Byggevarepriser.dk

Sandkasse

Nordic Play Sampak Sandkasse lærk 150 x 150 cm, net og bord/bænksæt - 805-751
1.599 kr.
Se produkt
Plus Låg 2-delt Ø150cm til 6-kantet sandkasse (4933-1) 4935-1
259 kr.
Se produkt
Nordic Play Sampak Sandkasse lærk 150 x 150 cm, net, 200 kg sand og bord/bænksæt - 805-750
2.099 kr.
Se produkt
Plus 6-kantet sandkasse Ø165x18cm trykimprægneret 4933-1
349 kr.
Se produkt
Plus Sandkasse m/ryglæn 120x120cm
599 kr.
Se produkt
Nordic Play Sandkasse Wpc 24x120x120cm Inkl. Net
1.539 kr.
Se produkt
Sandkassesand 38v 240 Kg
699 kr.
Se produkt
Sandkasse 120x120 Cm Med Vippelåg Og Bænk Og 240 Kg Certificeret Sand
1.099 kr.
Se produkt
Nordic Play Sandkassenet Til 150x150 Cm Sandkasse
149 kr.
Se produkt
Nordic Play Wpc Sandkasse 120x120 Cm Excl. Låg
1.399 kr.
Se produkt
Nordic Play Sandkasse Wpc 24x120x120cm Inkl. Net Og 240 Kg Sand
2.139 kr.
Se produkt
Sandkasse Lærketræ 150x150 Cm Inkl. 240 Kg Sand
1.499 kr.
Se produkt
Nordic Play Sandkassenet Til 120x120 Cm Sandkasse
139 kr.
Se produkt
Sandkasse 120x120 Cm Med Vippelåg Og Bænk
449 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Derved er det en fordel at vælge et online byggemarked, som kan give sparring og vejledning omkring sandkasse.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør man tjekke butikkens regler.
Flere byggekæder tilbyder et enormt sortiment, hvorimod andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden bare sandkasse.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Når du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne personligt. Dette er specielt en mulighed i de gængse byggekæder.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige sandkasse alt efter hvor du handler online. Nogle giver billige priser, hvorimod andre vil have faglig rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og bekendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man handler online. Det kan du se fordele i.
De velkendte byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og derfor har kunderne adgang til at bestille online og hente varerne personligt. Hermed har man chancen for at undvære leveringsgebyret, samt sågar skaffe varerne nu og her.
De udbredte byggekæder samler produkter fra flere nichebutikker, og takket være dette kan du bestille fra et stort sortiment af sandkasse online.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforretninger på nettet er producenter af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få lavere priser.
Alverdens nichebutikker på nettet har en stor passion for det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre varer. Ergo vil du opleve mere erfaren service fra medarbejdere med specialistviden i netop sandkasse.
Flertallet af nicheforretninger på nettet er iværksættervirksomheder, som tit har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller sandkasse online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag cirka 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

sandkasse jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

sandkasse harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

sandkasse silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

sandkasse bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det vil vise sig essentielt at du har de nødvendige materialer klar på forhånd inden du går i krig med din byggeproces. Du kunne med fordel lave en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår hver eneste ting du skal bruge, og efterfølgende tjekke listen, således at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
2Glem ikke at du kan indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det ydes hvis byggeprojektet er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte beroer altså på at byggeriet forbedrer miljøet.
3Forberedelse viser sig som nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du bør overveje at forfatte en effektiv handlingsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilken dag, samt en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du udarbejder handlingsplanen.
4Det er oplagt at søge hjælp til byggeprocessen, især hvis det er store arbejdsopgaver. Større ting gør krav på flere end en enkelt person. Endvidere bliver det bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
5Du må nødig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig erstatteligt at du har udstyret til disposition før du igangsætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at indregne de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
6Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den grund bør du jævnligt tage notits af vejrvarslen i dagene før dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned når du lige vil i gang med dit vigtige projekt.
7Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. hjelm og sko der sikrer dig overfor hændelige skader. Det er fornuftigt at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke får assistance fra en fagmand.
8Der ligger rigelige mængder af instruktioner og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube tilbyder enorme mængder udbytterig information, i særlig grad forudsat at du bruger den engelske version.
9Typisk vil det være vigtigt at nedskrive et regnskab for renoveringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det er sundt at beskrive alle udgiftsposter, hvorefter man kunne kortlægge omkostningen ved dem én efter én.
10Længe før du iværksætter arbejdet kan det være ufatteligt centralt med et tilsagn om, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Måske burde det overvejes om du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere burde hente hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeriet. Når du indhenter professionel assistance er der penge at spare ved at søge prisoverslag fra en håndfuld håndværkere.
12Der præsenterer sig utvivlsomt overraskende hovedpiner ved omfangsrige byggeprojekter, og på grund af det vil det være afgørende at man har afsat passende tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at have tid nok til det.
De højest bedømte byggekæder
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er meget flot. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket klart er enormt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

De fleste forhandlere på nettet frembyder nu om dage diverse forskellige billige former for levering til sandkasse. Den mest populære er efterhånden udleveringssteder, hvor du selv afhenter ordren når du har mulighed for det. Muligheden er jo ret simpel, samt oftest endda den prisbilligste leveringstype.

Du burde lige så vel tænke over at få leveret hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig en gang i mellem en lille smule mere bekostelig, men ydermere usædvanlig ukompliceret med sandkasse online. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, hvilket afhænger af at du bor nærved online webshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på sandkasse er jo særligt essentiel om du behøver varerne om få sekunder, og herved er det aldeles centralt at vi studerer den anslåede leveringsdato for sandkasse. En hel del e-forretninger – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – byder på billig levering på næste hverdag på en hel del produkter online, men vær vagtsom da det regnes ud fra at du når at bestille forinden et givent klokkeslæt, så de kan nå at få produkterne klargjort inden pakkepersonalet har fri.

Visse internet butikker byder på fri fragt på sandkasse online, men typisk forudsætter det at der handles for et fastsat beløb. I øvrigt kunne man tage den mest prisbevidste fragtmetode, der i mange tilfælde vil være at få dem til at køre ordren til en pakkeshop.

En stor portion netshops yder click-and-collect hvor du køber billig sandkasse derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan og 10-4. De tilbyder fx click-and-collect på sandkasse i følgende byer:

Vallensbæk, Svendborg, Lystrup, Tårnby, Vejle, Odense, Birkerød, Roskilde, Hørsholm, Højbjerg, Viborg, Åbyhøj, Brabrand, Kalundborg, Middelfart, Værløse, Silkeborg, Gladsaxe, Ølstykke, Varde, Tilst, Allerød, Korsør, Lillerød, Rødovre, Køge, Albertslund, Hillerød, Rønne, Nørresundby, Farum, Taastrup, Brønderslev, Vordingborg, Haderslev, Nykøbing Falster, Ringsted, Brøndby, Haslev, Lyngby, Søborg, Brønshøj, Slagelse, Sønderborg, Skanderborg, Hedehusene, Horsens, Hvidovre, Randers, Herning, Odder, Nærum, Esbjerg, Hedensted, Frederiksværk, Struer, Risskov, Hobro, Ikast, Valby, Solrød Strand, Næstved, Hjørring, Frederikssund, Fredericia, Gentofte, Kolding, Aabenraa, Skive, Jyllinge, Charlottenlund, Glostrup, Aalborg, Herlev, Kokkedal, Aarhus, Frederikshavn, Nakskov, København, Nyborg, Holbæk, Ballerup, Vanløse, Greve, Grenaa, Virum, Helsingør, Holstebro, Dragør, Frederiksberg, Rudersdal, Thisted, Stenløse, og Ishøj, .

Click-and-collect ift. sandkasse er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland).

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere typisk søger eksempelvis køb sandkasse og sandkasse online. Derudover ser vi jævnligt netshoppere søge fx sandkasse priser, billig sandkasse og sandkasse tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Find den bedste pris på sandkasse

Det er i dag ualmindeligt smart for alle at søge sig frem til priser på billige sandkasse online på forskellige shops på nettet, og så har de fleste online outlets været tvunget til at presse prisen på sandkasse betragteligt, og endda yde levering uden beregning.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig lukrativt at inspicere forskellige e-handler efter rabatter og tilbud på sandkasse online forinden du færdiggør din shopping, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den billigste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

Du bør alligevel huske på, at ifald en internet shop annoncerer billige sandkasse online for en pris der virker umådelig letkøbt, er det ofte være et kendetegn på en uærlig online forretning. Kortkøb er i hvert fald omfavnet af et lovbud, som dækker dig overfor uægte online forhandlere.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du gerne vil finansiere beløbet til sandkasse over en længere periode. Det fås typisk i online nichebutikker, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når vi ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter blandt andet sandkasse online og køb sandkasse. Foruden dette ser man ofte internet shoppere kigge efter for eksempel sandkasse priser, billig sandkasse samt sandkasse tilbud.

Analyser folks bedømmelser

Trustpilot yder fuldt ud fornemme muligheder for at undersøge mange forhenværende brugeres domme og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du bliver klogere på online virksomhedens bedømmelser forud for at du shopper billige sandkasse online.

Facebook fremskaffer tillige adskillige pæne metoder til at få kendskab til e-forretningens pålidelighed. Desuden møder vi mange internet firmaer hvor det er muligt at udfærdige en vurdering af deres køb, som desuden burde anvendes til afvejning af kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige sandkasse online i en e-shop kan man sådan set læse webshoppens forretningsaftale, men det er undertiden ikke særlig sjovt, især med de velkendte byggecentre som Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

En anden valgmulighed kunne være at tjekke om online firmaet er tilsluttet e-mærket, da det kan være en påvisning af at internet selskabet opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, tillige med at e-forretningen fra tid til anden monitoreres af jurister der forstår lovgivningen.

Desuden får du anledning til at få bistand, når du bliver udsat for besvær i forbindelse med dit køb af sandkasse. Udover dette er det smart at kunden er hensynstagende til de fundamentale vilkår der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af sandkasse online, som fx den ombytningspolitik internet selskabet lover.

På grund af dette er det ligeledes vigtigt, at man når som helst bevarer ens faktura, således man senere kan eftervise bestillingen af sandkasse, hvad end man har handlet fra Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan eller Davidsen.

Poul gav 5 stjerner

Quick expedit

Anders A gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Kirsten gav 5 stjerner

god service

Rasmus gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot genererer absolut gavnlige chancer for at granske diverse øvrige brugeres betragtninger og på grund af dette er det prisværdigt, at du undersøger webshoppens omtaler før du køber billige sandkasse online. Facebook frembringer lignende uden sammenligning uafhængige chancer for at få en idé om e-forhandlerens kundetilfredshed.
2Det er i dag særdeles simpelt for internetbrugere at lave prissammenligning online på billige sandkasse fra flere e-forhandlere, og derfor frembyder adskillige online forretninger gebyrfri levering. Men det kan immervæk blive lønnende at granske et par forskellige online varehuse efter tilbud og rabat før du placerer ordren, sådan at du er på den sikre side med at indhente den mest betalelige pris.
3En masse e-forretninger foreslår i dag et hav af forskellige billige leveringsudgaver til sandkasse. En der er meget populær er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, hvor det er nemt for dig at hente dine nye varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig ret smertefri, samt desuden også den mest letkøbte leveringsmåde.
4Forud for at nogen shopper billige sandkasse på en online shop kunne de de facto gennemlæse webbutikkens handelsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke videre interessant. Tillige er det anbefalelsesværdigt at kunden er sat ind i de mest essentielle regler der influerer på bestillingen af billige sandkasse online, f.eks. hvilken byttepolitik butikken bruger.
5Generelt anbefaler vi køb med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af et regulativ, som skærmer folk imod uærlige butikker på nettet. Som en anden løsning kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du agter at finansiere regningen over tid.
6Den mindst kostelige form for fragt kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men den løsning afhænger af at du fysisk befinder dig nærved online firmaets tilholdssted. Den løsning til levering er selvfølgelig super bestemmende hvis vi har brug for sandkasse fluks. Alternativt så frembyder en hel del online firmaer billig fragt, men ofte er det påkrævet at der købes for et fastsat beløb.
7En hel del internet butikker sikrer portofri fragt på sandkasse, men i reglen kun hvis der indkøbes for en bestemt sum. Som alternativ må du vælge den mindst kostelige metode til levering, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted. Muligheden bliver til tider desuden usædvanlig uproblematisk. Den mest prisbevidste leveringsmetode er dog at du selv henter pakken.
8Generelt går vi ind for at kontrollere om online forhandleren er tilsluttet e-mærket, fordi det er et billede på at online forhandleren lever op til de danske love, foruden at online butikken undertiden ses til af jurister der har ekspertise inden for vilkårene på området. Inden folk handler billige sandkasse hos en e-forretning burde man ideelt set gennemløbe e-butikkens forretningsaftale.
9Leveringsdygtigheden er selvfølgelig rigtig essentiel hvis man behøver dine nye varer inden for få dage, og i det øjemed er det særdeles klogt at du studerer den estimerede leveringsdato ved sandkasse. En hel del e-shops præsterer billig dag-til-dag fragt på mange varenumre, hvilket dog regnes ud fra at bestillingen laves før et nøjagtigt tidspunkt.