Byggevarepriser.dk

Slagsaks

Slagsaks Holzmann BSS 1000
4.199 kr.
Se produkt
Slagsaks PH 1000 HM
33.500 kr.
Se produkt
BHS 1040 Slagsaks
20.543 kr.
Se produkt
Slagsaks Holzmann BSS1000P prof
14.799 kr.
Se produkt
HLS 1050 x 1,5 Guillotine slagsaks Bernardo
23.186 kr.
Se produkt
GS 1000 Slagsaks Bernardo
4.489 kr.
Se produkt
EDMA Slagsaks t/facadebeklædning Alphacut
1.098 kr.
Se produkt
EDMA Slagsaks t/facadebeklædning variocut
3.100 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man kende virksomhedens betingelser.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot vil slippe for fragten, så kan du med fordel fragte varerne på egen hånd. Dette er specielt muligt hos de store byggekæder.
Flere byggecentre tilbyder et stort produktsortiment, imens nogle er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover bare slagsaks.
Det er selvsagt utrolig afgørende at tjekke, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
For mange er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved kan du have fordel af at bestille ved en netbutik, som kan give rådgivning til valg af slagsaks.
Der er forskel på priserne på billige slagsaks fra netbutik til netbutik. Nogle satser på billige priser, hvorimod øvrige fokuserer på faglig sparring. Du bør reflektere over hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og anerkendte forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når man handler online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre sælger varer fra adskillige leverandører, og dermed kan du shoppe fra et stort sortiment af slagsaks online.
De gængse byggecentre har butikker i de større byer, og som følge af det har du adgang til at købe online og køre byggematerialerne selv. Derved har man chancen for at slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet skaffe varerne hurtigere.

Nichewebshop

Mange webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online får du en lavere pris.
Forskellige niche webshops har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig formår de at yde super erfaren vejledning fra folk med specialistviden i netop slagsaks.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er små virksomheder, som oftest drives i Danmark, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du handler slagsaks online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
slagsaks silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af cirka 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

slagsaks bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

slagsaks jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

slagsaks harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum se meldingerne om vejret når du nærmer dig projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at vælte ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit store projekt.
2Det kan blive meningsgivende at have de påkrævede byggematerialer handlet ind på forhånd inden du går i gang med byggeriet. Du kunne med fordel forfatte en overskuelig indkøbsliste indeholdende alt der skal bruges, og derefter tjekke hvert enkelt punkt, hvormed du bliver sikker på at alt er som det skal være.
3Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx arbejdshjelm som hjælper dig mod potentielle ulykker. Det er uundværligt at du husker din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
4Du vil for alt i verden ikke mangle værktøj. Typisk kan det være afgørende at have det klar til brug idet du starter byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at inkludere de tilhørende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
5I god tid inden at du starter arbejdet kan det være temmelig værdifuldt med en forsikring om, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
6Du kan finde en verden af guides og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Især YouTube yder assistance med store mængder gavnlig viden, specielt forudsat at man benytter den engelske version.
7Der præsenterer sig utvivlsomt overraskende hovedpiner i forbindelse med omfangsrige projekter, og ergo er det vigtigt at der er afsat en god portion tid i køreplanen, som gør at man er afslappet omkring at man når det til siden.
8Glem ikke at du kan hente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet forudsat at byggeprojektet er miljøvenligt. Støtten kræver dermed at projektet har betydning for planeten.
9Typisk vil det være af stor betydning at nedskrive en budgetoversigt for istandsættelsen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan være fordelagtigt at kortlægge samtlige omkostninger, og så tjekke udgiften ved dem en ad gangen.
10Du kan overveje hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere skal fremskaffe assistance fra en professionel til opstarten af arbejdet. Ifald du benytter hjælp fra en ekspert vil det ofte være fornuftigt at modtage forslag fra en håndfuld leverandører.
11Det kan overvejes at indhente hjælp til dele af projektet, ikke mindst ift. vigtige projekter. Omfattende ombygninger behøver flere end en enkelt person. Ydermere er det hurtigere og sjovere at være flere om det.
12Forberedelse vedbliver at være metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at lave en velovervejet plan, som viser hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, med en tilhørende kronologisk orden. Vær realistisk når du sammensætter køreplanen.
De bedst vurderede byggeshops
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % giver 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som klart er kolossalt flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

En lang række netbutikker i Danmark tilbyder til alt held diverse billige leveringsløsninger til slagsaks. Den mest anvendte er p.t. pakkeshoppen, så du selv kan hente bestillingen når det passer dig bedst. Denne er nemlig vældig ukompliceret, og desuden ydermere den billigste form for levering.

Du kunne endvidere foretrække at bestille pakken til levering til din private bopæl eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen er jævnligt lidt mere omkostningsfuld, men ligeledes temmelig ukompliceret ved køb af slagsaks online. Den mest letkøbte leveringstype vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, hvilket dog kræver at du opholder dig i nærheden af online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på slagsaks kan vise sig at være meget afgørende forudsat du behøver din pakke med det samme, og i det øjemed er det særdeles klogt at vi ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for slagsaks. En stor portion internet forretninger – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varer online, der dog forudsætter at bestillingen anbringes forud for et bestemt klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få ordren ekspederet inden medarbejderne har fri.

Nogle byggecentre sikrer levering uden betaling på slagsaks online, men tit påkræves det at man bestiller for en konkret pris. Alternativt kan man snuppe den billigste leveringsmodel, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted.

En lang række byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor du bestiller billig slagsaks online og selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma og XL-Byg. De tildeler fx afhentning af slagsaks i følgende byer:

Herning, Greve, Lillerød, Værløse, Kolding, Esbjerg, Kalundborg, Dragør, Odense, Fredericia, Frederiksberg, Haslev, Hjørring, Rønne, Brabrand, Albertslund, Middelfart, Nakskov, Glostrup, Haderslev, Frederikshavn, Tilst, Stenløse, Hobro, Vanløse, Nykøbing Falster, Slagelse, Køge, Nærum, Gentofte, Sønderborg, Allerød, Hørsholm, Vejle, Ølstykke, Skive, Søborg, Grenaa, Åbyhøj, Ishøj, Svendborg, Hedensted, København, Valby, Varde, Helsingør, Frederikssund, Taastrup, Gladsaxe, Nørresundby, Ikast, Aabenraa, Frederiksværk, Jyllinge, Aalborg, Tårnby, Struer, Viborg, Næstved, Rudersdal, Hedehusene, Silkeborg, Nyborg, Korsør, Farum, Charlottenlund, Odder, Ballerup, Lyngby, Horsens, Vordingborg, Holbæk, Thisted, Skanderborg, Kokkedal, Rødovre, Solrød Strand, Roskilde, Vallensbæk, Holstebro, Hvidovre, Højbjerg, Brøndby, Lystrup, Birkerød, Risskov, Brønshøj, Herlev, Randers, Virum, Hillerød, Brønderslev, Ringsted, og Aarhus, .

Click-and-collect af slagsaks er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ved indkig i data står det markant, at internetbrugere mange gange leder efter eksempelvis køb slagsaks og billig slagsaks. Foruden dette oplever man mange gange folk lede efter eksempelvis slagsaks priser, slagsaks tilbud samt slagsaks online, foruden de gængse byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

Find den bedste pris på slagsaks

Det er jo efterhånden temmelig nemt for almindelige mennesker at finde tilbud på billige slagsaks online hos flere forhandlere på nettet, og på grund af dette har de fleste internet virksomheder fundet det uundgåeligt at nedbringe prisen på slagsaks helt i bund, og endda sikre fragtfri levering.

Det kan imidlertid blive gavnligt at udforske nogle outlets på nettet efter tilbud og udsalg på slagsaks online forinden du shopper, således at du er sikker på at antage den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de udbredte byggecentre som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Stark.

Man bør bare ikke glemme, at såfremt en online forretning sælger billige slagsaks online for en tilbudspris som kan ses som helt ekstremt letkøbt, kunne det for det meste være et signal om en snydagtig internet virksomhed. Køb med kort er trods alt omfattet af en lovbestemmelse, der dækker dig overfor fup online virksomheder.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du udnytte et tilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at afdrage omkostningerne til slagsaks over en periode. Dette fås ofte i specialiserede netshops, men sjældent de kendte byggekæder som fx Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og Stark.

Ses der på tallene bliver det klart, at internet shoppere jævnligt kigger efter fx slagsaks priser og billig slagsaks. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere lede efter for eksempel slagsaks tilbud, køb slagsaks og slagsaks online.

Se nærmere på tidligere køberes meninger

Trustpilot frembringer ganske hensigtsmæssige muligheder for at finde ud af en længere række forhenværende brugeres erfaringer og på grund af dette foreslår vi, at du tolker internet virksomhedens anmeldelser før du shopper billige slagsaks online.

Facebook fremskaffer lignende ganske habile chancer for at få en idé om e-firmaets kundetilfredshed. Derudover ser vi en del e-forretninger som tilbyder folk at forfatte en omtale af købsoplevelsen, hvilket ydermere må tages i brug til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden folk shopper billige slagsaks online i en internet webshop behøver de for at være på den sikre side tyde webbutikkens handelsaftale, det er dog for det meste ikke videre interessant, specielt ved de store byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Et alternativ kunne derfor være at se nærmere på om internet firmaet er e-mærket, hvilket skulle være en indikator for at online shoppen adlyder de danske retningslinjer, samt at e-handlen en gang i mellem undersøges af fagmænd som behersker lovene på området.

Desuden giver det dig anledning til opbakning, hvis du får udfordringer som følge af din shopping med slagsaks. Ydermere kan det være til hjælp at kunden er klar over de mest centrale reglementer der kan have indvirkning på bestillingen af slagsaks online, f.eks. hvilken ombytningspolitik internet butikken tilsikrer.

Derfor er det på samme måde afgørende, at man permanent beholder sin kvittering på e-mail, så man når som helst kan bevidne sit køb af slagsaks, uagtet om man har bestilt hos 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg eller Davidsen.

Peter S gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Anna gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Susanne gav 5 stjerner

Udmærket

Per gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til køb på nettet
1Forinden folk køber billige slagsaks på en shop behøver de de facto betragte deres forretningsaftale, dog er det for det meste ikke videre interessant. Ligeså slår vi et slag for at køber er oppe på mærkerne omkring de vigtigste vedtægter der har betydning for bestillingen af billige slagsaks online, til eksempel hvilken returpolitik online webshoppen tilsikrer.
2Det har vist sig at være super overkommeligt for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige slagsaks fra diverse internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette garanterer flertallet af online varehuse gratis fragt. Det kan trods alt være tiden værd at eftergå nogle enkelte e-forretninger efter tilbud og rabat inden du gennemfører dit køb, således at man er sikker på at opnå den laveste pris.
3Nogle få online forhandlere præsterer levering uden beregning på slagsaks, men oftest kun såfremt der erhverves for en fastsat pris. Ellers må man gribe den mest letkøbte leveringsløsning, hvilket mange gange vil blive at få kørt din bestilling til et afhentningssted. Leveringstypen bliver til tider ligeledes ekstremt let gængelig. Den mest letkøbte fragtform kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.
4Leveringsdygtigheden kan vise sig at være rigtig essentiel hvis man står og skal bruge varerne fluks, og herved er det naturligvis fornuftigt at du checker den anslåede leveringsdato for slagsaks. De fleste internet firmaer frembyder billig 1 hverdags levering på mange af butikkens produkter, som nødvendiggør at ordren aflægges forinden et nøjagtigt tidspunkt.
5Vi anbefaler at tjekke om webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, som generelt er et kendetegn for at online firmaet adlyder de opstillede regler, samt at internet virksomheden ofte revurderes af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende regulativer. Før nogen køber billige slagsaks i en online webshop kunne man i reglen overveje dens forretningsbetingelser.
6Den mest betalelige form for fragt er utvivlsomt at hente produkterne selv, som jo stiller krav om at du opholder dig nærved online forhandlerens hjemsted. Den leveringsmulighed kan vise sig at være virkelig udslagsgivende såfremt du har behov for slagsaks om kort tid. Alternativt så tilbyder nogle netshops portofri levering, men for det meste er det under forudsætning af at man køber for en fastsat sum.
7Trustpilot forærer dig ret gavnlige løsninger til at blive klogere på en længere række eksisterende kunders anmeldelser og på grund af dette er det fornuftigt, at du undersøger internet shoppens ratings inden du bestiller billige slagsaks online. Facebook indebærer på samme måde adskillige anstændige genveje til at få indblik i online virksomhedens popularitet.
8Mange e-butikker tildeler i øjeblikket mange forskellige billige fragtmuligheder til slagsaks. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, så du nemt selv kan hente ordren når det passer dig bedst. Leveringsformen er altså i høj grad praktisk, og oftest tillige den mest prisbevidste form for fragt.
9Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfattet af et reglement, som bistår køber overfor snydagtige e-handler. Som et alternativ burde du udnytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du gerne vil afdrage prisen over en længere periode.