Byggevarepriser.dk

Skruekompressor

Skruekompressor7.5h/200 400v-3
41.466 kr.
Se produkt
Silver 7,5 skruekompressor
32.498 kr.
Se produkt
Skruekompressor10h/270 400v-3
50.359 kr.
Se produkt
Skruekompressor15h/6-13 400v-3
106.564 kr.
Se produkt
Skruekompressor 20h/270 400v-3
66.431 kr.
Se produkt
Skruekompressor15h/270 400v-3
92.595 kr.
Se produkt
Servicekit til kompressor ABAC Genesis
1.930 kr.
Se produkt
ABAC 10/270 400V-3 10 HK stationær skruekompressor
33.738 kr.
Se produkt
Newsilver 3/90 skruekompressor
27.250 kr.
Se produkt
Skruekompressor NewSilver D10/300 med køletørre
41.875 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan det overvejes at vælge en webshop, hvor du kan modtage sparring omkring skruekompressor.
Du kan finde forskelle i prisen på billige skruekompressor fra webshop til webshop. Enkelte giver de bedste priser, hvorimod øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du bør beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal vide hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Det er selvfølgelig meget afgørende at vide, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Nogle byggecentre fremviser et enormt udvalg, imens andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal vide om det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot skruekompressor.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere produkterne selv. Det er hovedsageligt en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og kendte firmaer, hvilket bidrager til øget tryghed når man skal købe online. Det vil nogle se som positivt.
De kendte byggemarkeder køber produkter fra diverse specialbutikker, og dermed kan du handle fra et bredt udvalg af skruekompressor online.
De velkendte byggemarkeder finder du i hele landet, og pga. det har man tilbuddet om at handle online og hente materialerne selv. Derfor er det muligt at blive fri for leveringsgebyret, samt tilmed få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har meget ekspertise i de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således bør du modtage mere gavnlig sparring fra ansatte der er specialister i lige præcis skruekompressor.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online får du et ekstra godt tilbud.
Alverdens nichebutikker er mindre virksomheder, som tit har danske ejere, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse støtter du når du køber skruekompressor online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

skruekompressor silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

skruekompressor harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

skruekompressor bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

skruekompressor jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der præsenterer sig som regel overraskende udfordringer i forbindelse med svære projekter, og af den grund vil det være af stor betydning at der afsættes betragtelig tid i arbejdsplanen, således at man kan føle sig sikker på at man når det til siden.
2Typisk vil det være meningsfuldt at nedskrive et budget for istandsættelsen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være fornuftigt at nedskrive samtlige poster, og bagefter finde frem til ens omkostning ved dem én efter én.
3Det kan være til god gavn at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt når det er vigtige byggeprojekter. Krævende opgaver bør udføres af flere folk. Dertil vil det være mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
4Du må for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj såsom arbejdssko som sikrer dig imod potentielle ulykker. Det er uundværligt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
5Man må aldrig nogensinde gå ned på grej. Tit kan det være vigtigt at du har grejet til disposition når du iværksætter arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at medtage disse udgifter i budgettet for byggeriet.
6For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen stor betydning. Af den årsag må du med jævne mellemrum tage et kig på femdøgnsprognosen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned når du netop vil påbegynde dit store byggeprojekt.
7Længe før du starter arbejdet kan det vise sig temmelig betydningsfuldt med en forsikring om, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde gældende regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
8Du har mulighed for at spørge om et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det ydes hvis renoveringen gør en forskel for klimaet. Det beroer altså på at byggeprojektet har en positiv betydning for klimaet.
9Forberedelse bliver vejen til at lykkes med projektet. Du skal nedskrive en velovervejet strategi, som viser hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en kronologisk orden. Husk at være konkret i udarbejdelsen af oversigten.
10Der findes mange instruktioner og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube faciliterer vældig meget konstruktiv info, især såfremt du kigger i hele verden.
11Husk at regne på om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal tilkøbe hjælp fra en professionel til afslutningen af projektet. Hvis du henter hjælp fra en fagmand kunne det godt betale sig at tage imod forslag fra diverse entreprenører.
12Muligvis kan det blive afgørende at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar inden du tager fat på dit byggeprojekt. Du kunne udfærdige en enkel indkøbsliste indeholdende alt du skal bruge, og dernæst eftergå hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig overbevist om at du har styr på det.
De mest folkekære byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er ret så betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er yderst overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk flot. Scoren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er smartest?

Adskillige internet forhandlere tilbyder nu en række forskellige billige løsninger til levering til skruekompressor. Den mest almindelige er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv henter dine produkter når du har lyst. Metoden er jo meget enkel, og tit endvidere den mindst kostelige mulighed for fragt.

Du kunne alternativt beslutte dig for at få produkterne sendt hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig beklageligvis en sjat dyrere, men omvendt rigtig enkel ved køb af skruekompressor online. Den billigste form for levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, hvilket beroer på at du er med kort afstand til e-shoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på skruekompressor er selvfølgelig særdeles essentiel hvis man behøver dine nye varer omgående, så med det formål er det ganske på sin plads at vi finder leveringstiden ved skruekompressor. En del online webshops – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilbyder billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres produkter online, men vær vagtsom da det kræver at ordren indsendes forinden et bestemt tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få varerne afsted forinden de logistikansatte får fri.

Nogle få internet virksomheder præsterer fragt uden beregning på skruekompressor online, men typisk er det forudsat at man bestiller for et fastslået beløb. Derudover skal du udvælge den mindst kostelige fragtmetode, som mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted.

En række kæder foreslår click-and-collect hvor du handler billig skruekompressor online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene yder eksempelvis klik-og-hent på skruekompressor i disse byer:

Sønderborg, Albertslund, Skanderborg, Højbjerg, Rønne, Skive, Herlev, Brabrand, Nørresundby, Rudersdal, Helsingør, Rødovre, Thisted, Ikast, Varde, Charlottenlund, Tilst, Lystrup, Nærum, Vordingborg, Køge, Brøndby, Silkeborg, Slagelse, Gladsaxe, Aabenraa, Gentofte, Hørsholm, Kokkedal, Ballerup, Roskilde, Korsør, Frederikshavn, Åbyhøj, Nakskov, Jyllinge, Risskov, Tårnby, Værløse, Hobro, Hjørring, Nykøbing Falster, Ishøj, Esbjerg, Solrød Strand, Middelfart, Kalundborg, Dragør, Søborg, Lillerød, Holbæk, Odder, Ringsted, Lyngby, Grenaa, Frederiksværk, Fredericia, Frederikssund, Hedensted, Frederiksberg, Kolding, Struer, Allerød, Herning, Randers, Birkerød, Haslev, Taastrup, Hillerød, Farum, Vallensbæk, Glostrup, Brønshøj, Horsens, Ølstykke, Aalborg, Haderslev, København, Greve, Holstebro, Næstved, Nyborg, Hvidovre, Virum, Brønderslev, Valby, Svendborg, Viborg, Aarhus, Vejle, Vanløse, Odense, Stenløse, og Hedehusene, .

Click-and-collect af skruekompressor er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland).

Ved indkig i data er det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger fx billig skruekompressor og skruekompressor tilbud. Derudover ser vi mange gange netshoppere søge blandt andet skruekompressor priser, køb skruekompressor samt skruekompressor online, foruden de store byggekæder som Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

Bedste tilbud på skruekompressor

Det er jo efterhånden rigtig simpelt for folk at finde frem til tilbud på billige skruekompressor online på diverse firmaer på nettet, og ergo har flertallet af webshops set sig tvunget til at reducere prisen på skruekompressor eftertrykkeligt, og derudover frembyde fri fragt.

Det kan dog til hver en tid være lønsomt at kigge forbi nogle enkelte netbutikker efter rabatter og tilbud på skruekompressor online forinden du færdiggør din shopping, så du er tryg ved at antage den laveste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

Du bør trods alt være klar over, at såfremt en online shop udlover billige skruekompressor online for en tilbudspris som kan ses som utopisk fremragende, bør det for det meste være et kendetegn på en uægte online virksomhed. Kortkøb er ikke desto mindre omsluttet af en retningslinje, der beskytter en overfor falske online shops.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage fordel af en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du ønsker at klare prisen på skruekompressor over flere uger. Dette tilbydes normalt ved specialiserede webshops, men ikke de store byggecentre som fx Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Ved indkig i tallene er det klart, at online shoppere tit søger fx skruekompressor priser og skruekompressor tilbud. Derudover oplever vi ofte internet shoppere kigge efter bl.a. skruekompressor online, billig skruekompressor og køb skruekompressor.

Læs folks betragtninger

Trustpilot tilbyder dig i højeste grad gode genveje til at finde ud af forskellige tidligere brugeres erfaringer og derfor er det klogt, at du gennemsøger internet forhandlerens bedømmelser forud for at du shopper billige skruekompressor online.

Facebook medfører lignende fuldstændig pålidelige metoder til at få indsigt i internet butikkens popularitet. Derudover er der faktisk internet forretninger som giver folk mulighed for at frembringe en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tillige må tages i brug til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forinden folk shopper billige skruekompressor online i en butik behøver man for at være sikker skimme shoppens regler, det er dog bare et omfattende projekt, især på de store byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Et andet forslag kunne derfor være at kontrollere hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, som typisk er et bevis på at internet selskabet efterkommer de opstillede regler, tillige med at butikken tit efterses af fagfolk som har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Derudover giver det dig genvej til at få assistance, hvis du får problemer i processen med dit indkøb af skruekompressor. Endvidere er det en hjælp at man er opmærksom på de fundamentale bestemmelser der kan influere på bestillingen af skruekompressor online, for eksempel den ombytningspolitik forretningen kører med.

På grund af dette er det tillige essesentielt, at man altid bibeholder sin kvitteringsmail, således man fremadrettet vil kunne bevise sit køb af skruekompressor, uagtet om man har købt hos 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg eller Stark.

Pia Mortensen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Inge gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Else Hansen gav 5 stjerner

Virkelig god service

Kirsten U gav 4 stjerner

Alt var i orden

9 tips til internetshopping
1Fragttiden kan vise sig at være meget udslagsgivende når vi har behov for produktet inden for kort tid, og i det øjemed er det rigtig centralt at vi undersøger den forventede leveringsdato for skruekompressor. En masse firmaer på nettet frembyder billig 1 dags fragt på en masse produkter, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at du når at bestille tidligere end et besluttet klokkeslæt.
2Flere forretninger på nettet tilbyder i øjeblikket et hav af forskellige billige muligheder for fragt til skruekompressor. En yndling er efterhånden pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente din bestilling når det passer dig. Løsningen er nemlig særligt ukompliceret, samt oftest ligeledes den mindst kostelige leveringsform.
3Forud for at folk shopper billige skruekompressor hos en butik kunne man helt sikkert bese webbutikkens handelsbetingelser, men det er almindeligvis ikke særlig morsomt. Dertil tilrådes det at man er obs på de primære regler der kan have indvirkning på bestillingen af billige skruekompressor online, til eksempel hvilken returrettighed online shoppen garanterer.
4Indtil flere internet forhandlere tilbyder levering uden beregning på skruekompressor, men typisk er det så nødvendigt at der bestilles for en konkret pris. Alternativt skal du overveje den mest billige leveringsmåde, der tit er at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted. Løsningen bliver i mange tilfælde omvendt særdeles problemfri. Den prisbilligste type af levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
5Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfattet af en vedtægt, som sikrer køber overfor svindlende online butikker. Som en anden løsning burde du overveje en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at godtgøre prisen over en periode.
6Den billigste fragtform kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men det afhænger af at du opholder dig lige ved netbutikkens tilholdssted. Den leveringsmanér kan være særligt relevant i tilfælde af at vi står og skal bruge skruekompressor omgående. Alternativt så garanterer flere e-handler i Danmark levering uden gebyr, men tit er det så nødvendigt at du køber for en præcis sum.
7Det er jo efterhånden ret så gnidningsløst for alle at sammenligne tilbud online på billige skruekompressor på flere netshops, og af den grund frembyder flere online forretninger fri fragt. Derfor kan det stadigvæk vise sig udbytterigt at inspicere forskellige e-shops efter tilbud og rabat inden du placerer ordren, sådan at man er velinformeret til at få den billigste pris.
8Vi tilråder generelt at se om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket ofte er en forsikring om at netshoppen opfylder dansk lovgivning, og at webshoppen rutinemæssigt revurderes af specialister som forstår de gældende regler. Forinden nogen bestiller billige skruekompressor i en shop burde man de facto gennemgå dens handelsaftale.
9Trustpilot indebærer en række fantastiske løsninger til at besigtige en hel del nuværende konsumenters domme og af den grund rekommanderer vi, at du besigtiger online forretningens vurderinger før du bestiller billige skruekompressor online. Facebook yder også ret så fordelagtige genveje til at få indblik i internet selskabets pålidelighed.