Byggevarepriser.dk

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/tedev.dk/shopnet/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 996

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/tedev.dk/shopnet/wp-content/plugins/tobiasehlig/tobiasehlig.php on line 1055

Singels sten pristjek

Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Når du kigger på sten til haven eller til et andet projekt, så vil du blive mødt med enormt mange nye udtryk, og du skal tage stilling til hvilke stensorter, du synes er pænest, og derfor bliver du nødt til at lære en masse nye udtryk, men det er ikke det eneste.

Sten kommer nemlig i flere forskellige størrelser og ”singels”, der også kaldes strandsten, er navnet på en størrelse og altså ikke navnet på en stensort.

Singels sten måler 32-64 mm og fås både som bakkemateriale og sømateriale. Du skal dog være opmærksom på, at der ikke er en ensartet størrelsesordning i hele landet, da en singel på Fyn måler 32-90 mm.

Hvad kan man bruge singels sten til?

Et af de steder hvor der oftest gøres brug af singels er i bede eller andre steder, hvor der skal laves et dræn. Det kan blandt andet gøres ved at lave en faskine. Grunden til at singels fungerer godt til det formål, er på grund af deres store størrelse.

Hvis din have ofte bliver oversvømmet når det regner, så kan det være en god idé at lave en faskine f.eks. under din tagrende.

Faskinen laves kort sagt ved at du graver et hul og fylder det med singels, inden du dækker det til igen.

Brugen af singels gør, at der er mere plads mellem stenene, hvor vandet kan sive hurtigt ned, end hvad der havde været tilfældet, hvis der var tale om almindelig jord.

Ligeledes har singels en lav pris, hvilket betyder, at det er relativt billigt at anskaffe sig dem i store mængder.

Levering af singels sten

Du kan få leveret dine sten på flere forskellige måder, og det gælder også, når det kommer til singels.

Der er forskel på hvilke typer aflevering de forskellige udbydere tilbyder, selvom det typisk er de samme leveringsformer, der tilbydes de fleste steder.

Mængder: 15 kg 800 kg 500 kg 1 m3 1 ton 500 liter 20 kg 15 kg 10 kg 25 kg 1000 kg 25 kg 1 kubikmeter

Levering: i bigbag i løs vægt i sække løst leveret afhentning trailer hent selv i poser vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder sælger et bredt produktsortiment, imens andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan forholde dig til om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare singels sten.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige singels sten fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på lave priser, hvorimod øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du skal beslutte hvad du foretrækker.
Hvis du vil have produkterne nu og her eller bare ønsker at slippe for fragten, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er især et alternativ hos de velkendte byggekæder.
For de fleste er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at bestille ved et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring singels sten.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Derfor bør du læse netbutikkens betingelser.
Det er helt klart ekstremt afgørende at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder varer fra forskellige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af singels sten online.
De store byggekæder er etablerede og landskendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder finder du i hele landet, og takket være dette har flertallet valget om at bestille online og hente materialerne selv. Af den grund har du mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på internettet producerer selv de produkterne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online får du en billigere pris.
Majoriteten af specialiserede netbutikker har en stor passion for de produkter de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo kan du opleve super indsigtsfuld sparring fra folk med ekspertviden i lige præcis singels sten.
Alverdens nichebutikker er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du køber singels sten online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

singels sten silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag cirka 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

singels sten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

singels sten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

singels sten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør nødig undvære grej. I mange tilfælde kan det vise sig erstatteligt at du har det parat når du går løs med arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at inkludere de tilhørende omkostninger i dit budget.
2Husk at du kan hente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få i tilfælde af at projektet bidrager positivt til klimaet. Støtten forudsætter altså at byggeriet influerer positivt på planeten.
3For opgaver udendørs har vejret stor betydning. Af den årsag bør du hyppigt tage notits af prognosen for vejret når du nærmer dig projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du vil påbegynde dit komplicerede projekt.
4Måske det burdes overvejes om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør anskaffe hjælp fra en ekspert til delelementer af byggeriet. Hvis du anskaffer professionel hjælp er det lukrativt at tage imod priser fra forskellige entreprenører.
5Du må for alt i verden ikke nedprioritere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv arbejdshjelm der hjælper dig overfor mulige ulykker. Det er uundværligt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke investerer i professionel hjælp.
6Der præsenterer sig uden tvivl uventede problemstillinger i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og altså er det meningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i agendaen, med formålet om at man kan være afslappet omkring at nå i mål.
7Ofte vil det være betydningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har styr på udgifterne. Det vil blive økonomisk at gennemgå samtlige udgifter, og efterfølgende indsamle den billigste pris på dem enkeltvis.
8Længe før du igangsætter byggeriet kan det være aldeles meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der være diverse regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Det viser sig vigtigt at have de påkrævede bygningsmaterialer klar i god tid før du igangsætter projektet. Du kunne forfatte en overskuelig liste som samler hver eneste ting som er nødvendige, og så efterse hvert eneste punkt, hvormed du sikrer dig at du har det hele.
10Planlægning er metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du skal lave en gennemarbejdet handlingsplan, som beskriver hvilke gøremål du vil lave hvornår, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du udarbejder din køreplan.
11Der findes mange artikler og videoer på nettet hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube supporterer dig med ekstremt meget udbytterig info, især forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
12Det bør overvejes at søge hjælp til dele af projektet, navnlig når det er omfattende byggeprojekter. Omfangsrige ting gør krav på flere folk. I øvrigt er det mere produktivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
De bedst vurderede byggekæder
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt betryggende. Scoren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket jo er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål hvad angår singels sten

 • Hvor købes singels sten online?
 • Hvad er singels sten?
 • Hvor er singels sten på tilbud?
 • Hvor købes singels sten billigt?
 • Hvor meget vejer singels sten?
 • Hvad koster singels sten?
 • Hvilken fragtmetode er smartest?

  Masser af online webshops giver nu om stunder en række forskellige billige muligheder for levering til singels sten. Det mest populære er i dag at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte varer når du har tid. Fragtmetoden er jo rigtig overkommelig, og desuden også den billigste mulighed for fragt.

  Du kunne endvidere beslutte dig for at bestille produkterne til levering hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen bliver somme tider et hak mindre billig, men ydermere super nem ved køb af singels sten online. Den billigste slags levering er utvivlsomt at hente varerne selv, som desværre betinges af at du opholder dig lige ved online forhandlerens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på singels sten er selvfølgelig virkelig vital forudsat du mangler varen fluks, og i det øjemed er det sandelig væsentligt at vi besigtiger leveringstidspunktet ved singels sten. En lang række internet foretagender – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varer online, men glem ikke at det er forudsat at ordren laves inden et fast tidspunkt, så at de kan nå at få de nye varer klar forinden de pakkeansatte tager hjem.

  Visse internet forretninger garanterer gratis levering på singels sten online, men tit kræver det at der erhverves for en konkret sum. Som alternativ skal man udse dig den billigste slags levering, som typisk vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop.

  Temmelig mange webbutikker frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig singels sten online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus. Byggemarkederne udlover fx afhentning af singels sten i disse byer:

  Stenløse, Risskov, Frederiksberg, Tilst, Ikast, Nyborg, Nakskov, Solrød Strand, Vallensbæk, Herning, Lyngby, Aarhus, Lillerød, Skanderborg, Søborg, Brønderslev, Tårnby, Allerød, Jyllinge, Hvidovre, Brøndby, Brønshøj, Farum, Nykøbing Falster, Ishøj, Rødovre, Grenaa, Holbæk, Hillerød, Kolding, Odder, Birkerød, Køge, Slagelse, Åbyhøj, Aabenraa, Næstved, Værløse, Hedensted, Valby, Ølstykke, Kalundborg, Kokkedal, Viborg, Ballerup, Skive, Helsingør, Fredericia, Roskilde, Gentofte, Nærum, Frederikshavn, Esbjerg, Albertslund, Middelfart, Haslev, Randers, Vejle, Holstebro, Hedehusene, Vordingborg, Rønne, Hjørring, Haderslev, Højbjerg, Svendborg, Virum, Korsør, Thisted, Lystrup, Charlottenlund, Aalborg, Varde, Herlev, Vanløse, Gladsaxe, København, Rudersdal, Frederikssund, Struer, Horsens, Greve, Nørresundby, Brabrand, Dragør, Ringsted, Frederiksværk, Glostrup, Hørsholm, Odense, Taastrup, Silkeborg, Sønderborg, og Hobro, .

  Klik-og-hent ift. singels sten er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland).

  Ses der på tendenserne står det markant, at online shoppere mange gange søger efter blandt andet billig singels sten og singels sten online. Derudover oplever vi ofte online shoppere søge efter for eksempel singels sten priser, køb singels sten samt singels sten tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

  Gode tilbud på singels sten

  Det er i dag ualmindeligt fleksibelt for almindelige dødelige at finde frem til tilbud på billige singels sten online i blandt forskellige internet webshops, og af den grund har flertallet af internet shops ikke kunne lade være med at presse udsalgspriserne på singels sten en hel del, og ovenikøbet præstere levering uden beregning.

  Til gengæld kan det til hver en tid blive gavnligt at granske flere internet foretagender efter tilbud på singels sten online før du færdiggør din shopping, så man er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Man må blot være klar over, at i tilfælde af at en internet handler frembyder billige singels sten online til salg for en salgspris der anses for hamrende billig, så burde det undertiden være et tegn på en fup internet shop. Handler med kort er ikke desto mindre indbefattet af en foranstaltning, som støtter folk overfor bedrageriske online forretninger.

  Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Alternativt burde du anvende en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du vil klare beløbet til singels sten i flere bidder. Dette tilbydes typisk i specialiserede netshops, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

  Ses der på data bliver det klart, at internetbrugere mange gange søger efter fx billig singels sten og køb singels sten. Foruden dette oplever man tit internet shoppere kigge efter for eksempel singels sten tilbud, singels sten online og singels sten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg singels sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Hurtig og effektiv” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 500 liter 25 kg 1 m3 1000 kg 500 kg 20 kg 800 kg 10 kg 1 ton 25 kg 1 kubikmeter 15 kg 15 kg

  Levering: afhentning i bigbag i poser vognlæs i sække hent selv i løs vægt løst leveret trailer

  Analyser eksisterende kunders bedømmelser

  Trustpilot resulterer i immervæk stabile muligheder for at inspicere en længere række nuværende kunders erfaringer og på grund af dette anbefaler vi, at du tjekker internet firmaets omtaler forinden du køber billige singels sten online.

  Facebook frembyder ydermere immervæk fremragende muligheder for at få en idé om internet shoppens troværdighed. Derudover ses faktisk online shops i Danmark hvor det er muligt at registrere en omtale af købsoplevelsen, som desuden bør bruges til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

  Før nogen køber billige singels sten online hos en internet handler behøver de sådan set overveje netshoppens handelsvilkår, dog er det for det meste ikke videre spændende, i særdeleshed hos de store byggemarkeder som 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

  Et alternativt forslag kan være at bemærke hvorvidt webshoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det burde være en tryghed om at e-firmaet anerkender de gældende danske regler, foruden at virksomheden tit efterses af eksperter der har ekspertise inden for lovene på området.

  Dette er desuden din mulighed for hjælpende service, når du får udfordringer i forbindelse med din shopping med singels sten. Desuden går vi ind for at køber er omhyggelig omkring de mest vitale reglementer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af singels sten online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet forhandleren har.

  På grund af dette er det på samme måde relevant, at man stadig opbevarer ens ordremail, så man i fremtiden kan eftervise bestillingen af singels sten, ligegyldig om man har handlet ved 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Karen B gav 5 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Morten gav 4 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Jørgen Pedersen gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Lone Møller gav 5 stjerner

  God til prisen

  Singels sten på online varehuse

  Trustpilot resulterer i rigtig stabile løsninger til at inspicere mange eksisterende brugeres anmeldelser med bestilling af singels sten og derfor foreslår vi, at du bliver klogere på internet shoppens kritik før du køber singels sten på nettet.

  Facebook frembyder derudover sådan set relevante metoder til at få en idé om webshoppens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi en del internet shops hvor folk kan ytre en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket også kan benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne ift. bestilling af singels sten.

  Inden du handler singels sten via nettet

  Forud for at nogen bestiller singels sten hos en internet shop burde de faktisk gennemløbe virksomhedens handelsaftale, men det er i mange tilfælde ikke særlig spændende.

  En nemmere løsning kunne måske være at kontrollere hvorvidt internet forretningen er e-mærket medlem, eftersom det typisk er en påvisning af at internet virksomheden efterlever de officielle danske regler, foruden at butikken rutinemæssigt føres tilsyn med af specialister der mestrer de gældende vilkår for salg af singels sten via internettet.

  Dette er desuden en god chance for support, såfremt du skulle få problemer i forbindelse med dit køb. Foruden dette slår vi et slag for at du er påpasselig med de væsentligste betingelser der kan håndhæves i forbindelse med købet.

  Fragt af singels sten

  Flere online webshops yder nu om dage et stort udvalg af leveringsmetoder. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog altid være selv at hente singels stenene, hvilket dog stiller krav om at du har bopæl i nærheden af internet butikkens hjemsted.

  Leveringstiden kan vise sig at være yderst udslagsgivende ifald vi skal bruge singels stenene nu og her, og herved er det helt klogt at man gransker leveringstiden på singels sten – hvilket dog er afhængig af at ordren gennemføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få varerne klar inden de lageransatte tager hjem.

  Enkelte online forhandlere garanterer portofri fragt af singels sten, men i mange tilfælde under forudsætning af at du handler for et fastslået beløb.

  Varerne der er præsenteret på denne side blev genereret af websitets produktrobot. Robotten har nemlig gennemsøgt en stor mængde produkter med det formål at finde de varer der bedst relaterer sig til singels sten, og som robotten derfor skønner matcher din søgeintention bedst.

  Udover at inddrage søgefrasen du indtastede på Google har den ligeledes inddraget ord, som data viser at andre søgende typisk benytter i den sammenhæng, eksempelvis singels sten i poser eller singels sten i poser foruden søgeforespørgsler som singels sten afhentning og singels sten i sække.

  Den viden bruger algoritmen som yderligere information for at kunne vise de mest relevante tilbud. Det kan også ses at mennesker er på udkig efter singels sten i poser, singels sten i poser og singels sten i sække. Den her viden har robotten også brugt til, at finde vej igennem ekstremt mange produkter.

  I øvrigt kan det ses i data, at søgeudtrykkene singels sten i løs vægt, singels sten købes og singels sten i løs vægt er meget populære, og derfor er de ligeledes indregnet af robotten på samme måde som søgeudtrykkene singels sten i poser, singels sten i poser og singels sten i sække. Vi håber at du er tilfreds med de listede produkter, og at nogle af dem vækkede din interesse.

  Singels sten fås igennem moderne netbutikker, som fx Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

  Her ses de byer der oftest bestilles singels sten til…

  Sjælland: Nykøbing Sjælland, Solrød Strand, Køge, Nykøbing Falster, Nakskov, Vordingborg, Herfølge, Haslev, Tune, Kalundborg, Holbæk, Jyllinge, Ringsted, Skælskør, Greve, Korsør, Næstved, Fensmark, Sorø, Slagelse, Maribo

  Midtjylland: Odder, Hørning, Hornslet, Skanderborg, Holstebro, Hadsten, Hasselager, Herning, Horsens, Malling, Højbjerg, Galten, Lystrup, Ringkøbing, Aarhus, Randers, Lemvig, Viborg, Hinnerup, Tilst, Åbyhøj, Brande, Egå, Hammel, Skjern, Mårslet, Løsning, Grenaa, Brabrand, Løgten, Silkeborg, Bjerringbro, Risskov, Skive, Skødstrup, Hedensted, Struer, Beder, Ebeltoft, Ry, Ikast, Kjellerup, Vejle

  Syddanmark: Vojens, Sønderborg, Tønder, Nordborg, Munkebo, Børkop, Middelfart, Vejen, Assens, Grindsted, Nyborg, Bramming, Svendborg, Varde, Esbjerg, Fredericia, Billund, Kolding, Ringe, Otterup, Rødekro, Odense, Haderslev, Ribe, Aabenraa, Kerteminde, Faaborg

  Nordjylland: Aabybro, Thisted, Nykøbing Mors, Hirtshals, Nibe, Støvring, Hadsund, Nørresundby, Frederikshavn, Hobro, Brønderslev, Aalborg, Svenstrup, Hjørring, Skagen, Sæby, Aars

  Hovedstaden: Hedehusene, Ølstykke, Hellerup, Virum, Gladsaxe, Hellebæk, Hundested, Ballerup, Rudersdal, Frederiksberg, Dyssegård, Værløse, Gentofte, Farum, Brøndby, Charlottenlund, Ishøj, Dragør, Hørsholm, Høje Taastrup, Fredensborg, Snekkersten, Frederikssund, Holte, Espergærde, Hillerød, Søborg, Brønshøj, Vanløse, Hvidovre, Albertslund, Nivå, Frederiksværk, Rønne, Allerød, Smørumnedre, Birkerød, Roskilde, Slangerup, Vallensbæk, Lyngby, Gilleleje, Valby, Glostrup, Måløv, Kokkedal, København, Stenløse, Nærum, Tårnby, Herlev, Helsingør, Humlebæk, Taastrup, Lillerød, Rødovre, Helsinge

  9 tips til indkøb via nettet
  1Vi tilråder kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en anordning, der passer på dig overfor fup e-butikker. Som et alternativ kunne du vælge en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du higer efter at klare pengene over tid.
  2Vi foreslår generelt at tjekke hvorvidt internet shoppen er e-mærket, da det kan være et tegn på at e-forretningen opfylder de opstillede regler, og at netbutikken fra tid til anden ses til af eksperter der mestrer de gældende love. Forinden nogen køber billige singels sten på en e-shop kunne man i og for sig overveje shoppens forretningsvilkår.
  3Trustpilot indebærer de facto gunstige løsninger til at gennemgå mange nuværende kunders tanker og derfor tilrådes det, at du beser netbutikkens anmeldelser forud for at du handler billige singels sten online. Facebook tilbyder på samme måde nogle sikre metoder til at få indtryk af internet butikkens kundetilfredshed.
  4Temmelig mange netbutikker i Danmark udlover heldigvis en række forskellige billige leveringsmåder til singels sten. En af favoritterne er nu til dags levering til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Den er nemlig yderst problemfri, samt typisk ligeledes den billigste leveringsform.
  5Leveringstiden er naturligvis temmelig central når man skal bruge dine nye produkter fluks, og af den grund er det relativt vigtigt at du efterser det anslåede leveringstidspunkt ved singels sten. De fleste internet firmaer udlover billig levering på næste hverdag på mange varenumre, som dog beroer på at orden realiseres forinden et konkret tidspunkt.
  6En hel del online varehuse lover gratis levering på singels sten, men for det meste under forudsætning af at man aftager for et fastsat beløb. I øvrigt skal du gribe den mest letkøbte fragttype, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted. Fragtformen viser sig desværre ligeledes ret så uproblematisk. Den mest billige leveringsløsning er dog at hente ordren selv.
  7Forinden folk bestiller billige singels sten i en e-handler kunne man utvivlsomt gennemgå webbutikkens vilkår, det er dog naturligvis en omfattende opgave. Yderligere er det en hjælp at du er på vagt for de mest centrale vedtægter der kan have indflydelse på købet af billige singels sten online, som fx hvilken returneringsret e-forretningen garanterer.
  8Det er i dag super let gængeligt for alle og enhver at sammenholde priser online på billige singels sten på flere online webshops, og for det lover masser af netbutikker fragt uden betaling. Til gengæld kan det ikke desto mindre være lønnende at eftergå et par e-butikker efter tilbud inden du shopper, sådan at du er skudsikker på at opnå den laveste pris.
  9Den mest prisbevidste fragttype er uden tvivl selv at hente pakken, men det betinges af at du er i kort afstand af internet forhandlerens arbejdslager. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være temmelig vital når du har behov for singels sten inden for kort tid. Alternativt så yder flere netbutikker billig levering, men i mange tilfælde gælder det kun hvis du handler for et konkret beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk