Byggevarepriser.dk

Skævbider

Milwaukee Skævbider VDE 145mm
245 kr.
Se produkt
Teng Tools skævbider MB442-6T 160mm
210 kr.
Se produkt
Knipex Bidetang 7101 200mm
295 kr.
Se produkt
Milwaukee Skævbider 180 mm
220 kr.
Se produkt
Milwaukee Skævbider VDE 160mm
255 kr.
Se produkt
Knipex kraft bidetang 7102-200
325 kr.
Se produkt
Teng Tools Skævbider MB442-8T 200mm
129 kr.
Se produkt
Milwaukee Skævbider 160mm
200 kr.
Se produkt
Milwaukee Skævbider VDE 180mm
265 kr.
Se produkt
Teng Tools skævbider 1000V MBV441-6
159 kr.
Se produkt
Teng Tools skævbider 1000V MBV442-8
225 kr.
Se produkt
Milwaukee Skævbider VDE HD 180mm
300 kr.
Se produkt
Knipex skævbider Twin Force 7372 180mm
575 kr.
Se produkt
Knipex sidebidetang/skævbider 7401 140 mm
150 kr.
Se produkt
Milwaukee Skævbider VDE HD 200mm
330 kr.
Se produkt
Knipex skævbider X-cut 7302 160mm
360 kr.
Se produkt
Knipex Skævbider 7001 160mm
155 kr.
Se produkt
Skævbider Knipex 7402
290 kr.
Se produkt
Skævbider Teng Tools MB442-6
132 kr.
Se produkt
Skævbider mb442-8t
226 kr.
Se produkt
Skævbider mb441-5
117 kr.
Se produkt
Elektronik Skævbider 125 mm
35 kr.
Se produkt
Skævbider til plast. teng tools mb541
188 kr.
Se produkt
Skævbider Knipex 7401 - 160 mm
181 kr.
Se produkt
Skævbider Knipex 7302 - 160 comfort - xcut
313 kr.
Se produkt
Skævbider Teng Tools MB441-5T
123 kr.
Se produkt
Skævbider teng tools mb442-7s
198 kr.
Se produkt
Skævbider. Teng Tools MB442-6T
173 kr.
Se produkt
Skævbider mb441-6t
170 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man undersøge netbutikkens betingelser.
For mange er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. På grund af det kan du bestille ved en online byggeshop, som kan give hjælp til valg af skævbider.
Flere byggemarkeder fremviser et stort sortiment, og andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, foruden blot skævbider.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Såfremt du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne selv. Dette er særligt et alternativ i de udbredte byggekæder.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige skævbider fra byggekæde til byggekæde. Nogle har fokus på lave priser, og nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du bør tænke over hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og landskendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og af den grund har flertallet tilbuddet om at købe online og transportere produkterne på egen hånd. Takket være dette kan man undvære leveringsgebyret, samt endda have varerne med det samme.
De gængse byggecentre tilbyder varer fra flere producenter, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et stort udvalg af skævbider online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på internettet er iværksætterfirmaer, som tit er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at bestille skævbider online fra deres webshop.
De fleste webshops som sælger få produkter producerer selv varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få billigere priser.
Alverdens nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig formår de at yde endnu mere informativ rådgivning fra folk med ekspertviden i lige præcis skævbider.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

skævbider silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

skævbider jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

skævbider bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af ca. 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

skævbider harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der viser sig som regel pludselige vanskeligheder når det handler om større byggeprojekter, og af den grund vil det være af stor betydning at man afsætter en god portion plads i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at nå i mål.
2I mange tilfælde vil det være af stor betydning at nedskrive et budget for byggeprojektet, så du har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være økonomisk at nedskrive hver enkelt omkostning, og bagefter nedfælde billige priser på dem én og én.
3Du kunne tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du skal anskaffe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Når du ønsker hjælp fra en ekspert er det fornuftigt at lede efter uforpligtende tilbud fra forskellige virksomheder.
4Det bør overvejes at sikre sig assistance til byggearbejdet, ikke mindst såfremt det er vigtige byggeopgaver. Flere opgaver stiller krav om flere personer. Ydermere vil det blive hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
5Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke beklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som beskytter dig overfor mulige skader. Det er smart at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, især ifald du ikke sikrer dig eksperthjælp.
6Planlægning vil være metoden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du er nødt til at forfatte en klar handlingsplan, som dikterer hvilke gøremål du vil lave hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af agendaen.
7For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en væsentlig rolle. Af den årsag må du jævnligt se vejrudsigten i perioden for byggeriets start, så du undgår at det med et brag begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit krævende projekt.
8I visse tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det bliver givet forudsat at projektet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte er altså betinget af at byggeriet har betydning for klimaet.
9Det kan vise sig at have noget at sige at du har de fornødne bygningsmaterialer tilgængelige på forhånd inden du starter håndværket. Du kan notere en enkel note med alt det du har brug for, og derefter gennemgå materialerne, således at du føler dig tryg ved at du har styr på det.
10Du må ikke på noget tidspunkt mangle grej. Ofte kan det være yderst relevant at du har grejet klar til brug forinden du iværksætter byggeriet. Det er derudover vigtigt at medregne disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
11Du har adgang til ekstremt mange hjælpeartikler og videoer via internettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube tilbyder en masse nyttig oplysning, i særlig grad forudsat at du benytter den engelske version.
12Forinden du optager byggeprojektet kan det vise sig ekstremt fornuftigt at sikre sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde forskellige regler for, hvad du må, og hvad du ikke må.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som klart er ret så betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som jo er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er rigtig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er virkelig flot. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % giver den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

Temmelig mange online webshops giver i dag diverse billige former for fragt til skævbider. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Denne er altså særligt praktisk, og endda tillige den billigste leveringsmodel.

Du kunne også prøve at vælge afsending til din adresse eller til din arbejdsplads. Fragttypen bliver typisk en lille smule dyrere, men på den anden side super ukompliceret ved køb af skævbider online. Den mest betalelige slags levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men dette stiller krav om at du opholder dig i nærheden af internet virksomhedens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på skævbider kan vise sig at være særligt væsentlig om man skal bruge dine nye varer nu og her, og af den grund er det altså essentielt at vi checker den anslåede leveringstid ved skævbider. En hel del online forretninger – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – lover billig 1 dags levering på masser af varer online, men som imidlertid kræver at du bestiller forud for et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen sendt afsted før pakkepersonalet tager hjem.

Nogle enkelte netshops byder på levering uden gebyr på skævbider online, men oftest afkræver det at der erhverves for et præcist beløb. Desuden kunne du snuppe den mindst kostelige form for levering, der tit vil være at få leveret dine varer til et udleveringssted.

En masse netbutikker yder klik-og-hent hvor man køber billig skævbider online og afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Silvan. De tilbyder for eksempel afhentning af skævbider i følgende områder:

København, Brøndby, Helsingør, Aabenraa, Vejle, Thisted, Ringsted, Hedensted, Frederiksberg, Tilst, Gladsaxe, Ølstykke, Haslev, Gentofte, Middelfart, Struer, Kolding, Frederiksværk, Dragør, Grenaa, Esbjerg, Albertslund, Brønderslev, Rønne, Vanløse, Silkeborg, Vordingborg, Solrød Strand, Skive, Randers, Vallensbæk, Lystrup, Hørsholm, Frederikssund, Aalborg, Allerød, Nærum, Nakskov, Sønderborg, Lillerød, Brabrand, Hillerød, Greve, Stenløse, Åbyhøj, Roskilde, Hvidovre, Rudersdal, Risskov, Jyllinge, Nørresundby, Næstved, Viborg, Virum, Horsens, Ballerup, Brønshøj, Værløse, Nykøbing Falster, Odder, Valby, Aarhus, Ishøj, Varde, Holstebro, Rødovre, Svendborg, Søborg, Charlottenlund, Skanderborg, Taastrup, Slagelse, Fredericia, Kokkedal, Tårnby, Haderslev, Herlev, Birkerød, Hedehusene, Kalundborg, Korsør, Herning, Odense, Hjørring, Holbæk, Glostrup, Lyngby, Hobro, Køge, Nyborg, Højbjerg, Farum, Frederikshavn, og Ikast, .

Click-and-collect ift. skævbider er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark), Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Amager) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Ved indkig i data bliver det markant, at netshoppere mange gange leder efter fx skævbider tilbud og skævbider priser. Foruden dette ser man jævnligt internet shoppere kigge efter bl.a. billig skævbider, køb skævbider samt skævbider online, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Rabat på skævbider

Det er efterhånden særligt praktisk for almindelige dødelige at prissammenligne på billige skævbider online i blandt diverse internet virksomheder, og ergo har flertallet af firmaer på nettet fundet det uundgåeligt at trykke prisniveauet på skævbider enormt, og endda love levering uden betaling.

Trods dette kan det trods alt blive lønnende at checke nogle få internet forretninger efter udsalg og tilbud på skævbider online forinden du placerer ordren, så du er tryg ved at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Du bør blot være så påpasselig, at såfremt en online forretning annoncerer billige skævbider online for en salgspris som virker ekstraordinært billig, er det tit være et karakteristika der viser en falsk internet forhandler. Kortbestillinger er i hvert fald inkluderet i en vedtægt, som begunstiger os overfor uægte internet butikker.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du anvende et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at dække pengene til skævbider senere. Det tilbydes normalt i nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggekæder som fx Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Når vi ser på søgedata er det klart, at folk tit søger eksempelvis billig skævbider og skævbider online. Derudover oplever man typisk internet shoppere søge eksempelvis skævbider tilbud, skævbider priser og køb skævbider.

Udforsk tidligere kunders meninger

Trustpilot leverer faktisk pæne chancer for at verificere en lang række øvrige brugeres domme og derfor foreslår vi, at du gennemsøger netshoppens kritik før du bestiller billige skævbider online.

Facebook giver dig derudover en lang række anstændige genveje til at få en idé om internet webshoppens pålidelighed. Desuden møder vi mange internet forretninger hvor du kan ytre en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel bør drages fordel af til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Før folk shopper billige skævbider online på en internet webshop kunne man ideelt set skimme dens forretningsvilkår, men det er almindeligvis et tidskrævende projekt, særligt med de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Et alternativt forslag kunne derfor være at undersøge hvorvidt internet shoppen er e-mærket medlem, siden det kan være en indikator for at webbutikken efterlever de danske regler, udover at netshoppen regelmæssigt besøges af fagmænd der er indført i de gældende regulativer.

Det er en rigtig god genvej til assistance, for så vidt du får besvær i processen med dit indkøb af skævbider. Foruden dette tilråder vi at man er på vagt for de mest vedkommende retningslinjer der gælder for købet af skævbider online, som eksempelvis den byttepolitik internet selskabet lover.

I den sammenhæng er det på samme måde vigtigt, at man til enhver tid beholder sin faktura, så man senere vil kunne bekræfte bestillingen af skævbider, uanset om man shopper hos XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen eller Stark.

Mette Johansen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Per L gav 4 stjerner

God til prisen

Kim gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Jørgen V gav 4 stjerner

Fremragende service

9 tips til online indkøb
1Enkelte e-forretninger i Danmark frembyder levering uden omkostninger på skævbider, men i reglen er det betinget af at man køber for en fastsat pris. Som alternativ skal man tage den billigste leveringsmulighed, der ofte er at få kørt bestillingen til en pakkeshop. Fragtformen bliver mange gange endvidere rigtig fremkommelig. Den mest prisbevidste form for levering er utvivlsomt at du selv henter varerne.
2Vi anbefaler bestillinger med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfattet af en forordning, som beskytter dig som køber overfor bedrageriske internet outlets. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil afbetale omkostningerne senere.
3Generelt slår vi et slag for at finde ud af hvorvidt internet butikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det længe har været en påvisning af at online firmaet tilslutter sig de gældende danske regler, udover at forretningen rutinemæssigt evalueres af specialister der har meget erfaring med vedtægterne på området. Forud for at nogen handler billige skævbider på en internet butik kunne man ideelt set gennemløbe e-butikkens regler.
4Leveringsdygtigheden er særligt afgørende om du står og skal bruge pakken lige om lidt, og med det formål er det altså essentielt at vi kontrollerer den forventede leveringstid på skævbider. En masse webbutikker byder på billig 1 dags levering på flere varer, men det forudsætter at handlen gemmenføres forud for et bestemt tidspunkt.
5Den mest prisbevidste fragtløsning vil altid være at du selv henter varerne, men dette nødvendiggør at du er lige ved e-firmaets hjemsted. Den leveringsmodel er jo temmelig relevant ifald man skal bruge skævbider med det samme. Alternativt så tilbyder nogle enkelte internet firmaer fragt uden betaling, men oftest kun hvis man handler for en bestemt pris.
6En stor portion forhandlere på nettet frembyder til alt held en lang række forskellige billige leveringsløsninger til skævbider. Den mest anvendte er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter dine nye produkter når der er tid til det. Muligheden er altså rigtig gnidningsløs, samt ofte tillige den prisbilligste fragttype.
7Det er i dag rigtig bekvemt for enhver at prissammenligne online på billige skævbider hos flere online selskaber, og derved tilbyder masser af online outlets levering uden betaling. Til gengæld kan det imidlertid vise sig lukrativt at udforske nogle forskellige internet forhandlere efter tilbud før du handler, så man er på den sikre side med at indhente den billigste pris.
8Før folk shopper billige skævbider hos en forhandler på nettet kan man principielt tyde e-shoppens handelsvilkår, dog er det mange gange ikke specielt ophidsende. Ligeså foreslåes det at køber er påpasselig med de mest vitale forhold der er gældende for bestillingen af billige skævbider online, for eksempel den returpolitik netshoppen bruger.
9Trustpilot resulterer i adskillige anstændige genveje til at tyde adskillige andre konsumenters reflektioner og af den grund rekommanderer vi, at du bliver klogere på e-handlens vurderinger forud for at du handler billige skævbider online. Facebook tilbyder dig endvidere tilpas anstændige chancer for at få et kig ind i internet forhandlerens kundetilfredshed.