Byggevarepriser.dk

SKIL Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Se produkt
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Se produkt
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Se produkt
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt
449 kr.
Se produkt
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Se produkt
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Se produkt
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Se produkt
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i prisen på billige SKIL elhøvl fra byggemarked til byggemarked. En del satser på de bedste tilbud, hvorimod nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du skal gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Flere byggemarkeder sælger et stort produktsortiment, hvorimod nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge fra, udover bare SKIL elhøvl.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af SKIL elhøvl.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor tjekke firmaets regler.
Ifald du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er især et alternativ i de kendte byggecentre.
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og bekendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man skal købe online. Det vil nogle se fordele i.
De velkendte byggemarkeder tilbyder varer fra diverse nicheshops, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af SKIL elhøvl online.
De gængse byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og af den grund har flertallet tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Dermed kan man undvære fragten, samt ovenikøbet få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få skarpere priser.
En masse nichespecifikke webshops er opstartsfirmaer, som tit har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse støtter du når du køber SKIL elhøvl online på deres side.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstra meget forstand på deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor er det forventeligt at du får endnu mere kyndig sparring fra medarbejdere der er specialister i lige præcis SKIL elhøvl.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

SKIL elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

SKIL elhøvl silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af cirka 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

SKIL elhøvl bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

SKIL elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man vil ikke på noget tidspunkt fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at have værktøjet ved hånden idet du indleder byggeriet. Det er desuden afgørende at inkludere de tilhørende omkostninger i budgettet.
2Du bør gennemtænke hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du skal sikre dig assistance fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Såfremt du anskaffer eksperthjælp kunne det være fordelagtigt at få prisoverslag fra flere leverandører.
3Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed ved store projekter. Flere ombygninger kræver mere end en person. I øvrigt bør det være bedre og mere minderigt når man ikke er ene om det.
4Ved opgaver udenfor har vejret stor betydning. Af den grund bør du med jævne mellemrum tjekke vejrprognosen i de dage der er op til byggeprojektet, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at vælte ned absolut lige når du er i fuld gang med det komplekse byggeprojekt.
5Forinden du indleder byggeprojektet må det være rimeligt vigtigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig fastsatte regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
6Husk at du kan indhente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det tilbydes såfremt projektet er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte betinges altså af at projektet har betydning for naturen.
7Du må for alt i verden ikke se bort fra dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis sikkerhedshjelm som sikrer dig overfor hændelige uheld. Det er essentielt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
8Det viser sig at have noget at sige at du har alle materialer indkøbt på forhånd inden du går i krig med dit byggeprojekt. Du kunne forfatte en hurtig indkøbsseddel som indeholder alt der er nødvendige, og bagefter tjekke oversigten, med øje for at du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
9I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udfærdige et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være sundt at gennemgå alle omkostninger, hvorefter man kunne dokumentere udgiften ved dem én og én.
10Planlægning vil være kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør overveje at udarbejde en gennemarbejdet agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver arbejdsplanen.
11Der findes en hel række instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube er formidler af enorme mængder nyttig viden, i særlig grad såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
12Der kommer næsten altid utidige problemstillinger når det gælder store opgaver, og som følge heraf viser det sig værdifuldt at der afsættes rigeligt med plads i agendaen, så man kan være selvsikker på at komme i mål.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst imponerende. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og bare 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er enormt flot. Evalueringen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er absolut imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er virkelig flot. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering er smartest?

Størstedelen af internet foretagender tildeler til alt held et stort udvalg af billige leveringsmetoder til SKIL elhøvl. Det mest populære er i dag levering til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente varerne når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er jo ret bekvem, og typisk endda den mindst kostelige form for fragt.

Du burde alternativt forsøge at få produkterne bragt hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig jævnligt en tak mere pebret, men tillige virkelig praktisk ift. SKIL elhøvl online. Den mindst kostelige leveringsmetode vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, men det stiller krav om at du befinder dig i nærheden af online virksomhedens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på SKIL elhøvl er jo særligt udslagsgivende når du behøver produktet om få sekunder, så med det formål er det naturligvis aktuelt at man gransker det anslåede leveringstidspunkt på SKIL elhøvl. En lang række forretninger på nettet – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – annoncerer billig 1 dags levering på masser af varer online, men vær påpasselig da det er afhængig af at ordren køres igennem inden et angivent klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få pakken distribueret før medarbejderne har fri.

Indtil flere online webshops frembyder levering uden betaling på SKIL elhøvl online, men i reglen forudsætter det at der handles for et konkret beløb. I øvrigt burde du foretrække den mest prisbevidste leveringsudgave, som i mange tilfælde er at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted.

Flere byggemarkedskæder yder afhentning hvor man køber billig SKIL elhøvl online men selv henter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark og Silvan. Byggekæderne giver eksempelvis afhentning af SKIL elhøvl i disse områder:

Sønderborg, Struer, Frederiksværk, Aalborg, Odder, Virum, Skanderborg, Nakskov, Hjørring, Hobro, Rønne, Odense, Silkeborg, Brønshøj, Stenløse, Hvidovre, Haderslev, Vanløse, Esbjerg, Næstved, Helsingør, Ølstykke, Risskov, Viborg, Kolding, Albertslund, Thisted, Herlev, Brabrand, Haslev, Aarhus, Middelfart, Skive, Brønderslev, Lyngby, Greve, Dragør, Charlottenlund, Ikast, Søborg, Solrød Strand, Birkerød, Korsør, Grenaa, Frederikshavn, Fredericia, Svendborg, Tilst, Randers, Højbjerg, Hørsholm, Taastrup, Lillerød, Rødovre, Slagelse, Rudersdal, Frederikssund, Hedehusene, Ballerup, Brøndby, Ringsted, Nørresundby, Vejle, Nyborg, Nærum, København, Valby, Jyllinge, Køge, Holstebro, Hedensted, Horsens, Gladsaxe, Gentofte, Hillerød, Herning, Åbyhøj, Vordingborg, Frederiksberg, Kokkedal, Værløse, Lystrup, Holbæk, Varde, Vallensbæk, Roskilde, Nykøbing Falster, Tårnby, Allerød, Glostrup, Aabenraa, Ishøj, Kalundborg, og Farum, .

Klik-og-hent af SKIL elhøvl er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland).

Ved kig i data står det klart, at internetbrugere som regel kigger efter for eksempel SKIL elhøvl online og SKIL elhøvl priser. Vi ser desuden mange gange netshoppere søge efter blandt andet SKIL elhøvl tilbud, køb SKIL elhøvl samt billig SKIL elhøvl, foruden de gængse byggecentre som Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Den bedste pris på SKIL elhøvl

Det har vist sig at være særdeles nemt for folk at finde frem til tilbud på billige SKIL elhøvl online på flere internet virksomheder, og derved har flertallet af shops på nettet ikke kunne slippe for at formindske salgspriserne på SKIL elhøvl markant, og ydermere love fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det ikke desto mindre være gunstigt at inspicere en række forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på SKIL elhøvl online forinden du placerer ordren, sådan at man ikke er i tvivl om at opnå den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de store byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Du må imidlertid være klar over, at såfremt en internet butik tilbyder billige SKIL elhøvl online for en salgspris der kan ses som helt ekstremt fordelagtig, bør det undertiden være et symbol på en bedragerisk netshop. Kortkøb er trods alt en del af en lov, der værner dig overfor falske online shops.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du udnytte et tilbud som for eksempel ViaBill, når du foretrækker at afbetale regningen på SKIL elhøvl over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk ved niche netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som fx Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

Ved indkig i statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere ofte efterspørger eksempelvis SKIL elhøvl online og billig SKIL elhøvl. Foruden dette ser man som regel online shoppere lede efter for eksempel SKIL elhøvl priser, køb SKIL elhøvl samt SKIL elhøvl tilbud.

Se nærmere på andre menneskers vurderinger

Trustpilot frembringer sådan set gode muligheder for at verificere adskillige forhenværende forbrugeres bedømmelser og herved kan det anbefales, at du gennemsøger e-handlens vurderinger før du placerer din ordre på billige SKIL elhøvl online.

Facebook fremskaffer endvidere temmelig passende løsninger til at få indsigt i webbutikkens pålidelighed. Herinde ses en række online selskaber i Danmark hvor folk kan frembringe en evaluering af deres købsoplevelse, som ydermere må drages fordel af til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen køber billige SKIL elhøvl online i en netbutik burde man principielt få overblik over dens betingelser, dog er det bare et tidskrævende projekt, især med de store byggekæder som Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

En anden løsning kan derfor være at kigge hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, som skulle være et billede på at netshoppen føjer de gældende danske regler, foruden at internet shoppen fra tid til anden gennemses af jurister som er meget fortrolige reglementet på området.

Dette er desuden din anledning til støtte, ifald du udsættes for problemer ved din handel med SKIL elhøvl. Ligeledes kan det anbefales at kunden er omhyggelig omkring de grundlæggende reglementer gældende for købet af SKIL elhøvl online, som fx hvilken returneringsret online shoppen tilbyder.

I den forbindelse er det også essesentielt, at man når som helst bevarer ens kvittering på e-mail, således man når som helst vil kunne bekræfte sin bestilling af SKIL elhøvl, uagtet om man bestiller fra Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark eller 10-4.

Kirsten gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Bente D gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Niels Hansen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Mette gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 gode råd til internetshopping
1Fragtperioden er meget aktuel når vi har brug for dine nye produkter lige om lidt, og i det øjemed er det relativt aktuelt at man efterser det estimerede leveringstidspunkt ved SKIL elhøvl. Temmelig mange e-handler tilsiger billig 1 dags fragt på deres primære varer, der dog forudsætter at transaktionen gennemføres forud for et fastslået tidspunkt.
2Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfattet af en lovbestemmelse, hvilket sikrer folk overfor falske online butikker. Som en anden løsning burde du drage fordel af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at dække prisen over tid.
3Forud for at nogen køber billige SKIL elhøvl i en butik på nettet bør man sådan set gøre sig bekendt med indholdet af butikkens betingelser, det er dog almindeligvis et tidskrævende projekt. Desuden tilrådes det at køber er hensynstagende til de væsentligste retningslinjer der kan have betydning for handlen med billige SKIL elhøvl online, fx hvilken byttepolitik internet forretningen lover.
4Den billigste leveringsmåde er utvivlsomt at hente produkterne selv, men den løsning stiller krav om at du opholder dig nærved internet shoppens adresse. Den leveringsmetode er ultra central når man står og skal bruge SKIL elhøvl inden for få dage. Alternativt så garanterer flere internet foretagender fri fragt, men ofte forudsætter det at der bestilles for et konkret beløb.
5Vi går generelt ind for at se om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det typisk er en indikation om at internet firmaet lever op til de officielle regler, tillige med at netbutikken tit vurderes af fagmænd som forstår de gældende bestemmelser. Forud for at nogen shopper billige SKIL elhøvl på en internet webshop burde de sådan set se på e-shoppens handelsvilkår.
6Det har vist sig at være temmelig smart for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser online på billige SKIL elhøvl hos diverse internet webshops, og til gengæld tilbyder de fleste internet handler i Danmark levering uden gebyr. Men det kan alligevel vise sig udbytterigt at eftergå et par forskellige internet outlets efter udsalg og tilbud forud for at du handler, således at du er på den sikre side med at få fat i den bedste pris.
7Flere forhandlere på nettet udlover i vore dage flere billige leveringsmåder til SKIL elhøvl. Den mest anvendte er i dag at få leveret til et udleveringssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er altså ekstremt enkel, samt ofte endvidere den billigste leveringsmodel.
8Trustpilot medfører absolut fornemme løsninger til at se nøjere på en række nuværende køberes opfattelser og derved er det fornuftigt, at du eftergår online webshoppens vurderinger forud for at du shopper billige SKIL elhøvl online. Facebook indebærer tillige ganske fine muligheder for at få indsigt i e-firmaets troværdighed.
9En række online virksomheder lover portofri levering på SKIL elhøvl, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man handler for et fastsat beløb. Desuden skal man udse dig den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig gennemsnitligt endda vældig ligetil. Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil dog altid være at hente ordren selv.