lede efter for eksempel slagskruenøgle tilbud, billig slagskruenøgle og køb slagskruenøgle, plus de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg og Bygma.

Bedste tilbud på slagskruenøgle

Det er jo virkelig fremkommeligt for forbrugerne at analysere priser på billige slagskruenøgle online fra forskellige e-shops, og følgelig har en lang række e-handler ikke kunne slippe for at nedsætte priserne på slagskruenøgle drastisk, og ydermere garantere billig fragt.

Men det kan stadigvæk være rentabelt at analysere en række e-forretninger efter billige priser på slagskruenøgle online inden du gennemfører din handel, så du er sikret at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark og 10-4.

Man bør alligevel huske på, at ifald en online forretning reklamerer billige slagskruenøgle online til en pris som anses for himmelråbende favorabel, så burde det ofte være et symbol på en bedragerisk shop. Kortbetalinger er imidlertid indbefattet af et reglement, som forsvarer dig som køber imod svindlende internet virksomheder.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du ønsker at betale omkostningerne til slagskruenøgle senere. Dette fås typisk i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Når der ses på tendenserne er det klart, at mennesker som regel efterspørger eksempelvis slagskruenøgle priser og billig slagskruenøgle. Foruden dette ser man tit netshoppere lede efter eksempelvis slagskruenøgle tilbud, køb slagskruenøgle og slagskruenøgle online.

Udforsk eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot leverer fuldkommen fornemme genveje til at sondere en række øvrige kunders betragtninger og derved er det prisværdigt, at du ser nærmere på online shoppens vurderinger inden du shopper billige slagskruenøgle online.

Facebook præsterer tilsvarende sådan set hæderlige genveje til at få et kig ind i webshoppens pålidelighed. Foruden det ses nogle internet forhandlere hvor folk kan udforme en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket også må anvendes til at afveje kundernes tilfredshed.

Forud for at folk handler billige slagskruenøgle online på en internet forhandler behøver de principielt tage stilling til butikkens handelsvilkår, men det er undertiden et omfattende projekt, i særdeleshed hos de store byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus og Stark.

Et andet forslag kan derfor være at finde ud af om online shoppen er medlem af e-mærket, eftersom det bør være et fingerpeg om at e-butikken opfylder de gældende danske regler, tillige med at internet forhandleren rutinemæssigt gennemses af fagfolk der mestrer lovgivningen.

Dette er desuden din lejlighed til en håndsrækning, hvis du skulle få udfordringer i processen med din handel med slagskruenøgle. Tilmed er det en hjælp at man er hensynstagende til de mest betydningsfulde vilkår der har indflydelse på bestillingen af slagskruenøgle online, eksempelvis den ombytningsret e-firmaet tilsikrer.

I den forbindelse er det ligeledes relevant, at man når som helst bevarer ens ordremail, så man til enhver tid vil kunne dokumentere sin bestilling af slagskruenøgle, hvad end man bestiller fra Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus eller Davidsen.

Jan gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Rasmus Johansen gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Hanne Nielsen gav 5 stjerner

Som altid

Camilla gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

9 tips til når du køber online
1Den prisbilligste fragtmetode vil altid vise sig at være at hente varerne selv, men den mulighed stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved e-forhandlerens tilholdssted. Den leveringsversion kan være temmelig essentiel såfremt man mangler slagskruenøgle inden for få dage. Alternativt så garanterer nogle få forretninger på nettet levering uden gebyr, men i mange tilfælde under forudsætning af at du køber for en konkret sum.
2Generelt tilråder vi at granske om netbutikken er e-mærket, fordi det almindeligvis er en tilkendegivelse af at internet firmaet efterlever de danske retningslinjer, foruden at internet selskabet tit kigges til af jurister der er indført i de gældende regulativer. Inden nogen bestiller billige slagskruenøgle hos en internet shop kunne man utvivlsomt betragte e-shoppens handelsbetingelser.
3En stor portion e-forhandlere yder nu diverse forskellige billige leveringsmodeller til slagskruenøgle. En af favoritterne er nu om dage afhentningssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså i høj grad smertefri, og endda ydermere den billigste form for levering.
4Fragttiden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt udslagsgivende i tilfælde af at du absolut skal bruge pakken fluks, så af den grund er det ret så afgørende at man tjekker den anslåede leveringsdato for slagskruenøgle. Temmelig mange internet foretagender yder billig 1 dags fragt på en masse varer, hvilket dog regnes ud fra at ordren aflægges inden et fastsat klokkeslæt.
5Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omsluttet af en foranstaltning, hvilket skærmer folk overfor fup online firmaer. Som et alternativ kunne du vælge en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at betale betalingen over flere uger.
6Inden nogen shopper billige slagskruenøgle i en e-forhandler burde de reelt granske e-shoppens betingelser, det er dog undertiden et omfattende arbejde. Ydermere anbefales det at køber er klar over de primære betingelser der kan have indflydelse på købet af billige slagskruenøgle online, eksempelvis den returneringsret webshoppen har.
7Det har vist sig at være yderst uproblematisk for almindelige dødelige at søge sig frem til priser online på billige slagskruenøgle på forskellige internet butikker i Danmark, og ergo tilbyder langt de fleste e-shops billig fragt. Det kan dog immervæk vise sig tiden værd at prøve indtil flere internet webshops efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, således at du er på den sikre side med at antage den laveste pris.
8Trustpilot genererer nogle troværdige løsninger til at kigge nærmere på en lang række nuværende forbrugeres observationer og derfor kan det anbefales, at du efterforsker internet shoppens anmeldelser før du køber billige slagskruenøgle online. Facebook præsterer tillige relativt habile genveje til at få kendskab til internet shoppens kundetilfredshed.
9Indtil flere internet outlets yder portofri levering på slagskruenøgle, men undertiden kun såfremt der shoppes for en fastsat pris. I øvrigt bør man beslutte sig for den billigste leveringstype, der typisk vil være at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted. Leveringstypen bliver i regelen samtidig ualmindeligt simpel. Den mest letkøbte form for levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.