Byggevarepriser.dk

Sikkerhedskniv

Milwaukee Sikkerhedskniv
150 kr.
Se produkt
Tajima LC959 Sikkerhedskniv, 18 mm m/ skydelås
55 kr.
Se produkt
Sikkerhedskniv Stanley 0-10-244
37 kr.
Se produkt
Sikkerhedskniv/Plastfoliekniv Sollex 1512
18 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Dermed kan du med fordel vælge en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af sikkerhedskniv.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du kende netbutikkens handelsbetingelser.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige sikkerhedskniv hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på billige priser, imens nogle giver et højt serviceniveau. Du skal tænke på hvad du foretrækker.
Det er helt klart super afgørende at vide, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Nogle byggecentre sælger et bredt udvalg, hvorimod andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare sikkerhedskniv.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at køre produkterne selv. Det er specielt muligt i de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder køber varer fra alle mulige nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et stort udvalg af sikkerhedskniv online.
De store byggecentre er populære og almenkendte forretninger, som bidrager til øget troværdighed når man stopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og hermed har flertallet chancen for at handle online og fragte varerne på egen hånd. Som følge af det kan du vælge at slippe for fragtomkostningen, og sågar skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke webshops er opstartsfirmaer, der tit er danske, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe ved at handle sikkerhedskniv online på deres webshop.
Hovedparten af specialiserede netshops producerer selv de produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du få ekstra gode tilbud.
Størstedelen af nicheforhandlere har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andet. Herved bør du modtage endnu mere erfaren vejledning fra ansatte med specialistviden i netop sikkerhedskniv.
Danmarks største byggemarkeder
sikkerhedskniv silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

sikkerhedskniv jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

sikkerhedskniv bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

sikkerhedskniv harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. På grund af dette må du løbende se meldingerne om vejret lige før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning starter med at piske ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre det avancerede projekt.
2Der ligger utallige hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube kan hjælpe med ekstremt meget almennyttig viden, især forudsat at du kigger i hele verden.
3Der præsenterer sig som regel utidige problemer i forbindelse med store opgaver, og følgelig kan det være essentielt at man afsætter god nok plads i handlingsplanen, som gør at man føler sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
4Du bør tage til overvejelse hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal have assistance fra en fagmand til afslutningen af projektet. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en fagmand vil det oftest være en god idé at tage imod forslag fra flere firmaer.
5Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig i tilfælde af store byggeprojekter. Krævende ombygninger behøver flere mennesker. Dertil er det mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
6Det bliver af stor betydning at have de nødvendige byggematerialer klar til brug i god tid før du kaster dig over dit arbejde. Du kunne lave en overskuelig huskeliste som indeholder alt det du får brug for, og derefter granske hvert eneste punkt, så du føler dig tryg ved at du har det hele.
7I god tid inden at du opstarter byggeriet kan det vise sig yderst afgørende med et tilsagn om, at projektet overholder loven. Alt efter din bopæl kan der være mange love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
8Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder arbejdshjelm som sikring mod potentielle ulykker. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, især ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
9Planlægning bliver vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du skal udarbejde en effektiv strategi, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af køreplanen.
10Man må ikke stå uden det nødvendige grej. Tit vil det være afgørende at du har grejet parat idet du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden en fordel at indregne de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
11Du kan hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet når ombygningen er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at renoveringen har betydning for planeten.
12Ofte vil det vise sig fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for ombygningen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil være forstandigt at beskrive hver eneste udgift, og så undersøge omkostningen ved dem én efter én.
De bedst anmeldte byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er virkelig imponerende. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ret så imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er meget beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk betryggende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering skal du vælge?

Mange online forretninger udlover heldigvis mange forskellige billige metoder til levering til sikkerhedskniv. Førstevalget hos mange er for nærværende pakkeshoppen, hvor du selv afhenter de købte produkter når du har tid. Den er nemlig særligt smart, og oftest endda den prisbilligste leveringsversion.

Du kan ligeledes overveje at få pakken sendt hjem til dig eller ud til dit arbejde. Denne bliver som regel en anelse mere omkostningsfuld, men ligeledes vældig bekvem ift. sikkerhedskniv online. Den mest betalelige leveringsmåde er utvivlsomt at hente pakken selv, hvilket dog kræver at du lever tæt på online shoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på sikkerhedskniv er yderst udslagsgivende i tilfælde af at man har behov for ordren om et øjeblik, så i det øjemed er det helt aktuelt at vi efterser det estimerede leveringstidspunkt på sikkerhedskniv. De fleste internet shops – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – byder på billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, men glem ikke at det er afhængig af at orden realiseres inden et givent tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen sendt afsted forinden pakkemedarbejderne har fri.

Visse byggecentre præsterer levering uden omkostninger på sikkerhedskniv online, men typisk kræves det at der indkøbes for et fastsat beløb. Desuden kunne du gribe den billigste leveringsmåde, som i mange tilfælde vil være at få kørt varerne til et udleveringssted.

En lang række webbutikker foreslår klik-og-hent hvor du handler billig sikkerhedskniv online men selv henter i butikken. Fx 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma og Bauhaus. Byggemarkederne giver eksempelvis afhentning af sikkerhedskniv i følgende byer:

Charlottenlund, Vanløse, Birkerød, Albertslund, Tårnby, Aabenraa, Varde, Farum, Hvidovre, Taastrup, Hedensted, Kokkedal, Nykøbing Falster, Kolding, Hobro, Odense, Værløse, Greve, Vordingborg, Struer, Fredericia, Rødovre, Herlev, Rudersdal, Lyngby, Stenløse, Glostrup, Brønshøj, Gladsaxe, Brønderslev, Søborg, Ballerup, Hørsholm, Odder, Ikast, Frederikshavn, Ringsted, Hjørring, Roskilde, Virum, Silkeborg, Haslev, København, Vallensbæk, Herning, Aarhus, Helsingør, Jyllinge, Frederikssund, Åbyhøj, Randers, Ølstykke, Skanderborg, Korsør, Svendborg, Esbjerg, Brøndby, Gentofte, Kalundborg, Valby, Thisted, Aalborg, Slagelse, Frederiksværk, Næstved, Middelfart, Skive, Dragør, Hedehusene, Sønderborg, Horsens, Lillerød, Køge, Lystrup, Ishøj, Nørresundby, Viborg, Allerød, Højbjerg, Rønne, Risskov, Nærum, Nyborg, Solrød Strand, Holbæk, Holstebro, Nakskov, Vejle, Grenaa, Frederiksberg, Haderslev, Hillerød, Brabrand, og Tilst, .

Afhentning ift. sikkerhedskniv er en mulighed i samtlige områder af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland, Nordsjælland) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Når man kigger i tallene fremstår det tydeligt, at folk ofte søger efter eksempelvis sikkerhedskniv tilbud og billig sikkerhedskniv. Vi ser derudover ofte mennesker søge fx sikkerhedskniv online, køb sikkerhedskniv samt sikkerhedskniv priser, plus de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Få den bedste pris på sikkerhedskniv

Det har vist sig at være meget bekvemt for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige sikkerhedskniv online på forskellige internet foretagender, og så har flere webshops set sig nødsaget til at tvinge prisniveauet på sikkerhedskniv helt i bund, og ovenikøbet yde gratis fragt.

Derfor kan det stadigvæk være smart at prøve nogle enkelte e-handler efter tilbud og rabatter på sikkerhedskniv online forud for at du handler, således at du er garanteret at modtage den mest attraktive pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Du skal imidlertid være klar over, at hvis en internet butik sælger billige sikkerhedskniv online for en tilbudspris som kan virke usædvanlig beskeden, så bør det undertiden være et kendetegn på en uoprigtig netbutik. Bestillinger med kort er trods alt dækket ind under et regelsæt, hvilket beskytter køberen imod uægte e-forhandlere.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du bruge en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du vil honorere regningen på sikkerhedskniv senere. Det foreslåes normalt ved specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte efterspørger blandt andet sikkerhedskniv priser og sikkerhedskniv tilbud. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere lede efter eksempelvis sikkerhedskniv online, billig sikkerhedskniv samt køb sikkerhedskniv.

Analyser tidligere køberes betragtninger

Trustpilot resulterer i en lang række pæne løsninger til at gennemsøge forskellige nuværende konsumenters kritik og af den grund er det klogt, at du gennemsøger internet virksomhedens ratings før du placerer din ordre på billige sikkerhedskniv online.

Facebook genererer også uden sammenligning fantastiske løsninger til at få indsigt i internet forretningens kundefokus. Her ser vi en del online varehuse i Danmark som gør det muligt at udfærdige en vurdering af ordreforløbet, hvilket ydermere bør anvendes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forud for at folk bestiller billige sikkerhedskniv online hos en netbutik burde man principielt få overblik over netshoppens handelsaftale, dog er det typisk et tidskrævende projekt, især med de store byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et nemt alternativ kunne være at se hvorvidt internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, fordi det bør være en erklæring om at internet selskabet adlyder de opstillede regler, samt at e-butikken undertiden kontrolleres af eksperter som er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din mulighed for bistand, når du får problemstillinger som følge af din handel med sikkerhedskniv. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at man er sat ind i de mest aktuelle betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af sikkerhedskniv online, fx hvilken returrettighed e-firmaet bruger.

I den sammenhæng er det ydermere vigtigt, at man altid sikrer sin faktura e-mail, således man fremadrettet vil kunne bekræfte bestillingen af sikkerhedskniv, uanset om man køber ved XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix eller Bygma.

Michael gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Henrik gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Morten N gav 5 stjerner

Hurtig levering

Niels F gav 5 stjerner

Som altid

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot forærer dig temmelig hæderlige muligheder for at eksaminere mange tidligere kunders anmeldelser og derved slår vi et slag for, at du tolker internet forhandlerens omtaler forud for at du handler billige sikkerhedskniv online. Facebook tilbyder dig derudover ganske passelige genveje til at få en idé om webshoppens troværdighed.
2Vi anbefaler generelt at se nærmere på hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket, da det kan være en indikation om at internet forretningen accepterer dansk lovgivning, foruden at online forhandleren fra tid til anden undersøges af fagmænd som er meget fortrolige de gældende regulativer. Forinden nogen bestiller billige sikkerhedskniv hos en forhandler på nettet bør man for at være på den sikre side tyde virksomhedens forretningsvilkår.
3Forud for at nogen handler billige sikkerhedskniv på en e-handler bør man i reglen overveje webbutikkens handelsaftale, det er dog mange gange ikke specielt ophidsende. Foruden dette tilrådes det at man er på vagt for de grundlæggende forhold der har indvirkning på bestillingen af billige sikkerhedskniv online, som fx den returpolitik internet virksomheden tilbyder.
4En masse firmaer på nettet giver efterhånden en hel del forskellige billige leveringsmodeller til sikkerhedskniv. En af de mest populære er p.t. udleveringssteder, hvor du så nemt kan hente produkterne præcis når det passer dig. Fragtløsningen er jo ualmindeligt smart, samt tit tilmed den prisbilligste fragtløsning.
5Den mest letkøbte leveringsløsning vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, som jo forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af netshoppens adresse. Den slags levering er yderst vigtig i tilfælde af at man har behov for sikkerhedskniv inden for få dage. Alternativt så præsterer visse internet varehuse fragt uden beregning, men undertiden kun når der shoppes for et bestemt beløb.
6Nogle få e-firmaer garanterer gratis levering på sikkerhedskniv, men for det meste er det så nødvendigt at der shoppes for en præcis sum. Desuden må du vælge den mest letkøbte metode til levering, der tit er at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted. Fragttypen viser sig tit på den anden side særdeles smertefri. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
7Leveringstiden kan vise sig at være temmelig essentiel i tilfælde af at du behøver dine nye produkter omgående, og af den grund er det jo væsentligt at vi efterser det anslåede leveringstidspunkt for sikkerhedskniv. En masse forretninger på nettet reklamerer med billig 1 dags fragt på masser af produkter, men glem ikke at det er forudsat at ordren køres igennem forinden et bestemt klokkeslæt.
8Vi anbefaler betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er indbefattet af en foranstaltning, hvilket sikrer dig som køber imod bedrageriske internet firmaer. Som alternativ burde du udnytte en løsning som eksempelvis ViaBill, ifald du agter at betale prisen senere.
9Det er jo efterhånden ret gnidningsløst for internetbrugere at søge sig frem til priser online på billige sikkerhedskniv hos flere e-forretninger, og derved frembyder masser af online firmaer billig levering. Derfor kan det stadigvæk blive smart at kigge forbi nogle enkelte internet butikker efter tilbud forud for at du gennemfører dit køb, så man er sikker på at få fat i den mest betalelige pris.