Byggevarepriser.dk

Sidebidetang

Knipex sidebidetang 140mm Kraft 7402 140
185 kr.
Se produkt
Knipex sidebidetang elekt. 115mm spids 77 32 115
299 kr.
Se produkt
Bahco Ergo sidebidetang 2101G 140 mm
215 kr.
Se produkt
Knipex sidebidetang 160mm Kraft 7402 160
185 kr.
Se produkt
Bahco Ergo sidebidetang 2101G-160 mm
210 kr.
Se produkt
Knipex sidebidetang 180mm Kraft 7402 180
208 kr.
Se produkt
Knipex sidebidetang 160mm VDE 1000V 7006-160
215 kr.
Se produkt
Bahco heavy-duty sidebidetang 21HDG-200 mm
265 kr.
Se produkt
Knipex sidebidetang 160mm Kraft m/fjeder 7412 160
211 kr.
Se produkt
Knipex sidebidetang elekt. 115mm rund 77 22 115
273 kr.
Se produkt
Bahco heavy-duty sidebidetang 21HDG-180 mm
245 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisen på billige sidebidetang fra byggekæde til byggekæde. Nogle giver de bedste tilbud, imens andre vil have et højt serviceniveau. Du må overveje hvad du helst vil have.
Hvis du har brug for varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at undgå fragtgebyret, så kan du overveje at køre produkterne personligt. Dette er især en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Det er helt klart utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man kende netbutikkens betingelser.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt varesortiment, imens andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan overveje om det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover blot sidebidetang.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed er det en fordel at shoppe hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få information omkring sidebidetang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre køber produkter fra alverdens specialbutikker, og som følge af dette kan du købe fra et stort sortiment af sidebidetang online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man handler online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggecentre finder du i store dele af landet, og derfor har flertallet tilbuddet om at bestille online og hente varerne personligt. Hermed kan du undgå leveringsgebyret, samt sågar skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af niche webshops er producenter af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online får du en skarpere pris.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter ved ekstremt meget om deres varer, idet de ikke sælger andre varer. Altså vil du opleve en høj grad af gavnlig hjælp fra medarbejdere som er specialister i netop sidebidetang.
Diverse nichefokuserede netbutikker er mindre virksomheder, der typisk er danske, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du køber sidebidetang online hos dem.
Danmarks største byggekæder

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

sidebidetang harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af cirka 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

sidebidetang silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

sidebidetang jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

sidebidetang bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Inden du optager dit byggeprojekt kan det vise sig yderst centralt at man sikrer sig, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af din boligtype vil der gælde mange regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
2Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete vanskeligheder når det gælder avancerede opgaver, og derfor vurderes det essentielt at der er afsat en god portion tid i handlingsplanen, således at man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
3Måske det burdes overvejes hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde sikre dig hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du indhenter professionel assistance vil det typisk være fordelagtigt at søge tilbud fra diverse virksomheder.
4Du kan finde en overflod af hjælpeartikler og videoer på nettet som kan vejlede dig. Navnligt YouTube er anvendeligt med rigelig nyttig information, navnligt hvis du kigger i hele verden.
5I nogle tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det ydes forudsat at renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilskud kræver dermed at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
6Typisk vil det være betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for dit byggeri, så du har en økonomisk ramme. Det kan være sundt at nedskrive samtlige udgifter, og så indsamle beløbet for dem hver især.
7Man må aldrig nogensinde undvære værktøj. Typisk kan det vise sig erstatteligt at have værktøjet ved hånden forinden du går løs med dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at medtage disse udgifter i budgettet for byggeriet.
8Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som beskytter dig overfor hændelige uheld. Det er uundværligt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke skaffer professionel hjælp.
9For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en stor rolle. Af den årsag skal du løbende tage notits af udsigten ift. vejret lige før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger bedst som du er godt i gang med det vigtige byggeprojekt.
10Planlægning bliver vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du må liste en strømlinet arbejdsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver din handlingsplan.
11Måske det viser sig af stor betydning at have de presserende bygningsmaterialer til rådighed inden du iværksætter byggeriet. Du kunne med fordel nedskrive en simpel indkøbsseddel hvoraf der fremgår hver eneste ting der skal bruges, og derefter gennemløbe hvert eneste punkt, hvormed du er sikker på at alt er klar.
12Det kan vise sig nødvendigt at spørge om assistance til arbejdet, navnlig når det er væsentlige byggeopgaver. Store ting bør udføres af flere folk. Desuden viser det sig mere effektivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
De mest folkekære byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

En del online forretninger frembyder i vore dage en hel del forskellige billige leveringsmetoder til sidebidetang. Det mest populære er lige nu afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente de købte varer når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er altså ret overkommelig, samt desuden derudover den mindst kostelige fragtløsning.

Du burde ydermere planlægge at få ordren bragt hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Fragtmetoden bliver uheldigvis en sjat mindre billig, men endda ekstremt nem med sidebidetang online. Den mest billige leveringsmodel vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, som jo kræver at du fysisk befinder dig nær internet webshoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på sidebidetang kan være ekstremt udslagsgivende såfremt du behøver varen fluks, og herved er det tydeligvis afgørende at man studerer den forventede leveringstid ved sidebidetang. Mange internet forhandlere – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig dag-til-dag levering på en hel del varenumre online, men som imidlertid stiller krav om at ordren lægges inden et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få produkterne distribueret forinden de logistikansatte har fyraften.

En række internet foretagender sikrer fri fragt på sidebidetang online, men tit forudsætter det at man shopper for et fastsat beløb. Desuden skulle du gribe den mest betalelige type af levering, der tit er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted.

Store kæder giver click-and-collect hvor man handler billig sidebidetang hjemmefra men selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4 og Harald Nyborg. Byggecentrene giver blandt andet click-and-collect på sidebidetang i disse områder:

Albertslund, Lystrup, Ringsted, Brønshøj, Dragør, Skanderborg, Glostrup, Allerød, Aabenraa, Valby, Ballerup, Frederikshavn, Ølstykke, Kokkedal, Nakskov, Stenløse, Brøndby, Nærum, Hjørring, Risskov, Horsens, Holstebro, Søborg, Svendborg, Birkerød, Tilst, Hedensted, Vejle, Rønne, Ikast, Vordingborg, Herlev, Haslev, Lillerød, Frederiksværk, Hvidovre, Ishøj, Virum, Roskilde, Kolding, Brønderslev, Frederiksberg, Rudersdal, Frederikssund, Viborg, Gentofte, Nykøbing Falster, Holbæk, Lyngby, Næstved, Herning, Charlottenlund, Struer, Taastrup, Vanløse, Værløse, Skive, Odder, Tårnby, Thisted, Middelfart, Esbjerg, Kalundborg, København, Aarhus, Farum, Grenaa, Vallensbæk, Slagelse, Hørsholm, Hedehusene, Køge, Jyllinge, Brabrand, Silkeborg, Nyborg, Korsør, Odense, Greve, Sønderborg, Rødovre, Aalborg, Fredericia, Hobro, Haderslev, Randers, Helsingør, Hillerød, Gladsaxe, Åbyhøj, Solrød Strand, Højbjerg, Nørresundby, og Varde, .

Click-and-collect ift. sidebidetang er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Lolland, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden).

Når der ses på tendenserne bliver det markant, at netshoppere som regel leder efter fx køb sidebidetang og billig sidebidetang. Derudover oplever man ofte internet shoppere efterspørge blandt andet sidebidetang online, sidebidetang tilbud samt sidebidetang priser, foruden de store byggekæder som Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Tilbud på sidebidetang

Det er efterhånden vældig enkelt for enhver at prissammenligne på billige sidebidetang online i blandt forskellige shops på nettet, og følgelig har de fleste online shops fundet det nødvendigt at nedsætte prisen på sidebidetang voldsomt, og ydermere yde levering uden omkostninger.

Det kan dog imidlertid vise sig udbytterigt at sammenholde nogle internet butikker efter rabatter og tilbud på sidebidetang online forud for at du placerer ordren, så du er velinformeret til at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de gængse byggecentre som Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Man skal imidlertid være så påpasselig, at i tilfælde af at en forhandler på nettet frembyder billige sidebidetang online til salg for en pris som anses for enormt lav, bør det mange gange være et symbol på en bedragerisk e-forhandler. Køb med kort er heldigvis omfattet af en vedtægt, hvilket skærmer en overfor uoprigtige internet shops.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du anvende en afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du efterspørger at betale pengene til sidebidetang over en længere periode. Dette tilbydes ofte i specialiserede netshops, men ikke de store byggekæder som fx XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

Ved kig i statistikkerne står det tydeligt, at folk som regel leder efter eksempelvis køb sidebidetang og sidebidetang online. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere kigge efter fx sidebidetang tilbud, sidebidetang priser samt billig sidebidetang.

Se nærmere på tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot giver dig immervæk udmærkede muligheder for at dechifrere ret mange nuværende kunders oplevelser og herved anbefales det, at du bliver klogere på netshoppens kritik forud for at du handler billige sidebidetang online.

Facebook indebærer også adskillige fine muligheder for at få en idé om webbutikkens kundefokus. Herinde ses en række internet firmaer som giver kunderne mulighed for at levere en vurdering af virksomhedens service, som ligeledes kan benyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden folk køber billige sidebidetang online i en netshop kan de for at være sikker kigge på butikkens forretningsaftale, dog er det bare en tidskrævende opgave, særligt hos de kendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

En anden valgmulighed er at tjekke hvorvidt online butikken er e-mærket, fordi det typisk er et billede på at e-firmaet understøtter de officielle regler, foruden at online forretningen jævnligt kontrolleres af fagmænd der er meget fortrolige bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig mulighed for at få assistance, hvis du forvoldes besvær i processen med din shopping med sidebidetang. Yderligere anbefales det at kunden er påpasselig med de mest betydningsfulde regler der indvirker på bestillingen af sidebidetang online, til eksempel hvilken returpolitik internet butikken kører med.

I relation til det er det ydermere essesentielt, at man altid bibeholder sin faktura e-mail, så man altid kan påvise sit køb af sidebidetang, ligegyldig om man har handlet ved Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 eller Jem og Fix.

Helle E gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Erik Hansen gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Jan Jørgensen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Hans gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

9 gode råd til indkøb via nettet
1Generelt slår vi et slag for at se nærmere på hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, grundet at det burde være et signal om at e-forhandleren lever op til de danske retningslinjer, samt at e-shoppen løbende overvåges af fagmænd som forstår de gældende regulativer. Inden nogen bestiller billige sidebidetang hos en e-handler bør de ideelt set betragte webshoppens forretningsbetingelser.
2Det er særdeles overkommeligt for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige sidebidetang på forskellige online selskaber, og for det frembyder flere online webshops gratis fragt. Dog kan det imidlertid være lukrativt at sammenligne nogle enkelte internet foretagender efter tilbud inden du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den skarpeste pris.
3Før nogen handler billige sidebidetang i en e-forretning burde de faktisk sætte sig ind i netshoppens betingelser, det er dog i mange tilfælde ikke super spændende. Desuden er det anbefalelsesværdigt at du er opmærksom på de fundamentale bestemmelser der gælder for shopping af billige sidebidetang online, eksempelvis hvilken returpolitik online butikken garanterer.
4De fleste internet shops tildeler i dag diverse forskellige billige metoder til levering til sidebidetang. En yndling er p.t. pakkeshops, fordi du på den måde nemt kan hente varerne når du har mulighed for det. Fragttypen er jo ret ukompliceret, og typisk endda den billigste leveringsmåde.
5Den billigste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som desværre afhænger af at du lever nærved online forhandlerens hjemsted. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være vældig vigtig forudsat du mangler sidebidetang omgående. Alternativt så sikrer nogle få online butikker billig fragt, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at der købes for et bestemt beløb.
6Nogle få internet outlets lover billig levering på sidebidetang, men tit er det forbeholdt når du køber for en konkret pris. Desuden burde man foretrække den prisbilligste løsning til levering, hvilket oftest vil blive at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted. Denne er af og til samtidig ultra smart. Den mest letkøbte leveringsmetode er dog at hente pakken selv.
7Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en retningslinje, som beskytter køber overfor falske internet varehuse. Alternativt kunne du benytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at afdrage betalingen ude i fremtiden.
8Trustpilot fører til en lang række uafhængige chancer for at se nøjere på en stor gruppe tidligere køberes betragtninger og derved foreslåes det, at du sonderer online webshoppens vurderinger forinden du køber billige sidebidetang online. Facebook bringer dig på samme måde altid nyttige chancer for at få kendskab til internet shoppens kundetilfredshed.
9Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være yderst vital ifald vi behøver varen med det samme, og af den grund er det relativt meningsfuldt at vi gransker det anslåede leveringstidspunkt på sidebidetang. Masser af online virksomheder reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varenumre, men som trods alt tager udgangspunkt i at der bestilles inden et bestemt klokkeslæt.