Byggevarepriser.dk

Segmentsavklinge

Segmentsavklinge sl bim (25)
4.886 kr.
Se produkt
Segmentklinge Ø 90 til multicutter, træ
60 kr.
Se produkt
Segmentsavklinge sl hcs
238 kr.
Se produkt
Segmentsavklinge sl hmk
455 kr.
Se produkt
Segmentsavklinge slm hmk
561 kr.
Se produkt
Segmentklinge Ø 87 til multicutter metal
81 kr.
Se produkt
Segmentsavklinge slm dia
837 kr.
Se produkt
Segmentsavklinge sl bim
322 kr.
Se produkt
Segmentsavklinge sl bim-tin
460 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Derfor kan det overvejes at vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af segmentsavklinge.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt produktsortiment, og øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du kan vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover bare segmentsavklinge.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige segmentsavklinge hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder lave priser, imens andre har fokus på service. Du bør vurdere hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt super afgørende at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør du kende butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og landskendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og derigennem har de fleste valget om at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. På grund af det har du valget om at spare leveringsomkostningen, samt endda have produkterne lige nu.
De gængse byggecentre køber produkter fra mange forskellige nicheshops, med det formål at du så kan handle fra et bredt sortiment af segmentsavklinge online.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, som typisk har danske ejere, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse støtter du ved at handle segmentsavklinge online på deres side.
Hovedparten af specialiserede netshops er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Altså kan du forvente ekstremt begavet rådgivning fra personale som er specialister i netop segmentsavklinge.
Mange nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online kan du få en bedre pris.
Danmarks største byggekæder

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag cirka 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

segmentsavklinge harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag cirka 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

segmentsavklinge jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

segmentsavklinge silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

segmentsavklinge bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Før du optager arbejdet kan det vise sig meget betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Ved projekter udendørs kan vejret få en vigtig rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum tage et kig på vejrprognosen i tiden op til byggeriets start, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at regne nøjagtig som du vil i gang med det vigtige projekt.
3Der viser sig typisk uventede udfordringer når det kommer til større byggeprojekter, og på grund af det vil det være meningsfuldt at der afsættes en god portion plads i agendaen, således at man er afslappet omkring at komme i mål.
4Det bliver vigtigt at have de nødvendige bygningsmaterialer handlet ind forinden du tager fat på eksekveringen. Du kunne med fordel forfatte en enkel indkøbsliste som indeholder alle de ting du får brug for, og bagefter efterse punkterne, så du sikrer dig at du har styr på det.
5Du bør for alt i verden ikke negligere din sikkerhed, så husk beskyttelse såsom fod- og hovedbeklædning der sikrer dig imod hændelige ulykker. Det er uundværligt at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, især når du ikke har hjælp fra en professionel.
6Du kan finde en hel række vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube bringer dig utrolig meget nyttig information, ikke mindst forudsat at man kigger på engelsk.
7I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have et budget for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive sundt at gennemgå samtlige udgiftsposter, og efterfølgende nedfælde eventuelle tilbud på dem én og én.
8Nogle gange kan man indhente offentlig støtte til ombygninger. Det kan man få når ombygningen er godt for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at renoveringen forbedrer klimaet.
9Det kan være nyttigt at søge assistance til byggearbejdet, specielt såfremt det er væsentlige projekter. Store byggerier gør krav på flere personer. I øvrigt er det bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
10Måske burde du overveje om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere skal have hjælp fra en fagperson til områder af arbejdet. Ifald du indhenter hjælp fra en fagmand kan det være en god idé at indhente priser fra en håndfuld håndværkere.
11Man må ikke undvære udstyr. Det er uundværligt at du har grejet til disposition forinden du påbegynder byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at tage højde for disse udgiftsposter i dit budget.
12Godt forarbejde vil være vejen til succes med arbejdet. Du bør lave en struktureret strategi, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk idet du sammensætter din strategi.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er absolut betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er rigtig flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er yderst overlegent. Karakteren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal du vælge?

En del forretninger på nettet tilbyder på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmidler til segmentsavklinge. En sikker vinder er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente bestillingen på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er altså yderst praktisk, samt oftest også den mindst kostelige type af levering.

Du kan lige så vel afveje for og imod at bestille pakken til levering til din private bopæl eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden bliver gerne en kende mere pebret, men desuden i høj grad overkommelig med segmentsavklinge online. Den mindst kostelige mulighed for levering er dog at du selv henter produkterne, som jo kræver at du lever med kort afstand til online webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på segmentsavklinge er jo super relevant såfremt vi absolut skal bruge din pakke omgående, og i det øjemed er det temmelig fornuftigt at man studerer tidshorisonten for levering ved segmentsavklinge. En masse webshops – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse produkter online, som dog nødvendiggør at transaktionen realiseres forinden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer sendt afsted forud for at logistikpersonalet tager hjem.

Indtil flere online forretninger garanterer portofri fragt på segmentsavklinge online, men typisk er det forudsat at der handles for et bestemt beløb. Alternativt bør du overveje den mindst kostelige form for fragt, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

Mange byggecentre tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig segmentsavklinge online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg og 10-4. De tildeler blandt andet click-and-collect på segmentsavklinge i følgende byer:

Thisted, Charlottenlund, Vejle, Middelfart, Holstebro, Farum, Frederikssund, Varde, Viborg, Frederiksværk, Næstved, Hillerød, Hedensted, Lystrup, Nyborg, Rødovre, Struer, Virum, Hørsholm, Esbjerg, Hobro, Kalundborg, Nakskov, Nærum, Rønne, Helsingør, Stenløse, Holbæk, Skanderborg, Brøndby, Tilst, Odder, Vallensbæk, Kokkedal, Vanløse, Odense, Hjørring, Rudersdal, Roskilde, Valby, Brabrand, Nørresundby, Silkeborg, Sønderborg, Hvidovre, Hedehusene, Brønderslev, Aalborg, Svendborg, Birkerød, Glostrup, Ikast, Åbyhøj, Værløse, Frederiksberg, Højbjerg, Gladsaxe, Søborg, Herning, Vordingborg, Tårnby, Grenaa, Lillerød, Haderslev, Taastrup, Dragør, Fredericia, Frederikshavn, København, Aarhus, Ølstykke, Albertslund, Ringsted, Haslev, Ishøj, Risskov, Ballerup, Brønshøj, Lyngby, Randers, Herlev, Køge, Slagelse, Kolding, Gentofte, Horsens, Solrød Strand, Korsør, Nykøbing Falster, Skive, Jyllinge, Aabenraa, Greve, og Allerød, .

Click-and-collect for segmentsavklinge er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Midtsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland).

Når vi ser på søgedata er det tydeligt, at online shoppere tit leder efter fx segmentsavklinge priser og segmentsavklinge online. Man ser desuden typisk folk søge bl.a. billig segmentsavklinge, køb segmentsavklinge og segmentsavklinge tilbud, plus de store byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Tilbud på segmentsavklinge

Det er i dag super fleksibelt for enhver at sammenligne tilbud på billige segmentsavklinge online fra forskellige forhandlere på nettet, og ergo har adskillige shops på nettet været presset til at at formindske salgspriserne på segmentsavklinge drastisk, og derudover love billig fragt.

Til gengæld kan det imidlertid blive fordelagtigt at eftergå visse internet handler efter tilbud og rabatter på segmentsavklinge online forud for at du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at få den mest billige pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan og 10-4.

Man må imidlertid være klar over, at når en forhandler på nettet frembyder billige segmentsavklinge online til en udsalgspris der kan virke mystisk favorabel, er det ofte være et symbol på en fup internet webshop. Bestillinger med kort er dog en del af en lov, hvilket passer på os overfor falske internet outlets.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du vælge en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, hvis du agter at afbetale prisen på segmentsavklinge over tid. Dette tilbydes normalt i nichebutikker, men ikke de kendte byggekæder som fx XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

Ses der på data er det tydeligt, at netshoppere tit efterspørger eksempelvis segmentsavklinge priser og segmentsavklinge online. Foruden dette oplever vi mange gange netshoppere søge efter bl.a. billig segmentsavklinge, segmentsavklinge tilbud samt køb segmentsavklinge.

Analyser andre menneskers bedømmelser

Trustpilot genererer ganske gode muligheder for at dechifrere flere nuværende køberes anmeldelser og derved er det smart, at du tjekker internet selskabets omtaler forud for at du shopper billige segmentsavklinge online.

Facebook medfører desuden egentlig fine løsninger til at få en idé om internet shoppens troværdighed. Derudover møder vi endda internet shops som tilbyder folk at tilkendegive en vurdering af deres køb, som ydermere bør benyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Før folk køber billige segmentsavklinge online i en internet webshop kunne man ideelt set gennemse deres regler, dog er det gerne et omfattende projekt, i særdeleshed hos de kendte byggekæder som Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

En anden valgmulighed er at undersøge om online butikken er e-mærke tilsluttet, da det typisk er en angivelse af at e-forretningen imødekommer gældende dansk lovgivning, tillige med at internet butikken fra tid til anden ses til af fagfolk som er meget bekendte med vilkårene.

Derudover tilbydes du genvej til at få hjælp, hvis du bliver udsat for problemstillinger ved din shopping med segmentsavklinge. Desuden er det at foretrække at man er omhyggelig omkring de mest essentielle vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af segmentsavklinge online, eksempelvis den ombytningsret internet virksomheden har.

I den forbindelse er det tillige essesentielt, at man når som helst bibeholder sin kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan eftervise købet af segmentsavklinge, hvad end man handler hos Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Helle Nielsen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Poul P gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Susanne gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Morten Johansen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 gode råd til din online shopping
1Flere internet forretninger yder i øjeblikket diverse forskellige billige leveringsmidler til segmentsavklinge. Et hit er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente bestillingen når der er mulighed for det. Fragtformen er altså rigtig ligetil, samt typisk ydermere den mest prisbevidste leveringsudgave.
2Den prisbilligste fragtmulighed er dog at hente produkterne selv, men dette forudsætter at du lever lige ved e-shoppens adresse. Den fragtmetode kan vise sig at være virkelig relevant hvis man behøver segmentsavklinge om få sekunder. Alternativt så garanterer nogle få e-forretninger i Danmark fragtfri levering, men i reglen er det under forudsætning af at der indkøbes for et bestemt beløb.
3Vi går generelt ind for at undersøge hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det typisk er en antydning af at internet firmaet respekterer dansk lovgivning, samt at e-butikken tit evalueres af fagfolk der forstår retningslinjerne. Inden folk shopper billige segmentsavklinge hos en internet butik behøver man for at være sikker bese e-shoppens betingelser.
4Det er jo vældig bekvemt for købere at tjekke tilbud online på billige segmentsavklinge på forskellige firmaer på nettet, og følgelig præsterer flertallet af online forretninger fragt uden beregning. Men det kan immervæk blive nyttigt at prøve et par internet shops i Danmark efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at du er på den sikre side med at få den skarpeste pris.
5Trustpilot genererer ret så anstændige løsninger til at se nøjere på en hel del nuværende kunders evalueringer og af den grund stiller vi forslag om, at du iagttager online forhandlerens ratings før du handler billige segmentsavklinge online. Facebook medfører lignende ret så fantastiske løsninger til at få et kig ind i internet webshoppens troværdighed.
6Forinden nogen shopper billige segmentsavklinge i en e-forhandler kunne de i princippet kigge på shoppens handelsaftale, det er dog mange gange ikke super spændende. Derudover er det godt at køber er vaks omkring de mest aktuelle regler i forbindelse med shopping af billige segmentsavklinge online, som for eksempel hvilken returrettighed internet forhandleren anvender.
7Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af en forordning, der forsvarer folk overfor uoprigtige e-forhandlere. Som en anden løsning kan du bruge en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at afdrage pengene over en periode.
8Nogle få internet forhandlere garanterer fragtfri levering på segmentsavklinge, men tit kræver det at der indkøbes for en bestemt sum. I øvrigt kunne man vælge den billigste leveringsform, hvilket tit er at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig undertiden tillige yderst gnidningsløs. Den mest prisbevidste leveringsudgave er uden tvivl selv at hente pakken.
9Leveringstiden er særligt vigtig hvis du står og skal bruge produkterne om få sekunder, så af den grund er det utvivlsomt relevant at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato for segmentsavklinge. En hel del e-butikker i Danmark præsterer billig dag-til-dag levering på utallige varenumre, der dog stiller krav om at orden realiseres forud for et angivent klokkeslæt.