Byggevarepriser.dk

Skruestik

Skruestik 75 mm med holder HERO 7769-00
380 kr.
Se produkt
Skruestik 150 mm med drejefod Kreator KRT554003
480 kr.
Se produkt
Skruestik 150 mm ProBuilder 44195
749 kr.
Se produkt
HERO skruestik 150 mm Stålstøbte HERO 3414-150
1.049 kr.
Se produkt
Skruestik 100 mm ProBuilder 44193
344 kr.
Se produkt
Maskinskruestik 80 mm KwB 7770-08
460 kr.
Se produkt
Maskinskruestik 63 mm KwB 7770-06
344 kr.
Se produkt
HERO skruestik 125 mm Stålstøbte 3414-125
785 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derfor kan du shoppe hos et online byggemarked, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring skruestik.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor bør du tjekke forretningens regningslinjer.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil undvære fragten, så kunne du tænke over at fragte produkterne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Nogle byggekæder har et bredt udvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal vurdere om det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover blot skruestik.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige skruestik fra byggecenter til byggecenter. En del satser på billige priser, og øvrige giver kompetent rådgivning. Du skal tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og bekendte forretninger, som kan bidrage til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se fordele i.
De velkendte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og takket være dette har man valget om at handle online og køre byggematerialerne selv. Derfor har du chancen for at slippe for fragten, og ovenikøbet skaffe produkterne med det samme.
De udbredte byggecentre samler produkter fra talrige leverandører, og dermed kan du shoppe fra et stort sortiment af skruestik online.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforhandlere er iværksætterfirmaer, som oftest har danske ejere, eventuelt endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at købe skruestik online hos dem.
Majoriteten af nichebutikker producerer selv de varer som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få billigere priser.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er eksperter i deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor kan du få super erfaren hjælp fra folk som er eksperter i netop skruestik.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

skruestik silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

skruestik bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

skruestik jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag over 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag mere end 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

skruestik harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der kommer stort set altid uforudsigelige problemstillinger når det gælder store opgaver, og af den grund vurderes det meningsfuldt at der afsættes god nok plads i tidsplanen, som gør at man føler sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
2Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få stor betydning. Af den årsag skal du ofte tage notits af vejrprognosen når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at vælte ned netop som du er godt i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
3Du skal på ingen måde undvære grej. Tit kan det være fordelagtigt at du har udstyret disponibelt før du starter byggeprocessen. Det er desuden afgørende at tage højde for omkostningerne hertil i din økonomi.
4Godt forarbejde vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du anbefales at nedskrive en struktureret dagsorden, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Husk at være realistisk idet du laver din køreplan.
5Ofte vil det være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for byggeriet, så man har kontrol over udgifterne. Det må være en fordel at tage noter til samtlige poster, hvorefter man kan søge sig frem til prisen på dem enkeltvis.
6Husk at vurdere om byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for bør investere i hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeriet. Når du henter hjælp fra en professionel er der penge at spare ved at få tilbud fra diverse entreprenører.
7Det bliver betydningsfuldt at have de påkrævede materialer handlet ind forinden du starter håndværket. Du bør sammenfatte en enkel note som indeholder alt hvad du har brug for, og så efterse hver enkelt ting, hvormed du sikrer dig at alt er på sin plads.
8Du må for alt i verden ikke glemme dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj såsom hjelm og sko som hjælp overfor potentielle ulykker. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
9Forud for at du iværksætter arbejdet kan det blive ufatteligt vigtigt at være sikker på, at projektet er lovligt. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig diverse love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
10Der ligger stribevis af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube supporterer dig med temmelig meget gavnlig info, især når du bruger engelske søgeord.
11Nogle gange kan man indhente offentlig støtte til ombygninger. Det får man såfremt byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet betinger at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
12Det er oplagt at få hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt når der er tale om krævende byggeprocesser. Krævende projekter gør krav på flere personer. Desuden bør det være bedre og mere interessant når man ikke er alene om det.
Danskernes foretrukne byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som naturligvis er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er kolossalt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

En hel del internet virksomheder udlover i vore dage et bredt udvalg af billige fragtløsninger til skruestik. Den mest moderne er i dag at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine nye varer når det passer dig. Leveringsformen er jo rigtig smertefri, samt ofte tillige den prisbilligste leveringsmanér.

Du kunne ligeledes planlægge at få pakken leveret til din privatbolig eller til når du er på job. Fragttypen bliver beklageligvis en lille smule mere bekostelig, men desuden ekstremt fleksibel ved køb af skruestik online. Den mest prisbevidste leveringsløsning er unægtelig selv at hente produkterne, som jo forudsætter at du er nær online forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på skruestik kan være usædvanlig væsentlig hvis du absolut skal bruge varen nu og her, og af den grund er det nemlig meningsfuldt at vi undersøger tidshorisonten for levering ved skruestik. Størstedelen af internet foretagender – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på de fleste varer online, hvilket dog er regnet ud fra at ordren køres igennem tidligere end et konkret klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt ordnet inden de pakkeansatte tager hjem.

Enkelte netbutikker sikrer fragt uden beregning på skruestik online, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at man køber for en konkret pris. Derudover burde man snuppe den prisbilligste løsning til levering, som ofte vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop.

Mange webbutikker frembyder afhentning hvor man køber billig skruestik derhjemme men afhenter i byggecenteret. Fx Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4. Byggekæderne udlover for eksempel click-and-collect på skruestik i disse områder:

Vanløse, Frederikssund, Rønne, Ishøj, Aabenraa, Nyborg, Ikast, Odder, Svendborg, Holbæk, Gladsaxe, Skive, Albertslund, Herning, Glostrup, Brabrand, Højbjerg, Dragør, Vallensbæk, Haderslev, Thisted, Aarhus, Frederiksberg, Stenløse, Værløse, Hillerød, Birkerød, Ballerup, Horsens, Nørresundby, Kokkedal, Holstebro, Greve, København, Tilst, Grenaa, Rudersdal, Roskilde, Hjørring, Virum, Allerød, Struer, Frederiksværk, Odense, Helsingør, Hobro, Haslev, Kolding, Hvidovre, Korsør, Vordingborg, Middelfart, Esbjerg, Viborg, Søborg, Brøndby, Nakskov, Herlev, Hørsholm, Brønshøj, Risskov, Charlottenlund, Jyllinge, Vejle, Lyngby, Solrød Strand, Farum, Hedensted, Åbyhøj, Lillerød, Randers, Frederikshavn, Slagelse, Næstved, Rødovre, Sønderborg, Aalborg, Lystrup, Skanderborg, Fredericia, Varde, Nykøbing Falster, Taastrup, Tårnby, Køge, Ølstykke, Kalundborg, Silkeborg, Ringsted, Hedehusene, Valby, Brønderslev, Nærum, og Gentofte, .

Afhentning for skruestik er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Sjælland (Østsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager).

Ved indkig i tendenserne står det klart, at online shoppere jævnligt søger for eksempel skruestik priser og skruestik online. Derudover ser vi ofte mennesker lede efter for eksempel billig skruestik, køb skruestik og skruestik tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Gode priser på skruestik

Det er jo efterhånden usædvanlig let for almindelige mennesker at sammenholde priser på billige skruestik online fra forskellige internet forretninger, og til tak har en hel del online webshops ikke kunne slippe for at nedskære prisen på skruestik drastisk, og derudover frembyde billig levering.

Det kan dog alligevel vise sig gavnligt at sammenholde flere internet forretninger efter billige priser på skruestik online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er på den sikre side med at indhente den bedste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan og XL-Byg.

Du skal bare huske på, at ifald en online butik forhandler billige skruestik online på tilbud til en pris som anses for uhørt fordelagtig, burde det undertiden være et karakteristika der viser en svindel internet forhandler. Kortbestillinger er imidlertid dækket ind under en orden, som bistår kunden overfor svindlende online shops.

Generelt tilråder vi kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage nytte af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at klare betalingen af skruestik over et længere tidsrum. Dette fås normalt ved niche webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Ved indkig i tendenserne bliver det markant, at folk mange gange søger blandt andet skruestik priser og billig skruestik. Foruden dette ser vi ofte folk lede efter fx skruestik tilbud, køb skruestik og skruestik online.

Kig på folks meninger

Trustpilot forærer dig fuldkommen ærlige genveje til at kontrollere adskillige andre brugeres evalueringer og herved rekommanderer vi, at du læser internet selskabets bedømmelser før du handler billige skruestik online.

Facebook genererer lignende relativt fine metoder til at få kendskab til e-handlens popularitet. Derudover møder vi en del internet outlets som giver folk mulighed for at afgive en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket lige så vel må anvendes til afvejning af kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige skruestik online i en internet virksomhed behøver de i og for sig betragte e-shoppens handelsaftale, men det er mange gange ikke videre spændende, især hos de gængse byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Stark.

En nemmere løsning kunne måske være at kontrollere hvorvidt online shoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det typisk er en indikation om at e-forhandleren understøtter den officielle danske lovgivning, tillige med at e-handlen af og til evalueres af sagkyndige der har ekspertise inden for de gældende vilkår.

Dette er desuden en god mulighed for at blive assisteret, når du bliver udsat for problemstillinger ved dit indkøb af skruestik. Foruden dette anbefaler vi at køberen er påpasselig med de mest centrale reglementer der kan influere på bestillingen af skruestik online, som fx hvilken bytteret online webshoppen garanterer.

På grund af dette er det ydermere afgørende, at man altid sikrer sin kvittering på e-mail, således man når som helst vil kunne eftervise sin bestilling af skruestik, hvad end man handler ved Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 eller Bygma.

Niels gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Kim Jensen gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Jens gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Birthe gav 5 stjerner

Fin omgående levering

9 gode råd til køb på nettet
1Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af et regelsæt, der støtter dig som kunde imod uoprigtige internet forhandlere. Som en anden løsning burde du anvende en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at finansiere regningen over tid.
2Trustpilot indebærer flere fordelagtige muligheder for at tyde en længere række forhenværende konsumenters synspunkter og derfor er det fornuftigt, at du beser online forretningens anmeldelser forinden du shopper billige skruestik online. Facebook giver dig ydermere evigt anstændige genveje til at få indblik i e-forhandlerens pålidelighed.
3Fragttiden er ret så relevant i tilfælde af at vi mangler produkterne straks, så med det formål er det temmelig vigtigt at vi checker den forventede leveringsdato for skruestik. En række webshops frembyder billig levering på næstkommende hverdag på massevis af produkter, men vær på vagt da det afhænger af at transaktionen gennemføres inden et fast klokkeslæt.
4Indtil flere internet varehuse lover fri fragt på skruestik, men typisk er det forbeholdt når man handler for et fastsat beløb. Derudover skal du snuppe den mest billige fragtmulighed, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig somme tider endvidere meget nem. Den mest betalelige leveringstype vil dog altid være selv at hente varerne.
5Det er jo efterhånden vældig uproblematisk for alle at finde information om priser online på billige skruestik fra forskellige online forhandlere, og ergo yder flertallet af online virksomheder levering uden omkostninger. Derfor kan det immervæk være fordelagtigt at tjekke visse online forretninger efter tilbud og rabat før du bestiller, så du er sikret at opnå den bedste pris.
6Forud for at folk handler billige skruestik hos en forhandler på nettet bør de på en vis måde få overblik over e-butikkens betingelser, dog er det for det meste en tidskrævende opgave. Endvidere er det at foretrække at køberen er opmærksom på de væsentligste betingelser der influerer på shopping af billige skruestik online, fx den byttepolitik hjemmesiden tilsikrer.
7Vi anbefaler generelt at se nærmere på om online shoppen er e-mærke godkendt, fordi det kan være en erklæring om at online forhandleren føjer gældende dansk lovgivning, foruden at virksomheden jævnligt evalueres af fagmænd der har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Inden folk køber billige skruestik på en online forretning behøver de i og for sig læse dens forretningsvilkår.
8Den mest prisbevidste leveringsmetode vil til enhver tid være at hente produkterne selv, men den løsning står og falder med at du har bopæl med kort afstand til online butikkens bopæl. Den leveringsversion er jo vældig væsentlig såfremt man har brug for skruestik inden for få dage. Alternativt så garanterer enkelte e-butikker fragtfri levering, men for det meste er det så præmissen at du køber for et fastslået beløb.
9En stor portion internet shops giver nu mange forskellige billige leveringsformer til skruestik. En af dem der er mest anvendt er i dag udleveringssteder, som gør at du kan hente dine varer når der er tid til det. Den er nemlig usædvanlig let gængelig, samt endda også den prisbilligste fragtform.