Byggevarepriser.dk

Skunklem

Dolle Timbersan BD60 Skunklem
20.268 kr.
Se produkt
Dolle ClickFix 56 Skunklem
11.655 kr.
Se produkt
Dolle Timbersan Classsic skunklem
750 kr.
Se produkt
Fakro DWF BD45 Skunklem
1.350 kr.
Se produkt
Fakro DWT Thermo Skunklem
12.375 kr.
Se produkt
Dolle Timbersan Simple Skunklem
14.886 kr.
Se produkt
Dolle Timbersan BD30 Skunklem
19.053 kr.
Se produkt
Dolle Timbersan Hvid Skunklem
750 kr.
Se produkt
Fakro DWK Skunklem
875 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisen på billige skunklem fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på gode tilbud, imens øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du skal tænke på hvad du helst vil have.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få sparring omkring skunklem.
Flere byggekæder fremviser et enormt sortiment, imens nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan tænke på om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare skunklem.
Du skal kende de retningslinjer der gælder når du shopper online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor læse virksomhedens regningslinjer.
Såfremt du vil have dine byggematerialer med det samme eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne selv. Det er i særdeleshed en mulighed i de udbredte byggecentre.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at se, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og takket være dette har folk adgang til at bestille online og hente materialerne på egen hånd. Herigennem kan du overveje at undvære fragten, og endda skaffe produkterne hurtigere.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte butikker, hvilket bidrager til øget troværdighed når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra diverse nicheshops, hvorfor du så kan vælge fra et bredt sortiment af skunklem online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker er producenter af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online får du bedre priser.
Majoriteten af niche webshops er opstartsfirmaer, som typisk er danske, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem understøtter du ved at købe skunklem online hos dem.
En masse niche webshops har ekstra meget forstand på deres varer, idet de ikke sælger andre varer. Altså bør du få endnu mere nyttig service fra personale med ekspertviden i lige præcis skunklem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

skunklem silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

skunklem harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

skunklem bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

skunklem jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 medarbejdere i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det anbefales at indhente assistance til byggearbejdet, i særdeleshed i tilfælde af større projekter. Krævende byggeprojekter skal gerne udføres af flere folk. Endvidere må det blive hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
2Typisk vil det være afgørende at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive økonomisk at kortlægge hver enkelt omkostning, og dernæst nedskrive ens udgift ved dem hver især.
3Der findes ekstremt mange guides og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube tilbyder dig meget brugbar information, ikke mindst når man bruger engelske søgeord.
4Du bør vurdere hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du hellere skal anskaffe professionel assistance til dele af projektet. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at søge uforpligtende tilbud fra flere håndværkere.
5I visse tilfælde kan man indhente økonomisk støtte til byggerier. Det gives forudsat at byggeriet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte betinges altså af at byggeriet gør en positiv forskel for klimaet.
6For projekter udendørs kan vejrsituationen få stor betydning. Af den årsag bør du jævnligt tage et kig på udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det uanmeldt begynder at vælte ned netop som du står midt i det komplekse projekt.
7Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at du har samtlige byggematerialer klar til brug forud for at du går i gang med dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne nedskrive en simpel oversigt hvoraf der fremgår alt du har brug for, og derefter tjekke oversigten, med det formål at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
8Planlægning vil altid være vejen til succes med din byggeproces. Du kunne overveje at nedskrive en struktureret plan, der fortæller hvilke gøremål der skal udføres hvornår, samt en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du nedskriver tidsplanen.
9Du må aldrig nogensinde undvære udstyr. Det kan vise sig at være en fordel at du har udstyret tilgængeligt inden du indleder byggeriet. Husk også at indregne de tilhørende omkostninger i dit budget.
10Der præsenterer sig utvivlsomt utidige problematikker ved omfattende opgaver, og af den grund kan det vise sig afgørende at der afsættes rigeligt med tid i agendaen, som bidrager til at man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
11Længe før du starter byggeprocessen er det ganske vigtigt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Du må på ingen måde se bort fra sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som skåner dig mod eventuelle uheld. Det er fornuftigt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig når du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
De mest folkekære byggekæder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket jo er temmelig imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ret så flot. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % giver den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er yderst beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

Adskillige e-butikker tilbyder nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til skunklem. Den mest moderne er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer når det passer ind i din hverdag. Muligheden er altså ret så ukompliceret, samt endda tillige den prisbilligste leveringstype.

Du kan ligeledes påtænke at få produkterne leveret hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Metoden er typisk en anelse mere pebret, men tillige særdeles smertefri med skunklem online. Den mest betalelige fragtmulighed er utvivlsomt at du selv henter pakken, men den løsning beroer på at du er nær internet shoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på skunklem er naturligvis vældig udslagsgivende om vi behøver din ordre lige om lidt, så herved er det aldeles aktuelt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato for skunklem. En lang række online varehuse – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næste hverdag på en række produkter online, som trods alt afhænger af at ordren køres igennem før et fastslået tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer afsendt før de logistikansatte har fri.

En række online webshops tilbyder gebyrfri levering på skunklem online, men i mange tilfælde er det betinget af at man bestiller for en fastsat pris. Ellers skulle man udse dig den mest betalelige fragtform, som mange gange vil være at få fragtmanden til at køre pakken til et afhentningssted.

Temmelig mange webshops foreslår afhentning hvor du bestiller billig skunklem online men afhenter i butikken. Fx Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Bygma. Byggemarkederne giver fx click-and-collect på skunklem i disse byer:

Rødovre, Ishøj, Jyllinge, Solrød Strand, Åbyhøj, Brabrand, Glostrup, Rudersdal, Frederiksberg, Herning, Vejle, Korsør, Greve, Fredericia, Holbæk, Nakskov, Viborg, Rønne, Lillerød, Søborg, Hedensted, Hedehusene, Kokkedal, Randers, Nykøbing Falster, Dragør, Silkeborg, Vallensbæk, Højbjerg, Skive, Lyngby, Hvidovre, Gladsaxe, Risskov, Stenløse, København, Roskilde, Odder, Brøndby, Frederikssund, Kalundborg, Esbjerg, Varde, Ølstykke, Aabenraa, Brønderslev, Svendborg, Valby, Haderslev, Herlev, Hobro, Kolding, Taastrup, Værløse, Allerød, Albertslund, Ringsted, Brønshøj, Gentofte, Hillerød, Thisted, Horsens, Farum, Ikast, Aarhus, Vanløse, Birkerød, Køge, Lystrup, Tårnby, Aalborg, Frederikshavn, Nærum, Struer, Helsingør, Holstebro, Ballerup, Frederiksværk, Tilst, Odense, Slagelse, Sønderborg, Hørsholm, Vordingborg, Virum, Hjørring, Charlottenlund, Skanderborg, Grenaa, Næstved, Haslev, Nyborg, Nørresundby, og Middelfart, .

Klik-og-hent ift. skunklem er muligt i alle områder af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Lolland).

Ved kig i statistikkerne står det markant, at internet shoppere typisk søger for eksempel billig skunklem og skunklem tilbud. Man ser desuden ofte folk lede efter for eksempel skunklem priser, skunklem online og køb skunklem, foruden de udbredte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Gode priser på skunklem

Det er efterhånden særligt problemfrit for købere at sammenligne tilbud på billige skunklem online fra forskellige internet varehuse, og til tak har utallige netshops været nødt til at stampe udsalgspriserne på skunklem drastisk, og ovenikøbet garantere billig fragt.

Det kan immervæk være smart at granske nogle forskellige outlets på nettet efter billige priser på skunklem online før du handler, således at man er usvigeligt sikker på at antage den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

Man bør lige meget hvad ikke glemme, at når en webshop frembyder billige skunklem online på tilbud til en pris som anses for ubegribelig overkommelig, så burde det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uoprigtig e-butik. Handler med kort er trods alt omfattet af en forordning, der garanterer os imod bedrageriske e-handler.

Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage nytte af en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at betale omkostningerne til skunklem over en periode. Dette tilbydes ofte ved niche netbutikker, men ikke de udbredte byggecentre som fx Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Når man ser på tendenserne bliver det markant, at online shoppere som regel søger blandt andet køb skunklem og skunklem priser. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere efterspørge bl.a. billig skunklem, skunklem online og skunklem tilbud.

Gennemsøg folks erfaringer

Trustpilot medfører altid fantastiske genveje til at gøre dig bekendt med en lang række aktuelle køberes oplevelser og af den grund stiller vi forslag om, at du bliver klogere på online butikkens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige skunklem online.

Facebook bringer dig lignende adskillige troværdige muligheder for at få et kig ind i e-forhandlerens troværdighed. Derudover ser vi en række e-forhandlere hvor det er muligt at registrere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket tilmed bør bruges til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk bestiller billige skunklem online på en internet butik burde man egentlig granske e-butikkens betingelser, men det er for det meste ikke særlig sjovt, i særdeleshed med de store byggecentre som Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

En anden mulighed er at se nærmere på hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, som skulle være en erklæring om at e-handlen efterlever de officielle danske regler, og at webbutikken regelmæssigt gennemses af fagmænd der er meget bekendte med de gældende regulativer.

Dette er desuden en god lejlighed til at blive assisteret, når du forvoldes problemer ved din shopping med skunklem. Tilmed tilråder vi at du er opmærksom på de elementære betingelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af skunklem online, fx hvilken returrettighed e-handlen benytter.

I relation til det er det ydermere relevant, at man når som helst bibeholder sin e-mail kvittering, så man altid kan vidne om købet af skunklem, uanset om man har købt hos Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark eller XL-Byg.

Lene F gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Søren M gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Peter Pedersen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Marianne gav 4 stjerner

God pris og alt ok

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot bringer dig ultra fremragende muligheder for at inspicere adskillige aktuelle forbrugeres ratings og derfor er det fornuftigt, at du tager et kig på webbutikkens ratings før du køber billige skunklem online. Facebook bringer dig lignende en del pålidelige løsninger til at få indblik i online forhandlerens kundetilfredshed.
2Vi slår generelt et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af et lovbud, der skærmer kunden overfor falske netbutikker. Som alternativ burde du udnytte en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, ifald du foretrækker at klare beløbet ude i fremtiden.
3Den mest prisbevidste type af levering vil altid være at hente produkterne selv, hvilket dog afhænger af at du bor tæt på online forhandlerens arbejdslager. Den form for fragt er ualmindeligt central ifald vi har brug for skunklem om et øjeblik. Alternativt så yder enkelte internet selskaber levering uden beregning, men ofte kræves det at man køber for en fastsat pris.
4Leveringstidspunktet kan være særligt betydningsfuld hvis man mangler din pakke straks, så derfor er det faktisk meningsfuldt at du kigger nærmere på den forventede leveringstid ved skunklem. En hel del internet butikker reklamerer med billig 1 dags fragt på mange af deres produkter, men husk at det betinges af at orden realiseres inden et angivent klokkeslæt.
5Det er jo ualmindeligt fremkommeligt for forbrugerne at søge sig frem til priser online på billige skunklem på forskellige netshops, og følgelig tilbyder massevis af netshops billig levering. Til gengæld kan det trods alt blive indbringende at studere en række internet firmaer efter tilbud inden du shopper, så man er skråsikker på at skaffe sig den billigste pris.
6En hel del internet firmaer sikrer fragt uden beregning på skunklem, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis der aftages for et fastsat beløb. Alternativt må man foretrække den mest letkøbte fragtform, som tit er at få dem til at bringe din pakke til en pakkeshop. Fragtformen bliver desværre endda ualmindeligt problemfri. Den mindst kostelige leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
7Forud for at folk handler billige skunklem på en e-forretning kan de faktisk overveje virksomhedens regler, dog er det almindeligvis ikke videre interessant. Yderligere rekommanderer vi at kunden er påpasselig med de mest vitale vedtægter der har betydning for shopping af billige skunklem online, som fx hvilken ombytningspolitik webshoppen garanterer.
8En del e-shops tildeler på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige muligheder for levering til skunklem. En sikker vinder er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente ordren når du har lyst. Fragttypen er jo usædvanlig smart, samt ofte endda den billigste metode til levering.
9Generelt foreslår vi at finde ud af om e-forhandleren er medlem af e-mærket, siden det længe har været en påvisning af at online butikken anerkender de opstillede regler, udover at internet selskabet løbende overvåges af specialister som har nøje kendskab til reglerne. Før nogen shopper billige skunklem i en e-handler burde man når alt kommer til alt betragte netshoppens vilkår.