Byggevarepriser.dk

SF Sten pristjek

Er du på udkig efter sf sten? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 100 m2 for kun 11.052 kr. Det er 50 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 sf sten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
11.052 kr.Køb
11.682 kr.Køb
14.090 kr.Køb
14.090 kr.Køb
21.380 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: gråmix slået kant rødmix grå

Størrelser: 10 cm 7 cm 9 cm 6 cm 5 cm 8 cm

Brands: RBR IBF

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Man bør derfor kende forretningens regler.
Når du står og skal bruge varerne nu og her eller blot ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Dette er særligt et alternativ hos de gængse byggecentre.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige sf sten alt efter hvor du handler online. En del satser på de bedste priser, hvorimod andre fokuserer på service. Du må vide hvad der for dig betyder mest.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra en webshop, hvor du får rådgivning til valg af sf sten.
Det er absolut meget vigtigt at vide, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Flere byggemarkeder fremviser et stort udvalg af varer, og nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, foruden bare sf sten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og dermed har folk chancen for at købe online og hente byggematerialerne på egen hånd. Derved kan du undgå fragtomkostningen, og endda få fat i varerne på kortere tid.
De kendte byggemarkeder samler produkter fra alle mulige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt udvalg af sf sten online.
De store byggekæder er populære og velkendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforretninger på nettet er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det vil du få mere konstruktiv sparring fra medarbejdere som er specialister i lige præcis sf sten.
Majoriteten af niche netbutikker er små familiefirmaer, der tit drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse hjælper du ved at bestille sf sten online på deres webshop.
Flertallet af nichebutikker på nettet producerer selv produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

sf sten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

sf sten silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag mere end 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

sf sten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

sf sten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er anbefalelsesværdigt at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt i tilfælde af krævende byggeprojekter. Flere opgaver gør krav på flere personer. Derudover vil det blive hurtigere og sjovere når der er flere der bidrager.
2Inden du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive meget meningsfuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter hvor du bor vil der være mange regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
3Muligvis vil det vise sig meningsgivende at have de påkrævede byggematerialer klar til brug før du iværksætter dit byggeprojekt. Du får god gavn af at sammensætte en overskuelig indkøbsliste med alt du får brug for, og bagefter tjekke materialerne, således at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
4Der præsenterer sig utvivlsomt utidige problematikker når det handler om omfangsrige opgaver, og ergo kan det vise sig meningsfuldt at man afsætter god nok plads i arbejdsplanen, således at man føler sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
5Ved udendørs opgaver har vejret stor betydning. På grund af dette kan du løbende undersøge vejrudsigten i forbindelse med projektets begyndelse, så det ikke mod forventning starter med at piske ned når du lige vil påbegynde dit store projekt.
6Du skal for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Ofte vil det være fundamentalt at du har værktøjet til disposition idet du begynder på byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at tillægge de her omkostninger i budgettet.
7Du burde måske overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør investere i hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du vil benytte assistance fra en professionel kan det være optimalt at lede efter forslag fra diverse selskaber.
8Der kan findes en hel del artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube giver store mængder udbytterig oplysning, særligt hvis man leder på engelsk.
9Planlægning er vejen til et godt forløb med projektet. Du kunne overveje at udarbejde en velovervejet strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, samt derudover en numerisk orden. Husk at være realistisk når du laver din agenda.
10Du må på ingen måde glemme din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning herunder sikkerhedshjelm som beskyttelse overfor potentielle uheld. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst når du ikke køber professionel assistance.
11Du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det fås hvis renoveringen bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at byggeprojektet forbedrer naturen.
12Det er af stor betydning at lave et regnskab for dit byggeprojekt, så du har et overblik over økonomien. Det kan være behjælpeligt at notere hver eneste udgift, og efterfølgende søge sig frem til beløbet for dem alle sammen.
De bedst vurderede byggekæder
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er fantastisk betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som jo er rigtig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ultra betryggende. Scoren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.

Populære spørgsmål angående sf sten

 • Hvorfor hedder det sf sten?
 • Hvad er sf sten?
 • Hvad vejer en sf sten?
 • Hvordan lægger man sf sten?
 • Hvad koster det at lægge sf sten?
 • Hvor mange sf sten går der på en m2?
 • Hvilken leveringsmulighed er bedst?

  Størstedelen af internet varehuse yder heldigvis et stort udvalg af billige leveringsformer til sf sten. En sikker vinder er for nærværende levering til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer præcis når det passer dig. Muligheden er altså særligt let gængelig, og mange gange ydermere den prisbilligste leveringstype.

  Du kan derudover foretrække at bestille ordren til levering til din lejlighed eller ud til din arbejdsplads. Denne viser sig desværre lidt mere pebret, men desuden særdeles gnidningsløs med sf sten online. Den prisbilligste mulighed for levering vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, som dog beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af internet forhandlerens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringshastigheden på sf sten kan være rigtig afgørende når vi absolut skal bruge din pakke inden for kort tid, og herved er det rigtig aktuelt at vi studerer leveringstiden for sf sten. En hel del online firmaer – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varenumre online, men det tager udgangspunkt i at orden realiseres inden et bestemt tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få produkterne sendt afsted før logistikmedarbejderne har fri.

  En hel del internet butikker byder på fragt uden gebyr på sf sten online, men oftest er det forbeholdt når der handles for en konkret pris. Desuden skal du gribe den mindst kostelige leveringstype, hvilket gerne vil blive at få dem til at køre din bestilling til et udleveringssted.

  Flere kæder giver click-and-collect hvor du bestiller billig sf sten på nettet og afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Bygma. Byggecentrene yder blandt andet afhentning af sf sten i disse byer:

  Risskov, Birkerød, Kokkedal, Søborg, Rødovre, Viborg, København, Rønne, Holstebro, Rudersdal, Odense, Nykøbing Falster, Lystrup, Skive, Hørsholm, Valby, Nørresundby, Thisted, Fredericia, Svendborg, Vallensbæk, Vanløse, Nakskov, Brønshøj, Vejle, Haderslev, Herlev, Aarhus, Silkeborg, Frederikssund, Roskilde, Aalborg, Højbjerg, Lillerød, Ikast, Brabrand, Varde, Albertslund, Gentofte, Køge, Middelfart, Sønderborg, Nyborg, Hjørring, Kalundborg, Randers, Aabenraa, Helsingør, Vordingborg, Ishøj, Frederiksværk, Stenløse, Charlottenlund, Greve, Korsør, Taastrup, Værløse, Virum, Næstved, Slagelse, Nærum, Brønderslev, Åbyhøj, Grenaa, Hvidovre, Glostrup, Dragør, Hedehusene, Ølstykke, Solrød Strand, Struer, Ballerup, Frederiksberg, Hedensted, Farum, Esbjerg, Brøndby, Holbæk, Tilst, Jyllinge, Ringsted, Tårnby, Skanderborg, Frederikshavn, Horsens, Odder, Gladsaxe, Allerød, Haslev, Kolding, Lyngby, Hobro, Hillerød, og Herning, .

  Click-and-collect ift. sf sten er en mulighed i de fleste dele af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland).

  Når vi ser på tallene fremstår det markant, at internetbrugere som regel søger efter fx sf sten online og sf sten priser. Derudover ser vi som regel netshoppere efterspørge blandt andet sf sten tilbud, køb sf sten samt billig sf sten, plus de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

  Priser på sf sten

  Det er i dag temmelig fremkommeligt for folk at søge sig frem til tilbud på billige sf sten online på diverse netshops, og på grund af dette har adskillige e-butikker været nødt til at presse salgspriserne på sf sten betydeligt, og derudover garantere fragtfri levering.

  Derfor kan det ikke desto mindre vise sig lønsomt at efterse et par e-forhandlere efter udsalg og tilbud på sf sten online før du køber, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de gængse byggekæder som XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

  Du må dog ikke glemme, at ifald en online butik afhænder billige sf sten online på tilbud til en salgspris der er utopisk billig, burde det ofte være en indikator for en svindel online shop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side dækket ind under en ordning, som redder kunden overfor snydagtige internet butikker.

  Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ bør du anvende en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at afbetale pengene til sf sten over tid. Det foreslåes som regel i niche netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som fx Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

  Ved kig i data bliver det markant, at folk typisk leder efter eksempelvis køb sf sten og sf sten priser. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere søge for eksempel billig sf sten, sf sten online samt sf sten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg sf sten er 10689 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering godt gået” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: gråmix grå slået kant rødmix

  Størrelser: 6 cm 9 cm 8 cm 10 cm 5 cm 7 cm

  Brands: IBF RBR

  Læs andre menneskers synspunkter

  Trustpilot frembringer fuldt ud gunstige muligheder for at inspicere flere tidligere køberes domme og på grund af dette tilrådes det, at du undersøger internet forhandlerens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige sf sten online.

  Facebook tilbyder desuden en lang række ærlige metoder til at få indtryk af internet shoppens popularitet. Herinde ses nogle online webshops hvor det er muligt at udfærdige en evaluering af ordreforløbet, hvilket tilmed kan udnyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

  Inden nogen bestiller billige sf sten online hos en internet virksomhed behøver de de facto betragte virksomhedens handelsaftale, men det er uden tvivl ikke specielt ophidsende, især på de velkendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg og Silvan.

  Et nemmere alternativ kunne derfor være at kontrollere hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det generelt er en antydning af at e-firmaet opfylder den officielle danske lovgivning, og at internet firmaet ofte kontrolleres af specialister der behersker bestemmelserne på området.

  Dette er en god anledning til assistance, når du får problemer i processen med din shopping med sf sten. Ydermere er det prisværdigt at du er omhyggelig omkring de grundlæggende forhold der kan have indflydelse på bestillingen af sf sten online, eksempelvis den ombytningsrettighed internet webshoppen bruger.

  På grund af dette er det samtidig relevant, at man altid gemmer sin e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne dokumentere sin bestilling af sf sten, uagtet om man har handlet ved 10-4, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen eller Bauhaus.

  Inge Andersen gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Inge J gav 4 stjerner

  SUPER

  Niels Olsen gav 5 stjerner

  Som altid

  Hanne B gav 4 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  9 gode råd til køb på nettet
  1Vi slår generelt et slag for at efterse hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det kan være et signal om at e-forhandleren tilslutter sig gældende dansk lovgivning, udover at internet forretningen løbende gennemses af eksperter der har megen viden om de gældende vilkår. Forud for at folk køber billige sf sten hos en internet webshop behøver de egentlig få overblik over butikkens betingelser.
  2Enkelte e-handler i Danmark garanterer fragt uden beregning på sf sten, men tit kun såfremt du aftager for en konkret sum. Ellers må man tage den prisbilligste leveringsmodel, der tit er at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver beklageligvis til gengæld i høj grad fremkommelig. Den mindst kostelige løsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
  3Leveringsdygtigheden kan vise sig at være usædvanlig relevant i tilfælde af at man har behov for din ordre inden for få dage, så med det formål er det aldeles passende at du undersøger den estimerede leveringsdato på sf sten. De fleste e-firmaer i Danmark tilsiger billig 1 hverdags levering på en række af deres varer, hvilket påkræver at ordren gennemføres før et fastslået klokkeslæt.
  4Forinden nogen bestiller billige sf sten på en e-forretning kan man utvivlsomt kigge på forhandlerens handelsvilkår, dog er det bare ikke super spændende. Foruden dette er det klogt at man er på vagt for de grundlæggende regler der kan have indvirkning på bestillingen af billige sf sten online, som for eksempel den returpolitik webbutikken har.
  5Trustpilot tilbyder dig aldeles fornemme chancer for at læse ret mange andre konsumenters tanker og herved er det godt, at du udforsker netbutikkens bedømmelser inden du handler billige sf sten online. Facebook resulterer i tilsvarende nogle udmærkede chancer for at få indblik i online forretningens pålidelighed.
  6Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i et reglement, hvilket skærmer dig som kunde overfor bedrageriske e-handler. Som alternativ bør du overveje en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du gerne vil honorere pengene senere.
  7Den mest betalelige fragtform vil til enhver tid være selv at hente pakken, som jo er betinget af at du bor nær e-forretningens bopæl. Den leveringsløsning er selvfølgelig ultra væsentlig når vi skal bruge sf sten med det samme. Alternativt så præsterer en hel del webshops fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man handler for en fastsat sum.
  8De fleste webshops i Danmark frembyder efterhånden mange forskellige billige leveringstyper til sf sten. En af de mest populære er i dag udleveringssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer når du har tid. Den er nemlig ultra hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde endvidere den billigste leveringsmåde.
  9Det er efterhånden ekstremt hensigtsmæssigt for alle og enhver at finde de bedste priser online på billige sf sten fra forskellige netbutikker, og af den grund præsterer mange internet outlets fragt uden gebyr. Det kan alligevel blive fordelagtigt at besigtige indtil flere online webshops efter tilbud og rabat inden du handler, sådan at man er tryg ved at få den bedste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk