Byggevarepriser.dk

Sandkassesand pristjek

Er du på udkig efter sandkassesand? Vi har fundet 29 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 899 kr. Det er 77 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg sandkassesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
899 kr. Sække med 1.000 kg Køb
900 kr. Sække med 850 kg Køb
900 kr. Sække med 850 kg Køb
918 kr. Sække med 1.000 kg Køb
945 kr. Sække med 1.000 kg Køb
945 kr. Sække med 1.000 kg Køb
960 kr. Sække med 1.000 kg Køb
960 kr. Sække med 1.000 kg Køb
960 kr. Sække med 500 liter Køb
979 kr. Sække med 1.000 kg Køb
999 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.003 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.057 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.098 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.098 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.099 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.099 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.113 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.172 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.198 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.437 kr. Sække med 500 liter Køb
1.440 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.574 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.640 kr. Sække med 500 liter Køb
1.675 kr. Poser med 20 kg Køb
1.738 kr. Sække med 500 liter Køb
2.201 kr. Poser med 20 kg Køb
2.500 kr. Poser med 20 kg Køb
2.566 kr. Poser med 20 kg Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Har man børn, kan det være en rigtig god ide at anskaffe sig en sandkasse til haven. Børn elsker nemlig at lege i sandkasser, og samtidig er det også sundt for dem at lege udenfor og udfolde sig kreativt.

For at få en sandkasse i haven skal man naturligvis først og fremmest ud og købe en sandkasse, men det er ikke det eneste.

Der skal nemlig også være sand i sandkassen, og det er ikke helt ligegyldigt, hvilken type sand der skal bruges. Der findes specielt sandkassesand, som er beregnet til at bruge i sandkassen.

Få yderligere information om sand til sandkassen her:

Vælg sandkassesand eller vasket sand

Sandkassesand kan hedde mange forskellige ting alt afhængigt af, hvor man køber det henne. Det kan både hedde sandkassesand og vasket sand, og det er det, der er mest velegnet til sandkassen.

Rigtig mange anvender fejlagtigt strandsand eller havsand i deres sandkasse, men det har en ulempe. Sandet hænger nemlig ikke lige så godt sammen, som vasket sand gør. Hvis børnene skal bygge små slotte og sandkassefigurer i sandkassen, så bør man derfor gå efter vasket sand.

Der er også rigtig mange danskere, der tror, at de kan bruge deres overskydende flisesand til sandkassen. Dette bør man ligeledes undgå, da sand indeholdende ler ødelægger børnenes tøj, og det kan derfor hurtigt blive en meget dyr investering.

Derfor kan det bedst betale sig at starte med at investere i noget ordentligt sandkassesand i stedet for at købe nyt tøj til børnene, hver gang de har været ude og lege i sandkassen.

Hvad er sandkassesand?

Sandkassesand er en hvid sand, som er en meget fin sandtype. Sandet minder meget om almindeligt strandsand, men sandkornene er mere kantede, hvor strandsand har runde korn.

Hvidt sandkassesand har derfor en rigtig god evne til at pakke sig sammen, og det er derfor særligt velegnet til både sandslotte, sandkager og meget andet.

Vasket sand er mere groft end sandkassesand, og det er også lidt mørkere i farven. Vasket sand har ligeledes en god evne til at pakke sig, og det er derfor også særligt velegnet at bruge som bundsikringsgrus eller afretningsgrus.

Hvor kan man købe sandkassesand henne?

Man kan købe sandkassesand rigtig mange forskellige steder, men her kan det godt betale sig at se sig grundigt for, hvis man gerne vil finde den billigste pris.

Skal man fylde en stor sandkasse op med sand, kan der derfor være rigtig mange penge at spare, hvis man undersøger markedet for den bedste pris.

Grusgrav

Det absolut billigste sted at købe sandkassesand er i en grusgrav, og det gælder også, hvis man skal købe andre former for sand eller grus.

Det er dog langt fra alle steder, privatpersoner kan komme og fylde sandkassesand op i deres trailer.

Vognmand

Skal man bruge en stor mængde sandkassesand, og er der ikke mulighed for at købe det direkte via en grusgrav, så kan det være en rigtig god ide at kontakte en vognmand. Skal man bruge mange kubikmeter sand til sandkassen, så er vognmanden som regel det billigste alternativ til grusgraven.

Det skyldes, at vognmanden som udgangspunkt tjener penge på leveringen af sandet og ikke på selve sandet til sandkassen.

Det lokale havecenter

Skal man bruge små eller eventuelt mellemstore mængder sandkassesand, så kan man også købe det i det lokale havecenter eller i andre fysiske butikker, som forhandler sand og grus.

Der er mange forhandlere, hvor folk selv kan komme med deres trailer og få den fyldt op. Denne metode er desuden særligt velegnet, hvis man bor i nærheden af en fysisk forhandler, da man i så fald vil kunne spare pengene på at få sandet leveret hjem til sig selv.

Forhandlere online

Der er rigtig mange forhandlere, der tilbyder online salg af sandkassesand. Denne metode er særligt ideel til dem, som ikke selv har nogen mulighed for at hente sandet til sandkassen selv, eller som bare ikke ønsker at bruge tiden eller besværet på det.

Det gælder også i de tilfælde, hvor man bor meget langt væk fra en lokal forhandler, da det i så fald godt vil kunne betale sig at bestille sandet på nettet.

De fleste online forhandlere sælger sandkassesand i bigbags, men flere steder er det også muligt at købe det i kiloposer. Hvad, man vælger, afhænger i høj grad af, hvor meget sandkassesand man skal bruge.

Hvor meget koster sandkassesand?

Prisen på sandkassesand afhænger i høj grad af, hvor meget man skal bruge, og hvor man vælger at købe det henne. Derudover afhænger den endelige pris også af, om man kan finde et godt sandkassesand tilbud, og om man henter det selv, eller om man hellere vil have det leveret.

Sidst men ikke mindst afhænger prisen også af, om man ønsker at købe rigtig sandkassesand, eller om man hellere vil købe vasket sand. Vasket sand er som udgangspunkt billigere end hvidt sandkassesand.

Foretrækker man at få det leveret, kan det godt betale sig at bestille lidt mere sandkassesand, end man har behov for. Det skyldes, at sandkassesandet bør udskiftes omkring en gang om året, og der skal også tages højde for, at noget af sandet vil gå til spilde løbende.

Der vil nemlig gå noget sand tabt, hver gang barnet har smidt noget sand ved siden af sandkassen. Man kan også overveje at slå sig sammen med naboen, hvis man har børn på nogenlunde samme alder, så man kan dele udgiften til leveringen.

Derudover er det som regel ikke helt billigt at få sandet leveret, alt afhængigt af hvor man køber det henne, og man kan dermed spare nogle penge på leveringen ved at få leveret en stor mængde ad gangen.

Det kræver dog naturligvis, at man har et sted, hvor man kan opbevare det overskydende sand.

Man kan som nævnt typisk finde det billigste sandkassesand i grusgravene, men ellers kan det som regel godt betale sig at undersøge markedet på nettet.

Her er der mange forskellige forhandlere, der kæmper om at lokke kunder til lige netop deres webshop, og for at det kan lade sig gøre, er de nødt til at sætte priserne ned.

Hvilke muligheder er der for levering?

Der er flere forskellige muligheder for at få sandkassesandet leveret, men det kommer meget an på, hvor meget man skal bruge, og hvor man køber det henne.

Nedenfor kan man finde en oversigt over de mest almindelige leveringsmetoder, når det kommer til sandkassesand:

I bund og grund er det en rigtig god ide at gøre op med sig selv, hvor mange penge man har lyst til at bruge på leveringen, og hvor meget besvær og hårdt arbejde man ønsker at spare sig selv for.

Ønsker man at få sandet leveret, så er det som nævnt en rigtig god ide at finde en forhandler, der tilbyder gratis eller billig fragt.

Hvor meget sand skal man bruge til en sandkasse?

Hvis man ikke er så god til matematik, kan det være svært og uoverskueligt at regne ud, hvor meget sand man skal bruge til sin sandkasse.

Det er dog vigtigt at foretage en nogenlunde præcis udregning af mængden af sandkassesand, så man undgår at købe hverken for meget eller for lidt sand.

Derfor kommer der her et eksempel, som man kan gå ud fra:

Har man en sandkasse, der måler halvanden meter på alle sider, og skal man have ca. 20 centimeter sand i sandkassen, så skal man forvente, at man skal bruge omkring 500 liter sandkassesand.

Regnestykket ser således ud:

1,5 x 1,5 x 0,2 = 0,450 kubikmeter.

En kubikmeter er lig med 1000 liter, og det betyder, at man skal bruge 450 liter sand til sandkassen, eller ca. en halv kubikmeter.

Skal sandkassesand vedligeholdes?

Ja det skal det. Det anbefales, at man skifter sandkassesandet ca. en gang om året. Det er det krav, som blandt andet børnehaver er underlagt, men der er ikke nogen krav for private husstande.

Det er dog en meget god rettesnor. Omvendt findes der også nogle forskellige tiltag, som man med fordel kan benytte sig af for at forlænge sandets holdbarhed.

Et af disse tiltag er, at man med jævne mellemrum bør tjekke sandkassen for krummer og madrester eller andet, som dyr kan finde på at spise. Det tiltrækker nemlig både katte, mus og fugle, som blandt andet kan besørge i sandkassen.

Gode råd:

Men er sandkassesand overhovedet det rette valg? Her finder du vores pristjek på andre typer af sand…

 • Afretningssand
 • Bakkesand
 • Betonsand
 • Brolæggersand
 • Flisesand
 • Fugesand
 • Kvartssand
 • Sand
 • Sandkassesand
 • Strandsand
 • Strandsandsmørtel
 • Støbesand
 • Vasket sand
 • Sandkassesand via internet handler

  Trustpilot genererer helt gunstige muligheder for at gøre dig bekendt med adskillige eksisterende konsumenters ratings med køb af sandkassesand og af den grund foreslåes det, at du bliver klogere på e-shoppens ratings forud for at du shopper sandkassesand online.

  Facebook indebærer endvidere fuldkommen fine genveje til at få indblik i online firmaets popularitet. I øvrigt møder vi nogle e-forretninger som giver folk mulighed for at levere en vurdering af ordreforløbet, som desuden må anvendes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne ved køb af sandkassesand.

  Forinden man shopper sandkassesand via internettet

  Forinden folk bestiller sandkassesand på en e-forretning burde man helt sikkert gennemlæse netbutikkens forretningsbetingelser, men det er for det meste ikke særlig sjovt.

  Et nemmere alternativ kunne måske være at efterse om online forhandleren er e-mærket, grundet at det længe har været en antydning af at internet firmaet opfylder de danske love, foruden at butikken løbende ses til af fagfolk der forstår de gældende regler for salg af sandkassesand online.

  Derudover tilbydes du chance for en hjælpende hånd, ifald du forvoldes dilemmaer med dit køb. Ligeledes foreslåes det at køberen er opmærksom på de mest centrale regler gældende for købet.

  Fragt af sandkassesand

  En del firmaer på nettet udlover i vore dage et hav af forskellige muligheder for levering. Den mest betalelige type af levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter sandkassesandet, hvilket stiller krav om at du befinder dig nær e-shoppens arbejdslager.

  Leveringshastigheden er usædvanlig central ifald du står og skal bruge sandkassesandet nu og her, så derfor er det bestemt relevant at man studerer det estimerede leveringstidspunkt ved sandkassesand – hvilket nødvendiggør at transaktionen realiseres forud for et fastsat tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få produkterne ekspederet forinden personalet tager hjem.

  Flere e-forretninger i Danmark garanterer fragt uden omkostninger af sandkassesand, men for det meste kun såfremt du køber for en fastsat pris.

  Ofte stillede spørgsmål vedrørende sandkassesand:

 • Hvad koster sandkassesand?
 • Hvor købes sandkassesand billigt?
 • Sandkassesand tilbud?
 • Hvor købes sandkassesand online?
 • Bedste sandkassesand?
 • Hvor meget vejer sandkassesand?
 • Sandkassesand pris?
 • Hvor er sandkassesand på tilbud?
 • Hvad er sandkassesand?
 • Varerne du finder i den her oversigt blev frembragt af hjemmesidens webshop-robot. Algoritmen har hurtigt gennemsøgt ekstremt mange produkter med det formål at kunne fremvise de produkter der minder om sandkassesand, og som søgemotoren derfor regner sig frem til vil vække din interesse.

  Foruden de søgeord du tastede ind på Google har den desuden medtaget søgeforespørgsler, som den vurderer at folk med stor sandsynlighed skriver i den forbindelse, eksempelvis sandkassesand i bigbags og sandkassesand afhentning foruden ord som sandkassesand hent selv eller sandkassesand tilbud.

  Den data har den brugt som yderligere information for at vise de mest relaterede varer. Data viser også at folk søger efter sandkassesand i bigbags, sandkassesand i bigbags samt sandkassesand afhentning. Den viden har robotten også taget i brug for, at finde vej igennem flere millioner af produkter.

  Desuden viser data, at søgefraserne sandkassesand i bigbags, sandkassesand i bigbags og sandkassesand i bigbags er meget almindelige, og derfor er disse ligeledes taget med af robot-søgeren nøjagtig som søgefraserne sandkassesand pris, sandkassesand salg og sandkassesand i 25 kg. Vi håber inderligt at vi ikke skuffede dig med de præsenterede produkter, ved at mindst ét af dem fangede din interesse.

  Sandkassesand leveres ved fremstående byggeforretninger, f.eks. 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

  Her ses de byer der oftest bestilles sandkassesand til…

  Syddanmark: Vejen, Børkop, Assens, Ribe, Esbjerg, Ringe, Munkebo, Odense, Bramming, Nyborg, Haderslev, Kerteminde, Svendborg, Otterup, Vojens, Middelfart, Rødekro, Sønderborg, Faaborg, Kolding, Grindsted, Nordborg, Tønder, Aabenraa, Varde, Billund, Fredericia

  Midtjylland: Aarhus, Hammel, Herning, Lystrup, Ikast, Løgten, Hørning, Skive, Grenaa, Odder, Malling, Brande, Åbyhøj, Horsens, Bjerringbro, Galten, Tilst, Hadsten, Skødstrup, Risskov, Hasselager, Ringkøbing, Hornslet, Mårslet, Højbjerg, Hedensted, Brabrand, Struer, Vejle, Ry, Lemvig, Holstebro, Viborg, Skanderborg, Silkeborg, Hinnerup, Beder, Skjern, Egå, Randers, Løsning, Kjellerup, Ebeltoft

  Sjælland: Solrød Strand, Slagelse, Tune, Jyllinge, Nykøbing Sjælland, Nakskov, Kalundborg, Nykøbing Falster, Næstved, Herfølge, Greve, Vordingborg, Skælskør, Haslev, Ringsted, Holbæk, Fensmark, Sorø, Korsør, Maribo, Køge

  Hovedstaden: Værløse, Helsingør, Vallensbæk, Hvidovre, Ølstykke, Birkerød, Glostrup, Rødovre, Helsinge, Søborg, Smørumnedre, Kokkedal, Gilleleje, Hellerup, Frederiksværk, Tårnby, Frederiksberg, Hørsholm, Hedehusene, Allerød, Rudersdal, Charlottenlund, København, Ballerup, Vanløse, Lyngby, Gentofte, Hellebæk, Dyssegård, Holte, Dragør, Valby, Albertslund, Espergærde, Frederikssund, Ishøj, Virum, Slangerup, Farum, Brønshøj, Lillerød, Måløv, Snekkersten, Roskilde, Nivå, Herlev, Gladsaxe, Hundested, Hillerød, Taastrup, Fredensborg, Rønne, Høje Taastrup, Humlebæk, Brøndby, Nærum, Stenløse

  Nordjylland: Hobro, Thisted, Hirtshals, Hadsund, Skagen, Nykøbing Mors, Nørresundby, Aalborg, Hjørring, Støvring, Nibe, Aabybro, Sæby, Svenstrup, Brønderslev, Aars, Frederikshavn

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg sandkassesand er 666 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Hjemmesiden er finansieret af reklamer. Vi hjælper nogle forskellige internet virksomheder og fremviser firmaernes varer, og modtager godtgørelse ifald en bruger fra vores hjemmeside udfører en ordre.

  Informationer angående tilbud og internet selskaber opdateres ofte, men man kan ikke stille os ansvarlig for forandringer der er blevet lavet efter seneste opdatering af de anvendte oplysninger.