Byggevarepriser.dk

Rygsprøjte

Rygsprøjtesæt med motor 18 liter HERO 6515-590
857 kr.
Se produkt
Rygsprøjte 16 liter - trolley Kreator
475 kr.
Se produkt
Havesprøjte 5 liter Kreator
118 kr.
Se produkt
Rygsprøjte med motor 18 liter HERO 6515-580
857 kr.
Se produkt
Rygsprøjte 12 liter Kreator KRTGR6812
249 kr.
Se produkt
Rygsprøjte komplet 16 liter GROUW 97569
189 kr.
Se produkt
Rygsprøjtesæt med motor 15 liter HERO 6515-415
800 kr.
Se produkt
Rygsprøjte 18 liter HERO 6515-518
225 kr.
Se produkt
Forstøver 1 liter
28 kr.
Se produkt
Tryksprøjte 2 liter Kreator
67 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for produkterne hurtigt eller bare har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente byggematerialerne selv. Det er navnligt et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne shoppe hos en online byggeshop, som kan tilbyde information omkring rygsprøjte.
Det er helt klart utrolig afgørende at vide, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Af den grund bør du læse netbutikkens regler.
Flere byggemarkeder har et bredt udvalg af produkter, imens andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal gennemtænke om det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare rygsprøjte.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige rygsprøjte fra byggemarked til byggemarked. Nogle har de bedste tilbud, imens andre har faglig rådgivning. Du skal forholde dig til hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre udbyder produkter fra alle mulige producenter, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af rygsprøjte online.
De store byggecentre findes mange steder i landet, og herigennem har du adgang til at handle online og hente varerne på egen hånd. Takket være dette er det muligt at blive fri for fragten, og ovenikøbet få varerne lige nu.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte forretninger, hvilket kan give øget sikkerhed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede webshops er specialister i deres varer, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem kan du modtage mere gavnlig vejledning fra folk der er eksperter i lige præcis rygsprøjte.
En masse nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, som oftest har danske ejere, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du bestiller rygsprøjte online fra deres webshop.
Størstedelen af specialiserede netshops er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online er det muligt at få en billigere pris.
De 10 største byggemarkeder
rygsprøjte jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

rygsprøjte silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag cirka 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

rygsprøjte harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

rygsprøjte bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu over 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Forberedelse vil være kilden til at lykkes med arbejdet. Du bør overveje at sammensætte en strømlinet agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver din køreplan.
2Der er en overflod af guides og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube er formidler af betydelige mængder anvendelig info, især når man kigger på engelsk.
3Du skal aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det være en fordel at du har det til rådighed før du tager fat på arbejdet. Du bør huske at medregne de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
4Du kunne overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du bør skaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af det. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en fagmand anbefales det at modtage tilbud fra forskellige foretagender.
5Det bliver essentielt at du har alle byggematerialer tilgængelige forinden du kaster dig over eksekveringen. Du bør udarbejde en enkel liste hvorpå der noteres hver eneste ting der er nødvendige, og derefter tjekke hvert enkelt punkt, således at du er sikker på at der ikke mangler noget.
6Husk at du kan få økonomisk støtte til renoveringer. Det gives i tilfælde af at ombygningen er klimavenligt. At få tilskud er altså afhængig af at renoveringen influerer positivt på klimaet.
7Du bør nødig negligere dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der sikrer dig imod potentielle ulykker. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
8Det er anbefalelsesværdigt at få en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig såfremt det er krævende projekter. Store ombygninger kræver flere personer. I øvrigt vil det blive mere produktivt og mere socialt at være flere om det.
9Der viser sig utvivlsomt utidige hovedpiner i tilfælde med omfattende opgaver, og derfor vil det være væsentligt at man har afsat god nok tid i køreplanen, med det formål at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
10Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en fundamental rolle. Derfor bør du regelmæssigt kigge på meldingerne om vejret i perioden for dit byggeprojekt, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger når du netop vil påbegynde det avancerede projekt.
11Forud for at du påbegynder byggeriet kan det vise sig ufatteligt centralt at være sikker på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der være forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
12Typisk vil det vise sig afgørende at udarbejde et regnskab for dit projekt, så man har styr på økonomien. Det bør være en god idé at nedfærdige samtlige udgifter, hvorefter man kunne indsamle ens udgift ved dem én efter én.
De mest populære byggekæder
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ret så godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst overlegent. Karakteren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som naturligvis er ultra flot. Vurderingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering er bedst?

En del internet butikker udlover efterhånden alverdens billige leveringsudgaver til rygsprøjte. En af de mest benyttede er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, og så afhenter du blot din pakke når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er nemlig særligt uproblematisk, samt endda derudover den prisbilligste leveringsmåde.

Du kunne omvendt beslutte dig for at vælge afsending til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig som oftest et hak dyrere, men desuden særdeles gnidningsløs for rygsprøjte online. Den billigste leveringsmetode vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, hvilket afhænger af at du befinder dig lige ved internet firmaets byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på rygsprøjte er jo super udslagsgivende når man har brug for ordren fluks, og derfor er det sandelig essentielt at man kigger nærmere på tidshorisonten for levering for rygsprøjte. Adskillige netbutikker – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – reklamerer med billig dag-til-dag levering på de fleste af deres produkter online, men som ikke desto mindre kræver at du når at bestille før et fastsat klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få produkterne pakket forinden lagerpersonalet har fri.

Indtil flere e-forhandlere sikrer gebyrfri levering på rygsprøjte online, men for det meste forudsætter det at man bestiller for en bestemt pris. I øvrigt kan du udvælge den mest letkøbte løsning til levering, hvilket typisk er at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted.

En masse byggemarkeder giver click-and-collect hvor du handler billig rygsprøjte online og selv henter i butikken. Fx Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg. Byggecentrene udlover fx klik-og-hent på rygsprøjte i disse byer:

Tilst, Greve, Charlottenlund, Fredericia, Køge, Risskov, Jyllinge, Virum, Hvidovre, Lyngby, Nørresundby, Taastrup, Lillerød, Vanløse, Ishøj, Hedehusene, Holbæk, Middelfart, Varde, Kokkedal, Esbjerg, Korsør, Aalborg, Frederiksværk, Valby, Gladsaxe, Skanderborg, Aarhus, Viborg, Gentofte, Værløse, Skive, Lystrup, Roskilde, Hobro, Svendborg, Højbjerg, Haderslev, Glostrup, Nyborg, Hjørring, Herning, Herlev, Kolding, Frederikssund, Dragør, Kalundborg, Brønshøj, Åbyhøj, Helsingør, Ballerup, Allerød, Vallensbæk, Vejle, Solrød Strand, Næstved, Haslev, Frederiksberg, Rønne, Ringsted, Hedensted, Hillerød, Slagelse, Nakskov, Aabenraa, Thisted, Odder, Brabrand, Randers, Rudersdal, Brøndby, Tårnby, København, Nærum, Rødovre, Silkeborg, Ikast, Albertslund, Vordingborg, Birkerød, Farum, Søborg, Grenaa, Horsens, Struer, Holstebro, Frederikshavn, Stenløse, Sønderborg, Ølstykke, Nykøbing Falster, Hørsholm, Brønderslev, og Odense, .

Klik-og-hent af rygsprøjte er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Sjælland (Hovedstaden, Falster, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland).

Når vi ser på søgedata er det tydeligt, at online shoppere typisk leder efter for eksempel køb rygsprøjte og rygsprøjte priser. Vi ser derudover typisk online shoppere lede efter for eksempel rygsprøjte online, billig rygsprøjte og rygsprøjte tilbud, plus de store byggecentre som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Få rabat på rygsprøjte

Det er virkelig fleksibelt for os alle at analysere priser på billige rygsprøjte online på flere butikker på nettet, og af den grund har utallige internet shops set sig nødsaget til at nedbringe prisen på rygsprøjte drastisk, og endda garantere gratis fragt.

Men det kan alligevel vise sig lønsomt at tjekke nogle internet butikker efter billige priser på rygsprøjte online forinden du shopper, så du er garanteret at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Man skal imidlertid være obs på, at når en forretning på nettet markedsfører billige rygsprøjte online for en pris der virker overordentlig god, så burde det mange gange være et faresignal om en uægte e-butik. Kortbetalinger er heldigvis omfattet af en regel, der bistår folk imod falske e-handler.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du bruge et afbetalingstilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afbetale regningen på rygsprøjte senere. Dette tilbydes typisk ved niche webshops, men ikke de store byggekæder som fx Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Davidsen.

Når vi ser på tallene bliver det tydeligt, at folk mange gange søger blandt andet rygsprøjte priser og billig rygsprøjte. Foruden dette oplever man ofte mennesker efterspørge eksempelvis rygsprøjte online, køb rygsprøjte samt rygsprøjte tilbud.

Analyser andre menneskers anmeldelser

Trustpilot genererer ret tiltalende løsninger til at bese flere nuværende konsumenters reflektioner og af den grund tilråder vi, at du verificerer online forhandlerens omtaler inden du shopper billige rygsprøjte online.

Facebook forærer dig også tilpas passende metoder til at få kendskab til netshoppens kundefokus. Tilmed ses endda e-forhandlere hvor du kan notere en kritik af ordreforløbet, som tilmed burde bruges til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Før nogen shopper billige rygsprøjte online i en e-shop bør man i og for sig skimme butikkens betingelser, men det er gerne ikke videre interessant, især hos de udbredte byggekæder som Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at se om netbutikken er verificeret af e-mærket, som burde være en indikator for at internet butikken overholder gældende dansk lovgivning, og at webshoppen tit besøges af specialister der har den nødvendige knowhow om lovene på området.

Desuden får du lejlighed til at blive assisteret, når du udsættes for udfordringer som følge af din shopping med rygsprøjte. Ligeledes kan det være til hjælp at køberen er obs på de mest essentielle regler der har indvirkning på købet af rygsprøjte online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed shoppen bruger.

I den forbindelse er det ligeledes vigtigt, at man til enhver tid sikrer sin købsbekræftelse, så man når som helst kan påvise bestillingen af rygsprøjte, uafhængig af om man har handlet ved Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg eller Jem og Fix.

Peter M gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Anna E gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Kim gav 5 stjerner

Fremragende service

Camilla U gav 4 stjerner

God pris og alt ok

9 gode råd til køb på nettet
1Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er indbefattet af en anordning, som begunstiger dig som køber imod uægte internet outlets. Som et alternativ kunne du bruge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du vil betale regningen over tid.
2Forud for at nogen shopper billige rygsprøjte på en netshop bør man i og for sig tyde virksomhedens regler, det er dog uden tvivl ikke særlig spændende. Foruden dette kan det anbefales at du er obs på de mest aktuelle vedtægter der kan have indflydelse på købet af billige rygsprøjte online, som fx hvilken ombytningsrettighed netbutikken kører med.
3Generelt slår vi et slag for at kigge om online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det ofte er en tryghed om at webbutikken adlyder de danske retningslinjer, udover at hjemmesiden nu og da overværes af fagmænd der behersker de gældende regulativer. Inden nogen køber billige rygsprøjte hos en butik behøver man i virkeligheden have øje for shoppens vilkår.
4Leveringshastigheden er selvfølgelig usædvanlig relevant i tilfælde af at vi skal bruge produkterne inden for få dage, så af den grund er det fuldkommen fornuftigt at man checker det anslåede leveringstidspunkt ved rygsprøjte. Mange netbutikker reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter, der dog er betinget af at bestillingen realiseres forinden et besluttet tidspunkt.
5Det har vist sig at være temmelig overkommeligt for internetbrugere at tjekke tilbud online på billige rygsprøjte hos diverse online forretninger, og altså tilbyder en hel del internet webshops billig levering. Det kan stadigvæk være smart at se nærmere på nogle enkelte e-forretninger efter tilbud inden du handler, sådan at man er sikker på at indhente den billigste pris.
6Nogle internet outlets tilbyder levering uden betaling på rygsprøjte, men i de fleste tilfælde kun når man indkøber for et fastslået beløb. Ellers kan man udvælge den mest letkøbte slags levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden er til tider endda rigtig gnidningsløs. Den mest letkøbte fragttype kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
7Den billigste fragtmetode vil altid være selv at hente pakken, hvilket afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af e-butikkens adresse. Den leveringsversion er jo vældig essentiel i tilfælde af at du absolut skal bruge rygsprøjte om et øjeblik. Alternativt så frembyder visse internet forhandlere gratis fragt, men for det meste kun såfremt der købes for et konkret beløb.
8En masse e-butikker tildeler i øjeblikket flere billige former for levering til rygsprøjte. En af de populære er i dag at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Denne er nemlig meget nem, og desuden ligeledes den billigste fragtmulighed.
9Trustpilot genererer uden sammenligning uafhængige muligheder for at læse en række øvrige kunders ratings og herved anbefaler vi, at du undersøger internet selskabets ratings forud for at du handler billige rygsprøjte online. Facebook giver dig derudover nogle uafhængige genveje til at få et kig ind i e-firmaets kundefokus.